ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وجود یه پرده آبی روی تصاویر مانیتور

pooyan.saj
09-02-2011, 23:34
سلام. من یه لپ تاپ سونی سری fw دارم که کارت گرافیکش ATI هستش. دیروز کل هاردم رو فرمت کردم و یه ویندوز سون آلتمت نصب کردم. بعد از نصب ویندوز جدید احساس میکنم یک پرده آبی روی تصاویرم وجود داره انگار همه ی تصاویر زیر یک پرده که رنگش آبی خیلی کم رنگ هست قرار داره. خود ویندوز کارت گرافیکم رو شناخته و درایورش به درستی نصب شده. تنظیمات رنگ و به خصوص گاما رو هم چک کردم درست بود. به نظر شما اشکال کار کجاست؟ ممکنه یه نرم افزار دیگه غیر از درایور کارت گرافیک روی سیستم نصب بوده که تنظیمات رنگ رو کنترل میکرده و حالا که اون نرم افزار نیست این مشکل به وجود اومده؟

ebicross
10-02-2011, 10:30
در استارت بزن Calibrate Display Color و در اونجا صفحه رو کالیبره کن مشکلت حل میشه.

pooyan.saj
10-02-2011, 20:08
این کار رو کردم اندکی بهتر شده اما هنوز مثل قبل رنگ ها طبیعی نیست. فکر میکنم قبلش یه نرم افزاری رو سیستم نصب بوده که اتومات رنگ رو تنظیم میکرده.

ebicross
11-02-2011, 00:51
شما درایور مانیتور رو نصب کنید و اونقدر تصویر رو کالیبره کنید تا چیزی که مورد نظر شماست بدست بیاد.
از منوهای خود مانیتور هم استفاده کنید. برای شروع مانیتور رو Default کنید.

pooyan.saj
11-02-2011, 01:21
مگه مانیتورهای لپ تاپ ها هم درایور داره؟ من هیچ سی دی همراه لپ تاپم نبود این درایور رو از کجا گیر بیارم؟

ebicross
11-02-2011, 01:37
مگه مانیتورهای لپ تاپ ها هم درایور داره؟ من هیچ سی دی همراه لپ تاپم نبود این درایور رو از کجا گیر بیارم؟

ببخشید اصلا متوجه لپتاب نشدم.
شما با همون کالیبره مشکل رو حل کن.
حالا من سرچ میکنم ببینم چیزی پیدا میشه.
اگر جدیه توی انجمن لپتاب بپرسید.