ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بین این دو لپ تاپ کدوم رو ترجیع میدید؟؟؟؟

ATA FARZADI
09-02-2011, 18:25
دوستان میخوام لپ تاپ بگیرم البته بین این دو شک دارم کدوم رو بگیرم

DELL INSPIRON 5010 core i5

Dell Inspiron N5010 - A

مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده:Intel CFI i5 460M Core i5 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

acer as 5742 g core i5

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدومش بهتره برای گیم؟

این خروجی vga چی هست؟

اگه دقت کنید به دو مشخصه از ایسری که گذاشتم cpu و graphice با هم فرق داره ؟ چرا؟

pooriya_hp
09-02-2011, 19:44
نظر شخصی من :
بهتره شما بودجه رو کمی افزایش بدید و یه لپ تاپ شیک تر با برند بهتر مثل : hp dv6-3150 خریداری کنید .

dell 5010 vs acer 5742g :تفاوت عمده ی بین این دو مدل به چشم نمیخوره از نظر کیفیت هم تفاوت زیادی ندارند
5010 جزء بهترین مدل های دل هست و از اون سوی 5742 جزء بهترین مدل های ایسر هست.
در نتیجه بهتره خودتون با سلیقه خودتون انتخاب کنید ....
من با 5742 کار کردم لپ تاپ خیلی خوبی هست ....

کدومش بهتره برای گیم؟
کلا لپ تا برای گیم طراحی نشده در نتیجه گیم هم روشون به خوبی جواب نمیده روی این مدل ها هم مطمن باش گیم در حد متوسط به پایین اجرا میشه و قطعا در آیینده ی نزدیک با کمبود گرافیک مواجه می شید.

این خروجی vga چی هست؟
خروجی گرافیک هست که به 3 نوع تقسیم می شوند :
hdim - dvi - RGB و S-Video

اگه دقت کنید به دو مشخصه از ایسری که گذاشتم cpu و graphice با هم فرق داره ؟ چرا؟
این مدل با گانفیک های مختلف عرضه میشه که در هنگام خرید توجه کنید ....

اون cpu هم فکر نکنم تفوت عمده داشته باشه ... (( دقیقا اطلاع ندارم ))

موفق باشی

elvin_1987
09-02-2011, 20:34
از نظر خوشگلی به نظر من 5742 خوشگلتر هست و روانتر این مدل ایسر واقعا خوشگلتر از بقیس

bikhial02
11-02-2011, 19:18
به نظر من ایسر 5742g با گارانتی سازگار بگیر
الان کارت گرافیک GT 540m هم اومده که اون بهتر و Intel 480M Core i5

سلیقه ای اما فرقش همین سی پی یو و گرافیک ایسر بهتر از دل اما از اونطرف نمایشگر دل بهتر

من همین 5742 روش بازی Need for Speed Hot Pursuit با آخرین تظیمات انجام دادم خوب بود:10: اطلاعات زیادی در مورد بازی ندارم اما انگار آخرین ورژن بازی Need for Speed

hasansoft
13-02-2011, 01:15
DELL INSPIRON 5010 core i5 نسبتا بهتره

ATA FARZADI
13-02-2011, 19:50
Acer Aspire 5742G-484G64

ATA FARZADI
14-02-2011, 12:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inspiron 5010,

2.4 GHz Intel® Core™ i5 Dual Core Processor Mobile CPU,
4096MB 2x2048 1333MHz DDR3 Dual Channel,
600GB Serial ATA,
8X DVD/RW,
6cell battery,
1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 GFX,
Bluetooth, 802.11g/n,
15.6in High Definition 1366X768 WLED display,
Windows 7 Home Premium 64 BIT includes MS Office 2010 Starter
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------

چرا تو عکس اولی دل ها فینگر پرینت داره تو دومین عکس ندار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] islmabad_afghanistan_1___09042.jpg&sa=X&ei=KutYTZfEPJKGswaF45yjDQ&ved=0CAQQ8wc4Cg&usg=AFQjCNEPaU9iggIIwwBUV6_CPru7Ls4q1g

armin_punisher6
14-02-2011, 12:58
به نظر من دل بهتره ولی بازم اگه بخواین میتونین اچ پی بگیرین که از همشون بهتره.

elvin_1987
14-02-2011, 13:13
به نظر من دل بهتره ولی بازم اگه بخواین میتونین اچ پی بگیرین که از همشون بهتره.
اچ پي نگيرن بهتره.البته حرف شرکت تعمير کننده رو ميگم چون ميگن اکثر خرابي ها ماله اچ پي هستواين شرکت تعمير کار در حد تمير و تعويض چيپ هاي گرافيکي هست که تضمينم ميکنه.
ايسر و دل در اين رده بهترين انتخاب هست.و با بودجه بيشتر ايسوس و لنوو و بعد سوني.

pooriya_hp
14-02-2011, 15:56
اچ پي نگيرن بهتره

میشه با یه دلیل منطقی ما رو هم ارشاد کنید ؟؟

البته حرف شرکت تعمير کننده رو ميگم چون ميگن اکثر خرابي ها ماله اچ پي هستواين شرکت تعمير کار در حد تمير و تعويض چيپ هاي گرافيکي هست که تضمينم ميکنه.
شرکت تعمیر کنند ؟؟؟

سوختن چیپ گرافیک !!!!؟؟؟

Erfan.B
14-02-2011, 16:38

شرکت تعمیر کنند ؟؟؟

سوختن چیپ گرافیک !!!!؟؟؟

فکر کنم نبود گارانتی درست و حسابی برای برند اچ پی منظورشون بوده:20:

elvin_1987
14-02-2011, 18:53

شرکت تعمیر کنند ؟؟؟

سوختن چیپ گرافیک !!!!؟؟؟
مهربون ببين من به هيچ برندي تعصب ندارم چون منفعتي نداره براي من.من دنبال لپتاپ خوبم که بعدا نره رو اعصابم.
موقعي که يک شرکت بزرگ تعمير کار ميگه خرابي اچ پي بالاست موقعي که ميگه طراحي داخليش داغونه موقعي که ميگه احتمال داره تو استفاده سنگين يعني از سيستم کار زياد مي کشي بع علتاصطلاک رو کابلها که درست چيده نشده دچار اتصال ميشه و باعث خرابي برد و ال سي دي.
خوب در جواب اين شرکت تعيمير کار چي ميشه گفت.
نميشه گفتم از رو حسادت گفته که چون من اطلاع دارم نه فروشنده لپتاپ هست نه چيزي کارشون تعمير لپتاپ و قطعات کامپيو تري هست و تعويض چيپ با دستگاه پيشرفته.همه نوع سيستم هم تعمير ميکنن از پي سي معمولي گرفته تا لپتاپ.
در ضمن اينم بهم گفت که اکثرا لپتاپ هاي اچ پي که داراي گرافيک غير انبرد هستن دچار مشکل سوختگي باد کردن چيپ ميشن.

در ضمن انم بدون من خودم خيلي مشتاق بودم مدل جي62 رو بگيرم تا همين امروز اما با اين مشکلات حتي احتمال 10 درصد اين مشکلاتم باشه ارزش نداره. ااين همه برند و مدل چه کاريه:13:

elvin_1987
14-02-2011, 19:01
فکر کنم نبود گارانتی درست و حسابی برای برند اچ پی منظورشون بوده:20:
نه رفيق با اينکه اچ پي سابقع و تخصص بالاي تو توليد لپتاپ داره اما لپتاپ هاش بعضي مدلهاش دچار مشکل هستنواما کانفينگ و قيمت خوبي دار انصافا.اخه مگه ميشه چيپ گرافيک لپتاپ باد کنه قلع مردگي داشته باشه.اما باور کن از زبان خيلي ها اين رو شنيدم.:13:

Erfan.B
14-02-2011, 19:27
مهربون ببين من به هيچ برندي تعصب ندارم چون منفعتي نداره براي من.من دنبال لپتاپ خوبم که بعدا نره رو اعصابم.
موقعي که يک شرکت بزرگ تعمير کار ميگه خرابي اچ پي بالاست موقعي که ميگه طراحي داخليش داغونه موقعي که ميگه احتمال داره تو استفاده سنگين يعني از سيستم کار زياد مي کشي بع علتاصطلاک رو کابلها که درست چيده نشده دچار اتصال ميشه و باعث خرابي برد و ال سي دي.
نميشه گفتم از رو حسادت گفته که چون من اطلاع دارم نه فروشنده لپتاپ هست نه چيزي کارشون تعمير لپتاپ و قطعات کامپيو تري هست و تعويض چيپ با دستگاه پيشرفته.همه نوع سيستم هم تعمير ميکنن از پي سي معمولي گرفته تا لپتاپ.
در ضمن اينم بهم گفت که اکثرا لپتاپ هاي اچ پي که داراي گرافيک غير انبرد هستن دچار مشکل سوختگي باد کردن چيپ ميشن.

در ضمن انم بدون من خودم خيلي مشتاق بودم مدل جي62 رو بگيرم تا همين امروز اما با اين مشکلات حتي احتمال 10 درصد اين مشکلاتم باشه ارزش نداره. ااين همه برند و مدل چه کاريه:13:

البته خودت می گی گرافیک غیر آن برد! چون ربطی به مادربرد نداره ولی خوب شما اچ پی نخر ایسر و دل که نمردن!!!:31: من اچ پی رو بدون گارانتی درست و حسابی قبول ندارم و چون خاطره ی بدی از دستگاه پرینتر 4430 اچ پی دارم طرفش نمی رم!

pooriya_hp
14-02-2011, 20:05

شما فکر می کنی من روی برندی تعصب دارم .... من فقط به برند hp یه علاقه خاصی دارم ...
برای من هم هیچ فرقی نمی کنه که عزیزان از چه برندی استفاده کنند چون سودی برای من نداره .... !!!

من نمیدونم دوستان چه علاقه ی دارن تا طراح ببرن زیر سوال ؟؟!!!
مگه امکان نداره که کابل ها رو درست نچیده باشن ؟؟
مگه میشه گرافیک آنبرد خراب باشه ؟؟ پس با چی تصویر میاد ؟؟
چیپ گرافیک مگه بادکنک هست که باد کنه ؟؟؟ کجاش آخه باد می کنه ؟؟!!!

خواهش می کنم برند رو زیر سوال نبرید این دوست تعمیرکار شما هم بهتره این ادعا ها رو با دلیل مطرح کنه ....

من برای یکی از دوستام همین G62 رو خریدم اکثریت مواقع هم داره روش بازی run می کنه ... هنوز به هیچ مشکلی نخورده .... !!!!

موفق باشید

elvin_1987
14-02-2011, 20:20
مگه امکان نداره که کابل ها رو درست نچیده باشن ؟؟
مگه میشه گرافیک آنبرد خراب باشه ؟؟ پس با چی تصویر میاد ؟؟
چیپ گرافیک مگه بادکنک هست که باد کنه ؟؟؟ کجاش آخه باد می کنه ؟؟!!!

خواهش می کنم برند رو زیر سوال نبرید این دوست تعمیرکار شما هم بهتره این ادعا ها رو با دلیل مطرح کنه ....

من برای یکی از دوستام همین G62 رو خریدم اکثریت مواقع هم داره روش بازی run می کنه ... هنوز به هیچ مشکلی نخورده .... !!!!

موفق باشید
عزيز من زير چيپ قلع داره و در دماي بالا اين قلع ها حالت خود رو از دست مي دن و باعث خرابي ميشن.تا حالا ديدي کسي بگه من کار معمولي ميکنم لپتابم خوب کار ميکنه اما وقتي دارم فيلم اچ دي يا گيم سنگين ميکنم لپتاپم خامموش ميشه .جهت اطلاع شما بکم اين همان قلع موردگي هست من تخصصم اين نيست کسايي که اکترونيک خوندن يا تعمير کارن خوب ميدونن اين رو.

بله باد کنک هست باد ميکنه اين اصطلاح هست.بقول خودتون شما فروشنده و استفاده کننده هستين از تعمير کار بپرسين ميگن بهتون.موقعي که چيپ بيش از حد گرم کنه دچار انبصاط ميشه و اين باعث ميشه قلع ها از حالت اوليه خود در بيان و باد کردگي ميگن.
اميد وارم جواب سوالتون رو داد باشم.
موفق باشي.
در ضمن اونايي که هيچ تعصبي ندارن اين نوشته ها رو بخونن بهتر ميتونن تصميم بگيرن.با اين نوشته هاي ما برند زير سوال بره ديگه:13:

pooriya_hp
14-02-2011, 20:44
امکان سوختن سخت افزار در گذشته خیلی بود حتی شما با نوسان برق با این مشکل رو به رو بودید
اما طی مرور زمان این مشکل خیلی کاهش پیدا کرد ....
در سال های 2006 و 2007 لپ تاپ های سری dv مشکل سوختن چیپ گرافیک داشتن دلیلش هم این بود که این سری از لپ تاپ
با عنوان لپ تاپ Gaming وارد بازار شده اند و همین موضوع کاربرهای زیادی رو جلب کرد اما به زودی متوجه شدن که دمای این چیپ برای چند دقیقه بالاتر از دمای عادی میره و قسمت cu متوجه این موضوع نمیشه در نتیجه چیپست ها این سری از لپ تاپ ها مشکل سوختن داشت اما این موضوع مربوط به سال های 2005 الی 2007 میشه که باید عرض کنم از اواخر 2007 به بعد این مشکل بطور کامل حل شد و تا الان گزارشی از این بابت نشده ....

در رابطه با این بادکردن (( به قول شما )) بگم که gpu یا cpu قسمتی دارند بنام cu این قسمت وظیفه کنترل و نظارت بر کارها و سری عملیات رو داره ... اگر دمای حال از دمای تعریف شده بالاتر رود پردازش کندتر صورت می گیرید و دور فن نیز سریع تر می شود ....

اگه شما واقعا علاقه دارید که برند رو زیر سوال ببرید بهتره یه کنفرانس با این دسته برند ها بزارید .....

موفق باشید

elvin_1987
14-02-2011, 22:13
امکان سوختن سخت افزار در گذشته خیلی بود حتی شما با نوسان برق با این مشکل رو به رو بودید
اما طی مرور زمان این مشکل خیلی کاهش پیدا کرد ....
در سال های 2006 و 2007 لپ تاپ های سری dv مشکل سوختن چیپ گرافیک داشتن دلیلش هم این بود که این سری از لپ تاپ
با عنوان لپ تاپ Gaming وارد بازار شده اند و همین موضوع کاربرهای زیادی رو جلب کرد اما به زودی متوجه شدن که دمای این چیپ برای چند دقیقه بالاتر از دمای عادی میره و قسمت cu متوجه این موضوع نمیشه در نتیجه چیپست ها این سری از لپ تاپ ها مشکل سوختن داشت اما این موضوع مربوط به سال های 2005 الی 2007 میشه که باید عرض کنم از اواخر 2007 به بعد این مشکل بطور کامل حل شد و تا الان گزارشی از این بابت نشده ....

در رابطه با این بادکردن (( به قول شما )) بگم که gpu یا cpu قسمتی دارند بنام cu این قسمت وظیفه کنترل و نظارت بر کارها و سری عملیات رو داره ... اگر دمای حال از دمای تعریف شده بالاتر رود پردازش کندتر صورت می گیرید و دور فن نیز سریع تر می شود ....

اگه شما واقعا علاقه دارید که برند رو زیر سوال ببرید بهتره یه کنفرانس با این دسته برند ها بزارید .....

موفق باشید
مهربون ببين اين که گفتي بصورت تئوري هست.خوبه خودتونم به سوختن چيپ اشاره کردين پس اين سي يو کجا بوده که باعث نشه بسوزن.
منم اين حرف شما رو قبول دارم اما در تئوري اما در اصل در واقيعت بايد گفت اين چيپ هاي گرافيکي که اکثرا در لپتاپ ها هستن چرا دچار قلع مردگي ميشن يا مي سوزن بعد از مدتي که قلع مردگي زياد شد.
من تخصصي ندارم اما از کسايي که تخصص دارن کارشون تعميرات هست بع قولي رفتن درس تخصصي خوندن رفتن دوره ياد گرفتن اين حرف ها رو گفتن راهنمايم کردن گفتم. و البته وظيفه دونسم اين حرف هاي مهندسان تعمير کار که من رو راهنمايي کردن اينجا بزارم تا بقيعه دوستان بخونن و خودشون قضاوت کنن تحقيق کنن تا اوني که درست هست واقيعه هست رو ببين و تصميم بگيرن براي خريد.
والا من خودم گفتم الانم مسوسه خريد جي62 هستم چون قيافه سبيه لپتاپ هاي به روز 2010 2011 داره شيک هست بدنش عالي هست.اما کسايي که گزارش کردن از اين مدل گفتن نخريد بهتر هست.
موفق باشيد:11:

pooriya_hp
14-02-2011, 22:16
به هر حال من کاری با تئوری یا غیر تیئوری ندارم ... منطقش هست ....

بازهم می گم شما یه دلیل منطقی بیار تا ماهم قانع بشیم .... (( زلیخا گفتن و یوسف شنوفت دیدن کی بود مانند شنیدن ))

elvin_1987
14-02-2011, 23:44
به هر حال من کاری با تئوری یا غیر تیئوری ندارم ... منطقش هست ....

بازهم می گم شما یه دلیل منطقی بیار تا ماهم قانع بشیم .... (( زلیخا گفتن و یوسف شنوفت دیدن کی بود مانند شنیدن ))
عزيز من شما برو اين تکست من رو به يک تعمير کار يا کسي که مهندس اکترونيک خونده نشون بده اون منطش رو ميگه.اون همه از چيپ و طرز خراب شدنش گفتم ديگه مي خوايي تراک بگيرم بيارم.موفق باشي اوني که ايم مطالب رو مي خونه بهتر تصميم ميگيره کدوم منطقي و کدوم از رو تعصب هست.:10:

ATA FARZADI
15-02-2011, 12:00
دوستان دعوا نکنید خواهشاً

سوال من مربوط به دل و ایسر میشد به هیچ عنوان قصد خرید اچ پی رو ندارم

بین این دو برند و مدلی که گذاشتم گفتم دوستان منو راهنمایی کنند

مثلاً:

cpu کدوم قوی تره؟
ram , ((((((((((((((گرافیک)))))))))))) . زیبایی و وضوح صفحه نمایش و ...

لطفاً در این راستا منو راهنمایی کنید.

مر30

elvin_1987
15-02-2011, 12:56
عزيز از لحاظ سي پس يو 5742 کور اي5 از 5010 دل برتر هست اونم زياد فرقي نداره.اما مي گم اما من خودم شنيدم ميگن کيفيت ال سي دي هاي دل از ايسر بهتر هست.اينم بگم شنيدم عملا نديدم.از لحاظ خوشگلي هم که
من که خيلي خوشم اومده ازش

scanme
15-02-2011, 13:35
من خودمم بین این دو مدل موندم

ATA FARZADI
15-02-2011, 14:15
Acer aspire 5742g

به نام خالق ذهن و زبان خداوند مهربان

امروز با پيشرفت علوم رايانه و همچينين تكنولوژي هاي وابسته به آن رايانه هاي همراه نيز دچار پيشرفت درخور نظري شده به گونه اي در بيشتر مواقع از نظر سطح قيمتي ميان يك رايانه دسكتاپ و يك رايانه همراه از نظر كارايي كفه ترازو به سمت رايانه همراه سنگيني مي كند تا در كنار ويژگي ها و امكانات كامل خود كه قابل حمل بودن آن بزرگترين ويژگي آن مي باشد مورد توجه كاربران اين زمان قرار گيرد.
در بررسي انجام شده بر روي نوت بوك مدل ASIPRE 5742G از محصولات شركت ACER سعي شده به تحليل نحوه پيكر بندي و همچنين ميزان كارايي محصولات و امتيازات بدست آمده از نظر كارايي در محيط ها و تست هاي مختلف اشاره شود.همانگونه كه مي دانيد سازندگان اين سري از رايانه ها ممكن است محصولاتي با پيكربندي هاي متفاوت عرضه كنند خواهشمند است در هنگام خريد به مشخصات فني آن توجه فرماييد.[/LEFT]

Acer Aspire 5742G

مشخصات محصول مورد بررسي:

.................................................. .........
MODEL NO.: Acer Aspire
Core i5-520M:: Processor
Memory:4 GB DDR3 1333MHZ
Graphics adapter: NVIDIA GeForce GT 540M - 1024 MB, Core: 672 MHz, Memory: 800 MHz, DDR3, ForceWare 259.97
15.6 inch 16:9, 1366x768 pixel, LG Display LP156WH2-TLEA, glossy: yes:: Display
Toshiba MK6465GSX, 640GB 5400rpm:: Harddisk
Realtek ALC272 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller :: Soundcard
:: Connections: 3 USB 2.0, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, Audio Connections: line-out, microphone, Card Reader: MMC/SD,
:: Networking: Broadcom NetLink Gigabit Ethernet (10/100/1000MBit), Atheros AR5B97 (bgn)
:: Optical drive: Pioneer DVD-RW DVRTD10RS
:: Size:height x width x depth (in mm): 34 x 381 x 253
:: Weight: 2.473 kg Power Supply: 0.358 kg
:: Battery:48 Wh Lithium-Ion, 4400mAh, 10.8V
Additional features: Webcam: 1.3MP, 12 Months Warranty

.................................................. ........................

در ادامه به بررسي هريك اجراي حياتي اين محصول همانند پردازنده و كارت گرافيكي و ديگر اجزا مي پردازيم:
.................................................. .......
پردازنده : Core i5-520M
پردازنده مورد استفاده در اين محصول مدل 520M از خانواده Intel® Core™ i5-500 Mobile ProcessorS مي باشد كه به لطف مشخصات ساختاري مناسبش مي تواند كانديد مناسبي براي استفاده در سيستم هاي چند رسانه اي و همچنين عمليلات هاي سنگين محاسباتي و حتي گيم باشد .در مورد مشخصات فني اين پردازنده مي توان گفت كه CORE I5 520M با كد رمز Arrandale منتشر شده اين پردازنده داراي دو هسته فيزيكي بوده كه به كمك فناوري Intel® Hyper-Threading Technology خود را در قالب يك پردازنده چهار هسته اي به سيستم عامل معرفي كرده و توانايي پردازش همزمان چهار رشته پردازشي را دارا مي باشد هر يك از اين هسته ها در فركانس 2.4 GHz در حالت پايه و 2.933 GHz در حالت توربو به دليل بهره مندي از ويژگي Intel® Turbo Boost Technology عمل كرده و به هريك به 256 كيلوبايت حافظه سطح 2 و سه مگابايت حافظه سطح اشتراكي L3 دسترسي دارند فركنس مسير DMI نيز معادل با مقدار 2.5 گيگتترنسفر در ثانيه مي باشد.

[B]نمايي از برنامه CPU-Z

د رمورد ديگر ويژگي هاي I5 520M بايد گفت كه با توجه به قابليت پردازش 64 بيتي مقدار حافظه قابل پشتيباني توسط آن مقدار 8 گيگابايت به صورت چينش دو كاناله بوده كه در به همراه پشتيباني از فناوري هاي Intel® Trusted Execution Technology و Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) و Intel® Virtualization Technology (VT-x) زمينه را براي استفاده و بهره مندي كاربر از ويژگي هاي مجازي سازي سخت افزاري كه توسط ابزارهايي چون VMWARE و VIRTUAL BOX و همچنين VIRTUAL PC مورد استفاده است ميسر ساخته تا بتوان با كمترين سطح مصرف انرژي به چنيدن سيستم عامل به صورت همزمان دسترسي داشت .

نمايي از برنامه CPU-Z
اما مهمترين نكته قابل اشاره در مورد اين پردازنده موتور گرافيكي مجتمع مورد استفاده در ان است كه بنا به تست هاي انجان شده در بيشتر مواقع سطح كارايي به مراتب بيشتري و بهتر نسبت به تراشه گرافيكي خارجي چون تراشه INTEL GMA 4500 دارد.مشخصات فني اين موتوگرافيكي را مي توان به اين ترتيب شرح داد كه فركانس پايه پردازشي مقدار 500 مگاهرتز بوده كه در صورت نياز و تشخيص بار پردازشي تا 766 مگاهرتز به صورت اتوماتيك افرايش مي يابد پشتيباني از تصاوير HD با سطح كيفي بالا كه به كمك فناوري Intel® Clear Video HD Technology را دارا مي باشد.با توجه به معماري ساخت 45 نانومتري اين تراشه و استفاده از 177 ميليون ترازيستور در ساختار موتور گرافيكي در كنار 382 ميليون ترازيستور پردازنده اصلي با فناوري 32 نانومتري مساحت كلي پردازنده 37.5*37.5 ميليمتر براي سوكت PGA و 34*28 براي سوكت نوع BGA مي باشد .توان مصرفي كل پردازنده 35 وات مي باشد.

نمايي از GPU-Z

بررسي
.................................................. ....................

پردازنده گرافيكي: : NVIDIA GeForce GT 540M

NVIDIA GeForce GT 540M را مي توان تراشه اي بهينه شده كلاس ميان قيمت خانواده تراشه هاي مبتني بر معماري Fermi با كد رمز GF 108 پلتفرم رايانه هاي همراه دانست.اين تراشه كه پايه ساختاريش بسيار مشابه تراشه GeForce GT 435M بوده كه تنها در بعضي از المان ها همچون فركانس عملياتي با يكديگر تفاوت داشته اند.در مورد اين تراشه گرافيكي مي توان گفت كه با توجه به معماري ساخت 40 نانومتري و با توجه به مقدار مصرف 35 واتي اين

تراشه از لحاظ كارايي GT 540M را مي توان تراشه اين بين تراشه هاي گرافيكي Radeon HD 5650 و RADEON HD 5730 دانست .در مورد مشخصات فني اين پردازنده بايد گفت كه تعداد پردازنده هاي جرياني 96 واحد بوده كه در فركانس عملياتي 672 مگاهرتزي عمل مي كنند .مقدار فركانس سايه زني معادل 1344 مگاهرتز بوده كه در كنار رابط 128 بيتي خود قادر به پشتيباني از مقدار حداكثري 1536 مگابايت حافظه نوع GDDR5, DDR3 با فركانس پايه 900 كگاهرتز مي باشد.

نمايي از GPU-Z
قابل توجه ترين و جالب ترين ويژگي هاي تراشه هاي مبتني بر معماري FERMI با كدهاي رمز GF104/106/108 را نسبت به تراشه هايي كه در گذشته همچون تراشه هاي مبتني بر معماري GT100 فرمي در پشتيباني بيشتر از فناوري هاي پردازشي دانست.

بررسي

فناوري هايي چون Optimus Support, PureVideo HD VP4, 3D Vision, 3DTV Play, Bitstream HD Audio, CUDA, DirectCompute, OpenCL, OpenGL 4.0, DirectX 11 را مي توان زمينه ساز مناسبي براي بهمندي از سطح بالاي پردازش گرافيكي و همچنين محاسبات موازي با پرازش اصلي دانست كه در كنار قابليت پردازشو نمايش تصاوير سه بعدي تجربه شيريني را براي كاربر خود به وجود آورد.

مشخصات فني اين تراشه:

..................................................
Codename
N12P-GS
..........................
Pipelines
96 – unified
...................
Core Speed *
672 MHz
.....................
Shader Speed *
1344 MHz
.................................
Memory Speed *
900 MHz
.............................
Memory Bus Width
128 Bit
.................................
Memory Type
GDDR5, DDR3
.........................
Max. Amount of Memory
1536 MB
.....................................
Shared Memory
No
.......................................
DirectX
DirectX 11, Shader 5.0
.......................
Current Consumption
35 Watt
.......................................
technology
40 nm
......................
Features Optimus Support, PureVideo HD VP4, 3D Vision, 3DTV Play, Bitstream HD Audio, CUDA, DirectCompute, OpenCL, OpenGL 4.0, DirectX 11
Notebook Size large
.................................................. ..........

حافظه:4GB DDR3 1333MHZ (DUAL MODE)
مورد بررسي ما داراي چهار گيگابايت حافظه موقت بوده كه با توجه به فركانس كاري مناسب شرايط را براي اندسته از كاربراني كه قصد اعمال پردازش هاي گرافيكي و حتي گيم را دارند مهيا مي كند با توجه به مقدار حجم حافظه كاربر براي دسترسي به كل اين مقدار مي باستي از سيستم عامل هاي 64 بيتي بهره گيرد .در صورت لزوم و با در نشر گرفتن مشخصات كلي پردازنده اصلي امكان بكار گيري از حجم بالاتري از حافظه تا مقدار هشت گيگابات امكان دارد در مورد نحوه چينش اين حافظه هاي بايد گفت كه اين مقدار قابل دسترس از دو ماژول نصب شده در دو اسلات موجود در روي برد اصلي نوت بوك ميسر شده است.

.................................................. ..........................

هارد ديسك: Toshiba MK6465GSX, 640GB 5400rpm

هارد ديسك مورد استفاده در اين نوت بوك مدل MK6465GSX, 640GB 5400rpm از برند خوشنام TOSHIBA بوده كه از سرعت چرخش پلاتر 54000 دور بهره مي برد .با توجه به حجم 640 و رابط ارتباطي SATA اين ابزار ذخيره سازي سرعت نوشتار در حدود 78 و سرعت خوانش 80 مگابايت در ثانيه تخمين زده شده و با اين اوصاف شاهد سطح كارايي مناسبي از عملكرد در آن مي باشيم.

.................................................. .........

نمايشگر:, LG Display LP156WH2-TLEA

شركت ايسر را ميتوان جزو آن دسته از سازندگاني دانست كه در محصولات خود توجه خاصي به كيفيت نمايشگر هاي مورد استفاده داشته و سعي كردهه تا حتي ارزان ترين محصولات از سطح كيفي نمايش مناسبي برخوردار باشند .نمايشگر LP156WH2-TLEA ساخت شركت ال جي بر خلاف كنتراست پايين 178:1 داراي عمق ساهي مناسبي بوده و قادر به پشتيباني از رزولوشن 1366 ,768*و همچنين پخش تصاوير با استاندار HD مي باشد.در ساخت اين نمايشگر سعي شده با استفاده از فناوري نوردهي LED BACKLIGHTING ميزان مصرف كاسته شده اما ميزان شفافيت پخش تصاوير افزايش ياد در صورتي كه از جوانب به نمايشگر بنگريم شاهد سطح كارايي نسبتا مناسبي خوليم بود .

ديد از جوانب

مشخصات فني:

.................................................. ....................
Information
Gossen Mavo-Monitor
Maximum: 226 cd/m²
Average: 217.4 cd/m²
Illumination: 92 %
Black: 1.25 cd/m²
Contrast: 178:1
Brightness on battery: 223 cd/m²
.................................................. .............

امكانات شبكه اي:

با نگاهي اجمالي به كناره سمت راست نوت بوك شاهد وجود درگاه شبكه با امان برقراري ارتباط هايي با توانايي سرعت گيگابايتي به لطف وجود Broadcom NetLink Gigabit Ethernet (10/100/1000Mbit و همچنين گيرنده بي سيم شبكه وايرلس مبتني بر استاندارهاي B/G/N بوده تا كاربر از جهت امكان برقرار كردن و متصل شده به شبكه هاي رايانه اي دچار كمبود نشود.

.................................................. .......................
اسپيكر:
طبق برسي هاي انجام شده اين نوت بوك داراي يك اسپيكر mono بوده تا فقدان صداي استريو را براي كاربر خود تداعي كند اما از نطر كيفيت پخش صدا در سطح مناسبي قرار دارد.

جوانب محصول به همراه المان هاي موجود

Front: 2in1 cardreader (SD, MMC)

Left: AC, VGA, Ethernet, HDMI, USB 2.0, microphone, headphone

Rear: No interfaces

Right: 2 USB 2.0s, DVD burner, Kensington

بررسي سيستم خنك كننده مجموعه در حالت آرامش و لواد كامل

نحوه عملكرد باتري
.................................................. .................................................. .................................

نتيجه پاياني:
با توجه به كيفيت مناسب ساخت بدنه كه از پوشش تفلوني در آن استفاده شده تا مانع ماندگاري اثرات انگشت شده و همچنين استفاده از صفحه كليد مناسب و نحوه پيكربنده مناسب كانكتور و خروجي ها و مهم تر از همه سطح پردازشي بالاي اين نوت بوك مي توان اين محصول را در محدوده قيمتي خود يكي از بهترين و مناسب ترين انتخاب ها ناميد .

scanme
15-02-2011, 14:26
چه جالب این بررسی مال کدوم سایت هست ؟ خوب مال dell 5010 که با همین کانفیگ هست رو بزارید ببینیم چی در میاد

elvin_1987
15-02-2011, 15:57
عزيز اين ريويو ماال سايت هست که بالا لينک دادم براي دل ريويو مناسبي نداره.اما خدايي من از ظاهر5740 حال کردم نسبت به فيمتش تکه.بدنشم که جاي لک نمي مونه.نسبت به کانفينگ قيمتش خوبه.

elvin_1987
15-02-2011, 16:04
چه جالب این بررسی مال کدوم سایت هست ؟ خوب مال dell 5010 که با همین کانفیگ هست رو بزارید ببینیم چی در میاد
عزيز شما براي انتخاب مثلا کدوم کانفينگ خوب هست براي کدوم کاري خوب هست مي توني کانفينگ رو نگاه کني از رو کانفيگ بفهمي.اما از لحاظ دئام سخت افزاري به هيچ وجه از يک فروشنده مشاوره نگير چون اسمش روش هست فروشنده هست و خبري نداره.جهت مشاوره از اين تعمير کار هاي که با سابقه هستن در تعمير لپتاپ مشاوره بگيريد تا خوب راهنماييتون کنن در مورد مدل لپتاپ مورد نظرتون.

amd>intel
15-02-2011, 16:49
من با ايسر موافقم

elvin_1987
15-02-2011, 19:42
ايسر اين مدلهاي جديدش واقعا هم خوش قيمت هست هم خوشگل بدنه خوبي هم داره.

PASREZAN17
27-02-2011, 19:53
ایسر
واقعا عالیه....
ویندوز اورجینال نداره به همین خاطر ارزونتر از بعضی از لپتاپ ها هم هست.....
اکثر قطعاتشم خودش میزنه ولی تحت لیسانس شرکت های دیگه مثل سامسونگ برای ال سی دیش و.....