ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغیرات مربوط به بخش ساخت ویراش و هـک بازی

ehsan_wwe
09-02-2011, 14:07
خوب وقتش بود که از بچه های بخش یه سری نظر سنجی بگیریم تا قبل از تغیر بزرگ انجمن یک سری تغییر کوچک هم خودمون بدیم

پیشنهاد اول : خارج کردن Darkbassic از فهرست مهم

لطفا هر تغییری که میخاهید رو در این تاپیک بیان کنید ( بجز اظافه کردن انجمن جدید )

این تاپیک فردا از فروم حذف میشه :31:

parvizamd
09-02-2011, 14:22
drakbasic موتور خوبیه اما خیلی ضعف داره بهتر همون از مهم درش بیاری احسان جان چون نه level editor داخلی داره باید باید فرمت x مدلت را ذخیره کنی

lord arthas
09-02-2011, 14:32
خیلی شلوغ شده یکم سرو سامونش بدین :D

VGS
09-02-2011, 17:08
منم با حرف بچه ها موافق هستم. به نظری هم که دارم. اینه که تاپیک های یا یک تا پیک مرجع برای قرار دادن لینک دانلود آموزش های موتور ها ی مختلف داشته باشیم. هر کسی هر چیزی داره را قرار بده البته. به صورت جدا گانه برای هر موتور باشه بهتره.

AMIR REZAs
09-02-2011, 20:12
سلام
به نظر من بهترین تغییر اینه که بخش ویرایش بازی از ساخت بازی جدا بشه :20:
اینو تو پیشنهادات سایت هم مطرح کردم! ولی....
یا حتی میشه واسه هر موتور یه زیر انجمن جداگانه داشته باشیم :8: خیلی خوب میشه:31:
تاپیک دارک بیسیک هم از مهم دربیاد ، فرقی نمیکنه چون کسی ازش استفاده نمیکنه!
تشکر!

saeed_cpu_full
09-02-2011, 20:31
سلام
به نظر من بهترین تغییر اینه که بخش ویرایش بازی از ساخت بازی جدا بشه :20:
اینو تو پیشنهادات سایت هم مطرح کردم! ولی....
یا حتی میشه واسه هر موتور یه زیر انجمن جداگانه داشته باشیم :8: خیلی خوب میشه:31:
تاپیک دارک بیسیک هم از مهم دربیاد ، فرقی نمیکنه چون کسی ازش استفاده نمیکنه!
تشکر!

جواب :

لطفا هر تغییری که میخاهید رو در این تاپیک بیان کنید ( بجز اظافه کردن انجمن جدید )

تا اونجایی که من اطلاع دارم به احتمال زیاد این دو بخش از هم جدا میشه و متأسفانه برای هر موتور بخش جداگانه نمیزارن و نخواهند گذاشت !

VGS
18-02-2011, 12:20
اگه قسمت هکینگ جدا بشه خیلی خوب می شه.خوب می شه اگه جداسازی کنند این دو بخش را.

Moh3en_DDD
18-02-2011, 15:48
سلام

مرسی از احسان جان برای اینجاد این تاپیک
تو تغییرات آینده بخش هــک / آموزش / منابع بازی سازی/ و بازی های ساخته شده توسط اعضا ( یا کلا بازی های ایندیپندد) جدا میشند ولی ایجاد این تغییرات به اول تابستان ( تابستون خودمون :31:) موکول شده .
هنوز هم جای تغییر هست . اگر کسی پیشنهادی داره استفاده میکنیم.