مشاهده نسخه کامل
: آخرین نظر: دیفای یا سی7
unknown47
09-02-2011, 11:46
سلام به همه. من سخت بین این2تا گوشی موندم.به نظر شا کودوم بهتره؟(از نظر کیفیت و بلندی صدا-بازی-نرم افزار- وبگردی-....)
خلاصه نمی خوام وقتی گرفتم بعد حسرت اون یکی دیگه رو بخورم:2::2::2::2::2::2::2::2:
و اینکه می خواستم بدونم دیفی (یا کلا آندروید) این قدر ارزش داره که از fm transmitter&usb on the go سی7 صرف نظر کنم؟
واینکه فلت توی گوشی به چه معناست و آیا دیفای فلت داره؟( چون یکی از مغازه دارا بهم گفت قطعات موتو توی ایران گیر نمیاد و مثلا اگه بیفته زمین و فلتش بسوزه دیگه نمیشه کاری باهاش کرد...) ممنون میشم در این مورد هم بهم کمک کنید......
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mehrdad9
09-02-2011, 13:29
یعنی شما به خاطر fm transmitter&usb on the go می خواین از آندروید بگذرین؟؟
فکر نکنم ارزششو داشته باشه
فک کنم فقط دو گوشی قابلیت usb on the g دارن و گوشی های آندروید هیچ کدومشون این قابلیتو ندارن و این دو گوشی N8 و C7 از نظر نرم افزاری قابل مقایسه با گوشی های عالیه آندروید نیستند.
و فک نکنم fm transmitter چیزه خیلی واجبی براتون باشه.
ولی با این حال اگه فقط سیستم عامل مد نظرتون نیس و با سیمبین مشکلی ندارین C7 گزینه ی خوبیه ولی دفای یه چیزه دیگس و شاید پشیمون هم بشی.(نظر منه)
دیفای از لحاظ مقاومت خیلی توپه.
نگران نباش به این راحتی ها نمیشکنه.
fm که صداش نویز داره و بردش هم کم هست.
usb خوردن خوب هست ولی باید همیشه یک سیم اضافی با خودت ببری.در کل ارزشش رو نداره از اندروید صرف نظرکنی.
unknown47
09-02-2011, 21:21
ممنون از شماها.من خودم قبلا ان79 داشتم و با این fm transmitter خیلی حال کردم... حالا نمیدونم آیا آندروید ارزش گذشتن از دوربین و سایر امکانات سی7 رو داره؟(زیاد باگوشیم عکس نمیگیرم ولی خوب وقتی آدم داره 400 تومن پول میده نمیخواد که توی دوربین گوشیش کم بیاره....)
اگه میشه در مورد فلت هم یه توضیحی بدید......
با تشکر
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Highbury
09-02-2011, 21:27
دفای یه چیزه دیگه هستش مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی.
اف م ترانسمیتر چیز خاصی نیست که آدم به خاد از آندروئید و اونم دفای بگذره.اما اگه دوربین برات مهمه برو سی 7 بگیر.
اگه دوربین و صدا واست خیلی خیلی مهمه اون موقع برو motorola xt720 بخر هم دوربینش 8 هست و فیلمبرداری اچ دی داره. پورت HDMI به همراه کابل داره که ففط کابلش رو اصلا نمیتونی گیر بیاری اگر هم گیر بیاری بالای 50 تومان باید باشه.
همچنین خیلی هم زیباست و دوام و عمرش صد برابر سی 7 هست. خیلی هم محکمه و فلزی کافیه یک بار دستت بگیری ببین چطور مجذوبش میشی.
نظر من XT720 هست و بعد از اون defy و بعد از اون c7
unknown47
09-02-2011, 21:45
امان از بی پولی .... تا400 پیشتر نمتونم بدم.
از یه طرف از خریدن دیفای می ترسم(به خاطر اینکه الان آندروید2.3 اومده و حتی اینکه گوشی های 2هستهای دارن میان میترسم دیگه مثل قبل از این گوشی ها ساپورت خوبی نشه......) ولی نوکیا فقط سیمبین میده بیرون و آدم میتونه به ساپورتش دلخوش باشه.
P I R A N H A
09-02-2011, 22:43
دیفایوکه گوشی شاپ زده 520درکل دیفای بهتره تا2سال دیگه مطمعا جوابگوهست برات اگه میتونی 480بدی دیزایرهم گزینه ی خوبیه بهش فکرکن
دوست من ناراحت نشیا .... ولی کسی که بین سمبین و اندروید گیر کرده باشه بهتره بره سمبین بگیره این حرف من کاملا جدی و حرفه ای هست :5:
درثانی دیفای اینجور که از شواهد بر میاد 400 نیست.... حالا می خوای چیکار کنی ؟
MOHAMMAD2010
09-02-2011, 23:08
خوشم میاد بالاخره تو ایران پیشنهاد دادن موتورولا داره رواج پیدا میکنه !
------------------------------------------------------------------------
از بین اینا هم مطمئن باش دیفای ( البته اگه پولت بهش برسه )
Highbury
09-02-2011, 23:14
امان از بی پولی .... تا400 پیشتر نمتونم بدم.
از یه طرف از خریدن دیفای می ترسم(به خاطر اینکه الان آندروید2.3 اومده و حتی اینکه گوشی های 2هستهای دارن میان میترسم دیگه مثل قبل از این گوشی ها ساپورت خوبی نشه......) ولی نوکیا فقط سیمبین میده بیرون و آدم میتونه به ساپورتش دلخوش باشه.
ورژن آندروئید به برنامه ربطی نداره.
حتی ایکس 10 مینی به روز تر و بهتر از سیمبین هستش این رو مطمئن باش.
تو میخوای با گوشیت حال بکنی چه فرقی میکنه 2.1 باشه یا 2.2.
من که میگم اگه پول نداری ایکس 8 سونی اریکسون رو بگیر. البته اگه واست دوربین مهم نباشه.
حتما نباید دفای بخری که.
xt5 موتورولا قیمتش حدود 330 تومان هست. دوربین 5 داره و آندروئید هست
ال جی اپتیموس 1 هم اومده قیمتش با گارانتی 330 تومان هست. دوربین 3 و خیلی هم قشگه. 2.2 هست و قابلیت آپدیت رسمی به 2.3 میشه. رم خوبی هم داره.ساپورتش هم خوبه.
اگه واست ساپورت مهمه به نظرم اپتیموس 1 عالی باشه جز پرفروشترین های دنیا هستش.مثل اینکه کاملا فارسی ارائه میشه
-----
این نظر من هست:
از سیمبین بدم میاد به خاطر اینکه حتی زحمت نیمده یه کم اینترفیسش قشنگ تر بشه یه کم کار گرافیکی انجام بده. جاواهای نوکیا هم که تعطیله
اول آندروئید بعد بادا.
گفتم این نظر من هست
اگه عشق نوکیا هم هستی برو N900 بگیر ( حدود 400 چوب ) تنها کاری که نوکیا تو عمرش کرده همین بوده :5:
اف ام ترازمیتر هم داره :31:
unknown47
10-02-2011, 10:17
ممنون از همه ی شماها:
1-توی شیراز یه جایی گوشی رو 415 قیمت کردم....(نه 520 !!!!!!!)
2-یکی از دوستان گفت برنامه چه ربطی به ورژن آندروید داره : الان فکر کنم بعضی از برنامه ها فقط روی ورژن2.2 میاد
3-ازتون خواهش میکنم در مورد خدمات پس از فروش موتو هم بگید:11:(به خدا تنها دلیلم واسه نخریدن این همین گیر نیومدن قطعاتشه..........)
4-بعد مگه نمیگن الان هر بازی hd که برای آندروید میاد واسه سیمبین^3 هم میاد... پس چرا شما همش میگید آندروید خیلی بهتره....(تو زیاد بودن نرم افزارای آندروید شکی نیست ولی خداوکیلی شما چنتاشو نصب کردی یا اصلا به همشون احتیاج دارین؟)
ممنون از همه ی شما.
Highbury
10-02-2011, 10:50
ممنون از همه ی شماها:
2-یکی از دوستان گفت برنامه چه ربطی به ورژن آندروید داره : الان فکر کنم بعضی از برنامه ها فقط روی ورژن2.2 میاد
3-ازتون خواهش میکنم در مورد خدمات پس از فروش موتو هم بگید:11:(به خدا تنها دلیلم واسه نخریدن این همین گیر نیومدن قطعاتشه..........)
4-بعد مگه نمیگن الان هر بازی hd که برای آندروید میاد واسه سیمبین^3 هم میاد... پس چرا شما همش میگید آندروید خیلی بهتره....(تو زیاد بودن نرم افزارای آندروید شکی نیست ولی خداوکیلی شما چنتاشو نصب کردی یا اصلا به همشون احتیاج دارین؟)
ممنون از همه ی شما.
اگه 415میگه که عالیه.حتما بگیر.
همون انترفیس موتو می ارزه به اینترفیس تکراری و خشک نوکیا که شبیه ان73 میمونه:31:
اگه نرم افزارهایی هست که فقط به 2.2 میخوره. برنامه هایی شبیه همون که همون کار رو انجام بده واسه 2.1 ریخته.
اصلا موتو مگه خراب میشه؟؟؟:18:قطعاتش مطمئنا از نوکیا بهتره اما کیفیتش همونقدر هم از نوکیا بیشتره.
بازم توی بازی آندروئید سرتر از سیمبین هستش.کیفیت نمایش دفای رو ببین سی 7 رو ببین. ظاهرشون هم که مشخصه دفای خوشکلتره.سخت افزارش هم توی بازیهای سنگین خودش رو مشخص میکنه که دفای بهتره
unknown47
10-02-2011, 11:46
یعنی گوشیه میخواد عمرنوح بکنه!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
MOHAMMAD2010
10-02-2011, 12:36
ممنون از همه ی شماها:
ممنون از همه ی شما.
415 ؟ مطمئنی ؟ بابا ایول به شیراز
تو تهران هم فکر نکنم این قیمت باشه
تو کرمان هم که من رفتم اصلا موتورلا گیر نمیاد ( چه برسه به دیفای ! )
unknown47
10-02-2011, 20:55
همین امشب گرفتمش410 .........
فقط یه کلام : فوق العادست.................................... .............
مبارک باشه.
من هم قصد خرید defy را دارم.فعلا اصفهان گیر نمیاد.
لطف میکنی شماره تلفن و آدرس این فروشگاهی را که ازش خریدی برام پیغام خصوصی کنی؟
شیراز آشنا دارم میخوام بهش بگم برام بخره بفرسته.
اگه این لطف را بکنی ممنون میشوم.
tiyam 01
10-02-2011, 22:01
415 ؟ مطمئنی ؟ بابا ایول به شیراز
تو تهران هم فکر نکنم این قیمت باشه
تو کرمان هم که من رفتم اصلا موتورلا گیر نمیاد ( چه برسه به دیفای ! )
تا اونجا که من فهمیدم قیمتهای شیراز نسبت به تهرون ارزونتره. سخت افزار . موبایل و ...
علت هم فکر کنم نزدیکتر بودن به بندره
اقا مبارکه .... :31: تو اون تاپیک دیفای بیا یه ریویو ازش بزار قربون دستت :31:
پس منتظر باشید تهران هم سقوط کنه :31: سقوط فیمت این گوشی منظورم بود :31::31::31:
آقا مارو هی وسوسه نکنید.....من می خوام منتظر atrix بمونم :31:
MOHAMMAD2010
10-02-2011, 22:53
مبارک باشه عزیز
تو تاپیک دیفای بیا دربارش بنویس
Highbury
10-02-2011, 23:42
:11::11::11::11: مبارک باشه
مطمئن باش هیچوقت پشیمون نمیشی
بیا توی تاپیکش یه ریویو مشت بذار
زنده باد شهر شیراز:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.