مشاهده نسخه کامل
: پارتیشن بندی
asstubirs
08-02-2011, 20:02
با سلام به دوستان
من از ویندوز هفت استفاده میکنم.سه تا درایو دارم که داریو ویندوزم 112 مگا بایت است می خواستم ازش کم کنم
و به یه درایو دیگه اضافه کنم ولی می ترسم ویندوز م مشکل بخوره کسی میتونه کمکم بکنه.
یه بک آپ از ویندوز و دیتاهاتون بگیرید و بعد پارتیشن بندی رو با نرم افزاری مناسب استارت بزنید.به این لینکم یه سری بزنید.کمک میکنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saeed774
08-02-2011, 22:27
با سلام به دوستان
من از ویندوز هفت استفاده میکنم.سه تا درایو دارم که داریو ویندوزم 112 مگا بایت است می خواستم ازش کم کنم
و به یه درایو دیگه اضافه کنم ولی می ترسم ویندوز م مشکل بخوره کسی میتونه کمکم بکنه.
هيچ اتفاقي نميفته ولي بهتره که از اطلاعات مهمتون بک آپ بگيريد. با نرم افزار Partition magic تحت داس يا تحت ويندوز با قابليت Resize ميتوني به راحتي اينکارو انجام بدي :
از نرم افزار زير هم ميتوني استفاده کني :
EASEUS Partition Master v7.0.1 Retail Professional Edition
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 44 مگابايت
پسورد :
saeed774
08-02-2011, 22:33
با گزينه Resize از حجم درايو C بايد کم کني و حجم جدا شده رو با گزينه Mergre يا Join به درايو D بايد اضاف کني و باز خواستي دوباره همون مراحل رو براي درايو E انجام ميدي .
در صورتي که آشنايي با عمليات پارتيشن بندي نداري بهتره که بيخيال بشي .
درود دوستان.
من دو تا هارد دارم، یکیش که 250 هست شامل 5 تا درایو میشه، آیا میشه که این 6 درایو رو تبدیل به یکی کرد، یعنی میخوام هارد 250 خود رو تبدیل کنم به یک درایو.
سوال دیگرم اینه که یکی از درایوهای همین هارد با اینکه توش چیزی نیست در My computer ویندوز نشون میده که 7% درایو اشغال است، من هر چی که داخلش بوده رو قبلن موو کرده بودم در درایو دیگری، به نظرتون ویندوز اشتباه نشون میده یا اینکه چه چیزی این فضا رو اشغال کرده است؟
ebicross
10-02-2011, 12:52
درود دوستان.
من دو تا هارد دارم، یکیش که 250 هست شامل 5 تا درایو میشه، آیا میشه که این 6 درایو رو تبدیل به یکی کرد، یعنی میخوام هارد 250 خود رو تبدیل کنم به یک درایو.
سوال دیگرم اینه که یکی از درایوهای همین هارد با اینکه توش چیزی نیست در My computer ویندوز نشون میده که 7% درایو اشغال است، من هر چی که داخلش بوده رو قبلن موو کرده بودم در درایو دیگری، به نظرتون ویندوز اشتباه نشون میده یا اینکه چه چیزی این فضا رو اشغال کرده است؟
اطلاعات هارد 250 رو به هارد دیگر انتقال بدین و تمام پارتیشنهاشو از طریق خود ویندوز Delete کنید و یک پارتیشن بسازید.
فایلهای مخفی و فایلهای سیستمی مخفی رو در حالت نمایش بزارید. ممکنه اطلاعاتی مثل Page File و یا Restore Point داخلش باشه.
گرینه ی show hidden files فعاله، اتفاقن این درایو رو برای همین خالی کرده بودم که بعدن با درایوهای دیگه تبدیل به 1 درایو بشوند، به نظرت اگه این درایو رو پاک کنم به مشکلی بر نمی خورم؟
تو این دراوی فایل های سیستمی نبوده، یه سری موزیک و فیلم و بازی بود که موو کرده بودم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.