مشاهده نسخه کامل
: کدام مدل از لپ تاپها سیم کارت می خورند؟
saeed4055
08-02-2011, 14:58
سلام
میخوام یه لپ تاپ بخرم که بتونم سیم کارت ایرانسل رو در لپ تاپ بذارم و از اینترنت gprs استفاده کنم
از کجا میشه فهمید سیم کارت میخوره یا نه؟
توی مشخصات لپ تاپ ها مینویسن؟
ممنون
سلام
میخوام یه لپ تاپ بخرم که بتونم سیم کارت ایرانسل رو در لپ تاپ بذارم و از اینترنت gprs استفاده کنم
ممنون
چه كاريه يك گوشي بگير بعد وصلش كن به لپتاب!!!
فكر نكنم همچنين لپتابي باشه شايد تبلت گيرت بياد
سلام
ممنون
ماژول هایی که در بعضی از لب تاپ ها تعبیه شده از استاندارد شبکه های نسل سوم 3G پشتیبانی میکنند که فعلا اپراتور سوم هنوز نیومده که بشه از این قابلیت استفاده کرد
azimraeesi
08-02-2011, 23:44
با سیم کارت ریدر هم میشه وصل شد اینترنت؟
patriot1
09-02-2011, 01:22
فکر میکنم انوی 14 سیم کارت بخوره
توی دفترچه راهنماش خوندم
mohsenfhm
09-02-2011, 09:40
بهترين راه كار براي شما :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EDGE Modem – مودم سیار بوسیله سیم کارت
اینترنت را با خود حمل کنید !
کاملا جدید و متفاوت …
فراتر از تکنولوژی:
DIAL-UP,ADSL,Wimax,Wireless
با استفاده از این مودم همیشه و همه جا اینترنت کنار شماست!
قيمت فكر كنم حدود 60 تومن
hasansoft
13-02-2011, 01:18
بهترین گزینه NOKIA BOOKLET 3G
farbod_47
21-03-2011, 16:08
چی میگید شما این ماژلی که تو لب تاب هست خودش بالا 100 دلار قیمت داره و نه تنها 3g با سرعته 7mb بلکه نسل هایی قبلی یعنی edge هم ساپورت می کنه و متاسفانه فایل unlock اونو به ما ایرانی ها نمی دن معمولاً برای شرکت AT&T قفله من خیلی سعی کردم فایل unlock بگیرم اما هنوز نتونستم یه جایی خوندم فقط به آمریکایی ها می دن اونم بعد از کلی سوال.
شما که می گوشی من خودم گاهی بجبور میشم از گوشی استفاده کنم می تونم بگم که دیگه باتری گوشیم بدرد نمی خوره و خراب شده چون اینترنت رفتن به گوشی فشار زیادی میاره گوشی برای این کار ساخته نشده.
و در مورد مودم ها USB که دوست عریز معرفی کرد قضاوت کنید شما این مودم 3g ساپورت نمیکنه و مدل های ساپورت می کنند تقریباً 100 هزار تمومنی هستند و اکثراً تا 2mb ساپرت مکنن اما ماژل تو لب تاب حاضر و اماده 3g داره تا 7mb ساپورت می کنه لازم نیست هی usb بزنی و در بیاری زیبای لب تاپ حفظ می شه و در ضمن پول رو باته چیزی بپردازیم که داریم !!!
شایدم بگید 3g تو ایران نیست ،ت. ماژول باشه نباشه چه فرقی میکنه اما بدونید در زمینه الکترنیک علم به سرعت در حال پیشرفته و مسئولین کشور مجبورن زیر ساخت های بسازند و تا تیر ما اپراتور سوم هم که 3g پشتبانی می کنه می اید
تا 5 ساله پیش من باسرعته دانلودم به 2kb می رسید کلامو مینداختم بالا اما الان دارم با 100kb دانلود می کنم می گم سرعت پایینه
سلام...
معمولا در بعضی محل نصب باتری میذارن . .. اگه باتری رو در بیارید متوجه میشید که داره یا نه . . .
behzadhdr
24-03-2011, 10:50
سلام...
معمولا در بعضی محل نصب باتری میذارن . .. اگه باتری رو در بیارید متوجه میشید که داره یا نه . . .
ایشون درست میگن لپ تاپ من داخل جایی که باتری وصل میشه جای سیم کارت هم داره ولی تا حالا امتحانش نکردم
dell xps l501
880866111
29-03-2011, 15:03
دوستان کمپانی دل لب تابی با نام 3550 وسترو رو برای فروش گذاشته که ظاهرا با سیم کارت های نسل دوم ما کار میکنه انگار دل برای ایران لب تاب میزنه که یک پله اومده عقب:31::27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.