ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در آپدیت ویندوز7

vipmaster
08-02-2011, 13:47
سلام دوستان
من قبلا ویندوز 7 داشتم، خیلی راحت آپدیت میشد ولی این‌بار هرکاری می‌کنم در قسمت windows update خطای 80072EFD ظاهر میشه، یعنی نمیتونم آپدیت کنم.
محتاج راهنمایی و کمک‌های بی‌دریغ شا هستم..........

ebicross
08-02-2011, 16:50
اگر Firewall دارید باید Port 443 و 80 رو برای سایتهای زیر باز کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این خطا به خاطر شلوغی سرور آپدیت و یا جلوگیری از اتصال پروسه ی SVCHOST به اینترنت هستش که بیشتر توسط Firewallها انجام میشه.

zehneziba11
08-02-2011, 20:15
اگر Firewall دارید باید Port 443 و 80 رو برای سایتهای زیر باز کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین خطا به خاطر شلوغی سرور آپدیت و یا جلوگیری از اتصال پروسه ی SVCHOST به اینترنت هستش که بیشتر توسط Firewallها انجام میشه.

میشه بیشتر راهنمایی کنید، در کدام قسمت فایروال باید تنظیمات انجام بشه{از فایروال خود ویندوز استفاده میکنم}

باتشکر:40:

hoomanrad
08-02-2011, 22:26
سلام خسته نباشید ببخشید می خواستم بدونم چرا وقتی ویندوزمو آبدیت می کنم آبدیت می شه ولی نمی دونم چرا بعد از آبدیت چند تا از برنامه هایی که آپدیت کردرو فیلد می کنه می خواستم اگه می تونین راهنماییم کنین ممنون می شم.راستی ویندوزمم اورجیناله 140 تومن پولشو دادم.

ebicross
09-02-2011, 11:10
میشه بیشتر راهنمایی کنید، در کدام قسمت فایروال باید تنظیمات انجام بشه{از فایروال خود ویندوز استفاده میکنم}

در استارت بنویسید Allow a program و بعدش خودش اولین گزینه رو از Firewall میده.
بعد اونجا ADD رو بزنید و فایل WUAPP.exe رو از مسیر C:\Windows\System32 اضافه و تیک بزنید.

ببینید رفع میشه یا نه.
اگر نشد Windows Update رو خاموش کنید و دوباره تست کنید ببینید آپدیت میشه؟

سلام خسته نباشید ببخشید می خواستم بدونم چرا وقتی ویندوزمو آبدیت می کنم آبدیت می شه ولی نمی دونم چرا بعد از آبدیت چند تا از برنامه هایی که آپدیت کردرو فیلد می کنه می خواستم اگه می تونین راهنماییم کنین ممنون می شم.راستی ویندوزمم اورجیناله 140 تومن پولشو دادم
شما ویندوز قبلیتون XP بوده و بعد به 7 انتقالش دادین؟ یعنی درایو ویندوز فرمت شده و یا آپگرید کردین از XP به 7 ؟
یک پوشه در درایو ویندوز و در پوشه ی Windows هستش به نام SoftwareDistribution که شما در Properties این پوشه به سربرگ Security برین و Edit بزنید و سپس ADD و بنویسید Everyone و اضافش کنید و بهش Full Controlبدین.
بعدش باید با Disk CleanUp پس مانده های آپدیت رو حذف کنید. (راست کلیک روی درایو ویندوز و Disk CleanUp)

بعد تست کنید.

vipmaster
09-02-2011, 11:53
ممنون از همگی مخصوصا ebicross عزیز
مشکلم حل شد
الان که دارم این مطلب را می‌نویسم، ویندوز داره آپدیت می‌کنه!
:40:

vipmaster
09-02-2011, 18:07
سلام مجدد
بعد از اینکه کامل آپدیت شد(حدود 170meg)، منتظر شدم تا install کنه ولی دیدم خیلی طول کشید، من هم stop کردم و ویندوز را restart کردم. حالا هرچی سعی می‌کنم ادمه اون نصب بشه نمیشه و این خطا را میده:
code 80070641
code 2
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی نیست بگه مریضی stop می‌کنی!

ebicross
09-02-2011, 19:46
سلام مجدد
بعد از اینکه کامل آپدیت شد(حدود 170meg)، منتظر شدم تا install کنه ولی دیدم خیلی طول کشید، من هم stop کردم و ویندوز را restart کردم. حالا هرچی سعی می‌کنم ادمه اون نصب بشه نمیشه و این خطا را میده:
code 80070641
code 2
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی نیست بگه مریضی stop می‌کنی!

170 مگ آپدیت که هرکدوم باید توی بخش خاصی تاثیر بزارن و هزار تا عملیات پس زمینه خب معلومه طول میکشه دیگه. :دی

حالا اشکال نداره.
توی RUN بنویس Services.msc و اونجا سرویس Remote Produced Call رو پیدا کن.
این سرویس باید استارت باشه.
حالا سرویس Windows installer رو در Properties بزار روی Automatic و بعد استارتش کن.

اگر Windows Installer رو داری نصب کن با نصب مجددش فکر میکنم درست شه.
بعدش هم توی RUN بزن:
regsvr32 msi.dll

دلیلش اینه که برای Windows Installer مشکل بوجود اومده چون وسط نصب آپدیت Stop کردید.

vipmaster
09-02-2011, 21:40
سرویس windows installer استارت نمیشه. این خطا را میده:
code 2 : the system can not find the file specified

هرچی سرچ کردم نتونستم windows installer برای ویندوز7 گیر بیارم، اگه لینکش را بذاری ممنون میشم
عجب گیری افتادماااااا

ebicross
10-02-2011, 10:49
از این صفحه ورژن مربوط به ویندوز خودتون رو دانلود کنید:

mekziko
23-04-2011, 09:55
من وقتی می خوام سرویس پک 1 رو آپدیت کنم اما ارور در شکل زیر رو می ده!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mekziko
23-04-2011, 19:25
کسی جواب نمی ده!!!:19:

ebicross
24-04-2011, 13:06
احتمالا شما اون بستر آپدیت کننده که چند ماه پیش به صورت آپدیت عرضه شد رو دریافت نکردید.

System Update Readiness Tool for Windows 7 x86

System Update Readiness Tool for Windows 7 x64

البته حجمش زیاده. قبلش شما این روش رو هم تست کنید.
یک DVD ویندوز 7 داخل سیستم قرار بدین و بعد دوباره اقدام به نصب SP1 کنید.

*Necromancer
03-05-2011, 10:05
سلام از دوستان کسی میدونه این مشکل آپدیت ویندوز رو باید چطوری درست کنم ؟
نمیتونه کانفینگ کنه آپدیت ها رو و ظاهرا یه چیزی (آنتی ویروس) جلوش رو میگیره ... یه چند روزیه اذیتم داره میکنه هرکاری کردم درست نشد

آنتی ویروس kaspersky هست ولی فکر نکنم از اون باشه چون یک سالی هست که رو کامپیوتره و در مورد آپدیت ویندوز مشکلی درست نکرده

هر کاری تو راهنما ویندوز گفته انجام دادم بازم درست نشده

این آپدیت با 3 تا دیگه با همین نام و ورژن مختلف هست که کانفینگ نمیتونه کنه

jafarian
03-05-2011, 10:42
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام از دوستان کسی میدونه این مشکل آپدیت ویندوز رو باید چطوری درست کنم ؟
نمیتونه کانفینگ کنه آپدیت ها رو و ظاهرا یه چیزی (آنتی ویروس) جلوش رو میگیره ... یه چند روزیه اذیتم داره میکنه هرکاری کردم درست نشد

آنتی ویروس kaspersky هست ولی فکر نکنم از اون باشه چون یک سالی هست که رو کامپیوتره و در مورد آپدیت ویندوز مشکلی درست نکرده

هر کاری تو راهنما ویندوز گفته انجام دادم بازم درست نشده

این آپدیت با 3 تا دیگه با همین نام و ورژن مختلف هست که کانفینگ نمیتونه کنه

شما اول رجیسترتون به وسیله یک برنامه ترمیم رجیستری اسکن کنید... درضمن جداازتوسایت مایکروسافت دان کنید ببینید اجرا میشه

لینک

*Necromancer
03-05-2011, 12:20
شما اول رجیسترتون به وسیله یک برنامه ترمیم رجیستری اسکن کنید... درضمن جداازتوسایت مایکروسافت دان کنید ببینید اجرا میشه

لینک

قبلا" امتحان کردمش نمیشه . تو نصب مشکلی نداره تو کانفینگ که بعد از ریست کردن باید انجام بده بعد از 16 درصد ارور میده

WikiJoon
05-05-2011, 13:19
در استارت بنویسید Allow a program و بعدش خودش اولین گزینه رو از Firewall میده.
بعد اونجا ADD رو بزنید و فایل WUAPP.exe رو از مسیر C:\Windows\System32 اضافه و تیک بزنید.

ببینید رفع میشه یا نه.
اگر نشد Windows Update رو خاموش کنید و دوباره تست کنید ببینید آپدیت میشه؟

سلام
منم مشکل دوستمون با همین ارور رو دارم
و کارایی که شما گفتید رو انجام دادم
و همچنین کلا Firewall رو غیر فعال کردم و حالتهای مختلف فعال و غیر فعال بودن firewall و آنتی ویروس رو امتحان کردم
بازم نشد
لطفا کمکم کنید

ebicross
05-05-2011, 20:55
سلام
و همچنین کلا Firewall رو غیر فعال کردم و حالتهای مختلف فعال و غیر فعال بودن firewall و آنتی ویروس رو امتحان کردم
بازم نشد
لطفا کمکم کنید
اگر دقیقا خطا همونه مشکل نمیتونه چیز دیگه باشه.
سیستم شما به هر دلیلی دسترسی به سایتهای آپدیت نداره. حالا یا سرعت پایینه و یا سایتها از سیستم بلاک شدند.
من باز هم سرچ میکنم اگر بتونم کمک میکنم.

WikiJoon
06-05-2011, 02:30
نظرتون راجع به راه حل های این سایت چیه؟
ویروس نباشن یهو :20:

ebicross
06-05-2011, 08:40
نظرتون راجع به راه حل های این سایت چیه؟
این داره با نام این خطا یک نرم افزار رو پیشنهاد میده. یعنی نرم افزارش مختص این خطا نیست بر خلاف گفته ی سایتش.
اما شاید بتونه رفع کنه ولی عموما این نرم افزارها پولی هستند.

Dr Hannibal
06-05-2011, 09:04
سلام
بازم نشد
لطفا کمکم کنید

من این اتفاق برام افتاد ، هم ویندوز آپدیت نمیشد هم یاهو مسنجر به نت وصل نمیشد و یک سری ایرادات دیگه ، با وی پی ان بدون مشکل اون ایرادات حل میشه ، این مشکل بعد از چند روز هم البته رفع شد.

اگه ایراد شما هم مربوط به isp میشه (مثل من) دلیلش تغییر فایروال فیلترینگ isp هاست . دوستان دیگه من که از یک مرکز مخاربراتی استفاده میکنیم دقیقا همین مشکل من رو داشتند.

پس یک بار با وی پی ان کانکت بشید و نتیجش رو بگید.

موفق باشید

WikiJoon
06-05-2011, 12:43
من این اتفاق برام افتاد ، هم ویندوز آپدیت نمیشد هم یاهو مسنجر به نت وصل نمیشد و یک سری ایرادات دیگه ، با وی پی ان بدون مشکل اون ایرادات حل میشه ، این مشکل بعد از چند روز هم البته رفع شد.

اگه ایراد شما هم مربوط به isp میشه (مثل من) دلیلش تغییر فایروال فیلترینگ isp هاست . دوستان دیگه من که از یک مرکز مخاربراتی استفاده میکنیم دقیقا همین مشکل من رو داشتند.

موفق باشید

تو خونه چندسیستم از اینترنت استفاده می کنند (وایرلس) که یکیشون ویندوز 7 داره و مرتب آپدیت می کنه
تنها تفاوتش با من اینه که ویندوز اون کرک شده است و ویندوز من اوریجینال

Dr Hannibal
06-05-2011, 14:07
تو خونه چندسیستم از اینترنت استفاده می کنند (وایرلس) که یکیشون ویندوز 7 داره و مرتب آپدیت می کنه
تنها تفاوتش با من اینه که ویندوز اون کرک شده است و ویندوز من اوریجینال

باز با اجازه از دوستان متخصص ویندوز :)

تست کردین یا نه ؟ ، اما اگه نظر من رو می خواهی خیلی تست خوبیه به امتحانش با این اتفاقات اخیر می ارزه،و به نظر من جواب میده.

در مورد اون فایل هایی که سایت قبل پیشنهاد کرده بود 2 تاش پاک بود به نام:

ReimageRepair.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5aa5e5e73bbe1e422b9ee4aa4609f-1304677663)

DriverDetective.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5c0603aa176b1025911b60df3fb68-1304677759)

ولی فایله sdsetup_revwire207.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 43af21437b6b9b0876770c5a786a9-1304677835) مشکوک هست. (اگه لازم بود بگو تاپیک مخصوصش بازش کنیم چون یکم طول میکشه)

موفق باشی

H.Operator
06-05-2011, 17:16
دوستان یه یک هفته ای میشه همش این ارور میاد:13:

WikiJoon
06-05-2011, 22:22
باز با اجازه از دوستان متخصص ویندوز :)

تست کردین یا نه ؟ ، اما اگه نظر من رو می خواهی خیلی تست خوبیه به امتحانش با این اتفاقات اخیر می ارزه،و به نظر من جواب میده.

موفق باشی

وی پی ان ندارم
به محض اینکه گرفتم تست می کنم
مرسی

WikiJoon
07-05-2011, 13:54
متاسفانه بازم نشد که نشد(با تمام حالتهای فایروال و آنتی ویروس فعال و غیر فعال)
بعد از چند بار که میزنم آپدیت و همون ارور رو میده ، یه بار هم این ارور رو میده 80240016

H.Operator
07-05-2011, 16:44
دوستان یه یک هفته ای میشه همش این ارور میاد:13:

دوستان از طریق همون Help رفتم خدا رو شکر مشکل حل شد.

amirbrad
08-05-2011, 20:53
دوستان از طریق همون Help رفتم خدا رو شکر مشکل حل شد.
آقا میشه بفرمایید چه کار کردید درست شد من همه راهها رو رفتم.کمک!!!!!!!!! در ضمن ارور من 80072efd

H.Operator
08-05-2011, 22:47
سلام
دوست عزیز روی اینی که مشخص کردم بزنید خودش میگه چیکار کنید:

amirbrad
08-05-2011, 23:39
سلام
دوست عزیز روی اینی که مشخص کردم بزنید خودش میگه چیکار کنید:

ممنون دوست عزیز ولی مال من eror 80072efd هستش و اصلا آپدیتو پیدا نمیکنه چه برسه به نصب .تا دکمه try again میزنم سریع این ارور میده .در ضمن کارهای توی help هم انجام دادم ولی درست نمیشه .

H.Operator
10-05-2011, 13:16
شما از چه آنتی ویروسی روی سیستمت استفاده می کنی؟

amirbrad
05-06-2011, 11:47
شما از چه آنتی ویروسی روی سیستمت استفاده می کنی؟
آنتی ویروس خود ویندوز حتی از نود32 هم استفاده کردم باز هم همین اروره کمک

noia
01-07-2011, 02:12

موفق باشید

نچ‌نچ‌نچ!
بـــــله! درست‌شد؛ مشکل دقیقن همینه.
ممنون از شما، من تا می‌خواستم آپدیت کنم اگر که به وی‌پی‌ان وصل بودم قطع می‌کردم، که وسط کار دیسکانکت نشه؛ نگو همین کارو خراب کرده‌بود!

bhi123
07-07-2011, 18:26
من فایلی رو که گفتین اد کردم ولی بازم همین ارور میده ؟

NAVID4363
27-07-2011, 17:55
با سلام .ویندوز من 7اورجیناله64)ویندوزم آپدیت نمیشه ارور 80072EFD رو میده.لطفا راهنماییم کنید.

bhi123
05-08-2011, 22:10
با سلام منم همین مشکل را دارم و ویندوزم اپدیت نمیشه البته چند ماه پیش می شد ارور 80072efd را می ده.
adsl 256دارم .با راهنمایی بالا حل نشد. منظورتون از این که ویندوز اپدیت را خاموش کن چی بود.

a.ahmad95
13-08-2011, 12:55
من نمیدونم جدیدا این مشکل پیش اومده هی ارور 8024402f میده چی کار کنم؟؟؟

lord.bande
24-08-2011, 10:33
سلام من با هیچ کدوم از این پستا حلنشد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

arminmi
26-05-2012, 15:35
با سلام

مشکل من اینه که وقتی chek for update رو میزنم پیغام زیر رو میده. چی کار میتونم بکنم؟

jafarian
26-05-2012, 16:00
داخل سرچ منوی استارت دستور services رو وارد کنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک کنید تو پنجره ای که باز میشه این گزینه Windows update service پیدا کنید stop کنید بعد این مسیر C:\Windows\SoftwareDistribution از همینجا کپی کنید داخل نوارآدرس مای کامپیوتر وارد کنید اینتر کنید بعد تو صفحه ای که باز میشه تمامی پوشه ها رو پاک کنید باز از نوه بعدش داخل سرچ منوی استارت دستور سرویس بزنید روی گزینه مربوطه کلیک کنید اینبار گزینه Windows update service انتخاب کنید روش کلیک راست کنید گزینه start انتخاب کنید از نوع آپدیت چک کنید این مورد داخل سایت پایین قیدکرده:20:

arminmi
26-05-2012, 16:52
با سلام

واقعا از راهنماییتون ممنونم.مشکلم حل شد.

موفق باشید

alishahrabadi
06-07-2013, 19:20
سلام بچها منم یه مشکلی دارم.تو رو خدا راهنمایی کنید.منم همه آپدیت ها رو دریافت کردم.اما وقتی میخوام آپدیت سرویس پک1ویندوز7رو درسافت کنم،ارور میده که کدش رو براتون مینویسم:800f0905

Mohyul
15-08-2013, 01:47
سلام آقا من ویندوز 7 32 بیت رو کامپیوترم دارم موقع آپدیت کردنی کامل آپدیت میشه بعده آپدیت موقع ریست کردن و اومدن بالا قبل صفحهWelcome کامپیوتر حالت ریست شدن میگیره ینی تصویر میره چراغ مانیتور روشن خاموش میشه بمدت 4 ، 5 ثانیه بعد تصویره welcome میاد دوباره ویندوزو عوض کردم دیگه بعده اون آپدیت نکردم که اینطوری نشه ... مشکل از چی میتونه باشه؟ درست شدنیه؟ یا اینکه باید بدون آپدیت سر کنیم البته رو xp راحت کار میکنه رو 7 هم بدون آپدیت خوبه 8 هم ریختم اینطوری شد

سیستمم:
رم 1 گیگ
گرافیک Nvidia geforce 8500 512
هارد128
pentium 4 cpu 3.2 Ghz

ّFTavakkoli
03-07-2016, 12:33
من توو قسمت service اصلا گزینه ی windows update رو ندارم. چیکار کنم؟