مشاهده نسخه کامل
: واسه نصب و نگهداری ویندوز7 چقدر فضا لازمه ؟
میخواستم ویندوز7 نصب کنم ، فقط نمیدونم چقدر فضا لازمه که توی درایو ویندوز باشه
من برنامه رو تو درایو خاصی نصب میکنم و تو درایو ویندوز چیزی نمیریزم
ویندوز ایکس پی که نصب میکردم یه 20 گیگ فضا داشت درایوم و راحت تا چند ماه کار میکردم بدون اینه فضا پر بشه
ebicross
08-02-2011, 10:52
20 گیگابایت برای ویندوز 32 بیت خوبه.
چه بهتر که اگر مشکلی براتون نیست ویندوز رو در درایو دیگری که حجم بیشتری داره نصب کنید. (مثلا 30 گیگ)
بعد از نصب ویندوز درایو نصب خودش میشه درایو C و مشکلی از این بابت نیست.
16 GB برای 32-bit و 20 GB برای ویندوز 64-bit
ممنون از دوستان
هاردم رو ارتقا دادم واسه همون گفتم چقدر لازمه :20:
واسه 32 بیت میخواستم
پس من 25 گیگ واسه اطلمینان میذارم ، ایشالله که تا 4 5 ماه که ویندوز عوض نکنم جواب میده :31:
ممنون از دوستان
هاردم رو ارتقا دادم واسه همون گفتم چقدر لازمه :20:
واسه 32 بیت میخواستم
پس من 25 گیگ واسه اطلمینان میذارم ، ایشالله که تا 4 5 ماه که ویندوز عوض نکنم جواب میده :31:
به نظر من که بهتره تمام برنامه هارو تو درایو ویندوز نصب کنی.درنتیجه فضای بیشتری رو درنظر بگیری واسش.مثلا 50 یا 60تا.
armin_punisher6
08-02-2011, 14:58
به نظر من که بهتره تمام برنامه هارو تو درایو ویندوز نصب کنی.درنتیجه فضای بیشتری رو درنظر بگیری واسش.مثلا 50 یا 60تا.
به نظر منم همین کارو بکن اگه هم تونستی 60 گیگ براش بزار.
برنامه رو تو درایو ویندوز نصب کنیم درایو ویندوز سنگین میشه و در نتیجه باید زود به زود ویندوز عوض کرد :31:
به نظر منم همین کارو بکن اگه هم تونستی 60 گیگ براش بزار.
من هم موافق نظر دوستان هستم 30 تا 50 یا تا 60 میتونه حداقل تا حداکثر انتخابت برای نصب ویندوز باشه .
برنامه رو تو درایو ویندوز نصب کنیم درایو ویندوز سنگین میشه و در نتیجه باید زود به زود ویندوز عوض کرد :31:
همونطوری که دوستان گفتن بهتره برنامه هاتون رو توی همون درایو ویندوز نصب کنید هم سریعتر باز میشه
و هم دسترسی برنامه ها به منابع ویندوز سریعتر صورت میگیره . در ضمن موقع بکآپ گیری تمام ویندوز
بعلاوه برنامه های نصب شده همه توی یک درایوند و مشکلی از این بابت پیش نمیاد .
خیالتون از بابت سنگین شدن راحت باشه همچین اتفاقی نمیافته . اگه یک برنامه بهینه ساز ویندوز داشته
باشید و هفته ای یک یا دو بار اسکن کنید ویندوزتون خیلی خوب میمونه . این برنامه ها مکمل خوبی واسه
ویندوز هستند .
مثل TuneUp Utilities یا Registry Mechanic یا Ace_Utilities .
این برنامه های سودمند ، هم جلوی ذخیره شدن فایلهای اضافی رو میگیرند و هم رجستری رو از کلید های
بی مصرف و اضافی پاک میکنند .
saeed774
09-02-2011, 00:54
چنين حرفي صحت نداره ، اکثر لپ تاپ ها اگه دقت کرده باشين داراي يک درايو C هستند ، شما طبق نظر دوستان فضاي 50 گيگ رو به درايو ويندوز اختصاص بده ، اين حجم کاملا کافي هست ، اگه System Restore رو خاموش نميکني بهتره محض اطمينان 60 گيگ برداري.
Arash4484
09-02-2011, 01:03
در تکمیل صحبت دوستان یک حسن دیگر هم اینه که به هارد فشار کمتری میاد و عملیات دفرگ و اسکن وقت کمتری میگیره. (در غیر اینصورت شما مرتب باید دو درایو رو چک کنید)
حسن دیگر اینکه شما میتونید بجز درایو C برای تمام درایو ها سیستم ریستور رو خاموش کنی.
منهم 60 گیگ رو پیشنهاد میدم.
من خودم هاردم 500 هستش.100 گیگ رو به ویندوز اختصاص دادم.تمام برنامه ها و بازیامو تو همین درایو نصب میکنم.
کلی بازی خفن نصبیده بودم که حدود 60 تا 70 گیگ شده بودش بعلاوه ی برنامه های سنگین ادیت و رندر فیلم .اینو واسه این گفتم که بدونی اصلا این حرفی که زدی درست نیست.درضمن ویندوز هم چندین ماه مثل روز اول کار میکنه.
اگه برنامه هاتو تو درایو دیگه ای نصب کنی پراکندگی فایلا بیشتر میشه درنتیجه موقع خوندن یا اجراش کمی کندتر عمل میکنه.
میتونی امتحان کنی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.