ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاهده دسکتاپ یک کامپیوتر تحت شبکه از طریق کامپیوتر دیگر

pooyan.saj
08-02-2011, 10:28
سلام به همه دوستان. لطفا من رو راهنمایی کنید:
ما توی خونه یک مودم ای دی اس ال داریم که مارکش MAXnet هست. من یک لپ دارم که ویندوز سون روش نصبه و با وایرلس کانکت میشم و یه پی سی با ویندوز سون با کابل کانک میشه. مودم در حالت روتری کار میکنه و هر دو سیستم می تونند همزمان کانکت باشند. برای نظارت بر کار بچه ها میخواستم ببینم روشی هست که بشه از روی کامپیوتر خودم دسکتاپ اون کامپیوتر دیگه رو ببینم و دقیقا ببینم که پسرم الان تو چه سایتی رفته و داره چه کار میکنه؟

pooyan.saj
08-02-2011, 12:11
دو نکته که یادم رفت اشاره کنم:
اول اینکه نمیخوام وقتی کسی داره از اون کامپیوتر استفاده میکنه متوجه بشه که من دارم بر کارش نظارت میکنم
دوم اینکه من فقط می خوام فعالیت های کامپیوتر مقصد رو زیر نظر داشته باشم و قصد کنترل کامپیوتر مقصد رو ندارم

rama2
08-02-2011, 12:37
سلام به همه دوستان. لطفا من رو راهنمایی کنید:
ما توی خونه یک مودم ای دی اس ال داریم که مارکش MAXnet هست. من یک لپ دارم که ویندوز سون روش نصبه و با وایرلس کانکت میشم و یه پی سی با ویندوز سون با کابل کانک میشه. مودم در حالت روتری کار میکنه و هر دو سیستم می تونند همزمان کانکت باشند. برای نظارت بر کار بچه ها میخواستم ببینم روشی هست که بشه از روی کامپیوتر خودم دسکتاپ اون کامپیوتر دیگه رو ببینم و دقیقا ببینم که پسرم الان تو چه سایتی رفته و داره چه کار میکنه؟

با اجازه مدیر سایت
البته که میتونی.
علاوه بر دیدن دسکتاپ فرزندتان حتی بدون اینکه متوجه بشه فایلهاشو هم واسه خودتون کپی کنین و حتی موقع نوشتن ایمیل کلماتی را که روی کیبورد خودتون تایپ کنین در همان ادامه ایمیل اش تایپ میشه طوری که فکر میکنه خوودش اشتباه تایپ کرده
در واقع مونیتور اون دستور هر دو کیبورد رو اجرا میکنه ولی اون متوجه نمیشه
با برنامه ریموت ادمینستریتور remout administrator
فقط کافیه شماره ای پی که به شبکه وصله رو بهش بدین
من با همین روش خیلی کار کردم

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

گه برنامه رو پیدا نکردی بگو ایمیل کنم براتasa_eks@yahoo.com
mnkimia@yahoo.com
این دو تا ایمیل منه

pooyan.saj
08-02-2011, 12:59
از جوابتون متشکرم
من سرچ کردم و یه برنامه به نام Radmin v3.4 پیدا کردم به حجم 10 مگابایت آیا منظور شما همین برنامه هست؟
اگر این برنامه نیست لطف کنید و برام بفرستیدش. آدرس ایمیل من اینه: pesarak8@yahoo.com