مشاهده نسخه کامل
: اعداد فارسی در فتوشاپ
behrad66
08-02-2011, 08:21
سلام
من از فتوشاپ CS5 ME استفاده میکنم و با تایپ فارسی اصلا مشکلی ندارم.
ولی اعداد رو هر کاری میکنم فارسی نمیزنه!! تو Word اصلا مشکل ندارم ولی تو فتوشاپ نمیشه.
زبان ویندوز رو Persian کردم. اعدادشم هر مدلی بگید National و Context گذاشتم. همه جای ویندوز فارسی شد ولی فتوشاپ نه!!!
هر بار هم تغییر دادم فتوشاپ رو ریستارت کردم.
با تمام فونت های دیفالت و فونت های فارسی مثل Zar و Yaghut و Nazanin هم تست کردم.
چطور مشکلشو حل کنم؟
با تشکر :11:
behrad66
08-02-2011, 20:44
یعنی تا حالا کسی با این مشکل بر نخورده؟
مگه میشه ورژن ME فونت فارسی رو ساپورت کنه ولی اعدادش رو نه؟
لطفا کمک...
mohammad_s7201
08-02-2011, 22:01
یه بار فتوشاپ رو uninstall کن ودوباره نصب کن. به احتما زیاد مشکلت حل میشه
:40:
behrad66
08-02-2011, 22:27
متاسفانه اینجوریم درست نشد... :13:
mohammad_s7201
08-02-2011, 22:34
من هفته پیش همچین مشکلی واسم پیش اومد. یعنی فارسی که می نوشتم حروف رو جدا نشون میدا. یه بار دیگه نصب کردم درست شد.
جدیدا فونت جدیدی نریختی تو کامپیوتر؟ ممکنه مشکل از اونا باشه. ممکنه این فونت zar که الان داری با فونت اصلی replace شده باشه و خراب باشه
behrad66
09-02-2011, 23:12
نمیدونم والا. آخه با همین فونت ها و کلا هر فونت دیگه ای راحت تو ورد اعداد فارسی رو تایپ میکنه.
فونت خاصی هست که تست شده باشه اعداد فارسی رو تایپ کنه؟
اگه هست بگید دانلود کنم یه تست بزنم ببینم مشکلش از چیه...
آخه مگه میشه؟ وقتی یه فونتی اعداد فارسی رو ساپورت کنه و تو ورد درست باشه چرا تو CS5 ME فارسی رو درست میزنه ولی اعدادش رو نه!!
سلام دوست عزيز: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فتوشاپ منcs5 me هست.
همين الان اعداد رابا فونت نازنينF نوشتم و فونت رو همراه با تصوير تنظيمات برات ميزارم .
هر كاري ميگم انجام بده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول كامپبوتر را ريست كن. بعد فتوشاپ را باز كن فونت را دانلود كن.و زبان فتوشاپ را باكليدهاي shift+Alt به فارسي برگردون.
حالا از منو فونتها فونتي را كه برات گذاشتم را پيدا كن وتايپ كن اگر درست نشد از روي تصوير تنظيمات خودت را چك كن.
اميدوارم مشكل حل بشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دالود فونت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر تصوير ديده نشد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.