ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ■ انسان و حیوان - صادق هدایت

asal tavakolniya
08-02-2011, 00:50
زبان: فارسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نویسنده: صادق هدایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوع فایل: PDF[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد صفحات: 23[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناشر: ghafaseh.4shared.com[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم کتاب: 217 کیلوبایتتوضیحات
نسک "انسان و حیوان" از صادق هدایت، از نخستین نسک‌های صادق هدایت است که در دوران جوانی‌اش 23 سالگی به چاپ سپرده شده است. این نسک روشن‌گر دیدگاه هدایت به کشتار جانوران است که در کنار "فواید گیاه‌خواری" گیاه‌خواری را به‌جای گوشت‌خواری روا می‌دهد.
آن‌چه برای من پس از دل‌نرمی صادق، نغز بود، این‌ست که هدایت هنوز به آن تازی‌ستیزی و اسلام‌گریزی که در "توپ مرواری"، "کاروان اسلام" . بسیاری دیگر از آثار واپسین‌اش دیده می‌شود، نرسیده بوده و چندجایی برای استواری گفته‌ی‌خویش، به گفت‌آورد از پیش‌وای یکم و قرآن می‌‍‌پردازد!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](8065).pdf)

anon85
23-02-2011, 07:46
آن‌چه برای من پس از دل‌نرمی صادق، نغز بود، این‌ست که هدایت هنوز به آن تازی‌ستیزی و اسلام‌گریزی که در "توپ مرواری"، "کاروان اسلام" . بسیاری دیگر از آثار واپسین‌اش دیده می‌شود، نرسیده بوده و چندجایی برای استواری گفته‌ی‌خویش، به گفت‌آورد از پیش‌وای یکم و قرآن می‌‍‌پردازد!من چند بار اين 2، 3 خط نوشته رو خوندم، ولي ملتفت نشدم كه در مقام تاييد نوشته شده يا از سر تمسخر؛ خواسته اظهار تعجب بكند يا ...
يا اينكه فقط مي خواسته كنجكاوي خواننده رو تحريك، و ترغيب بكند به دانلود كتاب؟
...
اگه چند خط بالا از شماست، و آن را از جاي ديگري به عنوان توضيحات نياورده ايد، ممنون مي شم اگر منظورتون رو واضح تر بگيد.
:11:

.................................................. .................................................. .......
پ.ن.
اون چند خط نوشته كپي شده از جاي ديگه اي بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباز هم ممنون بابت گذاشتن اين كتاب...
:20: