مشاهده نسخه کامل
: فلش با فلش ام ایکس و اکشن اسکریپت چه تفاوتی داره؟
من طراحی فایلهای فلش برای وب سایت رو یادبگیرم ولی تفاوت فلش با فلش ام ایکس و اکشن اسکریپت رو نمی دونم.
من فقط می خوام تصاویر متحرک ایجاد کنم که ظاهر سایت رو زیبا تر کنه.
لطفا راهنمایی کنید که باید کدوم یکی از زبانهای فلش، فلش ام ایکس یا اکشن اسکریپت رو باید یاد بگیرم؟
لطفا در مورد تفاوتها و کاربردهای هر کدوم توضیح بدید.
فلش ابتدا مال شركت ماكرو مديا بود كه mx بود الان شركت Adobe امتيازشو خريده و با عنوان CS5 يا مدل هاي ديگه اونو عرضه ميكنه زباني كه تو فلش براي برنامه نويسيش استفاده ميشه به اكشن اسكريپ معروفه كه چند مدل و ورژن داره
اميد وارم كمكتون كرده باشم
skyline00
11-02-2011, 00:20
وقتی میگیم فلش کلی مفهوم داره
فلش ابتدا یک فرمت یا یک محیط بود که از ابتکارات شرکت Micromedia بود ، این فرمت اینقدر جذاب و کابردی بود که الان جزئی از دنیای سایبر شده و کلا دنیای وب بدون فلش یه جورایی لنگه ، این فرمت در ابتدا در برنامه ای به اسم Micromedia Flash ساخته میشد ، که خروجی هایی با پسوند Swf یا Exe میداد ، فلش اینقدر آینده خوبی داشت که کمپانی Adobe تمام امتیازات اون رو خرید و اسم برنامه سازنده فلش رو هم که Micromedia Flash بود ، گذاشت Adobe Flash
در کل فلش یه جور ساختار تصاویر متحرک هست که همزمان امکان ارتباط با سرور یا دسترسی به بخش های مختلف یا حتی فراخوانی داده ها رو به ما میده ، فرض کنید انیمیشن با دکمه های مختلف و کاربرد های مفتلف رو میشه در محیط های فلش ساخت ، مثلا خیلی از سایت های زیبا ، تحت فلش هستن یا از فلش ها بهره میگیرن ، نمایش این فایل های فلش یه سری برنامه خاص میخواد ، مثل فیلمی که شما توی کامپیوتر میبینید با یه برنامه ای هست دیگه
معروف ترین این برنامه ها : Flash Player هست که الان اون هم مال شرکت Adobe شده
حالا ما گفتیم توی فلش میشه یک انیمیشن ساخت ، یا میشه دکمه هایی رو گذاشت که مثل یک نرم افزار هر کدوم کار خاصی رو که ما میخوایم انجام بده ، مسلما این کار یک زبان برنامه نویسی میخواد ، این زبان برنامه نویسی میشه Action Script یعنی توی برنامه Flash (( همه مدل هاش ، از زمانی که مال Micromedia بود تا الان که مال Adobe هست )) این زبان Action Script هست
همه این فرمت ها فلش هستن : Swf , FLA , و یا میشه اینها رو با فرمت EXE خروجی گرفت
همونطور که دوستمون گفتم زمانی که Flash مال کمپانی Micromedia بود ، با اسم Micromedia Flash عرضه میشد و ورژن هاش اینطور نام گذاری میشدن : Micromedia Flash MX (( پسوند MX مال تمام ورژن محصولات Micromedia بود ))
بعد از اینکه Adobe امتیاز فلش رو خرید ، پسوند خودش رو که معمولا CS هست رو برای ورژن های مختلف فلش هم بگار برد و اینطوری فلش شد : Adobe Flash CS
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.