ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرفتن محتوای textarea توسط جاوا

am2
07-02-2011, 23:02
سلام

راستش من داشتم روی یک کد جاوا توی صفحه وب کار میکردم و میخواستم محتوای یک textarea رو زمانی که محتوای اون تغییر میکنه رو توی یک متغیر ذخیره کنم...میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه چطوری این کار رو بکنم...مشکلم بیشتر در قرار دادن Event هستش...

نمونه کدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیشاپیش ممنون بابت کمکتون:40::40:

eAmin
08-02-2011, 12:28
اگر فقط برای opera میخواید widget ایجاد کنید و نگران cross browser بودن کدهاتون نیستید، کافیه از رویداد keypress بجای change استفاده کنید.
در ضمن یادتون رفته بود " ({ " آخری رو قرار بدید. کد اصلاح شده:

موفق باشید.

am2
08-02-2011, 13:09
اقا ممنون از کمکت من این رو میزنم ولی مثلا وقتی میزنم

123
456
توی اون textarea وقتی چک میکنم مقدار filterlist برابر میشه با
123
45
و اخرین کاراکتر ذخیره نمیشه...راستی میخواستم این عبارت رو از متغیر filterlist بگیرم و بدم به textarea چیکار باید بکنم..برای مرورگر اپرا فقط میخوام ...
ممنون از کمکت

eAmin
08-02-2011, 13:48
برای حل مشکل اول، بجای keypress از keyup استفاده کنید.
تا اونجا که من کدهای شما رو مشاهده کردم فقط یک textarea دیدم، ولی شما می تونید به همون طریق که مقدار رو دریافت می کنید، به اون مقدار بدید:

am2
08-02-2011, 14:21
مشکلم حل شد..بازخوانیش حله فقط هنوز همون مشکل اخرین حرف رو دارم...این کدیه که نوشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیخواستم وقتی صفحه بارگیری میشه محتوایی که در متغیر filterlist بود بازخوانی بشه توی جعبه متنی که میشه و خوب کار میکنه ولی حرف اخر رو نمیاره...

راستی من این محتوای متغیر filterlist رو میخوام جای متغیر زیر بزارم یعنی جای

به جای قسمتی که بین [ , ] هست میخواستم محتوای متغیر filterlist رو بزارم...از این کد استفاده کردم.

..آیا درست کار میکنه یا نه به نظرتون؟
:40::40:

eAmin
08-02-2011, 15:05
خب تنها راهی که باقی میمونه استفاده از keyup هست! حتما جواب میگیرید.

اگر میخواید مقادیر textarea رو داخل blocklist بریزید، می تونید از متد split و استفاده از یک کاراکتر جدا کننده ( مثلا " , یا ; " ) در textarea سایتهایی که باید بلوکه بشن رو بصورت آرایه در blocklist بریزید:

اگر در طول کدهاتون نیاز خاصی به widget.preferences ندارید می تونید حذفش کنید و مستقیما blocklist رو مقدار دهی کنید.

am2
08-02-2011, 15:41
واقعا ممنون امین جان
keyup رو زدم مشکلم حل شد...:11::11:
ببخشید اینقدر سوال میپرسم راستش میددونی الان مشکل من اینجاست که میخوام لیست سایتهام بصورت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای متغیر blucklist تعریف بشه...اگه من همین متن رو یعنی:
/ads24.ir/
/qazv.in/
/soon.5hz.eu/
/non.z2z.eu/
/almasha.ir/

رو وارد textarea کنم و توسط var blocklist = storage.filterlist بخوام بازخوانیش کنم چه چیزی میشه ouput اون؟ایا همین میشه یا باید split('//'); هم به اخرش اضافه کنم؟
در اصل سوالم اینه که ایا عین متنی که وارد textarea میشه توی اون متغیر وارد میشه؟

eAmin
08-02-2011, 19:03
مثل اینکه از بحث اصلی تاپیک دور شدیم.
ببینید کار split اینه که از طریق جدا کننده ها ( separator ) برای شما یک آرایه ایجاد کنه. اگر شما بخواید لیستی که مورد نظرتون هست رو وارد textarea کنید تا تبدیل به آرایه بشه، از طریق این کد می تونید انجام بدید:

یعنی این لیست به آرایه تبدیل شده:

همونطور که می بینید، با استفاده از یک اولگوی Regular Expression تعریف کردیم که به محض اینکه به خط بعدی رفت یک خانه از آرایه رو ایجاد و به اون تخصیص بده.
دقت کنید اگر بخواید به همون صورتی که می خواید باشه، باید در textarea سایتهای بعدی رو در textarea همینطور در خطهای بعدی تعریف کنید.

am2
09-02-2011, 00:06
امین عزیز خیلی خیلی ممنون بابت کمکهات :40::11: