مشاهده نسخه کامل
: اتصال دو هارد ساتا به سیستم
سلام من دو تا هارد ساتا دارم یکی 250 گیگ که سون نصبه و دیگری 500 که اونم سون نصبه به سیستم وصل کردم و هارد 500 که مهمتره رو میخواستم بالا بیاره روی قسمت ساتا 1 در مادربرد وصل کردم و هارد دوم هم در قسمت دومی ودی وی دی رایتر در سومی.سیستم خیلی دیر بالا میاد-هارد 250 رو نمیشناسه-بایوس سیستم هم نمیشناسدش چیکار کنم
راستی اینها باید slave , master بشن ؟من بلد نیستم جامپر پشتشون رو چجوری حرکت بدم.اصلا جامپر ندارم فقط یه چیز کوچولوهه که 4 تا پیت داره ککه هیچی هم بهش وصل نمیشه
xero.1992
07-02-2011, 17:15
شما هارد اول رو به Sata0 بزن بعدی رو به Sata1 دی وی دی رامتم به Sata2 باید بدون مشکل بیاد...
اگر نشد پورت های دیگه رو امتحان کن، مثلا من که 3 تا هارد دارم بع ترتیب بالا هست اما چون پورت Sata2 مشکل داره هارد دوم رو به Sata3 زدم و داره کار می کنه..
من که گفتم به ترتیب زدم 500 گیگ رو به ساتا یک زدم. 250 گیگ رو به ساتا دو زدم و دی وی دی رام به ساتا سه زدم ولی بالا نمیاد یا اینکه خیلی دیر بالا میاد.مثلا یک دقیقه طول میکشه تا پست اسکرین تموم بشه.تازشم اون هارد 250 گیگ رو نمیشناسه کاملا هم سالمن.مطمئنم.
مادربردم 6 تا ساتا داره و نو هم است
elitegroup A785GM-AD3
قصد رید هم به هیچ وجه ندارم فقط میخوام که هارد دومم مثل بقیه درایوهام بالا بیاد
Hashem 289
09-02-2011, 16:17
شما باید تنظیمات rade در منو ستاپ که مخصوص یکی کردن دو هارد در سیستم هست رو تغییر بدین .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.