مشاهده نسخه کامل
: اقتصادی ترین تلویزیون 37 تا 40 اینچ
با سلام
لطفا اقتصادی ترین تلویزیون 37 تا 40 اینچ(برای فاصله 4 تا 6 متر مناسب باشد) با کیفیت مناسب و مصرف کمتر و از برندهای سونی ، سامسونگ و دیگر برندها با ذکر حداقل قیمت بدون گارانتی و علت انتخابتان برای هر یک از 6 حالت زیر با توجه به امکانات تلویزیون معرفی کنید:
1. تلویزیون با حداقل امکانات
2. تلویزیون با امکان USB
3. تلویزیون با امکانDLNA
4. تلویزیون با امکانDVB-T
5. تلویزیون با امکان وصل شدن یه کامپیوتر و نمایش فایلهای کامپیوتر(کامپیوتر من خروحی TV یا HDMI ندارد و ارتباط توسط USB و یا LAN مد نظرم است)
6.تلویزیون با حداکثر امکانات
با تشکر
از امتحان کنکور هم سخت تر شد:31:
aftab_azad20
08-02-2011, 18:34
شما یه زنگ بزن به شرکتی که مد نظرتون هست تا سفارشی یکی واستون بزنه،شما تو گزینه 1نوشتید با حداقل امکانات تو گزینه آخر نوشتیدتلویزیون با حداکثر امکانات،تکلیف ما رو روشن کنید،با حداکثر امکانات که دیگه نمیشه اقتصادی
شما یه زنگ بزن به شرکتی که مد نظرتون هست تا سفارشی یکی واستون بزنه،شما تو گزینه 1نوشتید با حداقل امکانات تو گزینه آخر نوشتیدتلویزیون با حداکثر امکانات،تکلیف ما رو روشن کنید،با حداکثر امکانات که دیگه نمیشه اقتصادی
با تشکر از شما منظور من از اقتصادی این است که ارزش پولی را که برایش پرداخت شده را داشته باشد، من میخواهم یک تلویزیون با حداقل امکانات و کیفیت مناسب برای یکی از آشناها بخرم. یک تلویزیون هم برای خودم میخواهم بخرم که میخواهم تفاوت قیمت مربوط به اضافه شدن هریک از امکانات را بدانم تا اگر به نظرم هرکدام ارزشش را داشت، تلویزیونی با آن امکانات را بخرم.
بهترین واقتصادی ترین تلویزیون 42 اینچ Panasonic V20 است با قیمت 1340000 تومان. البته بدون گارانتی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پلاسمای 42 اینچ ال جی مدل PJ350 بدون گارانتی زیر 700 تومن
با کارایی بالا USB با قابلیت پخش عکس فیلم و صوت
کنتراست 1:3000000
سنسور فوق هوشمند صرفه جویی
و قیمت استثنایی :8:
با تشکر از پیشنهاد هایتان لطفا در مورد متوسط مصرف برق این مدلها و مقایسه آن با مصرف LED و LCD ها توضیح دهید و اگر مصرف و قیمت را عوامل مهمتری حساب کنیم کدام مدلها را پیشنهاد می کنید؟ ضمنا آیا مدلی وجود دارد که ----S2 داشته باشد؟
لطفا کیفیت و مصرف مدلهای samsung 40c530 و sony 40ex400 و samsung 40c5000 را با مدلهای معرفی شده مقایسه کنید.
ممنون
reza_083
17-02-2011, 01:01
سلام
ال جی مدل PJ350 رو بهتون پیشنهاد میدم. راحت با VGA به هر PC وصل میشه البته اگر میخواین به جای مانیتور استفاده کنین باید برین سراغ ال سی دی یا ال ای دی اما اگر میخواین باهاش از PC فیلم ببینین حرف نداره. نسبت کنتراست بالاست. سنسور هوشمند داره هم واسه نور هم رنگ که جالبه بدونین عوامل زیادی رو واسه تنظیماتش لحاظ میکنه. مصرفش منطقی هست. واسه کاربرد خانگی پلاسما بهتر هست چون به چشم فشار خیلی کامی وارد میکنه. در کل به نسبت قیمت امکانات خوبی رو پیشنهاد میده. دوستان تو سایت در موردش توضیح دادن میتونین یک نگاه بهش بندازین.
درود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.