PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *خرید CPU Cooler برای آورکلاک AMD Phenom II X4 965 *

Erfan.
07-02-2011, 09:21
سلام.

برای AMD Phenom II X4 965 چه کولری رو پیشنهاد میکنید که بشه تا حد زیادی آورکلاکش کرد؟

در مورد بودجه دیگه حدودا 70 تومان بیشتر نشه (البته اگه واقعا میارزه مشکلی نیست)

یه چیزی باشه که اگه CPU رو هم عوض کردم بدرد بخور باشه...

موفق باشید.

alborz_k
07-02-2011, 09:52
سلام.

برای AMD Phenom II X4 965 چه کولری رو پیشنهاد میکنید که بشه تا حد زیادی آورکلاکش کرد؟

در مورد بودجه دیگه حدودا 70 تومان بیشتر نشه (البته اگه واقعا میارزه مشکلی نیست)

یه چیزی باشه که اگه CPU رو هم عوض کردم بدرد بخور باشه...

موفق باشید.
سلام. در اون محدوده tuniq extreme بهترین کارایی رو نسبت به قیمت داره ، باهاش می شه پردازنده رو تا حد خیلی زیادی اورکلاک کرد . نقطه ی ضعف اصلیش هم همون فن با کنترل سرعت غیر اتوماتیک هست که البته قابل ارتقاست....
pc-cooler 1216-x هم خنک کننده ی خیلی خوبیه که pwm خودکار داره ولی به نظر من به 30 تومان اختلاف قیمتش نمی ارزه!

EXTREME
07-02-2011, 09:54
zalaman مدل cnps 10x performa مدل خوبیه

maziarb
07-02-2011, 10:01
...............

Erfan.
07-02-2011, 10:41
نقطه ی ضعف اصلیش هم همون فن با کنترل سرعت غیر اتوماتیک هست که البته قابل ارتقاست....

غیر اتوماتیک یعنی این که مثلا همیشه در یک حالت RPM کار میکنه؟

pc-cooler 1216-x هم خنک کننده ی خیلی خوبیه که pwm خودکار داره ولی به نظر من به 30 تومان اختلاف قیمتش نمی ارزه!

از این لینک دارید؟ موفق به پیدا کردن review نشدم...
در ضمن به چه قیمتی هست؟

از Thermalright هم مدل های خوبی دیده بودم اونا چه طورن؟

alborz_k
07-02-2011, 14:10
غیر اتوماتیک یعنی این که مثلا همیشه در یک حالت RPM کار میکنه؟

از این لینک دارید؟ موفق به پیدا کردن review نشدم...
در ضمن به چه قیمتی هست؟

از Thermalright هم مدل های خوبی دیده بودم اونا چه طورن؟
تنظیم گر دور فن ، روی براکت عقب کیس نصب می شه و با چرخوندن اون ، می تونید دور فن رو تنظیم کنید .

PCCOOLER یک شرکت چینی بود که خنک کننده هاش وارد ایران شده یودن ، کارایی مناسبی داشت و بر خلاف اکثر خنک کننده های موجود ، دور فنش به طور اتوماتیک قابل تنظیم بود . سایت ل.ی.و.ن هم داشتش ولی الان گشتم ، نبود.:دی
قیمتش هم حدود 80 تومان بود .
محصولات Thermalrigh کارایی خیلی خوبی دارن ، ولی اکثرأ از سوکت های 1156,1366 پشتیبانی می کنند و مبدل نصب بر روی AM3 رو ندارن... برای همین معرفیشون نکردم:دی

Erfan.
07-02-2011, 18:48
تنظیم گر دور فن ، روی براکت عقب کیس نصب می شه و با چرخوندن اون ، می تونید دور فن رو تنظیم کنید .

فکر نکنم چندان جالب باشه نه؟

PCCOOLER یک شرکت چینی بود که خنک کننده هاش وارد ایران شده یودن ، کارایی مناسبی داشت و بر خلاف اکثر خنک کننده های موجود ، دور فنش به طور اتوماتیک قابل تنظیم بود . سایت ل.ی.و.ن هم داشتش ولی الان گشتم ، نبود.

پس این رو بی خیال میشم!

محصولات Thermalrigh کارایی خیلی خوبی دارن ، ولی اکثرأ از سوکت های 1156,1366 پشتیبانی می کنند و مبدل نصب بر روی AM3 رو ندارن... برای همین معرفیشون نکردم

در کل چند تا مدل دیگه هم لطفا معرفی کنید... تا 70-80 تومان هم مشکلی نیست!(ولی اگه واقعا نمیارزه نمیخوام الکی خرج کنم!)

Erfan.
08-02-2011, 21:27
دوستان جواب نمیدید؟

D3vil_A
09-02-2011, 00:35
سلام.
PC Cooler HP-1216X حدودا 49 تومن هست به نظر من نسبت به Tuniq یک سری برتری داره که میشه از Tuniq صرف نظر کرد.

ظیم گر دور فن ، روی براکت عقب کیس نصب می شه و با چرخوندن اون ، می تونید دور فن رو تنظیم کنید .

PCCOOLER یک شرکت چینی بود که خنک کننده هاش وارد ایران شده یودن ، کارایی مناسبی داشت و بر خلاف اکثر خنک کننده های موجود ، دور فنش به طور اتوماتیک قابل تنظیم بود . سایت ل.ی.و.ن هم داشتش ولی الان گشتم ، نبود.
البرز کجا 80 بهت قیمت دادند؟! :دی
CoolingSys حدودا 52 تومن چند وقت پیش وارد کرد الان هم 49 48 تومن به احتمال زیاد میشه داخل بازار پیدا کرد.

alborz_k
09-02-2011, 00:50
فکر نکنم چندان جالب باشه نه؟

پس این رو بی خیال میشم!

در کل چند تا مدل دیگه هم لطفا معرفی کنید... تا 70-80 تومان هم مشکلی نیست!(ولی اگه واقعا نمیارزه نمیخوام الکی خرج کنم!)
خب این فقدان در خیلی از خنک کننده های مطرح وجود داره ... کلأ بهتره این طوری بگم که فن 12 سانتی متری با 4 رشته سیم (تنظیم دور فن اتوماتیک) چندان مرسوم نیست . البته ممکنه دلایل فنی هم داتشه باشه...
در مورد جالب بودن یا نبودن ، بگم که بیشاز دو سال هست که tuniq tower 120 دارم . و اکثر مواقع روی کمترین دور هست ،چون غیر از حالات خاص نیازی به افزایش دور فن وجود نداره . در کل اگه تهویه ی کیس مناسب بشه و هوا به خوبی جریان داشته باشه ، اختلاف دما در کمرتین دور و بیشترین دور ، کمتر از 5 درجه خواهد بود!
مدل های دیگه ، ]FAN ZALMAN CNPS10X PERFORMAهست که حدود 65000 تومان قیمتش هست ، دور فنش به صورت خودکار تنظیم می شه و کارایی خیلی خوبی داره ، نسبت به تونیک ، جای کمتری رو اشغال می کنه .
[]Thermalright -120 eXtrem هم محصول خیلی خوبیه که کارایی بسیار بالایی داره ، ولی همون طور که عرض کردم فقط از سوکت های جدید اینتل پشتیانی می کنه و نمی شه روی ماردبرد های AMD نصبش کرد . قیمتش هم حدود 80000 تومان هست .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خیلی وقته خبر بازار رو ندارم ، این قیمتم هم مال چند ماه پیش بود....
الان فقط قیمت دو چیز رو خوب بلدم ، یکی sapphire hd6870 و دیگری هم ipod touch 4g 32gig .:دی

Erfan.
09-02-2011, 12:39
سلام.
PC Cooler HP-1216X حدودا 49 تومن هست به نظر من نسبت به Tuniq یک سری برتری داره که میشه از Tuniq صرف نظر کرد.

تعریف این مدل رو زیاد شنیدم ولی هر چی میگردم در سایت های خارجی پیداش نمیکنم!

شما لینکی از این محصول دارید؟

خب این فقدان در خیلی از خنک کننده های مطرح وجود داره ... کلأ بهتره این طوری بگم که فن 12 سانتی متری با 4 رشته سیم (تنظیم دور فن اتوماتیک) چندان مرسوم نیست . البته ممکنه دلایل فنی هم داتشه باشه...
در مورد جالب بودن یا نبودن ، بگم که بیشاز دو سال هست که tuniq tower 120 دارم . و اکثر مواقع روی کمترین دور هست ،چون غیر از حالات خاص نیازی به افزایش دور فن وجود نداره . در کل اگه تهویه ی کیس مناسب بشه و هوا به خوبی جریان داشته باشه ، اختلاف دما در کمرتین دور و بیشترین دور ، کمتر از 5 درجه خواهد بود!

ممنون از توضیحات :10:

راستی برای این کولر ها باید فن جدا گرفت یا خودشون دارن؟ خمیر سیلیکون چه طور؟

در آخر گزینه ی دیگه ای بهتر از اینها نیست و انتخابم از همین 2 مدل:PC Cooler HP-1216X و Tuniq باشه؟

amd>intel
09-02-2011, 13:25
COOLERMASTER V6GT
پس از بررسی های مختلف سایتهای سخت افزاری بر روی v6 GT و کسب جوایز متعدد این بار لابراتوار معتبر Hardware Canucksخنک کننده کولر مستر را مود بررسی قرار داده و از قابلیت و امتیاز های آن سخن به میان آورده است که در ادامه به خلاصه ایی از این مقاله اشاره خواهیم داشت:

* کمیت و کیفیت با لا
* ظاهر عالی
* فن های مورد استفاده از قدرت فوق العاده ایی بر خودارند
* سطح کارایی V6GT در خنکسازی بی نظیر است
* قیمت مناسب
* طرح نوآورانه در قرار گیری لوله های انتقال حرارت
* قابلیت نصب بر روی هر دو پلتفرم AMD , INTEL با تجهیزات کامل نصب

اگر شما قصد خرید خنک کننده ایی برای سیستم پر حرارتان دارید ما به شما V6 GT کولر مستر را پیشنهاد می نماییم.

قابلیتهایی که کولر مستر در مورد V6 GT می گوید:

* طرح فشرده و نامتقارن در پره های هیت سینک سبب افزایش راندمان خنک کنندگی شده است.
* نحوه قرار گیری ۶عدد لوله انتقال حرارت به صورت دو حرف V سبب افزایش خنک کنندگی در فشار هوای معمولی و بالا میشود.
* قابلیت نصب فن بدون نیاز به هیچ گونه ابزاری
* دو فن PWM با سرعت بالا حجم خنک کنددگی بالایی را فراهم ساخته است
* طرح جذاب زیبا بدنه به همراه کلید تنظیم کننده شدت نور و رنگ چراغ LED
* فن آوری انحصاری بلبرینگ Dynaloop :فن هی به کار رفته دارای بلبرینگ های دینامیکی لغزنده با پره های شمشیری هستند که جریان هوای بیشتری را تولید کرده و علاوه بر عمر مفید بیشتر سطح نویز پایین تری را ایجاد می نماید.

alborz_k
09-02-2011, 13:48
تعریف این مدل رو زیاد شنیدم ولی هر چی میگردم در سایت های خارجی پیداش نمیکنم!

شما لینکی از این محصول دارید؟

ممنون از توضیحات :10:

راستی برای این کولر ها باید فن جدا گرفت یا خودشون دارن؟ خمیر سیلیکون چه طور؟

در آخر گزینه ی دیگه ای بهتر از اینها نیست و انتخابم از همین 2 مدل:PC Cooler HP-1216X و Tuniq باشه؟
همشون فن رو دارند که به صورت دستی تنظیم می شن:دی البته قابلیت تغییر فن با نمونه ی دلخواه هم وجود داره . خمیر سیلیکون هم هراه این محصولات ازائه می شه . تونیک خمیر سیلیکون tx-3 رو همراه دستگاه ارائه می ده که کارایی خیلی خیلی خوبی داره ولی خیلی خشک هست و استفاده ازش کار مشکلیه! :دی
---------------------------------------------
COOLERMASTER V6GT رو در ایران دیدم . در این که محصولی با کارایی بسیار بالا هست شکی نیست ولی قیمت هم مقوله ی مهمیه ، با توجه به قیمت جهانی 54 دلار ، بعید می دونم در ایران با کمتر از 90000 تومان پیدا بشه ....

maziarb
09-02-2011, 16:52
امکانش هست فن tuniq رو با مدل pwm دار عوض کرد؟!

Erfan.
11-02-2011, 11:22

از این مدل قیمت دارید؟

hossein_0907
11-02-2011, 12:16
از این مدل قیمت دارید؟

قیمتش حدود 60 تومنه
لیون کامپیوتر هم 61 میده
خود من حدود دو هفته هست میخوام cpu cooler بخرم و بین tower 120 e و cnps 10x و 1216x مونده ام کدومو بخرم ولی تو اکثر سایت ها دیدم بستن tower 120 کمی مشکله و همچنین pwm نیست
در ضمن شهر سخت افزار چند وقت پیش یه تست گروهی از چند خنک کننده گرفته بود که در اون تست cnps 10x کمی بهتر از tower 120 و 1216x بود
پیشنهاد میکنم این تست را حتما بخونید

در نتایج تست همونطور که میبینید نویز 1216x در حالت اور و لود کامل زیاد میشه
به همین دلیل از خرید 1216x هم منصرف شدم و قصد خرید cnps 10x را دارم

Erfan.
11-02-2011, 12:25
قیمتش حدود 60 تومنه
لیون کامپیوتر هم 61 میده
خود من حدود دو هفته هست میخوام cpu cooler بخرم و بین tower 120 e و cnps 10x و 1216x مونده ام کدومو بخرم ولی تو اکثر سایت ها دیدم بستن tower 120 کمی مشکله و همچنین pwm نیست
در ضمن شهر سخت افزار چند وقت پیش یه تست گروهی از چند خنک کننده گرفته بود که در اون تست cnps 10x کمی بهتر از tower 120 و 1216x بود
پیشنهاد میکنم این تست را حتما بخونید

در نتایج تست همونطور که میبینید نویز 1216x در حالت اور و لود کامل زیاد میشه
به همین دلیل از خرید 1216x هم منصرف شدم و قصد خرید cnps 10x را دارم

ممنون.
پس به احتمال زیاد همین zalaman رو تهیه میکنم... دوستان عیب و ایرادی که نداره؟

hossein_0907
11-02-2011, 12:40
این هم آموزش نصب فن cnps 10x بر روی سوکت های مختلف :

Erfan.
11-02-2011, 13:15
امروز اینو دیدم:

Thermalright 120 با مادربرد AM3 هست!

Erfan.
12-02-2011, 21:35
دوستان فرق Zalman cnps 10x performa و extreme چیه؟ فرق پرفرمنس و قیمتشون چه قدره؟

alborz_k
12-02-2011, 21:39
امروز اینو دیدم:

Thermalright 120 با مادربرد AM3 هست!
احتمالأ تبدیل رو جداگونه تهیه کردن و یا تبدیل یک خنک کننده ی دیگه رو که بهش می خورد ، وصل کردن ، از این کار ها می شه کرد . مشروط به این که حال و حوصله و وقت گشتن دنبال تبدیل رو داشته باشین:دی

Erfan.
16-02-2011, 10:02
بقیه دوستان نظری ندارن؟

گزینه های دیگه نیست که مثلا اگه این ها نبود بگیرم؟

دوستان فرق Zalman cnps10x PERFORMA با Extreme چیه؟

Erfan.
19-02-2011, 21:47
Corsair A70 در بازار موجود هست؟ به چه قیمت؟

و Titan Fenrir ...

Erfan.
22-02-2011, 12:01
یک عدد Zalman CNPS10X Performa به قیمت 60.000 تومان خریداری شد!:5::8:

از همه دوستانی که کمک کردن و نظر دادن هم واقعا متشکرم:10:

موفق باشید.

Ali*Reza
22-02-2011, 15:50
یک عدد Zalman CNPS10X Performa به قیمت 60.000 تومان خریداری شد!:5::8:

از همه دوستانی که کمک کردن و نظر دادن هم واقعا متشکرم:10:

موفق باشید.

مبارک باشه ، تفاوت دما در حالتهای بیکاری و لود چقدر شده نسبت به قبل؟

Erfan.
22-02-2011, 18:27
مبارک باشه ، تفاوت دما در حالتهای بیکاری و لود چقدر شده نسبت به قبل؟

هنوز نصبش نکردم:31: الآن تازه میخوام برم سراغش... نتیجه رو بهتون میگم.