ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نمایش تصویر در ویندوز سون

masoudtr
06-02-2011, 21:26
من روی سیستمم دو تا ویندوز نصبه واینو بگم که تو ایکس پی اصلا این مشکل را ندارم ولی تو سون وقتی مثلا پنجره ای باز میکنم یا مثلا برنامه ای باز میکنم همون لحظه چند تا خط که مثل برفک میمونه رو صفحه می یاد و میره اکثر هم یک جای ثابت این خط ها دیده میشه که خیلی منو اذیت میکنه انگار مثلا پیکسل های مانیتور در اون نقطه سوخته باشند

mehdi_halla
06-02-2011, 23:20
سلام.دوست عزیز
کارت گرافیک شما 4670 sapphire که نیست؟

masoudtr
06-02-2011, 23:34
چرا دقیقا همینه چرا؟

pars20
10-02-2011, 01:24
من هم همین مشکل رو دارم.کارت گرافیک nvidia

mehdi_halla
11-02-2011, 09:26
جالبه .من فکر میکردم فقط مشکل کارت گرافیک های sapphire 4670 هستش.

Dj_aghamajid
11-02-2011, 09:58
من با ati 4830 این مشکل رو بعضی اوقات دارم! فقط تو سون!

mehdi_halla
11-02-2011, 17:16
جالب شد .باکارت های مختلف این مشکل دیده شده اونم فقط تو سون!!

saeed774
11-02-2011, 20:22
احتمالا به علت عدم سازگاري درايور با ويندوز 7 باشه . شما سعي کنين آخرين آپديت ارائه شده براي کارتتون رو نصب کنين.

mehdi_halla
11-02-2011, 21:32
ممنون.اما من آخربن آپدیت رو یه ماه پیش که اینجوری شده بود گرفتم اما تاثیری نداشت.جالبه که این مشکل تازگی ها
(حدودا از یک ونیم ماه گذشته)پیش اومده وقبلا که سون داشتم اینجوری نبود!!.

behnam_tr
11-02-2011, 21:42
منم همین مشکلو دارم
آپدیت کردم به sp1 این مشکل اومد

FAR_FA
12-02-2011, 00:21
واسه من این مشکل فقط توی صفحه بوت دو تا ویندوز ( XP و 7 ) پیش اومده و تا حالا 2 یا 3 بار هم بیشتر نبوده .
همین که وارد یکی از ویندوزها شدم اون رگه های برفکی از بین رفتن .

mehdi_halla
13-02-2011, 19:06
دوستان اگه کسی راهی پیدا کرد بیزحمت به بقیه دوستان هم اطلاع بده.ممنون

pars20
13-02-2011, 23:54
یه سوال از دوستان
کسانی که این مشکل رو دارن مشکل هنگ کردن به دلیل( تنظیمات تصویر) یا رو ندارن؟ ویندوز هنگ میکنه بعد اون پایین پیام میده که به دلیل ... نمایشگر مشکل داره
لطفا یکی از دوستان یه عکس از این مشکل رو بزاره تا بقیه بدونن دقیقا چطوریه.من فکر میکنم از درایور باشه چون این مشکل تو ایکس پی نیست.

masoudtr
14-02-2011, 00:03
یه سوال از دوستان
کسانی که این مشکل رو دارن مشکل هنگ کردن به دلیل( تنظیمات تصویر) یا رو ندارن؟ ویندوز هنگ میکنه بعد اون پایین پیام میده که به دلیل ... نمایشگر مشکل داره
لطفا یکی از دوستان یه عکس از این مشکل رو بزاره تا بقیه بدونن دقیقا چطوریه.من فکر میکنم از درایور باشه چون این مشکل تو ایکس پی نیست.
من مشکل هنگ تصویر را دارم مثلا nfs که بازی میکردم تصویر سیاه شد وبعد از چند لحظه یک ارور اومد

من فکر نکنم این مشکل درست بشه
تو فورم های خارجی که دور میزدم اونایی که سافایر داشتن همه رفته بودن و عوض کرده بودن بجاش xfx گرفته بودن مشکل نداشت
همون اول که دیدم ارزون تره باید حدس میزدم یک اشکالی حتما داره

mehdi_halla
14-02-2011, 16:59
من که به مشکل هنگ برنخوردم (البته خیلی گیم بازی نمیکنم).
آخه جالبه دوستان دیگه که کارتهای دیگه هم دارن این مشکل رو دارن!.
چیپست مادربود دوستان چیه؟ شاید بی ربط به چیپست نباشه.

FAR_FA
14-02-2011, 21:08
این تنظماتی که خدمت دوستان میگم ببینید مشکل تصویر حل میشه یا نه .
یعنی انتخاب گزینه Complete memory dump در مسیر زیر :

راست کلیک روی My Computer -> بعد Propertise -> بعد System Protections -> تب Advanced -> وارد شدن به
Startup & Recovery -> وسپس قرار دادن باکس Write debugging informition روی Complete memory dump .

توی ویندوز XP توصیه میشد که برای بهتر شدن کیفیت تصویر روی همین گزینه قرار داده بشه .
حالا ببینید توی سون این گزینه مشکل تصویری شما رو حل میکنه یا نه .
( گزینه های دیگه رو هم یه امتحانی بکنید )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mhs_837
16-02-2011, 12:43
من مشکل هنگ تصویر را دارم مثلا nfs که بازی میکردم تصویر سیاه شد وبعد از چند لحظه یک ارور اومد

من فکر نکنم این مشکل درست بشه
تو فورم های خارجی که دور میزدم اونایی که سافایر داشتن همه رفته بودن و عوض کرده بودن بجاش xfx گرفته بودن مشکل نداشت
همون اول که دیدم ارزون تره باید حدس میزدم یک اشکالی حتما داره

برای حل مشکل بازی به پست زیر مراجعه کنید.احتمالا از ورژن کاتالیست باشه.ورژن 10.9 را نصب کنین.منم گرافیک4670 دارم ولی برند ایسوس که این مشکلاتی که شما عنوان کردین ندارم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Erfan.B
16-02-2011, 13:07
این تنظماتی که خدمت دوستان میگم ببینید مشکل تصویر حل میشه یا نه .
یعنی انتخاب گزینه Complete memory dump در مسیر زیر :

راست کلیک روی My Computer -> بعد Propertise -> بعد System Protections -> تب Advanced -> وارد شدن به
Startup & Recovery -> وسپس قرار دادن باکس Write debugging informition روی Complete memory dump .

توی ویندوز XP توصیه میشد که برای بهتر شدن کیفیت تصویر روی همین گزینه قرار داده بشه .
حالا ببینید توی سون این گزینه مشکل تصویری شما رو حل میکنه یا نه .
( گزینه های دیگه رو هم یه امتحانی بکنید )

دوست عزیز این موردی که نوشتی اصلاً به تصویر ربطی نداره برای کرش کردن صفحه آبی ویندوز هست و نوشتن اطلاعات دیباگ کردن ارور!!!
درباره این برفک ها به این برفک ها می گن ARTIFACT و خوب چون شما با اکس پی مشکلی ندارید و فقط سون هست پیشنهاد می کنم با یه نرم افزار تست ARTIFACT از کارت گرافیکیتون هم تو اکس پی تست بگیرید هم تو سون. در ضمن اون هایی که اور کردن ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد چون اکس پی از گرافیک استفاده ای نمی کنه در حالت عادی ولی سون چرا. در ضمن هنگ کردن تو بازی گواهی هست بر بودن ARTIFACT حالا چرا تو سون این جوریه شاید به خاطر درایور باشه. حتماً یه تست بکنید دوستان.
اینم لینک نرم افزار :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید