مشاهده نسخه کامل
: سوال درمورد گرافیک آنبرد
سلام
توی اطلاعات بعضی از مادربوردها که گرافیک آنبورد دارند اعدادی بصورت X4500 ، 3100 نوشته
شده . حالا از کجا باید بدونیم چقدر حافظه بهش تعلق میگیره .
سوال دیگه ، اینی که مینویسند دایرکت ایکس 10 ساپورت ، به چه معناییه ؟ یعنی مثلا" اگه ویندوز 7
نصب کنیم که دایرکت ایکس 11 هستش توسط این گرافیک ساپورت نمیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی شما
happyfeat
06-02-2011, 21:17
سلام
توی اطلاعات بعضی از مادربوردها که گرافیک آنبورد دارند اعدادی بصورت X4500 ، 3100 نوشته
شده . حالا از کجا باید بدونیم چقدر حافظه بهش تعلق میگیره .
سوال دیگه ، اینی که مینویسند دایرکت ایکس 10 ساپورت ، به چه معناییه ؟ یعنی مثلا" اگه ویندوز 7
نصب کنیم که دایرکت ایکس 11 هستش توسط این گرافیک ساپورت نمیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی شما
x3100 و x4500 نوع چیپ گرافیک آنبورد اینتل این مدل هادر برد ها هستش که فضایی که اشغال می کنند معمولا در چیپ 3100 مقدار 32 مگ در محیط ویندوز و در بازی هم بر اساس نیازش از رم حافظه میگیره
در چیپ 4500 فکر می کنم مقدار بیشتری میگیره اما چه قدر مطمئن نیستم
در محیط ویندوز 7 هم مشکلی با این مادر برد ها نخواهید داشت و کاملا سازگار هستند و فقط بازی های DX11 اگه توان اجرا کردنشون را داشته باشند یا با حالت dx9 و یا dx10 اجرا می کنند تا اونجا که من می دونم:11:
- من قصد خرید مادر بردی رو دارم که گرافیکش آنبرد باشه . بنظر شما دوست عزیز یا دوستان دیگه بهترین گزینه کدوم مادربرده ؟
زیاد تو کار بازی نیستم ولی گاهی واسه تنوع یه سری بازی نصب میکنم . با فتوشاپ هم کار میکنم .
- بین این گزینه و مادربوردی که آنبرد نباشه و کارت گرافیک روی اون سوارشه ، شما کدوم رو ترجیه میدید ؟
با توجه به نوع کارم با کامپیوتر .
ممنون
happyfeat
07-02-2011, 11:09
- من قصد خرید مادر بردی رو دارم که گرافیکش آنبرد باشه . بنظر شما دوست عزیز یا دوستان دیگه بهترین گزینه کدوم مادربرده ؟
زیاد تو کار بازی نیستم ولی گاهی واسه تنوع یه سری بازی نصب میکنم . با فتوشاپ هم کار میکنم .
- بین این گزینه و مادربوردی که آنبرد نباشه و کارت گرافیک روی اون سوارشه ، شما کدوم رو ترجیه میدید ؟
با توجه به نوع کارم با کامپیوتر .
ممنون
اگر از سوکت lga 775 می خواهید انتخاب کنید از انواع مادر بردهای موجود در بازار می توانید استفاده کنید اکثر مادر بردهای گرافیک آنبرد دار دارای اسلات pcix برای قرار دادن کارت گرافیک جدا نیز می باشند و می توانید بعدا با خرید کارت گرافیکی رو مادربرد نصب کنید و از گرافیک جدا استفاده کنید:20:
سوکت lga 1156 هم که بحث جدایی داره و با خرید مادر برد های h55 و سی پی یو هایی که گرافیک مجتمع داخلشون دارند می توانید از گرافیک آنبورد استفاده کنید:10:
در مورد ترجیح هم بسته به هزینه ای که شما می کنید داره و استفاده ای که میکنید
در کل اگه به فکر بازی هستین امیدی به گرافیک آنبرد نداشته باشید
ممنون دوست عزیز
با راهنمایی های خوب شما به جوابم رسیدم ، مرسی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.