PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل کردن solution explorer

aliaghaaaaa
06-02-2011, 20:47
سلام.
خسته نباشید.
ما اگه بخواهیم solution explorer رو قفل کنیم یا اینکه یه کاری کنیم که اگه فایل های برنامه رو کسی بدست آورد نتونه به فرم ها و کدنویسی ها دسترسی پیدا کنه باید چکار کنیم؟ مثلا رمزگذاشتن رو solution یا قفل کردن یا غیر قابل دسترسی کردنش.:27:
ممنون.

_H2_
07-02-2011, 01:38
سلام
فایلهای کدهای شما همه متنی هستند، هر کاری هم کنید آخر سر با یک Notepad ساده هم قابل باز کردن است.
ضمن اینکه پروژه برنامه نویسی نهایی شما مثل خروجی Photoshop یک فایل psd یا Word یک فایل doc و... نمیشود ...
نتیجه کار شما در VS یک پوشه خواهد شد که میتواند شامل فایل کد و تصویر و آیکون و صوت و xml و دیتابیس و... و... باشد.
پس اگر فایل sln هم قفل و رمز و... و... هم شود به راحتی میتوان فایل sln جدیدی ساخت ...

جریان بسیار روشن است.
شما یک پوشه دارید که شامل فایلهای مختلفی برای کار است و باید کل پوشه از دسترس خارج شود.
شما باید از ابزارآلات استاندارد رمزنگاری درایو و پوشه و فایل و... که کم هم نیست استفاده کنید.

مثلاً ...
با BitLocker ویندوز میتوانید کل یک درایو را رمزنگاری کنید و آن را وابسطه به یک تک فایل cert کنید.
اگر کسی رمز اکانت کاربری ویندوز شما یا آن فایل cert را داشته باشد، میتواند درایو را باز کند و عادی استفاده کنید.
مثلاً اگر ویندوز مجدد نصب شود و ان فایل cert هم گم شود و نباشد و... هیچ راهی برای دسترسی به درایو ندارید و فقط میتوانید فرمتش کنید.

یا

در ساده ترین شکل آن با WinRar و WinZip میتوانید کل یک پوشه را zip و rar و... کنید و یک رمز بلند هم به ان بدهید.
هیچ برنامه ای قادر به بازکردن رمز این فایلها نیست، مگر آنکه در حلقه بینهایت مدام ترکیب مختلف اعداد و حروف و... را چک کنید که اگر رمز بلندی انتخاب کنید، این رمز گشایی میتواند چنین سال هم طول بکشد!

و...

aliaghaaaaa
07-02-2011, 17:21
سلام آقای H2.
ممنون از جوابتون.
من منظورم قفل کردن خود solution explorer هست که وقتی می خوان فرم ها و کدهای برنامه رو باز کنن و توش تغییرات اعمال کنن قفل باشه و نتونن بازش کنن.

_H2_
08-02-2011, 01:41
سلام
متاسفم، من همچین چیزی بلد نیستم!
همانطور که گفتم و مجدد تاکید میکنم ...
حاصل پروژه های برنامه نویسی شما در زبان های مختلف یک پوشه شامل چندین فایل میشود که فایلهای مختلف سورس هم در زبان های مختلف به صورت فایل متنی در پوشه پروژه خواهند بود.
این فرق دارد با برنامه ای مثل Photoshop یا Work و Acrobat و... که حاصل یک فایل تک است و برنامه به سادگی میتواند روی ان فایل تک رمزگذاشته و (مثلاً در Word) قابلیت ReadOnly کردن و... را به کاربرش ارائه دهد.

اینجا یک پوشه دارید، شامل چندین فایل خام ابتدایی با فرمتی مشابه txt ،
فرمت خام متنی مثل txt و انشعابات ان را هیچ کار نمیتوان کرد و VS هم نگذازد، طرف به سادگی میتواند برود داخل پوشه و فایل را با یک Notepad ساده باز کرده و ببیند و ویرایش کند و...

در همچین شرایطی از نظر من سوالتان و داشتن همچین توانایی در VS بی معنی خواهد شد (وقتی کاربر با یک Notepad ساده میتواند این محدودیت را دورش بزند!)

(((مگر اینکه این فایلهای فرمت خام دار، تشکیل یک فایل تک فرمت خاص را بدهند (مثل zip و ...) که برنامه ای بتواند محدودیت غیر قابل دور زدنی روی آن بگذارد، گرچه این هم به سوال شما کمکی نمیکند.)))

در پروژه های تحت وب میتوان پروزه را Publish کرد که در این صورت کلیه سورس های پروژه به فایل dll کامپایل شده و از دسترس خارج میشوند و دیگر قابل رویت یا اصلاح نیستند ولی این هم چیز خاص و عجیب غریبی است، این فرمانی معادل ساخت exe در پروژه های ویندوزی است که در ان هم کلیه سورس ها کامپایل شده و از دسترس خارج میشوند!

=====

به نظر من اگر شما میخواهید پروژه تان را به کسی بدهید و او نه بتواند سورسی ببیند و نه بتواند تغییر دهد (اگر درست متوجه شده باشم!!!) هیچ فرقی با این ندارد که پروژه تان را ندهید و بجای آن چند عکس از پروژه تان را یا یک فیلم گرفته شده از صفحه رایانه را تحویلش دهید!

=====

متاسفانه، چیز دیگری برای کمک به ذهنم نمیرسد.
موفق باشید.