مشاهده نسخه کامل
: آيا درايور هاي نسخه hoem premium روي ultimate نصب ميشه؟ (سوني وايو)
سلام دوستان
يه لپ تاپ گرفتم سوني وايو f136
تو سايت ساپورت سوني كه ميرم جز درايور براي home premium درايور ويندوز ديگه اي نداره
يعني روي نسخه هاي ديگه مثل ultimate جواب نميده؟
H@mid-Vista
06-02-2011, 18:50
در مورد درایور ها فقط نسخه و نوع ویندوز مهمه نه تیپ تكاملی
مثلا ویستا یا 7 یا اكس پی مهمه
32 یا 64 بیت بودن مهمه
اما اینكه در ویندوز 7 نسخه 32 بیت بین هام و التیمیت اختلاف درایور باشه نیست. همه شون یكی هستن
البته ممكنه سازنده یك درایور بده كه همه رو پوشش بده یعنی از اكس پی تا 7 هم 32 و هم 64 بیت
باید روی سایت سازنده دید
در مورد درایور ها فقط نسخه و نوع ویندوز مهمه نه تیپ تكاملی
مثلا ویستا یا 7 یا اكس پی مهمه
32 یا 64 بیت بودن مهمه
اما اینكه در ویندوز 7 نسخه 32 بیت بین هام و التیمیت اختلاف درایور باشه نیست. همه شون یكی هستن
البته ممكنه سازنده یك درایور بده كه همه رو پوشش بده یعنی از اكس پی تا 7 هم 32 و هم 64 بیت
باید روی سایت سازنده دید
ممنون حميد جان
تو سايت همون طور كه گفتم فقط براي home premium نوشتن
اما اينطور كه من تو اين مدت سرچ كردم متوجه شدم از طريق any time upgrade ميشه home premium رو به ultimate تبديل كرد
فقط اينو ميدونم كه بايد سريال ultimate داد اما نمي دونم اگه غيراكتيو بشه بايد چيكار كرد
بايد از windows 7 loader استفاده كنم؟
ebicross
06-02-2011, 21:05
ممنون حميد جان
تو سايت همون طور كه گفتم فقط براي home premium نوشتن
اما اينطور كه من تو اين مدت سرچ كردم متوجه شدم از طريق any time upgrade ميشه home premium رو به ultimate تبديل كرد
فقط اينو ميدونم كه بايد سريال ultimate داد اما نمي دونم اگه غيراكتيو بشه بايد چيكار كرد
بايد از windows 7 loader استفاده كنم؟
بله اگر آپگرید کنید نیازی به درایور نیست. فقط کرک میخواد که بهتره از W7Loader استفاده نکنید.
هروقت آپگرید کردید یک کرک بهتون میدم. بهم پ خ بزنید و یا در تاپیک با همین مضمون در انجمن ویندوز 7 یک کرک غیر از W7Loader نصب کنید. (عدم استفاده از این کرک دلیل داره که برمیگرده به تغییر یک سری فایلهای سیستمی)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.