مشاهده نسخه کامل
: مشکل درنصب ویندوز xp لطفا نظر دهید
mehrdad20990
06-02-2011, 10:04
باسلام خدمت دوستان
برای نصب یک ویندوز دچار مشکل شدم مادر برد سیستم قدیمی است وهنگامی که مقدمات نصب را انجام میدهد بعد از starting windows یک صفحه آبی میاد که مینویسه احتمالا سیستم شما ویروس دارد ولی اینطور نیست
قبلا یک سیستم داشتم که همینطوری بود فروشنده یک فلاپی دیسک از سی دی مادربرد برام ساخت مشکل حل شد ولی هیچ سی دی ازین مادربرد ندارم ونمیدونم چکار باید بکنم؟؟
Perpetual
06-02-2011, 17:46
متن این پیام رو اگه میشه کامل بنویسید.
ممنون
mehrdad20990
08-02-2011, 09:37
با سلام
فکر میکنم همان صفحه آبی رنگ مرگ میباشد
که ابتدا مینوسد امکان ادامه وجود ندارد به یکی از دلایل زیر:احتمالا سیستم شما ویروس دارد یا یکسری از مطالب دیگر متن دقیقشو مینویسم خدمتتان
ولی مشکلات احتمالی چیه؟
گفتم قبلا همچین مشکلی با یک سیستم دیگه بود با یک فلاپی دیسک که از cd مادربرد تهیه شده بود مشکل حل شد ولی الان نمیدونم به چه صورت میباشد!!
saeed774
08-02-2011, 23:18
وارد بايوس بشين و يکبار تنظيمات مادربرد رو به حالت پيش فرض تغيير بدين و ذخيره کنين .
قبلا همچین مشکلی با یک سیستم دیگه بود با یک فلاپی دیسک که از cd مادربرد تهیه شده بود مشکل حل شد
اين حالت زماني هست که درايور مربوط به ريد رو از سيدي مادربرد روي فلاپي ميريزن تا درايور Raid براي ويندوز قايل شناسايي بشه. ولي شما ميگين مادربردتون قديمي هست پس فرضيه ريدکردن منتفي هست .
هنگامی که مقدمات نصب را انجام میدهد بعد از starting windows یک صفحه آبی میاد
در اين مرحله مطمئنا مشکل از عدم شناسايي هارد هست . شما تنظيمات بايوس رو ديفالت کن اگه درست نشه بايد از سيدي ويندوزي استفاده کنين که درايورهاي مربوط به ريد يا ساتا درش موجود باشه . تو بازار فراوون هست . به فروشنده بگين براي نصب لپ تاپ ميخوام
mehrdad20990
09-02-2011, 09:11
سلام
ممنون دوست عزیز چک میکنم نتیجه را اعلام میکنم
با تشکر فراوان از شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.