مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ویندوز 7
mamad gonzo
06-02-2011, 04:34
سلام ...
اقا من سیستمو روشن کردم دیدم همه ایکن های برنامه هام به شکل یه ایکونی شبیه ایکون مدیا پلیر ویندور شده .. و روشون رو ایکون هر برنامه ای که کلیک میکنی مدیا پلیر باز میشه ...
انتی ویروسم هم که روی دکستاپ به ایکون مخصوص داشت اونم دیگه نیست ایکونش (انتی ویروس کاسپر 2010)
یعنی الان هیچ فایل exe رو باز نمیکنه + یه سری ایکون ها مثل ایکون mycompueter که روس نوار پایین صفحه هستش ...
مشکل چیه ؟
اقا خدا وکیلی سیستمم فلج شذه یکی کمک کنه:18:
ebicross
06-02-2011, 09:51
فایل زیر رو دریافت و اجرا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ali_am76
06-02-2011, 11:08
سلام دوست عزيز!
منم يه مشكلي دارم! توي تسكبار وقتي فولدرهامو مينيمايز ميكنم ديگه وقتي روش ميرم مثل قبل يه صفحه كوچبك باز ميشد و پنجره رو نمايش ميداد.اما الان دبگه اونجوري نميشه و تايتلها رو فقط نشون ميده! لطفا راهنماييم كنيد تو اين زمينه!
ebicross
06-02-2011, 13:01
سلام دوست عزيز!
منم يه مشكلي دارم! توي تسكبار وقتي فولدرهامو مينيمايز ميكنم ديگه وقتي روش ميرم مثل قبل يه صفحه كوچبك باز ميشد و پنجره رو نمايش ميداد.اما الان دبگه اونجوري نميشه و تايتلها رو فقط نشون ميده! لطفا راهنماييم كنيد تو اين زمينه!
سلام
به انجمن های P30world خوش آمدید :11:
جالبه سپتامبر 2007 عضو شدین و الان اولین پستتون رو میزنید. :46:
اگر پنجره هاتون شیشه ای هستند یعنی Aero روشنه پس:
روی Taskbar راست کلیک و Properties رو بزنید. از پایین گزینه ی Use Aero Peek رو روشن کنید.
اما اگر قابلیت شیشه ای از بین رفته روی دسکتاپ راست کلیک کنید و Personalize رو بزنید و یک تم از نوع Aero انتخاب کنید.
اگر باز هم تغییری نکرد از پایین همون صفحه Windows Color رو بزنید و Enable Transparency رو تیک بزنید.
اگر باز هم تغییری نکرد باید درایور کارت گرافیک رو چک کنید نصب باشه.
هر بخش مشکلی داشتید بگین.
موفق باشید.
ali_am76
11-03-2011, 00:34
والا من کامپیوتر میخونم! 4سال پیش هم فکر کنم مشکلی پیش اومده بود که من عضو شدم ولی خودم تونستم حلش کنم!
امااین یکیو نتونستم! تمام جاهایی رو که گفتید رو هم رفتم دوباره اما نشد!
من کارت تی وی دارم و امروز وقتی از گوشه تسکبار exit کردم مشکلم حل شد! اما همین که به سایت اپل رفتم تا itunes جدید رو بگیرم, اکسپلورر یه add-on جدید رو ران کرد و یه پیغام اومد که باید تم رو به حالت بیسیک ببره!
حالا سر اینا تو چیه من هرکاری کردم نفهمیدم! :31:
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
این پست هم مخصوص تشکر میزنم! چون دکمشو پیدا نکردم! :31:
ebicross
11-03-2011, 08:27
بله نرم افزارهای کارت TV معمولا تم رو به حالت Basic میبرند.
مشخصات سیستمتون رو بدین.
کلا وقتی یک برنامه تشخیص داده بشه که به ویندوز فشار میاره تم میره به حالت Basic و شما اگر سیستمتون قوی باشه نباید این حالت زیاد پیش بیاد.
ali_am76
14-03-2011, 22:15
main: Asus-P5S-MX
cpu: dual core E5200
ram:2 gig ddrII
graphic: xfx-9600
hdd: 1TB & 320gig
اقا من یه مشکل جدیدی هم دارم! هارد 1ترا رو جدید گرفتم و الان پارتیشن بستم اما وقتی سیستم رو روشن کردم هارد جدید پرید ولی ریکاوری شد! بازم ریکاوری کردم اما میپره! مشکل از هارده یا مادربورد توان هاردمو نداره؟ چون مادربورد ضعیفیه!
هردم یکیش مکستوره! جدیده هم وسترن!
ebicross
14-03-2011, 23:24
نه سیستمتون که ضعیف نیست و این مشکل از نرم افزار مورد استفادتونه.
برای مشکل دومتون به انجمن سخت افزار و بخش مشکلات مربوط به هارد برید.
در ضمن این هاردهای 1 ترابایت وسترن دیجیتال اصلا مناسب استفاده به عنوان هارد اصلی نیستند.
ali_am76
16-03-2011, 09:43
به عنوان هارد دوم و بکاپ ازش میخوام استفاده کنم! در بخش سخت افزار که کسی هنوز حرفی برای این مشکل نزده!
ebicross
16-03-2011, 11:09
به عنوان هارد دوم و بکاپ ازش میخوام استفاده کنم! در بخش سخت افزار که کسی هنوز حرفی برای این مشکل نزده!
من بیشتر از 5بار مشکلات هاردهای وسترن دیجیتال (فقط یک ترابایت) رو توی این انجمن دیدم که ویندوزشون دیر میومده بالا و یا کند کار میکرده که همه مشکل از سرعت پایین هارد بوده. البته این مشکل نیست و کلااین هارد برای نصب ویندوز ساخته نشده و به عنوان هارد آرشیو باید استفاده بشه.
حالا به هر حال شما دقیقا مشکلتون رو بگید. یعنی چطوری میپره هارد؟ اطلاعاتش پاک میشه؟ درایوهاش حذف میشن؟
هارد دیگر سیستمتون چیه؟ یکم توضیحات بدین.
ali_am76
17-03-2011, 22:26
سلام دوست عزیز. هارد اولم مکستوره! تونستم ریکاوری کنم! یه سوال دارم! میخواستم ببینم این هارد وسترن به عنوان هارد دوم میتونه دایم به سیستم وصل باشه؟ مشکل پریدن پارتیشن تیبل نداشته باشه؟
Hamed_joon
20-03-2011, 23:11
کسی با شبکه 7 کار کرده ؟
وقتی می خوام برم تو درایو های شیر شدم این اخطار رو میده
چکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hamid.dzh
21-03-2011, 04:52
سلام
سال نو مبارک
یه مشکل اساسی که منو روانی کرده اینه تو وین 7 بعضی مواقع CPU میشه 100 اصلا نمیشه با سیستم کار کرد مگر اینکه سیستمو ریستارت کنی تا درست بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ _________________
قطعات سخت افزاریم اینه
RAM: 3 GIG
Graphic: 1 GIG
CPU: 5200 intel
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم اگه راهنمایی کنید
AMIIRR_PARSE
24-03-2011, 23:45
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و تبریک سال 90
من یک مشکل با اینترنت لپ تاپ دارم اگر دوستان مینوانند ممنون میشم کمکم کنند
لپ تاپ من به اینترنت وصل میشه (با پورت و وایرلس )ولی پیج با هیچکدوم از مرور گر ها باز نمیکنه
ولی ویندوز اپدیت میکنه
ویندوزم 7 است
قبلا هم این مشکل پیش اومد مجبور شدم ویندوز عوض کنم
ممنون میشم کمک کنید
mansooreh_samea
25-03-2011, 21:30
سلام . من چند روزی هست که یه نوت بوک مدل sony vaio ea4cjx خریدم که از همون یکی دو روز اول بعد از نصب نرم افزار بامشکل صفحه آبی رو به رو شدم . با restore کردن سیستم به تاریخ قبل از نصب نرم افزار ها موقتا برطرف شد وقتی یاهو مسنجر نصب کردم وایرلس سیستم مداوم قطع و وصل می شد و وقتی هم که باز مشکل صفحه آبی پیش اومد با restor کردن وایرلس و بلوتوث مشکل پیدا کرد . و چند بار هم با بالا اومدن ویندوزز ارور dciman32.dll پیش اومد که با کپی کردن فایل داخل فولدر system32 مشکل حل شد و در حال حاضر هم همچنان صفحه آبی با ارور کد جدید (driver_irql_not_less or equal )بعد از نصب هر نرم افزار ظاهر میشه .لطفا اساتید راهنمایی بفرمایید که راه حل چیست؟ با توجه به اینکه ارور کد تغییر میکنه مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟ توضیحات بیشتر ارور هم به قرار زیر هست :
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: d1
BCP1: 0000000000000538
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF880046D5C96
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
ebicross
26-03-2011, 13:33
یه مشکل اساسی که منو روانی کرده اینه تو وین 7 بعضی مواقع CPU میشه 100 اصلا نمیشه با سیستم کار کرد مگر اینکه سیستمو ریستارت کنی تا درست بشه
زمانیکه سیستم سنگین میشه عکس بگیرید.
ستون Image Name رو کوچک تر کنید تا Memory هم دیده بشه.
بعدش در زمان سنگینی روی ستون CPU کلیک کنید و عکس بگیرید تا به ترتیب بشه.
یه بار هم روی Memory کلیک کنید و عکس بگیرید.
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و تبریک سال 90
من یک مشکل با اینترنت لپ تاپ دارم اگر دوستان مینوانند ممنون میشم کمکم کنند
لپ تاپ من به اینترنت وصل میشه (با پورت و وایرلس )ولی پیج با هیچکدوم از مرور گر ها باز نمیکنه
ولی ویندوز اپدیت میکنه
ویندوزم 7 است
قبلا هم این مشکل پیش اومد مجبور شدم ویندوز عوض کنم
ممنون میشم کمک کنید
از فـیلـتر شکن استفاده میکنید؟
در CMD بنویسید ping و بعد اسم یک سایت رو بزنید و اینتر کنید و ببینید پینگ loss میشه یا خیر.
سلام . من چند روزی هست که یه نوت بوک مدل sony vaio ea4cjx خریدم که از همون یکی دو روز اول بعد از نصب نرم افزار بامشکل صفحه آبی رو به رو شدم . با restore کردن سیستم به تاریخ قبل از نصب نرم افزار ها موقتا برطرف شد وقتی یاهو مسنجر نصب کردم وایرلس سیستم مداوم قطع و وصل می شد و وقتی هم که باز مشکل صفحه آبی پیش اومد با restor کردن وایرلس و بلوتوث مشکل پیدا کرد . و چند بار هم با بالا اومدن ویندوزز ارور dciman32.dll پیش اومد که با کپی کردن فایل داخل فولدر system32 مشکل حل شد و در حال حاضر هم همچنان صفحه آبی با ارور کد جدید (driver_irql_not_less or equal )بعد از نصب هر نرم افزار ظاهر میشه .لطفا اساتید راهنمایی بفرمایید که راه حل چیست؟ با توجه به اینکه ارور کد تغییر میکنه مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟ توضیحات بیشتر ارور هم به قرار زیر هست :
به تاپیکی که زدین برید.
AMIIRR_PARSE
04-04-2011, 10:40
از فـیلـتر شکن استفاده میکنید؟
در CMD بنویسید ping و بعد اسم یک سایت رو بزنید و اینتر کنید و ببینید پینگ loss میشه یا خیر.
با تشکر از توجه شما دوست عزیز ebicross جان
از فیلتر شکن استفاده نمیکنم
ping هم که میدم loss نمیشه یعنی اینترنت وصله ولی page باز نمیکنه
ebicross
04-04-2011, 23:39
با تشکر از توجه شما دوست عزیز ebicross جان
از فیلتر شکن استفاده نمیکنم
ping هم که میدم loss نمیشه یعنی اینترنت وصله ولی page باز نمیکنه
در استارت بنویسید Internet Options و سپس بازش کنید و به سربرگ Connections برید و هم Settings و هم Lan Settings رو کلیک کنید و برای هرکدوم تمام گزینه های تیک دار به جز Automatically Setect Settings رو بردارید.
AMIIRR_PARSE
05-04-2011, 12:59
ebicross جان بسیار بسیار ممنونم امیدوارم سال خوب و پر از موفقیتی داشته باشی مشکل من حل شد .حیف فرصت جبران نیست....
:11:
rahim ghr
13-04-2011, 07:35
سلام ...
اقا من سیستمو روشن کردم دیدم همه ایکن های برنامه هام به شکل یه ایکونی شبیه ایکون مدیا پلیر ویندور شده .. و روشون رو ایکون هر برنامه ای که کلیک میکنی مدیا پلیر باز میشه ...
انتی ویروسم هم که روی دکستاپ به ایکون مخصوص داشت اونم دیگه نیست ایکونش (انتی ویروس کاسپر 2010)
یعنی الان هیچ فایل exe رو باز نمیکنه + یه سری ایکون ها مثل ایکون mycompueter که روس نوار پایین صفحه هستش ...
مشکل چیه ؟
اقا خدا وکیلی سیستمم فلج شذه یکی کمک کنه:18:
:20::20:ویندوزتو عوض کن درست میشه مطمن باش من خودم این کارو کردم
ebicross
13-04-2011, 22:01
ویندوزتو عوض کن درست میشه مطمن باش من خودم این کارو کردم
ورودتون رو تبریک میگم ولی شما در اولین پستتون اینطوری راهنمایی میکنید؟!
اگر هرکس سر درد داشت یک سر جدید براش میزاشتند که سنگ روی سنگ بند نمیشد.
عوض کردن ویندوز همیشه آخرین راه بعد از هزاران راهه.
dash_yaser24
01-02-2013, 13:59
سلام
به انجمن های P30world خوش آمدید :11:
جالبه سپتامبر 2007 عضو شدین و الان اولین پستتون رو میزنید. :46:
اگر پنجره هاتون شیشه ای هستند یعنی Aero روشنه پس:
روی Taskbar راست کلیک و Properties رو بزنید. از پایین گزینه ی Use Aero Peek رو روشن کنید.
اما اگر قابلیت شیشه ای از بین رفته روی دسکتاپ راست کلیک کنید و Personalize رو بزنید و یک تم از نوع Aero انتخاب کنید.
اگر باز هم تغییری نکرد از پایین همون صفحه Windows Color رو بزنید و Enable Transparency رو تیک بزنید.
اگر باز هم تغییری نکرد باید درایور کارت گرافیک رو چک کنید نصب باشه.
هر بخش مشکلی داشتید بگین.
موفق باشید.
درخواست کمک فوری:
سلام. من تمام مراحل رو انجام دادم. کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد. اصلا اون گزینه Enable Transparency رو توی windows color نمیبینم
jafarian
01-02-2013, 16:44
درخواست کمک فوری:
سلام. من تمام مراحل رو انجام دادم. کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد. اصلا اون گزینه Enable Transparency رو توی windows color نمیبینم
اگرکه شماهم اون حالت شیشه ای ویندوزندارین درصورتی که ویندوز شما starter یا home basic نباشد روشهای پایین تست کنید:n01:
روش اول
منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید
بعدم گزینه اول انتخاب کنید در کادری که باز میشه از نوع قسمتی که ویندوز به قطعات سیستم شما امتیار میدهد رو اجرا کنید بعد ببینید رفع مشکل میشود
روش دوم
منوی استارت اجرا درقسمت سرچش تایپ کنید Aero بعدم گزینه
انتخاب کنید در کاردی که برای شمابعد باز میشه روی next کلیک کنید طبق ویزارد پیش برین این دو تا روش داخل سایت پایین مطرح کرده بودبصورت شکلم توضیح داده شده.
روش سوم
مرحله اول
منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعد به این مسیر پایین از رجیستری برین اول
در قسمت بعد داخل پنجره سمت راست در یک قسمت سفید رنگش کلیک راست گزینه New بعد گزینه
انتخاب کنید اسم همین رشته یا گزینه ای که درست کردین به
تغییر بدین بعد روی همین گزینه ای که اسمش تغییر دادین دبل کلیک کنید در کادر Vaule data عدد 0 تایپ اکی کنید رجیستری رو ببندین
مرحله دوم
منوی استارت اجرا درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید در کادری که باز میشه این دو تا دستور پایین بترتیب با موس ازروش کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste بعدشم اینتر کنید برای هرکدوم جدا
بعد شما میتونید حالت شیشه ای ویندوز فعال کنید روی دسکتاپ کلیک راست گزینه Personalize بعدشم Windows Colors انتخاب کنید
dash_yaser24
01-02-2013, 23:35
اگرکه شماهم اون حالت شیشه ای ویندوزندارین درصورتی که ویندوز شما starter یا home basic نباشد روشهای پایین تست کنید:n01:
روش اول
منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید
بعدم گزینه اول انتخاب کنید در کادری که باز میشه از نوع قسمتی که ویندوز به قطعات سیستم شما امتیار میدهد رو اجرا کنید بعد ببینید رفع مشکل میشود
روش دوم
منوی استارت اجرا درقسمت سرچش تایپ کنید Aero بعدم گزینه
انتخاب کنید در کاردی که برای شمابعد باز میشه روی next کلیک کنید طبق ویزارد پیش برین این دو تا روش داخل سایت پایین مطرح کرده بودبصورت شکلم توضیح داده شده.
روش سوم
مرحله اول
منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعد به این مسیر پایین از رجیستری برین اول
در قسمت بعد داخل پنجره سمت راست در یک قسمت سفید رنگش کلیک راست گزینه New بعد گزینه
انتخاب کنید اسم همین رشته یا گزینه ای که درست کردین به
تغییر بدین بعد روی همین گزینه ای که اسمش تغییر دادین دبل کلیک کنید در کادر Vaule data عدد 0 تایپ اکی کنید رجیستری رو ببندین
مرحله دوم
منوی استارت اجرا درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید در کادری که باز میشه این دو تا دستور پایین بترتیب با موس ازروش کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste بعدشم اینتر کنید برای هرکدوم جدا
بعد شما میتونید حالت شیشه ای ویندوز فعال کنید روی دسکتاپ کلیک راست گزینه Personalize بعدشم Windows Colors انتخاب کنید
خدا خیرت بده. درست شد عزیزم.مرسی فراوان. tanks every tanks
kaveh0181
05-02-2013, 22:24
سلام
دوستان!من ویندوز چند بار عوضکردم ولی این مشکل حل نشده !وقتی سیستم رو روشن میکنم یه صفحه میاد تو قسمت بوت که تا گزینه داره یکی این هست!
earlier version of windos
یکی هم که ویندوز 7!
گزینه اول رو چجوری باید حدف کنم!؟
ممنون میشم کمکم کنید!
سلام
برای مشکلتن تاپیک جدید بزنین
بسته شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.