مشاهده نسخه کامل
: اشپزخونه
MountainGnome
05-02-2011, 16:34
سلام
راستش یکی بهم سفارش کار داده منم که پول خیلی لازم دارم قبول کردم
کارش یه نمای داخلیه .من تو کار نما نبودم واسه همینم میخواستم بدونم این کارو چه قیمتی بدم بهش
کارش به نظرم زیاد دلچسب نشده مخصوصا تکسچرش
حالا به هر حال به نظرتون چه قیمتی بهش بگم
ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3d-meysam
05-02-2011, 17:24
من زیاد تو نخ قیمت نیستم ولی اگه بین 30 تا 50 هزار بگیری خوبه. من خودم یه کار چرت و پرت چندسال پیش ساختم (دوران آماتوری) 30 تومن گرفتم. بعد فهمیدم که باید بیشتر میگرفتم :31:
نه همچین زیاد بدم نیست..وقت گذاشتی و عالی شده...از زوایای دیگه 4 تا عکس بگیر...کی سفارش داده بهت..اگه شرکت هست و خودشون وارد ان که هیچ.....اما اه شخصه و از 3dچیزی زیادی نمیدونه....راهش همینه از زوایای دیگه عکس بگیر بعد طرف فکر میکنه چقدر زحمت کشیدی و وقت گذاشتی.....
سعی کن عکسات زیاد باشه.....قیمت هم 120 بگو....با چک و چونه و منت بزاری سر طرف 100بگیر....اگه خیلی گریه و زاری کرد دیگه با خودت اما 70 پایین تر نیایی هاااااا(قیمت روزه خیالت راحت زیاد نگفتی......من 150 هم میگم بعضی وقتا)////
====
فقط یه نکته اینکه این کابینتی که این جلو گذاشتی پایه نداره....فلزی کار کن....پایه استوانه...اون کابینتی هم که روش اومده هم بازم با پایه فلزی استوانه بزن روش.....
SevenART
05-02-2011, 18:47
خوب به نظر من حد اقل 200 الی 300 باید بگیری چون طرف توی اجرای این طرح 2 تومن سود میکنه
اگه نقد قبول نکر 400 برای 6 ماه دیگه چک بگیر .. اینا آدمای چکن...
.:PAR3A:.
05-02-2011, 19:16
سلام...
عالیه اما رندرت خیییییلیییییی نویز داره...
ها مو فقط یه چی نِیگیرم :
آآآآآآآآآآآه خدای من من از کجا پروژه مروژه اینتریور اکستریور و صد ها پروژه نقدی و غیر نقدی دیگر :دی بگیرم؟؟؟
در زندگی اندر کف همینم :دی
خوب به نظر من حد اقل 200 الی 300 باید بگیری چون طرف توی اجرای این طرح 2 تومن سود میکنه
اگه نقد قبول نکر 400 برای 6 ماه دیگه چک بگیر .. اینا آدمای چکن... wowبالا نگفتی......طرف این پولارو نمیده که 2تومن سود میکنه.....به نظر ام بالاس....
البته بستگی داره ها.....
اگه سفارش از شرکت گرفتی ..باید پایین بگی که دفعه بعد هم بیان به خودت بدن......
اگه شخص هست و چیزی از 3dنمیدونه....شاید شاید شاید بشه 200گرفت.....
اگه هم این کابینت سازهای سهروری هستن که این پولهارو نمیدن...بتونی 100بگیری هنر کردی..:31:
Molecule
05-02-2011, 20:57
20 بگیری هنر کردی
حاجی حسین
06-02-2011, 13:23
هم پولش خوبه هم کارش نه.
راستسی به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سر) زدید چیزای خیلی خوب داره من دان کردم ولی هنگام باز شدن مشکل دارم :41:
keyvan20000
07-02-2011, 02:13
سلام دوست خوب راستشو بخوای همونطور که دوستان گفتن از 60 دیگه پایین تر نیا من خودم الکی زنگ یه بنده خدا زدم حرفه ای هم بود گفتم یه لوگو داریم (جمله دو کلمه ای) می خوام 3d کنم گفت 40 خداشاهده خودم انجام دادم 3 دقیقه هم نشد از روش با لاین کشیدم بعد extrude همین.
حالا شما قیمت بالا بگو بعد می تونی تخفیف بدی ولی از 60 پایین نیا ممنون و موفق باشی
MountainGnome
07-02-2011, 19:54
سلام
مرسي بچه ها :11:راستش يه طرح دوبعدي اسكچ از نماي فرانت داد بهم فقط همين در كل بهش 70 دادم (رشت)شما كجا ميرين 300 400 :31: ؟!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.