مشاهده نسخه کامل
: فرق بين قابليت 100هرتز و اسكن تصوير 50هرتز
يك موضوع مرا سردرگم كرده در مدل ال جي 660
نوشته قابل انطباق تا200 هرتر اما اسكن تصوير 50 هرتز اين چگونه است؟
يعني كسي فرق بين قابل انطباق به هرتز و اسكن تصوير به هرتز را نمي داند
aftab_azad20
07-02-2011, 09:36
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
t_tanhayam
07-02-2011, 10:41
50Hz و یا 60Hz که روی ال سی دی نشان می دهد مربوط به فریم ریت ورودی به ال سی دی (به عنوان مثال: DVD-Player یا ----S) می باشد. ولی تروموشن سیستمی است مربوط به خود ال سی دی و با تغییر مقدار آن، روی بعضی از کانال های ----S می توانی تفاوت آن را ببینی.
• تکنولوژی TruMotion
تلویزیون ها به صورت قراردادی معمولا 50Hz هستند به این معنی که آنها می توانند فقط 50 فرم بر ثانیه ارائه کنند. (در سیستم NTSC مقدار 60Hz)
با تکنولوژی 100Hz ، مقدار فرم ها دو برابر می شود ( 100 فرم بر ثانیه) که تصویری بهتر و واضح تر می سازد. (در سیستم NTSC می شود 120Hz)
تکنولوژی 200Hz ، مقدار فرم ها چهار برابر می شود( 200 فرم بر ثانیه ) و در صحنه های خیلی سریع ، تصویر واضح تری را ارائه می دهد. (در سیستم NTSC می شود 240Hz)
تکنولوژی 400Hz ، مقدار فرم ها 8 برابر می شود یعنی 400 فرم بر ثانیه . (در سیستم NTSC می شود 480Hz)
نکته: بعضی از فیلم ها و برنامه ها ممکن است با این تکنولوژی سازگار نباشد و در حالت های فوق ، ممکن است تصویر شروع به لرزش و تیک زدن کند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DAVOOD24
09-02-2011, 18:37
سلام تلویزیون من 100 هرتز استlh700 ولی کانالها رو با ----- استرانگ 4620XII فقط 50 هرتز نشون میده داخل منو TruMotion هم روشنه ایا راهی داره که به 100 هرتز تغییر پیدا کنه ----- رو عوض کنم و رسیورhd بگیرم چطور ؟ممنون
سلام تلویزیون من 100 هرتز استlh700 ولی کانالها رو با ----- استرانگ 4620XII فقط 50 هرتز نشون میده داخل منو TruMotion هم روشنه ایا راهی داره که به 100 هرتز تغییر پیدا کنه ----- رو عوض کنم و رسیورhd بگیرم چطور ؟ممنون
در پست قبل درباره این مطلب نوشتم. رو lh700 اگه تروموشن روشن هست پس حتما برنامه ها رو 100Hz یعنی 100 فریم بر ثانیه نشان می دهد. (رو سیستم NTSC می شود 120(
برای سینما خانگی اگه lh700 قابلیت P 24 Real Cinemaداشته باشد بهتر است که تروموشن رو off کنی و real Cinema ال سی دی رو فعال کنی.
فعلا رسیوری که قابلیت تروموشن داشته باشه ندیدم ولی
مزیت ----- های HD استفاده از تکنولوژی HD & Full HD Up-scaling
با قابلیت Upscaling می توان تصاویر SD را به حالت HD و Full HD تبدیل کرد و کیفیت تصویر را بهبود بخشید.(720P و یا 1080i/p)
DAVOOD24
10-02-2011, 12:31
در پست قبل درباره این مطلب نوشتم. رو lh700 اگه تروموشن روشن هست پس حتما برنامه ها رو 100Hz یعنی 100 فریم بر ثانیه نشان می دهد. (رو سیستم NTSC می شود 120(
برای سینما خانگی اگه lh700 قابلیت P 24 Real Cinemaداشته باشد بهتر است که تروموشن رو off کنی و real Cinema ال سی دی رو فعال کنی.
فعلا رسیوری که قابلیت تروموشن داشته باشه ندیدم ولی
مزیت ----- های HD استفاده از تکنولوژی HD & Full HD Up-scaling
با قابلیت Upscaling می توان تصاویر SD را به حالت HD و Full HD تبدیل کرد و کیفیت تصویر را بهبود بخشید.(720P و یا 1080i/p)
برنامه تروموشن روشنه ولی وقتی دکمه ok وسط کنترل رو فشار میدم مشخصات تصویر اینجوریه : 576i - 50 hz -
قابلیت سینما رو هم موقعی که از ----- استفاده میکنم روی خاموش بزارم یا روشن ؟ مثل اینکه تصویر فرقی نمیکنه ؟ ممنون
برنامه تروموشن روشنه ولی وقتی دکمه ok وسط کنترل رو فشار میدم مشخصات تصویر اینجوریه : 576i - 50 hz -
قابلیت سینما رو هم موقعی که از ----- استفاده میکنم روی خاموش بزارم یا روشن ؟ مثل اینکه تصویر فرقی نمیکنه ؟ ممنون
وقتی کلید ok رو فشار می دی ، اطلاعات مربوط به تصویر رو که از ----- می گیره... نشان می دهد.
50Hz یعنی اینکه تصویر دریافتی از ----- 50 فریم بر ثانیه است و 576i نشان دهنده وضوح تصویر دریافتی از ----- می باشد.
تروموشن lh700: اگه on باشه ال سی دی 100 فریم بر ثانیه و اگه off باشه ال سی دی 50 فریم بر ثانیه نشان می دهد.
اختلاف بین 100 و 50 هرتز رو به خوبی رو بعضی از کانال های ایرانی (sat) ، بخصوص نوار تبلیغاتی پایین صفحه هاشون می تونی ببینی.
برای ----- SD، حالت 100 هرتز بهتره.
برای سینما خانگی رو حالت 100 هرتز ممکنه بعضی از فیلم ها، تصویر تیک بزنه ویا دچار لرزش بشه پس بهتره که تروموشن off باشه و در عوض اگه از کابل HDMI استفاده می کنی realCinema رو on کن.
1- realCinema فقط رو پورت HDMI کار می کند.
2- تروموشن باید خاموش باشد و الا realCinema کار نخواهد کرد.
برای اطلاعات کاملتر آدرس فوق:
پست 413
باور کنید همش دروغ و کلکه
من 400 هرتز ال جی گلدیران دارم باورتون نمیشه الان که دارم اینتو می نویسم چشمام بشدت کز کز می کنه
چون دیروز 3 ساعت تصویر ال جی 95000 را دیدم و از بس لرزش داشت چشمام درد گرفتن
واقعا اینها فقط روی کاغذ خوب و عالی و ایده ال هستند
ولی همشون دروغ دروغه دروغ
گول تبلیغات کاغذی رو نخورید و پولتون رو جای خوبی سرمایه گذاری کنید تا اینکه بابت تصاویر و تبلیغات سراسر کذب این شرکت ها که جیبشون رو پر از پول باد آورده میکنن پولتون رو حروم کنید
فکر آینده باشید تا چند سال دیگه شاید ال ای دی ها به حد قابل قبولی برسن ولی الان وقت هزینه کردن نیست واقعا
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.