ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کسانی که مانیتور سامسونگ 20700 خریدن سوالی دارم فوری لطفا

jojonice
05-02-2011, 13:11
سلام
لطفا راهنمائی کنید مانیتور 20700 سامسونگ خریداری کردم ولی این پایه ای که داره این امکان را نداره که بتونیم زاویه را تعیر بدهیم آیا همه این اشکال را دارن یا بعضی پایه هاشون فرق میکنه
و مشکلی دیگری هم داره اینکه اگر زاویه دید خوب باید دیده بشود باید تغریبا مانیتور به سمت بالا باشد و اگر مستقیم باشد کمی تعیر رنگ پیدا میکند مثلا حتی باید یه چیزی بزاریم زیر پایه تا بیشتر مانیتور بیاد به سمت بالا تا زاویه بهتری پیدا کنه
منظورم این است که این مانیتور باید صفحه آن را به سمت بالا تغریبا بزاریم
و این دکمه خاموش و روشن کردن هم بعضی مواقع خوب کار میکنه و بعضی مواقع باید چند بار بزنیم روش تا کار کنه
لطفا بگید همه این مشکلات را دارن
یا عادی است و همه همیطور هستند
ممنون
خداحافظ

jojonice
05-02-2011, 20:18
لطفا ؟

EXTREME
05-02-2011, 21:14
این مدل مانیتور فکر کنم کلید لمسی داره شما با دکمه نمتونید روشن کنید این مانیتور رو لمسیه

jojonice
05-02-2011, 22:39
بله لمسی است ولی منظور این است که بعضی مواقع باید چند بار روش بزنیم تا خاموش و روش بشود و خواستم بدونم عادی است و یا مشکلی دارد و لطفا در مورد مشکلا دیگری که گفتم اگر راهنمائی کنید ممنون میشوم
مرسی

pasargadd
05-02-2011, 22:46
شما باید کاملا دکمه لمس کنین یعنی انگشتتونو بزارین روش کامل بزارین و بعد از 3ثانیه بردارین اینجوری مشکلی نداره.

Erfan.
06-02-2011, 08:15
در مورد لمسی بودن تقریبا انگشتتون رو روی دکمه بکشید... راحت روشن میشه...

در مورد مشکلات دیگه هم دقیق متوجه نشدم ولی در کل مانیتور های LCD و LED زاویه دید چندان خوبی ندارن...