ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پایه مانیتور ASUS ML238H

vahid_65
05-02-2011, 11:56
سلام

میخواستم از دوستانی که مانیتور ASUS ML238H دارن بپرسم که اون دوتا رینگی که به هم وصلن چقدر مقاومن از لحاظ دینامیکی یعنی یه بچه کوچیک یکی دوساله میتونه بشکنتش ؟

زیاد حساس نیست؟

و اینکه از این مانیتور شاختر هم هست تو بازار (من تو مشهدم وهجدهم اینجا نمایشگاه کامپیوتره)؟

(غیر از سیامسونگ P23720 که زیاد شاخ نیست)

تفاوت بین ML238H و MS 238H فقط تو طراحیه آره؟

و فکر کنم ML238 با توجه به شرایط بالا برا من بهتره؟

ممنون

pasargadd
05-02-2011, 13:35
بله فرقشون تو طراحیه و تفاوت قیمت هم حدود 15 تومان است.Ml هم زیباتره.
اگر منظورتون پایه است که مقاومن و مشکلی نداره ولی نباید زیره دست پا انداخته بشه.:46:

Aeonxul
05-02-2011, 13:47
من خودم Ml238h دارم و باید بگم خرید Ms238h اشتباهه چون پایش مزخرفه!کیفیت px23720 هم ندیدم که بگم ایم بهتره یا اون ... ولی ml238h بگیر واسه پایش مقاوم هم هست مشکلی نداره!

farhad200
05-02-2011, 21:18
من خودم Ml238h دارم و باید بگم خرید Ms238h اشتباهه چون پایش مزخرفه!کیفیت px23720 هم ندیدم که بگم ایم بهتره یا اون ... ولی ml238h بگیر واسه پایش مقاوم هم هست مشکلی نداره!

اقا من دقیقا همین مدل رو میخوام بگیرم
کیفیت تصویرش چطوره کلا خوب هست همه چیش و رنگش مخصوصا
راستی میشه باهاش 3d هم نگاه کرد
ویه یوال دیگه که خیلی مهمه. ایا چشمها رو اذیت میکنه؟

binadez2000
05-02-2011, 21:23

سلام

ببخشید شما چقدر از این مانیتور راضی هستید........من امتحان میکردم کمی که از پایین نگاه کنی تصویر سیاه میشه ...این موضوع چقدر جدی هست؟

ممنون

farhad200
05-02-2011, 21:28
سلام

ببخشید شما چقدر از این مانیتور راضی هستید........من امتحان میکردم کمی که از پایین نگاه کنی تصویر سیاه میشه ...این موضوع چقدر جدی هست؟

ممنون

وااااااای خوب شد گفتی چون من به این موضوع خیلی حساس هستم پس خوب شد هنوز نخریدم

900913
09-02-2011, 11:29
دوستان لطف کنید به تاپیک زیر هم سری بزنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد مانیتور LED جهت کار زیاد خواندن و نوشتن و طراحی گرافیکی

راستش من میخوام LED خوب برای کارهای طراحی و استفاده زیاد بی وقفه بخرم.

کیفیت و رنگ واقعی - دقیق بودن - افت کیفیت بر اثر گذشت زمان؟ - خرابی؟ - کارهای طراحی و...

کارم خوندن و نوشتن و طراحی است به مدت زیاد پشت سر هم روزی بین 5 تا 15 ساعت
نمیخوام به این زودی هم خراب بشه یا افت کیفیت کنه اصلا نمیخوام لازم بشه دنبال دردسر و گارانتی رفت حداقل 2 سال بدون مشکل کار کنه من 8 ساله با CRT بدون مشکل کار کردم ولی الان

دیگه میخوام تغییرش بدم دلایلش رو هم نوشتم در تاپیک که مهمترینش سلامتی چشم و مصرف پایین است.

چیزی که برام مهمه کیفیت و واقعی بودن تصویر و قابل کنترل کامل و سازگاری و عمر بالا است.

ممنون

Pnano
09-02-2011, 14:27
سلام / دوستانیکه این مدل 238 اسوس رو دارند لطف کنند مزیت ها وعیبها ی این مانیتور رو کامل بگید چون اینو میخوام بخرم اگه کیفیتش خوب باشه خواهشن راهنمایی کنید ممنون

max2009
25-02-2011, 20:56
سلام من بین دو راهی گیر کردم یک مانیتور میخوام بخرم واسه pc بین این دو انتخاب گیر کردم واسه فیلم کلیپ بازی کار میکس و مونتاژ همه جوره یکی این مانیتور 2770 سامسونگ یکی دیگه مدل ml238 ایسوس به نظر دوستان چه باید کرد و اینکه این مدل 2770 واسه pc به دلیل نزدیک بودن فصله چشم با مانیتور اذیت نمیکنه

millad1388
25-02-2011, 21:50
سلام من بین دو راهی گیر کردم یک مانیتور میخوام بخرم واسه pc بین این دو انتخاب گیر کردم واسه فیلم کلیپ بازی کار میکس و مونتاژ همه جوره یکی این مانیتور 2770 سامسونگ یکی دیگه مدل ml238 ایسوس به نظر دوستان چه باید کرد و اینکه این مدل 2770 واسه pc به دلیل نزدیک بودن فصله چشم با مانیتور اذیت نمیکنه
اصلا بالای 26 اینچ رو نگیرین در ضمن سامسونگ هم led px2272

900913
26-02-2011, 15:00
من ml228h خواستم بگیرم گیرم نیومد. همه میگن lg , sam رو بورسه
asus فقط ve228 هست با 295 هزار تومان
ml228 اگه بود حدود 270 بود.
مدل مشابه ml228 سامسونگ میده 380 هزار تومان!!!!!!!
خرید پستی و اینترنتی هم نمیشه اطمینان کرد چی میفرستن یا اصلا میفرستن یا نه!

alpacino63
27-02-2011, 17:00
دوستان من ml238 رو دیروز به زور پیدا کردم و گرفتم 380
هرچند بالا داد ولی چون اصرار داشتم همین باشه گرفتم.
هنوز تنظیم خوبش رو پیدا نکردم ولی به نظرم یه کوچولو چشم رو اذیت می کنه.البته مدت ها بود که زیاد پشت مانیتور ننشستم نمی دونم به همین خاطره یا نه.اگر 22 اینچش بود بهتر بود که متاسفانه اصلا وارد ایران نشده.
خیلی کم هم از دو طرف رو صفحه مشکی مانیتور روشن تره(هر طرف به عرض 4 میل تقریبا)
در مورد گارانتی هم با اینکه 2سال تعویض داره ولی مال بازرگانی مهر هست که نمی دونم گارانتی یه شرکت بازرگانی وارد کننده تا چه حد می تونه معتبر باشه.(البته همین جاها خوندم که دوستی به خاطر همون نور مزخرف دو طرف مانیتور برده بود گارانتی و براش عوض کرده بودن)
ولی با تمام این تفاسیر از کیفیتش راضیم و اگه دوباره برگردم به عقب بازم همینو می گیرم.
سوالی بود در خدمتم

900913
28-02-2011, 10:29
دوستان من ml238 رو دیروز به زور پیدا کردم و گرفتم 380
هرچند بالا داد ولی چون اصرار داشتم همین باشه گرفتم.
هنوز تنظیم خوبش رو پیدا نکردم ولی به نظرم یه کوچولو چشم رو اذیت می کنه.البته مدت ها بود که زیاد پشت مانیتور ننشستم نمی دونم به همین خاطره یا نه.اگر 22 اینچش بود بهتر بود که متاسفانه اصلا وارد ایران نشده.
خیلی کم هم از دو طرف رو صفحه مشکی مانیتور روشن تره(هر طرف به عرض 4 میل تقریبا)
در مورد گارانتی هم با اینکه 2سال تعویض داره ولی مال بازرگانی مهر هست که نمی دونم گارانتی یه شرکت بازرگانی وارد کننده تا چه حد می تونه معتبر باشه.(البته همین جاها خوندم که دوستی به خاطر همون نور مزخرف دو طرف مانیتور برده بود گارانتی و براش عوض کرده بودن)
ولی با تمام این تفاسیر از کیفیتش راضیم و اگه دوباره برگردم به عقب بازم همینو می گیرم.
سوالی بود در خدمتم

سلام

- چشم رو بیشتر از CRT که اذیت نمیکنه!
- مگه full back led نیست!؟ پس چرا از دو طرف نور بیشتره!؟
- گارانتی بازرگانی مهره بالاخره یا بازرگانی ایران!؟ اصلا پیگیرش شدی؟ مهر که میگن مال سونی هاست!
- من اینقدر تعریفش رو شنیدم خواستم بخرم ولی گیرم نیومد! یا سامسونگ میخرم چون زیاد هست و آشنا بیشتر دارم و یا میزارم سال دیگه ...
- این مانیتور که گرفتی به درد نگاه کردن زیاد و برنامه نویسی (صفحات سفید و نوشته های سیاه اغلب) و طراحی گرافیکی (معمولی) میخوره یا صرفا فقط تو بازی و فیلم جواب میده و کنتراست اون رو میشه کم کرد یا نه؟

ممنون :20:

alpacino63
01-03-2011, 17:13
CRT رو که باید دایناسورا نظر بدن در موردش!
من بی تقصیرم ولی نور اضافه داره به خدا.
روی کارت گارانتی مشخصه که مال مهر هست.
بنده هم همه جارو گشتم تا تو یه مغازه پیدا کردم.
پیشنهاد می کنم بیشتر به فکر سامسونگ باشید چون در این چند روز با روزی 3 ساعت کار فکر میکنم به وضوح چشمم ضعیف شده.امروز می رم عینک محافظ بگیرم شاید فرجی شد.
کنتراست رو می شه کم کرد ولی باز هم چشم رو می زنه.
(البته خیلی از دوستان می گن که همین مانیتور رو دارن بدون همچین مشکلی.شاید کلا اینطوری نیست و بگیر نگیر داره)

max2009
02-03-2011, 19:10
سلام نمایندگی سامسونگ مدل 2770 رو آورده به قیمت 420 هزار تومان آیا دوستان واسه pc و کار میکس و مونتاژ و کار مداوم با این مانیتور غول پیکر رو پیشنهاد میکنند یا بریم همان ml 238 h رو بخریم آخه این 2770 وارداتی دست تو پنلش نبردن به دلیل درخواست کمش در ایران و یک مشکلی که دارم با مانیتورهای سامسونگ یه نور آبی رنگ زشتی از حاشیه در صحنهای تاریک دیده میشه مچکرم میشم نتیجه نهایی رو بگید

hoseinpjonar
29-03-2011, 15:35
ببینید دوستان اگه میخاید یه ledحرفه ای و با کنتراست بالا بخرید مدل asus ml238hبهترین گزینه میباشد چون اولا در بروشور و امکانات این ال ای دی مزیتهایی وجود داره که نسبت به سامسونگ و ال جی خیلی پیشرفته تر و تراز بالاتر می باشد .1 اینکه کنتراست واقعی این ال ای دی 10000000 می باشد که هنوز ال جی یا سامسونگ شبیه اینو نزدن2- برق کم وات و 19 وات و کم گرم شدن ال ای دی4- طراحی شیک و پایه های قوی 5- انواع کابل آنالوگ و تبدیل دی وی ای به hd6- انواع کابلهای برق مخصوص پریزهای متفاوت که البته این مونیتور برای اروپا زدن تا ایران(کابلهای برقی که همراه ال ای دی هستند اینو نشون میدن)7- کلا مونیتور را با چسب مخصوص پوشاندن برای ضد خش بودن و عمر بالا و دوام بیشتر ودر کل من روزی 8 ساعت از این ال ای دی استفاده میکنم خیلی راضی هستم و تماتشا کردن و کیفیت رنگاش واقعی و باور نکردنی هست و فقط باید تنظیمات مونیتور و کارت گرافیک و درس انجام بدین.

هر کی می خاد این ال ای دی بخره درنگ نکنه که تموم میشه:40:

aga hadi
29-03-2011, 17:42
ببینید دوستان اگه میخاید یه ledحرفه ای و با کنتراست بالا بخرید مدل asus ml238hبهترین گزینه میباشد چون اولا در بروشور و امکانات این ال ای دی مزیتهایی وجود داره که نسبت به سامسونگ و ال جی خیلی پیشرفته تر و تراز بالاتر می باشد .1 اینکه کنتراست واقعی این ال ای دی 10000000 می باشد که هنوز ال جی یا سامسونگ شبیه اینو نزدن2- برق کم وات و 19 وات و کم گرم شدن ال ای دی4- طراحی شیک و پایه های قوی 5- انواع کابل آنالوگ و تبدیل دی وی ای به hd6- انواع کابلهای برق مخصوص پریزهای متفاوت که البته این مونیتور برای اروپا زدن تا ایران(کابلهای برقی که همراه ال ای دی هستند اینو نشون میدن)7- کلا مونیتور را با چسب مخصوص پوشاندن برای ضد خش بودن و عمر بالا و دوام بیشتر ودر کل من روزی 8 ساعت از این ال ای دی استفاده میکنم خیلی راضی هستم و تماتشا کردن و کیفیت رنگاش واقعی و باور نکردنی هست و فقط باید تنظیمات مونیتور و کارت گرافیک و درس انجام بدین.

هر کی می خاد این ال ای دی بخره درنگ نکنه که تموم میشه:40:
ایشون درست می گن
من هم این مانیتور رو دارم و خیلی ازش راضیم

900913
30-03-2011, 10:56
هر کسی چیزی میگه! میان چند نفر تعریف میکنن و یه نفر یه هو میاد میگه اینطوریه! نورش زیاده! زمان پاسخش این نیست! کم میاره و...
طراحیش که واقعا حرف نداره
همه چیز خوبه مشخصاتش هم خوبه
فقط موندیم با اون حرفها که میگن خریدن مشکل داشته چیکار کنیم! همه فروشنده ها هم از سامسونگ و ای جی تعریف میکنن میخوان قالب کنن! من که گذاشتم بعد از عید بخرم.
نشده هنوز برم جایی ببینم کیفیت مانیتور رو.

228 که اصلا نیست. 238 چنده؟ یه 19 اینچ هم کافیه مگه میخواهیم چیکار کنیم! فقط باید به رنگ و کنتراست توجه کرد . باید طیعی نشون بده به مدت طولانی روشن بمونه و نورش هم چشم رو اذیت نکنه.

کنتراست واقعی همون کنتراست استاتیک هست که بیشتر از 100 نمیشه. اون مگاکنتراستها همش تبلیغات هست و با روشهای نرمافزاری صورت میگیره. به این توجه نکنید.

من خواستم مانیتور با کیفیت بالاتر از معمولی بگیرم برای برنامه نویسی و طراحی های معمولی و شاید یه دونه ازین چیزهای تو بازار کافی باشه... شاید لازم نباشه پول زیادی بدم بابت مانیتور چون نه فیلم میبینم باهاش و نه واسه گیم میخوام!

با این همه حرف و نقل بازم asus ml فعلا اولین گزینه من هست! نمیدونم چرا!!