مشاهده نسخه کامل
: گم شدن فايل ها ي سيستم
dewdrops
05-02-2011, 11:39
سلام
با عرض معذرت از اينكه اگر تو تاپيك مناسب مشكلم رو مطرح نكردم آخه جاي مناسب تر از اينجا پيدا نكردم .
دوستانی که تو کار هك و از این جور حرفا خبره هستند لطفا بهم بگید چطوری بفهمم سیستمم هك شده یا نشده ؟
آخه یه سری فایل هام نیستن :19: فقط هم یه سری خاص
بعد یه فولدر به اسم _PAlbTN تو جاهایی که ازشون فایل هام گم شده ، اضافه شده . این فایل خطر ناکیه ؟ اصلا این چیه ؟
Dr Hannibal
05-02-2011, 15:55
سلام
با عرض معذرت از اينكه اگر تو تاپيك مناسب مشكلم رو مطرح نكردم آخه جاي مناسب تر از اينجا پيدا نكردم .
دوستانی که تو کار هك و از این جور حرفا خبره هستند لطفا بهم بگید چطوری بفهمم سیستمم هك شده یا نشده ؟
آخه یه سری فایل هام نیستن :19: فقط هم یه سری خاص
بعد یه فولدر به اسم _PAlbTN تو جاهایی که ازشون فایل هام گم شده ، اضافه شده . این فایل خطر ناکیه ؟ اصلا این چیه ؟
احتمالا ویروسی هستی.
اولا این رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکن کنید.
سپس این نرم افزار رو دانلود کنید و اپدیت و اسکن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از فولدر آپشن تیک شو هیدن رو بزنید و تیک هاید پروتکت سیستم رو بردارید.
اگر فولدر اپشن کار نکرد سعی کن با برنامه ای مثل winrar دنبال فایل های گمشدت باشی.
dewdrops
05-02-2011, 19:48
خب شما فرمودید ویروسی شده ، ولی ویروس مثلا جایی که 100 تا عکس وجود داره و همه هم نوعشون یکی هست نمیاد یه تعدادی رو انتخاب کنه بعد اونارو بلا سرش بیاره که .من یه تعداد عکسام گم شده و 100% مطمئنم که جای دیگه ای نبردمشون و یا پاکشون نکردم . کل سیستم رو زیرو رو کردم نیستن که نیستن .من خیالم راحت شه که از رو سیستمم به سرقت نرفته اصلا به درک که گم شدن . فقط میخوام بدونم چطوری میشه فهمید سیستم -- شده یانه؟خواهش میکنم یه راهنمایی چیزی بکنید دارم دیوونه میشم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.