ebicross
05-02-2011, 11:15
سلام دوستان.
من یک پراید خسته دارم (مدل 76:13:) که تقریبا هر 6 ماه 600 تومن خرجش میشه.
اینو بردمش تعمیر موتور چون از زیرش روغن میریخت (کاسه نمد) و تعمیر کردن و موتور هم باز شد و رینگ ها سالم بود و گفتن اصلا کمپرس نداره و موتورش خلاصه سالم شد.
اما از شیلنگی که از روی سر سیلندر میره به فیلرتر هوا (کاربراتوری) روغن میره اون تو.
مشکلش خیلی عذاب میده چون روغن انقدر زیاد میره اون تو که فیلتر هوا روغنی میشه و روغنها از لوله ی فیلتر هوا میره داخل و از وسطش میریزه روی اگزوز و بوی روغن سوخته (و کلی دود که توی اطاق دیده میشه) میاد توی ماشین.
من اون شیلنگ رو درآوردم و شیلنگ اب بهش وصل کردم و انداختم روی زمین! :27:
مشکل اول حل شده ولی حجم روغنی که ماشین بالا میاره خیلی زیاده. یعنی هفته ای حدود یک لیوان روغن کم میکنه. (یک پنجم لیتر)
البته من باهاش مشکلی ندارم ولی پارکینگ رو گند زده.
تعمیرگاه بهم گفت ماشین مشکل نداره باید روغنش رو عوض کنی. منم روغن آترود ریختم (معده ی ماشین تعجب کرد) ولی همشو حیف میل کرد و بالا آورد.
خلاصه شده معضل. کسی نمیدونه این ماشین چشه؟ ریفلاکس معده داره. :31:
تعمیرگاه میگه سالمه و تعویض روغنی میگه کمپرس داره.
چطوری بفهمم کمپرس داره؟ حالا چه راهی داره کاری کنم از اونجا روغن نده؟
آخه یه بار اون سوراح رو بستم بعدش ماشین گاز که میدادم سوت میزد. یه بار محکم گاز دادم گیج روغن پرید بالا. یعنی یه طورایی تنها سوراخ موتوره.
عکس زیر رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این ماشین من نیست. ولی کنار در روغنش یک شیلنگه که در اصل باید وصل شه به فیلتر هوا که این بنده خدا هم جداش کرده. منظورم اونه.
دیگه حسابی فکر کنم توضیح دادم از عمق فاجعه. :20:
پیشاپیش ممنون.
من یک پراید خسته دارم (مدل 76:13:) که تقریبا هر 6 ماه 600 تومن خرجش میشه.
اینو بردمش تعمیر موتور چون از زیرش روغن میریخت (کاسه نمد) و تعمیر کردن و موتور هم باز شد و رینگ ها سالم بود و گفتن اصلا کمپرس نداره و موتورش خلاصه سالم شد.
اما از شیلنگی که از روی سر سیلندر میره به فیلرتر هوا (کاربراتوری) روغن میره اون تو.
مشکلش خیلی عذاب میده چون روغن انقدر زیاد میره اون تو که فیلتر هوا روغنی میشه و روغنها از لوله ی فیلتر هوا میره داخل و از وسطش میریزه روی اگزوز و بوی روغن سوخته (و کلی دود که توی اطاق دیده میشه) میاد توی ماشین.
من اون شیلنگ رو درآوردم و شیلنگ اب بهش وصل کردم و انداختم روی زمین! :27:
مشکل اول حل شده ولی حجم روغنی که ماشین بالا میاره خیلی زیاده. یعنی هفته ای حدود یک لیوان روغن کم میکنه. (یک پنجم لیتر)
البته من باهاش مشکلی ندارم ولی پارکینگ رو گند زده.
تعمیرگاه بهم گفت ماشین مشکل نداره باید روغنش رو عوض کنی. منم روغن آترود ریختم (معده ی ماشین تعجب کرد) ولی همشو حیف میل کرد و بالا آورد.
خلاصه شده معضل. کسی نمیدونه این ماشین چشه؟ ریفلاکس معده داره. :31:
تعمیرگاه میگه سالمه و تعویض روغنی میگه کمپرس داره.
چطوری بفهمم کمپرس داره؟ حالا چه راهی داره کاری کنم از اونجا روغن نده؟
آخه یه بار اون سوراح رو بستم بعدش ماشین گاز که میدادم سوت میزد. یه بار محکم گاز دادم گیج روغن پرید بالا. یعنی یه طورایی تنها سوراخ موتوره.
عکس زیر رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این ماشین من نیست. ولی کنار در روغنش یک شیلنگه که در اصل باید وصل شه به فیلتر هوا که این بنده خدا هم جداش کرده. منظورم اونه.
دیگه حسابی فکر کنم توضیح دادم از عمق فاجعه. :20:
پیشاپیش ممنون.