ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش ساخت جنگل با vue (حجم پایین)

allah1ast
05-02-2011, 09:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vue 9 Video Tutorials - Forest Creation
1270x750 | 4 hrs | MP4 | 344 MB

A great tutorial - This is really helpful training for you. I hope you like it ! Enjoy !

Download (Hotfile)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نظر یادتون نره
:11::40::40:

matlab76
05-02-2011, 14:59
اموزش خوبیه ولی اموزش یه نرم افزاری رو مییزاشتی که کاربرد زیادی داشت

allah1ast
05-02-2011, 15:04
این نرم افزار یکی از نرم افزار های مطرح دنیاست و ما باید یاد بگیریم با این نرم افزار و نرم افزار های مشابه اون کار کنیم اگه می خواهیم حرفه ای شویم؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13::13:!

pclord
05-02-2011, 16:20
اموزش خوبیه ولی اموزش یه نرم افزاری رو مییزاشتی که کاربرد زیادی داشت

دلیل نمیشه اگه شما با یه برنامه کار نکنی اون برنامه کاربرد نداشته باشه.
vue یکی از بزرگترین و معروفترین نرم افزار های دنیاست که خیلیا دارن ازش استفاده میکنن.تو اکثر فیلم ها هالیوودی از این برنامه به شدت استفاده میکنن، کار این برنامه در ساخت محیط و به خصوص طبیعت فوق العاده و کاملا واقع گرایانه عمل میکنه ، تو فیلم آواتار هم ازش استفاده شده.

3d-meysam
05-02-2011, 17:20
خیلی عالی بود. منم کم کم دارم میرم سراغ VUE :27: واسه ما افته که بلد نباشیم :3:

PrimeP30Master
05-02-2011, 18:43
سلام بر همه،
دوستان يادتون باشه كه هر وقت خواستيد اسم اين نرم افزار رو بياريد اول بايد نيت كنيد كه ميخوايد Real بسازيد و گرنه كار باهاش سخت ميشه؟!!:31::14::15:
من يه دمو از اين نرم افزار دارم كه البته مال ورژن هاي اوليشه و با اينكه نسبت به الآن قديميه ولي واقعا آدم از ديدنش سير نميشه چه برسه به پياز؟!!:27::16:
واقعا محشره ، از واقعي هم واقعي تر ، دنياييه واسه خودش بابا؟!!:18:
خوراك فيلم و انيميشن و جلوه هاي ويژه اس ، من كه ديوونشم؟!:26:

meysam 3d
07-02-2011, 21:48
برنامه خوبیه من قبلا آموزشvue7 رو دیدم خیلی کارایی زیادی داره، در زمینه طبیعت محشره، همچنین شبیه سازی ابر و آسمون، ناهمواری زمین، طراحی داخلی ساختمان و... ید طولایی داره. ولی محیط برنامه دیوانه کننده س وارد کردنش تومکس که دیگه حرفشو نزن.آخه میدونید یانه این نرم افزار مستقیم با مکس و مایا در تبادله و با منتال ری رندر میشه.وقتی حرف به سرعت رندر میرسه اونجاس که دیگه یکمی نا امید میشی البته اگه متحرک باشه تک فریم که مشکلی نداره .کلا برای حرفه ای هاست دیگــه، یه سیستم قوی رندر میخاد و یه عالمه حوصله.در کل جالبه ارزش یاد گیری داره و من خدم دانلودش میکنم ببینم چیه.
موفق باشید

PEYMAN_A
04-11-2011, 23:23
لطفا فایلهای این تاپیک را دوباره upload کنید

با تشکر