مشاهده نسخه کامل
: آنلاک فنوم 555
سلام.
من بالاخره مینM4A88 TD- V EVO/USB3روخریدم پنجشنبه به زحمت یه فنوم 555باقیمت 108گرفتم که خیلی به نسبت گرون بود بماند .وقتی سیتمو اسمبل کردم وویندوز وریختم گفتم بذار ببینم واقعا آنلاک میشن یانه از اونجایی که این مین یه سوییچ مخصوص این کار روی مادربورد داره اینکارو کردم سوییچ و فعال کردم سیتم لود شود تو چک کردن اول سیتم هم نوشت فنوم X4 B555ولی تا صفحه WEL COM ویندوز بیشتر پایدار نموندو با صفحه آبی مرگبارمواجه شدم از توستاپ اینکارو کردم ولی فقط هسته سوم بازم همی اتفاق براش افتاد...
چرابه نظر شما ؟؟مین قابلیت نداره یا سی پس یو.
M4A88 TD-V EVO
RAM:2GEIL
HDD:1 T WESTERN64
POWER:380 GREEN
CPU:PHENOM 555
ضمن اینکه من تو ستاپ بجای ADVANCED CLOCK CALIBRATION گزینه
رودارم.ACTION CLOCK CALIBRATION
سلام.
مقداری VCore به پردازنده اضافه کنید و حدودا به 1.42V تغییر بدید + CPU NB VID رو هم افزایش بدید.
در صورت امکان فرکانس پردازنده رو هم تغییر بدید ( کاهش) از طریق Mulitplier شاید نتیجه بهتری گرفتید و به Stability به طور 100% رسیدید.
شما یک اشتباه هم کردید ک PhenomII X2 555 BE با این قیمت تهیه کردید شما با هزینه کمتر میتونستید یک پردازنده Athlon II X3 445 تهیه کنید و شاید هم شانس Unlock کردن رو داشتید و اگر هم Unlock نمیشد حداقل یک پردازنده Triple Core در اختیار داشتید.
سلام.
من بالاخره مینM4A88 TD- V EVO/USB3روخریدم پنجشنبه به زحمت یه فنوم 555باقیمت 108گرفتم که خیلی به نسبت گرون بود بماند .وقتی سیتمو اسمبل کردم وویندوز وریختم گفتم بذار ببینم واقعا آنلاک میشن یانه از اونجایی که این مین یه سوییچ مخصوص این کار روی مادربورد داره اینکارو کردم سوییچ و فعال کردم سیتم لود شود تو چک کردن اول سیتم هم نوشت فنوم X4 B555ولی تا صفحه WEL COM ویندوز بیشتر پایدار نموندو با صفحه آبی مرگبارمواجه شدم از توستاپ اینکارو کردم ولی فقط هسته سوم بازم همی اتفاق براش افتاد...
چرابه نظر شما ؟؟مین قابلیت نداره یا سی پس یو.
M4A88 TD-V EVO
RAM:2GEIL
HDD:1 T WESTERN64
POWER:380 GREEN
CPU:PHENOM 555
ضمن اینکه من تو ستاپ بجای ADVANCED CLOCK CALIBRATION گزینه
رودارم.ACTION CLOCK CALIBRATION
دوست گرامی
منم همین CPU رو دارم و مین هم از شما پایین تره.شما وقتی انلاک رو تو بایوس فعال میکنی ،گزینه مربوط به تعداد هسته ها رو(اسمش یادم نیست اما دقیقآ زیر گزینه انلاک است) از حالات اوماتیک خارج کن و به صورت دستی هسته 5 و 6 رو خاموش کن و فقط 1 الی 4 روشن باشه.منم این مشکل رو داشتم و با این کار حل شد.در ضمن شما اگه انلاک کنی دیگه فن فابریکش نمیکشه و باید براش فن بگیری چون دما خیلی میاد بالا و بهش فشار میاد و عمرش رو هم کم میکنه.
دوست گرامی
منم همین CPU رو دارم و مین هم از شما پایین تره.شما وقتی انلاک رو تو بایوس فعال میکنی ،گزینه مربوط به تعداد هسته ها رو(اسمش یادم نیست اما دقیقآ زیر گزینه انلاک است) از حالات اوماتیک خارج کن و به صورت دستی هسته 5 و 6 رو خاموش کن و فقط 1 الی 4 روشن باشه.منم این مشکل رو داشتم و با این کار حل شد.در ضمن شما اگه انلاک کنی دیگه فن فابریکش نمیکشه و باید براش فن بگیری چون دما خیلی میاد بالا و بهش فشار میاد و عمرش رو هم کم میکنه.
باسلام .
دوست عزیز من دقیقا همین کاروکردم.اول رو autoبود بالا نیومد.بعد دستی انجام دادم وفقط گذاشتم هسته دوم وسوم بازم نشد.بعدش چنین مادربوردی من فکرشو میکردم با همون سوییچ اینکارو به راحتی انجام بده چون فکر کنم جزو جدید ترین مین بوردهای ایسوزه با چیپ880.
ولی من بازم رسیدم به حرف خودم کهvgaآنبورد اصلا مناسب نیست من باp5qlخودم وسی پی یو e5200خودم بیشتر حال کردم فوق االعاده بود.
بگذریم به نظر شما چه بلایی سرش بیارم بدون ولتاژ؟؟؟
یعنی هسته 1 تا 4 رو ON کردی و 5 و 6 رو Off کردی و بالا نمیاد.ویندوزت چیه؟بعضی از دوستان با تعویض ویندوز مشکلشون حل شده بود چون با انلاک CPU تبدیل به مدل جدیدی میشه و بعضی از ویندوزها به طور اتوماتیک با این مسئله سازگار نمیشن.
بعضی اوقات که آنلاک میکنید ممکنه نیاز به دادن ولتاژ به سی پی یو باشه اگر بعد از آنلاک سیستم بوت نشد این یعنی اینکه ولتاژ سی پی یو کمه پس برید تو ستاپ و یک مرحله ولتاژ بدید به سی پی یو تا وارد ویندوز بشین و 30 دقیقه تست prime95 بگیرین
یعنی هسته 1 تا 4 رو ON کردی و 5 و 6 رو Off کردی و بالا نمیاد.ویندوزت چیه؟بعضی از دوستان با تعویض ویندوز مشکلشون حل شده بود چون با انلاک CPU تبدیل به مدل جدیدی میشه و بعضی از ویندوزها به طور اتوماتیک با این مسئله سازگار نمیشن.
آره دوست عزیز من دقیقا همین کارو کردم.وندوز سون 32بیتی.
اگه قراره ولتاژبدم که استهلاک سی پی بالا بره دیگه چرا مادربورد سوییچ برای اینکار گذاشته !
حالا اگه بخوام اینکارو بکنم دقیقا بایدکدوم گزینه رو افزایش بدم تومادربورد من چندتا گزینه مربوط به افزایش ولتاژداره راستی وقتی ولتاژرو اتو قرارگرفته از کجا بفهمم که الان داره با چه ولتاژی کار میکنه که من یه درجه بیشترش کنم.
آره دوست عزیز من دقیقا همین کارو کردم.وندوز سون 32بیتی.
اگه قراره ولتاژبدم که استهلاک سی پی بالا بره دیگه چرا مادربورد سوییچ برای اینکار گذاشته !
حالا اگه بخوام اینکارو بکنم دقیقا بایدکدوم گزینه رو افزایش بدم تومادربورد من چندتا گزینه مربوط به افزایش ولتاژداره راستی وقتی ولتاژرو اتو قرارگرفته از کجا بفهمم که الان داره با چه ولتاژی کار میکنه که من یه درجه بیشترش کنم.
شما باید گزینه ی vcore رو تغییر بدین بزارینش رو حالت normal بعد ولتاز رو یک مرحله زیاد کنید
مقدار ولتاژی هم که سی پی یو تو اون ولتاژه نوشته کنارش
شما باید گزینه ی vcore رو تغییر بدین بزارینش رو حالت normal بعد ولتاز رو یک مرحله زیاد کنید
مقدار ولتاژی هم که سی پی یو تو اون ولتاژه نوشته کنارش
آقا ماهرکاري کرديم آنلاک نشد.حتي با افزايش ولتاژ تا چه اندازه بايد ولتاژو بالا بيارم که خطرناک هم نباشه.کدوم گزينه و بايد افزايش بدم
چندتا گزينه تو مادربورد براي ولتاژهست دقيقا کودومشونه.
cpu voltage
cpu/nb voltage
cpu vdda voltage
ht voltage
nb voltage
من اوليو افزايش دادم.از1.4تا1.5بردم فرقي نکرد .میادبالا سیستم بوت میشه ولی فقط تا صفحه شروع ویندوز
راجب ولتاژ هايي که براتون نوشتم ميتونيد بهم اطلاعاتي بديد که هرکدوم مربوط به چه قسمتي ازسيستم ولتاژميده؟
به نظر شما نميتونه مشکل از رم باشه که با صفحه آبي مرگبار رورو ميشم يا حتي ويندوز؟؟يعني هيچ راهي نداره
آقا کسي با اين مين تاحالا تونسته اين سي پي يوروآنلاک کنه؟؟؟؟/
آقا ماهرکاري کرديم آنلاک نشد.حتي با افزايش ولتاژ تا چه اندازه بايد ولتاژو بالا بيارم که خطرناک هم نباشه.کدوم گزينه و بايد افزايش بدم
چندتا گزينه تو مادربورد براي ولتاژهست دقيقا کودومشونه.
cpu voltage
cpu/nb voltage
cpu vdda voltage
ht voltage
nb voltage
من اوليو افزايش دادم.از1.4تا1.5بردم فرقي نکرد .میادبالا سیستم بوت میشه ولی فقط تا صفحه شروع ویندوز
راجب ولتاژ هايي که براتون نوشتم ميتونيد بهم اطلاعاتي بديد که هرکدوم مربوط به چه قسمتي ازسيستم ولتاژميده؟
به نظر شما نميتونه مشکل از رم باشه که با صفحه آبي مرگبار رورو ميشم يا حتي ويندوز؟؟يعني هيچ راهي نداره
آقا کسي با اين مين تاحالا تونسته اين سي پي يوروآنلاک کنه؟؟؟؟/
اولی همون ولتاژ سی پی یو هست
دومی ولتاژ پل شمالی
سومی رو نمیدونم
چهارمی ولتاژ هایپرترسنپورت و آخری هم ولتاژ پل شمالی
شما با اینا کاری نداشته باش
صفحه ی آبی که میاد با کد چنده؟
101؟
یا 124؟
اولی همون ولتاژ سی پی یو هست
دومی ولتاژ پل شمالی
سومی رو نمیدونم
چهارمی ولتاژ هایپرترسنپورت و آخری هم ولتاژ پل شمالی
شما با اینا کاری نداشته باش
صفحه ی آبی که میاد با کد چنده؟
101؟
یا 124؟
ارور101میده .
arminkhodaei
13-03-2011, 23:14
سلام
من هم مادربرد M4A87TD/USB3 دارم + همین پردازنده
وقتی کلید 4 را میزنم دیگه اصلاً مانیتور روشن نمیشه ! به نظرتون این هم با افزایش ولتاژ حل میشه ؟
ارور101میده .
ارور 101 مال کمی ولتاژ سی پی یو هست باید ولتاژ بدید به سی پی یو
در مورد سومی cpu nb voltag این ولتاژ کنترلر حافظه درون سی پی یو هست به این اصلا دست نزن چون باعث ناپایداری میشه
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
سلام
من هم مادربرد M4A87TD/USB3 دارم + همین پردازنده
وقتی کلید 4 را میزنم دیگه اصلاً مانیتور روشن نمیشه ! به نظرتون این هم با افزایش ولتاژ حل میشه ؟
اگه بعد از آنلاک سیستم بوت نمیشه بله از کمی ولتاژ سی پی یو هست سیستم رو خاموش کنید و بایوس سیستم رو دیفالت کنید مجددا عملیات آنلاک رو انجام بدین و یک مرحله به سی پی یو ولتاژ بدید و ببینید چی میشه
سلام
من یه هفته پیش یه سیستم بستم با سی پی یو فنوم 555 بلک با مادربرد فکسکان A78AX 3
رم هم 4 گیگ g-skill گرافیک هم geforce 430 gt
وقتی سیستمو روشن میکنی اگه گزینه F3 رو بزنی خوده مادربرد سی پی یو رو آنلاک میکنه و ویندوز هم بدون هیچ مشکلی بالا میاد. داخل تسک منیجر هم 4 هسته رو نشون میده ولی وقتی نیدفور اسپید رو اجرا میکنم سیستم ریست میشه و ارور هایپر ترنسپورت میده.
خواستم از شما راهنمایی بگیرم ببینم مشکل از کجاست.
با تشکر
Silikon_Power
24-09-2011, 17:39
سلام
وقتی سیستمو روشن میکنی اگه گزینه F3 رو بزنی خوده مادربرد سی پی یو رو آنلاک میکنه و ویندوز هم بدون هیچ مشکلی بالا میاد. داخل تسک منیجر هم 4 هسته رو نشون میده ولی وقتی نیدفور اسپید رو اجرا میکنم سیستم ریست میشه و ارور هایپر ترنسپورت میده.
با تشکر
دوست گرامی
میتونی اینکارهارو بانجام بدی:
1- اگر آنلاک بعد از نصب ویندوز بوده یکبار دیگه بایوس رو دیفالت کن. سپس مجدداً سی پی یو رو آنلاک کن. بعدش هم ویندوز جدید بریز. بعد در ویندوز جدید تست پایداری بگیر.
2- برای آنلاک باید سعی کنی از یک ماژول رم استفاده بکنی.
3- احتمال هست که ولتاژ هسته کم باشه. کمی ولتاژ رو اضافه کن.
4- ابتدا هسته سوم رو خاموش کن و برو تو ویندوز و تست پایداری بگیر. اگر مشکلی نبود صددرصد هسته سومت ایراد داره. اگر مشکل بود و سیستم پایدار نبود، برو تو بایوس و هسته سوم رو فعال و چهارم رو غیرفعال کن. دوباره تست پایداری تو ویندوز بگیر. اگر پایدار نبود هسته چهارمت مشکل داره. در هر دو صورت باید یا هسته سوم و یا چهارم رو غیر فعال کنی و به سه هسته بسنده کنی.
5- بطور کلی، تجربه نشون داده که مین بوردهای ایسوس و فکسکان کمی درمورد آنلاکینگ ضعیف عمل میکنن. در عوض مادربوردهای گیگابایت، ازراک و msi در این مورد عالی عمل می کنن.
موفق باشی.
Silikon_Power
24-09-2011, 17:43
سلام
با تشکر
دوست گرامی
میتونی اینکارهارو بانجام بدی:
1- اگر آنلاک بعد از نصب ویندوز بوده یکبار دیگه بایوس رو دیفالت کن. سپس مجدداً سی پی یو رو آنلاک کن. بعدش هم ویندوز جدید بریز.
2- برای آنلاک باید سعی بشه از یک ماژول رم استفاده بشه.
3- احتمال هست که ولتاژ هسته کم باشه. کمی ولتاژ رو اضافه کن.
4- ابتدا هسته سوم رو خاموش کن و برو توویندوز و تست پایداری بگیر. اگر مشکلی نبود صددرصد هسته سومت ایراد داره. اگر مشکل بود و سیستم پایدار نبود، برو تو بایوس و هسته سوم رو فعال و چهارم رو غیرفعال کن. دوباره تست پایداری تو ویندوز بگیر. اگر پایدار نبود هسته چهارمت مشکل داره. در هر دو صورت باید به همین سه هسته بسنده کنی و قید هسته چهارم رو بزنی.
5- بطور کلی، تجربه نشون داده که مین بوردهای ایسوس و فکسکان کمی درمورد آنلاکینگ ضعیف عمل میکنن. در عوض مادربوردهای گیگابایت، ازراک و msi در این مورد عالی عمل می کنن.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.