مشاهده نسخه کامل
: علامت عجیب در کیلومتر شمار 206 تبپ 2
||SIAVASH||
04-02-2011, 20:31
سلام ! من دیشب ماشینم یک جایی بود فک کنم دما به 5- سانتی گراد هم رسید
زدیخ هم یک لیتری ریخته بودم تو ماشین ، روی کاپوت ماشین هم یک پتو انداختم
ساعت 12ظعر که استارت زدم دیدم اونجا که مینویسه مثلا ماشین 100 هزار تا کار کرده ( کیلومتر شمار ) یک علامت یخ زدگی زیر علامت آچار هست !!
بعد خاموش کردم تا ساعت 3 باز روشن کردم دیدم هنوز هست علامته ، گذاشتم ماشین کار کرد دیدم آمپر آب هم معمولی میره بالا و تا 70 - 80 رفت
بعد هم 2 ساعت باهاش تو جاده بودم مشکلی نداشت ولی الان که اومدم خونه هنوز اون علامته هست
کسی میدونی علامت دقیقا چیه ؟! و چه کارش باید بکنم ؟
Namdarian
04-02-2011, 21:06
سلام ! من دیشب ماشینم یک جایی بود فک کنم دما به 5- سانتی گراد هم رسید
زدیخ هم یک لیتری ریخته بودم تو ماشین ، روی کاپوت ماشین هم یک پتو انداختم
ساعت 12ظعر که استارت زدم دیدم اونجا که مینویسه مثلا ماشین 100 هزار تا کار کرده ( کیلومتر شمار ) یک علامت یخ زدگی زیر علامت آچار هست !!
بعد خاموش کردم تا ساعت 3 باز روشن کردم دیدم هنوز هست علامته ، گذاشتم ماشین کار کرد دیدم آمپر آب هم معمولی میره بالا و تا 70 - 80 رفت
بعد هم 2 ساعت باهاش تو جاده بودم مشکلی نداشت ولی الان که اومدم خونه هنوز اون علامته هست
کسی میدونی علامت دقیقا چیه ؟! و چه کارش باید بکنم ؟
با سلام . یک عکس بگذارید .
روغن چی میریزید ؟
سوييچ رو ببند
كليد سمت راست پانل(روي صفحه كيلومتر) رو فشار بده
سوييچ رو تا مرحله قبل از ستارت باز كن.
10 ثانيه صبر كن.
اگر براتون امکان داره یه عکس از اون علامت بزارید
||SIAVASH||
05-02-2011, 14:21
باشه ، به زودی عکس رو میذارم
||SIAVASH||
05-02-2011, 14:34
این عکس ها هست !تا دیروز فقط اون علامت زیر آچار بود !! ولی الان که سوییچ رو باز کردم دیدم اون نقطه های
بالا سمت چپ هم اضاف شدن !!!!!!!! ماشین هم مدل 84 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما علامت میبینی اینجا ؟
اون llcd خراب شده میگی علامت برف ؟
عجب !
||SIAVASH||
05-02-2011, 14:51
اوهوم ! اول که من نگفتم برف !! گفتم یخ زدگی !!
ببینید اون علامته زیر آچار اول دقیقا مثل علامت یخ زدگی بود ! بعد همین طور به مرور زمان علامته کوچیک شد ! و الان اگه دقت کنی دو شاخه دیگه مونده از اون علامت یخ زدگی !!
حالا شاید هم واقعا علامت یخ زدگی نبوده !!
ولی به هر حال من نمیدونم چیه خوب !! اومدم اینجا بپرسم ببینم چیه !
forhuonly
05-02-2011, 14:53
مشکل برای پنل هست.
برف؟!
شما سويیچ رو باز کن، استارت نزن. ببین هنوز هست؟ (توی تاریکی با یه چراغ قوه قوی روی اون قسمت نور بنداز، احتمالا نمایشگر ایراد پیدا کرده.)
حالا برف یا یخ زدگی ، این هیچ علامتی نیست اون صفحت خراب شده
||SIAVASH||
05-02-2011, 14:55
بابا کی حرف برف زد اصلا !!!!!!! من میگم یخ زدگی ! کاش همون اول هم عکس میگرفتم که خودتون هم می فهمیدید چی میگم !
forhuonly
05-02-2011, 15:13
حالا چیزی نشده که دوست عزیز!:31:
احتمالا مشکل برای نمایشگرتون هست. اصلا به این میگین مشکل! 206 ندیدید، برف پاکن میزنی، صندوق باز میشه!
||SIAVASH||
05-02-2011, 15:17
:))) نه اگه این باشه که مشکل خاصی نیست ! من گفتم یک دفعه مشکل موتور یا ... نباشه
آخه من این ماشین رو از 84 دارم و واقعا سالم و روپا نگهش داشتم و دوستش دارم واقعا :ی اگر هم ببینید از 84 تا حالا فقط 54 هزار تا رفته :)))))))
water_lily_2012
05-02-2011, 15:30
علامت یخ زدگی مفهوم نداره. تا بحال داخل هیچ ماشینی ندیدم. آخه چی یخ بزنه. آب!!! اون که خودش درجه داره. تازه بیشتر گرما را نشون میده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.