PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شبکه کردن دو کامپیوتر

feransiska
04-02-2011, 17:56
سلام دوستان من دوتا سیستم دارم و با هم شبکه کردم کامپیوتر سرور 2تا کارت شبکه داره! منم با یه کابل معمولی ( نه کراس) دوتا سیستم رو شبکه کردم و اینترنت روی هر دوتا سیستم برقرار میشه! ولی وقتی توی سرور وی پی ان رو راه میندازم کامپیوتر دوم دیگه نمیتونه سایت باز کنه!
حالا باتوجه به اینکه فقط یک کانکشن رو میشه شر کرد و نمیشه هم کانکشن اینترنت و هم کانکشن وی پی ان رو شر کرد آیا راهی هست که وقتی سیستم سرور با وی پی ان وصل میشه اینترنت روی سیستم دوم هم برقرار باشه؟
:10:

EXTREME
04-02-2011, 19:10
برای دوتا کامپیوتر یا دو دیوایس مشابه باید از کابل کراس استفاده بشه اگه ازکابل straight یا هر کابل دیگه ای استفاده کنیدارتباط شبکه یک طرفه میشه
همچنین برای اینکه کامپیوتر دوم هم بتونه از وی پی ان استفاده کنه باید کانکشنشو share کنید
اگه مومتون لن هست و چند پورتست که لازم نیست کانکشن داشته باشه واز همون مودم وصل کنید به کامپیوتر دیگه کانکشن share میشه
و اگه مودمتون lan نیست مجبورید هر دو کانکشن رو share کنید
چرا هردو کانکشن رو میشه share کرد و مشکلی نداره

feransiska
04-02-2011, 20:32
الان که کابل کراس نیست ارتباط برقراره و اینترنت روی هر دو سیستم هست! مودم هم 2 پورتست ( هم usb و هم lan ولی فقط از یکیش میشه استفاده کرد.
وقتی کانکشن وی پی ان رو شر میکنم قبل از وصل کردن وی پی ان دیگه اینترنت سیستم دوم قطع میشه!

EXTREME
04-02-2011, 20:38
الان که کابل کراس نیست ارتباط برقراره و اینترنت روی هر دو سیستم هست! مودم هم 2 پورتست ( هم usb و هم lan ولی فقط از یکیش میشه استفاده کرد.
وقتی کانکشن وی پی ان رو شر میکنم قبل از وصل کردن وی پی ان دیگه اینترنت سیستم دوم قطع میشه!
شما اول از همه برید کابل کراس تهیه کنید چون خودم دیدم که با کابل معمولی شبکه کنید چه اتفاقایی میفته و مشکلاتی تو شبکه ایجاد میشه درست ارتباط برقرار میشه ولی مشکلاتشو یه جاهایی نشون میده
خودتون هم میتونید کابل کراس درست کنید فقط یه کارتر پرس و آچار پرس لازم دارین با کارتر پرس سیمو لخت میکنین
تو کابل کراس رنگ بندی دوسر کابل باید با هم متفاوت باشه یک سر باید کلاس A باشه و سر دیگه کلاس B که این رنگ بندی هاشو راحت با یه سرچ میتونید تو نت پیدا کنید

Hashem 289
11-02-2011, 15:58
دوست عزیز حتما باید از کابل کراس برای شبکه کردن به طور کامل استفاده کنید برای درست کردنشم کاری نداره به راحتی میتونید همونو به کابل کراس تبدیل کنید .

nemati65
04-03-2011, 10:55
من کمک می خواهم؟