مشاهده نسخه کامل
: عدم کارایی این سیستم جدید با قطعاتی مناسب!!!!
omidbooter
04-02-2011, 14:56
سلام به همه.
من سیستم کلا جدید گرفتم که قطعاتش اینهاست.
main; MSI BIG BANG X POWER
CPU;INEL CORE I7 960 3.2GH
Graphik: MSI NVIDIA GTX 460 1 GIG
HDD:WD1500 GIG GREEN
POWER:GREEN 1035 REAL
RAM:2*2 GIG CORSAIRE BUS 2000
حالا یه مشکلی که هست اولا سرعت پایینه نسبت به قطعاتی که قدرت زیادی دارن.
وقتی دااشتم با سیستم خودم هارد به هارد میکردذم یه فیل رو مثلا تو 5 دقیقه ریخت اما با سیستم دیگه که خیلی ضعیف یود 2 دقیقه طول کشید که اون سیستم 1 گیگ رم 400 داشت.اما من با رم 4 گیگ باس 2000 نباید اینقدر طول بکشه .یه مدتم که کلا با ویندوز xp مشکل داشت بالا نمیومد.
در ضمن 8 تا سوکت ساتا مادربردم داره که 6 تا سیاه و 2 تا سفید.
کابل هارد به سفیده که سوکت 8 بود وصل بود و وقتی سیستم روشن میشه هارد رو میشناسه اما بعد با نرم افزار کنترل هاد هاردو نمیشناخت که فهمیدم رید رو نصب نکردم.
اما بدون نصب رید وقتی کابل رو به سیا ها میزدم هنگام روشن شدن سیستم هاردو نمیشناسه اما ویندوز بالا میاد و نرم افزار کنترل هارد هاردو میشناسه؟واسه چی اینحوریه؟
تو ویندوز سون هم که جدیدا هنگ میکرد.
کلا سرعت انتقال فایل ها و سیستم به نظرم پایینه
و بازی فیف 08 که قدیمی هست رو تو سون و اکس پی اجرا کردم اما هر چند دقیقه یه گیر میکنه 1 ثانیه استوب میکنه بعد باز خوب میشه.
این سیستم که فقط کیس 2 میلیون و 200 هزار خرج برداشته چرا اینجوریه؟
Ultra_Black
04-02-2011, 14:58
سلام
مشکل از هاردتون هست که سرعتش پایینه
کلا هاردهای وسترن گرین برای نصب ویندوز مناسب نیستن و پرفمنس کلی سیستم رو بشدت پایین میارن...
برای سوکت 1366 شما از رم سه کاناله استفاده کنید بهتره بهتر بود 3تا 2گیگ میزاشتین
همچینین هاردهای سری گرین وسترن هم سرعتاش پایینه برای اینکه بتونید سرعت خوبی با این هارد ها داشته باشین باید align کنیدش
omidbooter
04-02-2011, 15:04
از همه ممنونم.
اره هاردم که سرعتش اداغونه.
اما هنگتم کپی پست که زیاد ربطی به هارد نداره
تو بازی گیر میکنه یرای چیه؟
در ضمن میگم من سیستم دیگه دیدم 1 گیگ رم باس 800 داشت سرعت انتقال فیل هاش 3 برابر من بود.
همچنین سرعت اجرا نرم افزار ها هم زیاد به نظرم خوب نیست.
این هنگ کردن ها برای چیه؟
امکان مچ نبودن قطعات هست؟
Ultra_Black
04-02-2011, 15:09
از همه ممنونم.
در ضمن میگم من سیستم دیگه دیدم 1 گیگ رم باس 800 داشت سرعت انتقال فیل هاش 3 برابر من بود.
همه و همه این مشکلات اعم از سرعت پایین ترانسفر فایل ها و... از هاردتون هست و با تعویضش درست میشه
مچ بودن قطعات هم تقریبا بی معنیه!
از همه ممنونم.
چرا هم سرعت کپی پیست هم تیک داشتن تو بازی هم سرعت اجرای نرم افزارها علاوه بر تاثیر رم به هارد هم ربط داره شما اگه یک هارد با سرعت پایین داشته باشید هم سرعت لود بازی پایین میاد هم ممکنه بازی یکم تیک دار باشه مخصوصا تو ریزولیشن های بالا
به جای این مادربرد که از نظر من پول حروم کردنه یه ssd میخریدی و کارت گرافیک بهتر میخریدی بهتر بود
babak_gww
04-02-2011, 15:16
تایید میشه
بهتر هستش که یه هارد رو برای تست بندازی ببینی درست میشه یا نه
البته مشکل از هارده صددرصد
ولی اینکه تو بازیها استپ میکنه میتونه مربوط به گرافیک هم باشه یا پاور ... ولی همونطور که دوستان هم گفتن مربوط به هارد
saeed774
04-02-2011, 15:36
همانطوري که دوست عزيز اولترا گفتن کلا هاردهاي گرين سرعت کمي دارند. من تو لينک زير که دو هارد سامسونگ F3و سامسونگ گرين رو با هم ريد کردم و تست گرفتم و بعد دوباره سامسونگ F3 و سيگيت 7200.12 رو ريد کردم اختلاف سرعتشون به صورت محسوس آشکار هست . هارد رو حتما عوض کن و دو تا هارد 500 سامسونگ F3 بگير و ريد کن . تونستي دو تا هارد 1 ترابايت دوربالا رو با هم ريد کن .
تست هارد سامسونگ F3 و سامسونگ F2 اکوگرين
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست هارد سامسونگ F3 و Seagate 7200.12 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
xero.1992
04-02-2011, 16:02
شما بهتر بود با این خرجی که رو سیستم کردی یه هارد SSD 64 برای بوت میزاشتی این رو هم برای آرشیوت یا حداقل Caviar Black WD می گرفتی بهتر بود Caviar Black WD سرعت خیلی بالایی دارند...
رم هم الکی باس بالا گرفتی چون اختلاف کارایی همین چینش رم با یه 2Gb * 2 باس 1333 زیر 5 درصده بهتره این بود یه سه کاناله DDR3 می گرفتی
سی پی یو هم منطقی نیست که انقدر پول بدی و اونم با این گرافیک، بهتر بود کمی کمتر خرج سی پی یو می کردی و به جاش یه گرافیک سری HD6000 AMD می گرفتی، Performance تو بازی غوقا می کرد اونم توی رزولوشن 1080 * 1920
Ali*Reza
04-02-2011, 16:03
راستی شما چرا از رمهای سه کاناله استفاده نکردین؟
omidbooter
04-02-2011, 19:22
از همه ممنونم.
اولا که گرافیکمو تست کردم با همه بازی های جدید با اخرین گرافیک اما اصلا مشکلی نبوده و روان جواب داده.
این یکی بازی که فیفا 08 هست که گرافیکی هم ندارد نمیدونم چرا گیر میکنه.
در مورد رم هم رم من دو کتاناله هست مگه نمیشه یه رم 2 گیگ دیگه بندازم سه کاناله بشه؟؟؟؟
یه هارد سامسونگ هست که تست سرعتش 113 بود که خیلی بالا بود اگه بشه اونو بندازم ببینم چی میشه
حالا این هارد ssd قیمت 64 و128 چنده؟
Ultra_Black
05-02-2011, 21:36
در مورد رم هم رم من دو کتاناله هست مگه نمیشه یه رم 2 گیگ دیگه بندازم سه کاناله بشه؟؟؟؟
بله میشه
حالا این هارد ssd قیمت 64 و128 چنده؟
بسته به سرعت و مدل و برندشون فرق میکنه ولی جنس خوب تقریبا:
64 بالای 200
128 بالای 400
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.