mohamad021
04-02-2011, 11:03
داستان رو از اول براتون میگم
----------------------------------------
مشکل اینه که اولا سرعت نصب بسیار پایین هست
دوما نصب تا انتهای اون قسمت که درصدها باید پر بشه میره و همه درصدها پر میشه و گزینه ها تیک میخرن و گزینه اینیستال کمپلت هم تیک میخوره و سیستم در این مرحله ریست میشه و دیگه هیچی بالا نمیاد و تصویر به صورت ثابت سیاه میمونه
با چندتا dvdمتفاوت امتحان کردم حتی نسخه 64بیت رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت
خوب این مشکل با فرمت کردن هارد و پارتیشن بندی مجدد حل شد
و ویندوز بعد زا جون کندن بسیار نصب شد و ....
من ویندوز رو بعد کلی مکافات و پارتیشن بندی جدید نصب کردم و تمام مراحل نصب رو درست رفتم و اون قسمت اخر که دکستاپ میاد بالا مشکل داره یعنی عکس پشت زمینه دکستاپ میاد ولی تکز بار پایین و ایکون ها یک ساعتی شایدم بیشتر طول میکشه بیاد بالا نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه
عکس پشت زمینه میاد بالا ولی نمیشه با کامپیتور کاری کرد و بیشتر از یک ساعت طول میکشه که ایون ها و کل ویندوز بیاد بالا مشکل از کجاست؟؟؟
مشخصات سیستم
مشخصات سیسمت من:رم4gb-ddr3
گرافیک 9600-512
CPU=Core(tm)2 Quad 8200 @2.33GHz
کمک کنید لطفا:41:
با تشکر.
مشکل اینه که اولا سرعت نصب بسیار پایین هست
دوما نصب تا انتهای اون قسمت که درصدها باید پر بشه میره و همه درصدها پر میشه و گزینه ها تیک میخرن و گزینه اینیستال کمپلت هم تیک میخوره و سیستم در این مرحله ریست میشه و دیگه هیچی بالا نمیاد و تصویر به صورت ثابت سیاه میمونه
با چندتا dvdمتفاوت امتحان کردم حتی نسخه 64بیت رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت
خوب این مشکل با فرمت کردن هارد و پارتیشن بندی مجدد حل شد
و ویندوز بعد زا جون کندن بسیار نصب شد و ....
من ویندوز رو بعد کلی مکافات و پارتیشن بندی جدید نصب کردم و تمام مراحل نصب رو درست رفتم و اون قسمت اخر که دکستاپ میاد بالا مشکل داره یعنی عکس پشت زمینه دکستاپ میاد ولی تکز بار پایین و ایکون ها یک ساعتی شایدم بیشتر طول میکشه بیاد بالا نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه
عکس پشت زمینه میاد بالا ولی نمیشه با کامپیتور کاری کرد و بیشتر از یک ساعت طول میکشه که ایون ها و کل ویندوز بیاد بالا مشکل از کجاست؟؟؟
مشخصات سیستم
مشخصات سیسمت من:رم4gb-ddr3
گرافیک 9600-512
CPU=Core(tm)2 Quad 8200 @2.33GHz
کمک کنید لطفا:41:
با تشکر.