ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل عجیب در نصب و اجرای ویندوز 7(کمک کنید)

mohamad021
04-02-2011, 11:03
داستان رو از اول براتون میگم
----------------------------------------
مشکل اینه که اولا سرعت نصب بسیار پایین هست
دوما نصب تا انتهای اون قسمت که درصدها باید پر بشه میره و همه درصدها پر میشه و گزینه ها تیک میخرن و گزینه اینیستال کمپلت هم تیک میخوره و سیستم در این مرحله ریست میشه و دیگه هیچی بالا نمیاد و تصویر به صورت ثابت سیاه میمونه
با چندتا dvdمتفاوت امتحان کردم حتی نسخه 64بیت رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت
----------------------------------------
خوب این مشکل با فرمت کردن هارد و پارتیشن بندی مجدد حل شد
و ویندوز بعد زا جون کندن بسیار نصب شد و ....

من ویندوز رو بعد کلی مکافات و پارتیشن بندی جدید نصب کردم و تمام مراحل نصب رو درست رفتم و اون قسمت اخر که دکستاپ میاد بالا مشکل داره یعنی عکس پشت زمینه دکستاپ میاد ولی تکز بار پایین و ایکون ها یک ساعتی شایدم بیشتر طول میکشه بیاد بالا نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه
عکس پشت زمینه میاد بالا ولی نمیشه با کامپیتور کاری کرد و بیشتر از یک ساعت طول میکشه که ایون ها و کل ویندوز بیاد بالا مشکل از کجاست؟؟؟

مشخصات سیستم
مشخصات سیسمت من:رم4gb-ddr3
گرافیک 9600-512

CPU=Core(tm)2 Quad 8200 @2.33GHz

کمک کنید لطفا:41:
با تشکر.

apolon005
04-02-2011, 11:24
داداش تو مشکل 6سال پیش منو داری
وقتی میخوای ویندوز عوض کنی از مسیر dos میری ؟؟
وقتی میخوای بگی تو کدوم درایو ویندوز نصب بشه اون درایو رو فرمت میکنی؟

saeed774
04-02-2011, 13:15
احتمال وجود بدسکتور در هاردت هم زياده ، با چه نرم افزاري پارتيشن بندي کردي؟ درايو نصب ويندوز رو ، فرمت کامل کن. يعني با خود ويندوز فرمت نکن و Quick فرمت هم نکن.

mohamad021
04-02-2011, 17:15
داداش تو مشکل 6سال پیش منو داری
وقتی میخوای ویندوز عوض کنی از مسیر dos میری ؟؟
وقتی میخوای بگی تو کدوم درایو ویندوز نصب بشه اون درایو رو فرمت میکنی؟

بله عزیز اون درایو رو فرمت میکنم
متوجه مسیر داس نشدم ولی من میزارم بوت خود سیدی بالا بیاد برای نصب

احتمال وجود بدسکتور در هاردت هم زياده ، با چه نرم افزاري پارتيشن بندي کردي؟ درايو نصب ويندوز رو ، فرمت کامل کن. يعني با خود ويندوز فرمت نکن و Quick فرمت هم نکن.

با خود ویندوز پارتیشن بندی کردم
با خود ویندوز فرمت نکنم کوییک فرمت هم نکنم .چطوری فرمتش کنم؟؟؟

دوستان توجه داشته باشن من الان ویستا دارم قبلشم xpزوی اون دوتا مشکلی نیست فقط برای 7 هست

ebicross
04-02-2011, 19:27
با خود ویندوز پارتیشن بندی کردم

دوستان توجه داشته باشن من الان ویستا دارم قبلشم xpزوی اون دوتا مشکلی نیست فقط برای 7 هست

غیر از موردی که saeed774 عزیز اشاره کرد چیز دیگه ای نمیتونه باشه.
حالا شما یک DVD ویندوز 7 دیگه رو هم تست کنید. ولی مشکل میتونه از هارد یا تنظیمات هارد در Bios باشه.
چیز دیگه ای به نظرم نیست.

mohamad021
04-02-2011, 19:44
غیر از موردی که saeed774 عزیز اشاره کرد چیز دیگه ای نمیتونه باشه.
حالا شما یک DVD ویندوز 7 دیگه رو هم تست کنید. ولی مشکل میتونه از هارد یا تنظیمات هارد در Bios باشه.
چیز دیگه ای به نظرم نیست.

خوب دوستان راه حلش رو هم بگین

با تشکر.

EXTREME
04-02-2011, 19:58
ویندوز سون که میخواین نصب کنید حالت هارد رو بزارین رو حالت AHCI
نه ایشون با چندتا dvd امتحان کردند جواب نداده منشاء اصلی این مشکل از هارد هست باید اول از همه هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل کنید تا اگه بدسکتوری داشت از بین بره در صورتی که با یه هارد دیگه هم تست کنید که خیلی بهتره
اگه از هاردتون نبود باید سایر قعات مثل پاور رم و همچنین دمای سی پی یو رو چک کنید
مدل هاردتون دقیقا چیه؟

saeed774
04-02-2011, 20:14

با نرم افزارهاي تحت داس مثه پارتيشن مجيک يا آکرونيس که در مجموعه Hirens Boot Cd وجود داره هارد رو فرمت کن . همين نرم افزارها بخشي بنام Scan Surface Disk دارند با اونا هم اسکن کن تا اگه مشکلي در هارد باشه شناسايي و رفع بشه.

شما يه کار هم بکنيد ، تمام قطعات سخت افزاري که در اسلات هاي Pci وجود دارند قبل از نصب خارج کنين مثله مودم يا کارت شبکه يا دي وي بي يا کارت Usb و ..... بعد ويندوز رو نصب کنين احتمالا جواب بده .