ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای خرخر هارد یک ترای هیتاچی(( نو))

mehdi_08
04-02-2011, 02:03
سلام
آقا ما یه هارد 500 سیگیت رو سیستم داشتیم پر شد رفیتیم یه یه ترا هیتلچی خریدیم
امروز که رو سیستم بستمش و موقع کپی کردن یا کار کردن از هارد صدا میاد (مثله صدای کشیده شدن دوتا ورق روی هم) که این صدا موقع اکسترکت کردن یه فایل حجیم خیلی زیاد می شه
چی کار کنم هارد نو نو ه یه هفته نیست خریدمش
ضربه هم نخورده
پاور سیستم هم 535 گرین هست
در ضمن تست سرعت هم گرفتم خیلی عالی بود 133 هم نوشتن و هم خوندن 33 مگ از سیگیته بیشتره:10:
کمک:19:
خراب نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alil1369
04-02-2011, 04:24
نه دوست عزیز هارد شما سالمه و صدای دور موتورش هست که بالاست !
مشکلی نداره و بی خودی حساس نشو روش ،خیلی نگرانی با Seatools یه تست ازش بگیر !

mehdi_08
04-02-2011, 12:36
نه دوست عزیز هارد شما سالمه و صدای دور موتورش هست که بالاست !
مشکلی نداره و بی خودی حساس نشو روش ،خیلی نگرانی با Seatools یه تست ازش بگیر !
اخه جیک هم از این سیگیته بند نمی شه
یه هارد 80 مکستور قدیمی دارم که به خاطر بد سکتور همین صدا ها رو می ده منم ترسیدم نکنه این هارد هیتاچی هم بد سکتوری چیزی گرفته باشه

joe_satriani
04-02-2011, 12:39
با سلام
هارد يه قطعه مكانيكي هست و هر گونه صدايي كه ازش بياد طبيعي هست
و در هنگام كار بايد صدا كنه
اما صداش هم بايد در حد ايده آل باشه
نه بيشتر

موفق باشيد.

mehdi_08
04-02-2011, 13:18
با سلام
هارد يه قطعه مكانيكي هست و هر گونه صدايي كه ازش بياد طبيعي هست
و در هنگام كار بايد صدا كنه
اما صداش هم بايد در حد ايده آل باشه
نه بيشتر

موفق باشيد.

ممنون
ولی این هار 500 سیگیت اصلا ازش صدایی نمیاد
ولی این 1 ترا هیتاچی صداش زیاده به طوری که اگه خونه ساکت باشه صداش کاملا مشهوده (یه خر خری میکنه که می گی دلو روده ی هارد ریخته به هم)
با برنامه hd tune تست گرفتم مشکل نداشت ولی موقع انتهای تست اونقدر خر خر کرد :18:
این برنامه Seatools رو نسخه 1.2.0.4 رو گرفتم ولی موقع اجرا این ارور رو می میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alil1369
05-02-2011, 00:28
اون اررور نصب بخاطر نداشتن اپدیت اینستالر Msi هست !

رضا امیر
08-02-2011, 01:54
سلام
آقا ما یه هارد 500 سیگیت رو سیستم داشتیم پر شد رفیتیم یه یه ترا هیتلچی خریدیم
امروز که رو سیستم بستمش و موقع کپی کردن یا کار کردن از هارد صدا میاد (مثله صدای کشیده شدن دوتا ورق روی هم) که این صدا موقع اکسترکت کردن یه فایل حجیم خیلی زیاد می شه
چی کار کنم هارد نو نو ه یه هفته نیست خریدمش
ضربه هم نخورده
پاور سیستم هم 535 گرین هست
در ضمن تست سرعت هم گرفتم خیلی عالی بود 133 هم نوشتن و هم خوندن 33 مگ از سیگیته بیشتره:10:
کمک:19:
خراب نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بعضی از هارددیسک ها به صورت نرمال صدایی بیش از اندازه دارند . که در حین کار بیشتر مشهود میشود. بعضی از هارددیسکها نیز که اکسترنال هستند به علت باکس خود صدا را کمتر و بعضی دیگر آنرا تشدید میکنند.
در مورد کیس خاص شما بهتر است به گارانتی مراجعه کنید هرچند که هارد شما سالم است ولی بهتر است برای آسودگی خیالتان یک چک کامل بشود.
رضاامیر IHH CO

reza1281
21-02-2011, 15:16
سلام منم دقیقا مثل مهدی آقا یک هارد یک ترای هیتاچی خریدم که صدای خرخر خفیفی میده پاور من هم گرین 435 ای پی اس هست نمیدونم مشکل کجاست

aali4
02-02-2015, 17:36
دقیقن من هم همین مشکل را با هارد هیتاچی دارم در زمان استراحت سیستم اکثرا بی صداست وزمان کار صدا خیلی زیاد میشه وبایث کندی در سیستم میشه از نظر بد سکتو ر تست کردم بد سکتور ندارد موندم دلیل چیست از پاوره یا از سیپیو وغیر لطفا راهنمایی فرمایید

EXTREME
02-02-2015, 19:33
دقیقن من هم همین مشکل را با هارد هیتاچی دارم در زمان استراحت سیستم اکثرا بی صداست وزمان کار صدا خیلی زیاد میشه وبایث کندی در سیستم میشه از نظر بد سکتو ر تست کردم بد سکتور ندارد موندم دلیل چیست از پاوره یا از سیپیو وغیر لطفا راهنمایی فرمایید

عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید...

aali4
03-02-2015, 21:06
نمیدانم چطور عکس بگذارم از طریق آدرس لینک آپلود نتونستم

aali4
03-02-2015, 21:12
15660903427270094228.png (680×555)

aali4
03-02-2015, 21:16

این هم تست شده توسط نرم افزار ActiveSMART
Upload724 » Image Viewer

EXTREME
03-02-2015, 22:07
این هم تست شده توسط نرم افزار ActiveSMART
Upload724 » Image Viewer

هارد سالم است فقط ارور Crc دارید ببینید بعد از 10 روز تعداد ارور زیاد میشه یا نه

aali4
04-02-2015, 00:06
هارد سالم است فقط ارور Crc دارید ببینید بعد از 10 روز تعداد ارور زیاد میشه یا نه
ببخشید میشه کمی بیشتر در این مورد توضیح بدین اصلا ارور crc یعنی چه پس در واقع نیاز نیست هارد را به گارانتی بفرستم

EXTREME
04-02-2015, 00:39
ببخشید میشه کمی بیشتر در این مورد توضیح بدین اصلا ارور crc یعنی چه پس در واقع نیاز نیست هارد را به گارانتی بفرستم

یعنی داده ای که در بافر است و قرار است ذخیره شود با خطا است اگر تعداد ارور زیاد نشه مشکلی نیست اگر زیاد شد باید مواردی چک بشه اتصالات هارد کابل دیتا و کابل برق و پاور سیستم

پارتیشن بندی مجدد هارد و آپدیت فریم ویر هارد و بایوس مین اگر با انجام اینکارها بازم زیاد میشد ببرید به گارانتی نشون بدید

aali4
06-02-2015, 15:54
یعنی داده ای که در بافر است و قرار است ذخیره شود با خطا است اگر تعداد ارور زیاد نشه مشکلی نیست اگر زیاد شد باید مواردی چک بشه اتصالات هارد کابل دیتا و کابل برق و پاور سیستم

پارتیشن بندی مجدد هارد و آپدیت فریم ویر هارد و بایوس مین اگر با انجام اینکارها بازم زیاد میشد ببرید به گارانتی نشون بدید

دوست گرامی ممنون از راهنماییهای که مینمایی باید به عرض برسانم که من کلا از کندی سیستم رنج می برم قبلا سیستمم سرعت نرمالی داشت اما چند مدتی هستش که با کندی مواجه شده به این شکل که بعداز مدتی کوتاه کارکردن سیستم کند میشود در حد اعصاب خراب کن این هم تصویر سیستم