مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمائی برای رفع نوع خاصی از هنگ سیستم
Dariushtanha
04-02-2011, 02:02
سلام اساتید
ویندوز XP sp3 دارم مشخصات سیستمم هم اینه:
Ram:4 gig
CPU:Core2Duo
VGA:8500GT
چند وقتیه با یه نوع خاصی از هنگ کلنجار میرم.هر از گاهی (گاهی هر روز چند بار و گاهی 20 روز بدون مشکل) سیستمم هنگ عجیبی میکنه شایدم نشه بهش هنگ گفت!
مشکل اینطوره که وقتی کار خاصی انجام نمیدم که به سیستم فشار بیاد مثلا فایرفاکس بازه و وبگردی میکنم و ویندوز مدیا پلیر هم داره موزیک اجرا میکنه ناگهان در حال کار با فایرفاکس سیستم هنگ میکنه به این صورت که نشانگر موس به حالت ساعتشنی میره و بعضی وقتها هم که از این حالت که خارج میشه و عادی میشه دیگه هیچ فرمانی اجرا نمیشه و هیچچیزی کار نمیکنه بجز موس!از کیبرد هم هیچ فرمانی را نمیگیره ولی موزیک همچنان اجرا میشه تا اون تراک تموم بشه !
در نهایت مجبور میشم با زدن دکمه ریست روی کیس سیستم را ریاستارت کنم و جالب اینجاست که هیچ پنجره اروری هم نمیده و با مراجعه به Event Viewer هم میبینم هیچ اروری ثبت نشده!(نه نرم افزاری نه سختافزاری)
به نظر شما مشکل از کجاست؟
alil1369
04-02-2011, 04:27
خوب خیلی دلایل میتونه داشته باشه !
پیشنهاد میکنم به 7 ارتقا بدید سیستم عاملتون رو !
مشکل فوق هم بیشتر نرم افزاری هست !
joe_satriani
04-02-2011, 12:18
با سلام
مشكل از مرورگر فايرفاكس 4 هست
با خودش درگير ميشه و نميتونه عمليات رو كنترل كنه
آيا شما غير از كار با موزيلا هم سيستمتون هنگ ميكنه؟
موفق باشيد.
DiR3CToR
04-02-2011, 13:11
شما پيشنهادات دوستان رو بررسي كنيد ولي در كل زماني اين مشكل رو داشتم من كه بعدها فهميدم به خاطر فن CPU بوده كه درست كار نميكرده گاهي اوقات
Dariushtanha
04-02-2011, 13:40
والا راستش مطمئن نمیتونم بگه آره یا نه ولی تا جائی که یادم میاد معمولا فایرفاکس بازه...ضمنا من از فایرفاکس 3.6.13استفاده میکنم نه ورژن 4
مگه این مشکل فایرفاکس همه گیره؟!!اگه اینطوره چرا فقط داد من دراومده و کسی گلایه ای از فایرفاکس نمی کنه؟!!!
شما خودتم این مشکل را داری؟اگه مشکل از فایرفاکس هستش چرا گاهی تا 2-3 هفته مشکلی بوجود نمیاره؟!!
joe_satriani
04-02-2011, 15:14
والا راستش مطمئن نمیتونم بگه آره یا نه ولی تا جائی که یادم میاد معمولا فایرفاکس بازه...
مگه این مشکل فایرفاکس همه گیره؟!!اگه اینطوره چرا فقط داد من دراومده و کسی گلایه ای از فایرفاکس نمی کنه؟!!!
شما خودتم این مشکل را داری؟اگه مشکل از فایرفاکس هستش چرا گاهی تا 2-3 هفته مشکلی بوجود نمیاره؟!!
با سلام
بله من هم مشكل رو دارم
فقط براي بعضي از سايتهاي خاص اينطوريه
آره گاهي هم هفته ها طول ميكشه و بدون مشكل اجرا ميشه
موفق باشيد.
Dariushtanha
04-02-2011, 17:45
من از فایرفاکس 3.6.13 استفاده میکنم نه ورژن 4
اساتید دیگه نظری ندارن؟
alil1369
05-02-2011, 00:26
منم 3.6.13 دارم همین مشکل رو گاهی دارم !
حتی بعضی اوقات Stop Working میزنه Firefox ............
Dariushtanha
05-02-2011, 02:06
ولی مشکل من فقط موقعی که از فایرفاکس استفاده میکنم نیست!
در شرایط دیگه حتی وقتی ویندوز بالا میاد و برنامههای Startup میخوان Run بشن این مشکل پیش اومده.
مثلا 4 تا از برنامههای استارتآپ اجرا شده و توی پنجمی گیر کرده و مشکل فوقالذکر پیش اومده...:41:
DiR3CToR
11-02-2011, 00:26
عرض كردم براي من پيش اومده و مشكل سخت افزاري بود براي مورد شما هم به احتمال زياد مشكل سخت افزاري هست براي تست اينمورد كه خيالتون از بابت نرم افزاري راحت بشه ميتونيد ويندوز رو عوض كنيد و اگر دوباره با اين مشكل مواجه شديد سخت افزاري هست تو پست قبليمم گفتم
Dariushtanha
11-02-2011, 01:13
خب بر فرض اینکه مشکل سختافزاری باشه از کجا بدونم کدوم قطعه این مشکل را بوجود میاره؟!
DiR3CToR
11-02-2011, 02:28
در اكثر مواقع فن Cpu و رم سيستم
Dariushtanha
11-02-2011, 13:38
نه،مطمئنم اونا سالم هستن.
DiR3CToR
11-02-2011, 14:19
اگر مطمئن هستيد كه بايد موارد ديگه رو بررسي كنيد براي اينكه خيالتون راحت بشه در رابطه با اختلالات نرم افزاري يكبار ويندوز رو عوض كنيد اگر مشكل پابرجا بود كه قطعات سيستم رو بايد دونه به دونه تست كنيد ببينيد مشكل از كجاست
سلام
نمیشه دقیقا" گفت مشکل از کجا سرچشمه میگیره مگر اینکه سیستم جلو دست باشه و بشه باهاش کار کرد.
این مشکل به احتمال زیاد نرم افزاریه . باید ببینید کدوم پروسس و نرم افزار این مشکل رو پیش میاره.
حتی الامکان از نرم افزار های بهینه ساز استفاده کنید.
موفق باشید :40:
Dariushtanha
11-02-2011, 22:38
والا مسعودجان برنامه بهینه ساز که مدام استفاده دارم نمیدونم چرا این مشکل عجیب وغریب واسم پیش میاد!
جالب اینکه یه وقتهائی بیشتر از دو هفته هیچ مشکال ندارم!اگه پروسس خاصی مشکل بوجود میاورد نبایست 15 روز بیخیال میشد
و قاعدتا باید هر روز آزارم میداد...
Dariushtanha، این مشکل هم میتونه نرم افزاری باشه و هم سخت افزاری.
هنگ کردن، ممکنه با نصب یک نرم افزار جدید که باعث شده با یک نرم افزار دیگه که هر دو در پروسه ویندوز وجود دارند به وجود بیاد؛ اگر از نظر سخت افزاری باشه ممکنه از داغ کردن پردازنده به وجود بیاد، یا از خرابی حافظه اصلی سیستم یا حتی هارد دیسک (وقتی میگیم داغ کردن پردازنده، منظور این نیست که پردازنده مشکل داره، بلکه به خوبی خنک نمیشه، مثلا ممکنه خمیر سیلیکن عمرش تموم شده باشه!! یعنی خشک شده و از بین رفته، و cpu نیاز به خمیر سیلیکن جدید داره). بنابراین شما باید خودتون راهشو پیدا کنید؛ اگر در زمینه سخت افزار آشنایی ندارید کار رو به دست یک آشنا به سخت افزار سیستم کامپیوتر یا متخصص بسپارید. (ابتدا خودتون مطمئن بشید که سیستم از نظر نرم افزاری مشکل نداره)
البته یک چیز دیگم هست! شما نباید از برنامه های "بهینه ساز" یا "optimizer" ها استفاده کنید مگر اینکه قبل از اعمال تغییرات از بخش هایی که میخواین تغییرات رو اعمال کنید پشتیبان بگیرید تا در صورتی که به مشکل برخوردید بتونید سیستم رو به حالت قبل برگردونید؛ تمام برنامه های بهینه ساز مطمئن نیستند، حتی شناخته ترینشون مانند tuneup utilities و استفاده بدون دلیل هم تاثیری رو کارایی سیستم نمیذاره و هنگ کردن سیستم با بهینه سازها درست نمیشه، حتی بهینه سازها میتونن دلیلی برای هنگ کردن سیستم باشند. این نکته به نظرم در حال حاضر از همه مهمتره :46:
به نظر من، ویندوز رو دوباره نصب کنید. از بهینه ساز استفاده نکنید. و همچنین از برنامه های آزمایشی یا Beta استفاده نکنید، بخصوص برنامه های امنیتی و برنامه هایی که با فایل های سیستمی سر و کار دارند؛ و فقط برنامه هایی رو نصب کنید که به آنها نیاز دارید (مثلا از نصب چند برنامه امنیتی بپرهیزید، مانند نصب آنتی ویروس و آنتی اسپای ور در کنار هم)
Dariushtanha
17-02-2011, 18:43
اساتید نظر دیگهای ندارن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.