ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل ضبط كردن روي فلش ADATA

Danieh
04-02-2011, 01:13
سلام
من يه فلشc906 ADATA دارم وقتي كه از رسيور روش فيلم يا فوتبال ضبط كنم كامل ضبط ميكنه اما موقع پخش تا ١٠ دقيقه اول خوبه ولي بعد از اون تصوير به صورت خش دار پخش ميشه درست مثل يه CD كه خش داره بعد از چند دقيقه به طور كامل تصوير بدون حركت متوقف ميشه
ميخواستم بدونم مشكلش از كجاست
فلشم ٨گيگ هستش، براي كليپهاي كوتاه ٥ تا ١٠ دقيقه اي مشكلي ندارم ولي براي برنامه هاي طولاني مثل فوتبال مجبورم هر ١٠ دقيقه تصويرو قطع كنم بعد دوباره ضبط كنم (به صورت ترك ترك) تا كه خش دار نشه
به نظر شما چيكار كنم؟

joe_satriani
04-02-2011, 12:38
با سلام
با چه پليري اجرا ميكنيد فايل ها رو؟

موفق باشيد.

Danieh
04-02-2011, 15:35
با سلام
با چه پليري اجرا ميكنيد فايل ها رو؟

موفق باشيد.

سلام
من فايلهارو كه با رس-يور ضبط ميكنم موقع پخش هم از خود دستگاه رس-يور استفاده ميكنم. تا به حال از پلير ديگه اي استفاده نكردم.
يكي از دوستام هم از همين روش براي ضبط جام جهاني استفاده ميكردو با همين روش فوتبالارو ميديد ولي مشكلي نداشت. به نظرت مشكل از فلشه؟ يا اگه با يه پلير ديگه ببين درست ميشه؟

EXTREME
04-02-2011, 16:11
سلام
من فايلهارو كه با رس-يور ضبط ميكنم موقع پخش هم از خود دستگاه رس-يور استفاده ميكنم. تا به حال از پلير ديگه اي استفاده نكردم.
يكي از دوستام هم از همين روش براي ضبط جام جهاني استفاده ميكردو با همين روش فوتبالارو ميديد ولي مشكلي نداشت. به نظرت مشكل از فلشه؟ يا اگه با يه پلير ديگه ببين درست ميشه؟
نه از خود رس-یور باید پخش بشه نباید مشکلی داشته باشه
فلشتون رو با نرم افزار مخصوص a-data یک دور فرمت کنید و با خود ویندوز هم با فایل سیستم fat32 فرمت کنید
بعد با نرم افزار flash memory toolkit یه تست read و write از فلشتون بگیرید ببینید اروری میده یا نه

Danieh
05-02-2011, 04:32
نه از خود رس-یور باید پخش بشه نباید مشکلی داشته باشه
فلشتون رو با نرم افزار مخصوص a-data یک دور فرمت کنید و با خود ویندوز هم با فایل سیستم fat32 فرمت کنید
بعد با نرم افزار flash memory toolkit یه تست read و write از فلشتون بگیرید ببینید اروری میده یا نه

سلام مهرداد جان
شرمنده من نرمافزارشونو ندارم جايي هست بتونم اين نرم افزارهارو(flash memory toolkit) ( نرم افزار مخصوص a-data)دانلود كنم يا بايد از جايي تهيه كنم؟