dark fear
03-02-2011, 22:26
سلام
خبر کمی قدیمیه.. ولی دیدم کسی اینجا مطرحش نکرده..
این لینک تماشای ویدئو:
w w w.y o u t u b e .c o m/watch?v=jserUk8bPz8&feature=player_embedded
(برای مستقیم کردن از سایت benderconverter.com استفاده کنید)
فوووووق العادس ویدئو!!
حتما ببینیدش!!!
من یکی که شیفتش شدم..
مقداری از امکانات اضافه شده :
تعویض ویجت در این نسخه به صورت گوشی های اندرویدی شده یعنی با فشردن صفحه نمایش ,منو تعویض ویجت
ظاهر میشه و عملیات تغییر ویجت هم مقداری روان تر و جذاب تر شده
در منو هم به همین شکل با نگه داشتن انگشت در جای خالی میتونید عملیات جابجایی و حذف نرم افرار ها رو انجام بدید
یه نکته نگران کننده ای که در نسخه فعلی وجود داشت این بود که اگر خدایی نکرده دکمه منو گوشی از کار میفتاد دیگه دسترسی به منو امکان پذیر نیود اما در این
نسخه میتوان به صورت رفت و برگشت عمودی بین هوم اسکرین و صفحه منو حرکت کرد که در نوع خودش بی نظیر و بسیار جذاب و دوست داشتنی هست
همچنین تعداد آیکون های حاضر در منو از 3 در 4 به 4 در 5 تغییر کرده
تسک منیجر بسیار قدرتمند شده و بسیار کارآمد و جذاب شده و میشه گفت حتی از نمونه موجود در دیگر سیستم عامل ها بهینه تر شده
گالری عکس ها افکت فوق العاده زیبایی داره!
موزیک پلیر بسیا کارآمدتر و زیبا تر ! (در حین گشت و گذار در منو میشه آهنگ رو عوض کرد و... )
دفترچه تلفن با اینترفیس زیبا و روان و بسیار کامل
اضافه شدن فرمان صوتی!
من که با دیدن این ویدئو و یکم تحقیق، خیلی به بادا امیدوار شدم!!
اولا مثل این که فروش فوق العاده ای داشته!! حتی فروشش از آندروید هم بیشتر بوده (به نسبت زمان)
و این درصورتیه که مدت زیادی فقط یک گوشی این سیستم عامل رو داشته!
بازی هاش هم که واقعا از نظر گرافیکی فوق العاده شدن..
درضمن.. تایید شده که ویو 1 و ویو 2 به بادا2 آپگرید میشن... به نظر من و با توجه به این که سخت افزارش حتی از iphone 4 هم قوی تره (اینو نمیدونستم!!! :18: )
هیچ دلیلی نداره سامسونگ ساپورتشو قطع کنه!!
درکل به نظرم با توجه به پیشرفت فوق العاده ی بادا 1 و 1.2 و همینطور اپن سورس بودن بادا2 آینده ی
بسیار بسیار روشنی درمقابل بادا قرار داره!!
تازه یه مزیتی هم که بادا داره اینه که به راحتی تم براش گیر میاد و ظاهر گوشی رو به راحتی
تغییر میده و از یکنواختی در میاره!
متن بالا رو تقریبا از فروم موبایلستان گرفتم
خبر کمی قدیمیه.. ولی دیدم کسی اینجا مطرحش نکرده..
این لینک تماشای ویدئو:
w w w.y o u t u b e .c o m/watch?v=jserUk8bPz8&feature=player_embedded
(برای مستقیم کردن از سایت benderconverter.com استفاده کنید)
فوووووق العادس ویدئو!!
حتما ببینیدش!!!
من یکی که شیفتش شدم..
مقداری از امکانات اضافه شده :
تعویض ویجت در این نسخه به صورت گوشی های اندرویدی شده یعنی با فشردن صفحه نمایش ,منو تعویض ویجت
ظاهر میشه و عملیات تغییر ویجت هم مقداری روان تر و جذاب تر شده
در منو هم به همین شکل با نگه داشتن انگشت در جای خالی میتونید عملیات جابجایی و حذف نرم افرار ها رو انجام بدید
یه نکته نگران کننده ای که در نسخه فعلی وجود داشت این بود که اگر خدایی نکرده دکمه منو گوشی از کار میفتاد دیگه دسترسی به منو امکان پذیر نیود اما در این
نسخه میتوان به صورت رفت و برگشت عمودی بین هوم اسکرین و صفحه منو حرکت کرد که در نوع خودش بی نظیر و بسیار جذاب و دوست داشتنی هست
همچنین تعداد آیکون های حاضر در منو از 3 در 4 به 4 در 5 تغییر کرده
تسک منیجر بسیار قدرتمند شده و بسیار کارآمد و جذاب شده و میشه گفت حتی از نمونه موجود در دیگر سیستم عامل ها بهینه تر شده
گالری عکس ها افکت فوق العاده زیبایی داره!
موزیک پلیر بسیا کارآمدتر و زیبا تر ! (در حین گشت و گذار در منو میشه آهنگ رو عوض کرد و... )
دفترچه تلفن با اینترفیس زیبا و روان و بسیار کامل
اضافه شدن فرمان صوتی!
من که با دیدن این ویدئو و یکم تحقیق، خیلی به بادا امیدوار شدم!!
اولا مثل این که فروش فوق العاده ای داشته!! حتی فروشش از آندروید هم بیشتر بوده (به نسبت زمان)
و این درصورتیه که مدت زیادی فقط یک گوشی این سیستم عامل رو داشته!
بازی هاش هم که واقعا از نظر گرافیکی فوق العاده شدن..
درضمن.. تایید شده که ویو 1 و ویو 2 به بادا2 آپگرید میشن... به نظر من و با توجه به این که سخت افزارش حتی از iphone 4 هم قوی تره (اینو نمیدونستم!!! :18: )
هیچ دلیلی نداره سامسونگ ساپورتشو قطع کنه!!
درکل به نظرم با توجه به پیشرفت فوق العاده ی بادا 1 و 1.2 و همینطور اپن سورس بودن بادا2 آینده ی
بسیار بسیار روشنی درمقابل بادا قرار داره!!
تازه یه مزیتی هم که بادا داره اینه که به راحتی تم براش گیر میاد و ظاهر گوشی رو به راحتی
تغییر میده و از یکنواختی در میاره!
متن بالا رو تقریبا از فروم موبایلستان گرفتم