ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در ريستارت و خاموش شدن

1clik
03-02-2011, 22:04
دوستان وین 7 رو نصب کردم و بعد از نصب اجازه اجرا شدن برنامه های اضافی رو هنگام بوت لغو کردم اما با ایحال هنکام بوت شدن سرعت خوبه اما هنکام ریستارت یا خاموش کردن خیلی طول میکشه حدودا 3-4 دقيقه
لطفا راهنمایی فرمایید؟

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

سلام
دوستان از نصب مکرر ویندوز خسته شده ام لطفا راهنمایی فرمایید از کدوم نرم افزار استفاده کنم البته ویندوز 7 هم ساپورت کنه
میخام بعد از نصب ویندوز و برنامه های سخت افزاری ازش یه ایمیج تهیه کنم و بعدا موقع ایراد ویندوز از رو ایمج بتونم نصب کنم؟
در ضمن با ایمج چقدر طول میکشه نصب بشه؟
لطفا کرکشم بدین
با تشکر

ebicross
03-02-2011, 22:14
احتمالا سرویسهای خاصی بعضی نرم افزارهاتون دارند که یا دیر بسته میشه و یا پروسه ای داره که end نمیشه.
از نرم افزار TuneUp Utility استفاده کنید و مشکل رو براتون حل میکنه.
ویروس هم میتونه باشه.

برای گرفتن BackUp از خود ویندوز استفاده کنید.
در بخش BackUp and restore باید Create System Image رو انتخاب و فضایی رو برای ذخیره انتخاب کنید.
این پشیبان شامل ویندوز؛ برنامه ها و تنظیمات میشه که براحتی قابل بازیابی هستش.
ولی برای اینکه ویندوزتون خراب نشه راههای زیادی هست. شما میتونید یک ویندوز رو تا بیشتر از یک سال هم بدون هیچ مشکلی نگه دارید. بستگی به خود شما داره که ویندوز چقدر زود خراب شه.
یک آنتی ویروس خوب؛ نرم افزار بهینه کننده ی خوب و حذف نرم افزارهای اضافی کاملا به شما کمک میکنه.

موفق باشید.

1clik
03-02-2011, 23:45
مرسي از پاسختون
ولي من 2 روز نيست ويندوز نصب كردم آخرين ورژن آنتي ويروس اوست روش نصب كردم ا msconfig هم كل برنامه هاي اجرايي رو تيكش رو برداشتم و اين مشكل رو دارم. حتي قبل اينكه ريستارت يا خاموش كنم از طريق task maneger‌ هم چك كردم كه ديدم هيج برنامه اي فعال نباشه