ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمايش درايو فلش در My Computer

iman_s
03-02-2011, 18:30
سلام
وقتي فلش وصل ميكنم توسط ويندوز شناخته ميشه ولي تو My Computer‌ درايوي(Volume) بهش اختصاص داده نميشه.
با نصب مجدد ويندوز هم مشكلم برطرف نشد.
اينم عكسي از Device Manager‌ وقتي فلش وصل هست ولي نميشه به محتوياتش دسترسي داشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iman_s
05-02-2011, 17:49
پس متخصصين پي30 كجا رفتند؟

EXTREME
05-02-2011, 17:59
فلش رو به اتصالات usb دیگه بزنید ببینید بازم همینطوره یا نه
کار بعدی که باید بکنید اینه که فلشتون رو روی یه سیستم سالم امتحان کنید تا معلوم بشه مشکل از سیستم شماست یا فلش
خبرشو بدید

iman_s
06-02-2011, 10:34
ممنون.
به پورت OnBoard‌ مادربور وصل ميكنم.با دستگاههاي ديگه مثل بلوتوث و پرينتر و ... كار ميكنه ولي فلش رو مشكل داره.فلش رو كامل ميشناسه ولي تو ليست درايوها نمياره
مشكل از فلش نيست.هر فلشي وصل ميكنم همينجوره.

EXTREME
06-02-2011, 10:38
ممنون.
به پورت OnBoard‌ مادربور وصل ميكنم.با دستگاههاي ديگه مثل بلوتوث و پرينتر و ... كار ميكنه ولي فلش رو مشكل داره.فلش رو كامل ميشناسه ولي تو ليست درايوها نمياره
مشكل از فلش نيست.هر فلشي وصل ميكنم همينجوره.
ویندوزتون زو عوض کنید و درایورهای سیستم رو مجددا نصب کنید سیم usb جلوی کیس رو هم چک کنید و usb های
عقب رو هم از تو ستاپ چک کنید که فعال باشه فکر کنم مشکلتون حل بشه

aaaammmm87
06-02-2011, 10:46
سلام
روی my computer راست کلیک کن manage رو انتخاب کن و در پنل سمت راست disk manager رو انتخاب بعد درایو فلشت رو پیدا که کردی روش راست کلیک کن و change drive and ....... رو انتخاب کن و Add رو کلیک و اسم درایوی بهش اختصاص بده .

forhuonly
06-02-2011, 11:11
هیچ پیغام خاصی نمیده؟
شما توی یک user دیگه ویندوز هم تست کن.

EXTREME
06-02-2011, 11:38
سلام
روی my computer راست کلیک کن manage رو انتخاب کن و در پنل سمت راست disk manager رو انتخاب بعد درایو فلشت رو پیدا که کردی روش راست کلیک کن و change drive and ....... رو انتخاب کن و Add رو کلیک و اسم درایوی بهش اختصاص بده .

این برای زمانی هست که پارتیشن بیاد بعد نام نداشته باشه مشکل ایشون فرق داره کلا پارتیشن نمیاد تو my computer

forhuonly
06-02-2011, 12:00
شما احتمالا نام فلشت با یک نام دیگه کانفلیکت شده: ( G و H روی داخل my computer دارید؟ )
شما فلش رو نصب کنید و بعد به آدرس زیر برید:
Control Panel \Administrative Tools\Computer Management
روی درایو که احتمالا مشکل ساز هست در removable storage رایت کلیک کنید و rename کنید.

iman_s
06-02-2011, 13:45
توي ويندوز قبلي هم همينطوري شده بود و با عوض كردن ويندوز درست نشد.
تو setup چيز خاصي نديدم كه تاثيري روي usb‌ داشته باشه چون با بقيه دستگاهها بدون مشكل كار ميكنه و با Default كردن هم درست نشد.
مدل مادربورد GeForce 6100PM-M2
ويندوز XP
Usb هاي جلو خراب شده و ديگه كار نميكنه.ممكنه ربطي به اون داشته باشه؟

forhuonly
06-02-2011, 14:56
شما با یک فلش دیگه تست کن.

EXTREME
06-02-2011, 15:46
توي ويندوز قبلي هم همينطوري شده بود و با عوض كردن ويندوز درست نشد.
تو setup چيز خاصي نديدم كه تاثيري روي usb‌ داشته باشه چون با بقيه دستگاهها بدون مشكل كار ميكنه و با Default كردن هم درست نشد.
مدل مادربورد GeForce 6100PM-M2
ويندوز XP
Usb هاي جلو خراب شده و ديگه كار نميكنه.ممكنه ربطي به اون داشته باشه؟
اگه usb های جلو خراب شدن خوب دیگه فلش کار نمیکنه و اصلا خوب نیست که فلش بهش بزنید چون ممکنه اتصالی بکنه
usb های عقب هم از تو بایوس فعال میشوند و به usb های جلو ربطی نداره
یه دور از تو device mnaager یو اس بی هارو unistall کنید و مجددا نصب کنید

iman_s
07-02-2011, 10:16
مثل اينكه مشكلس حل نشدنيه.
تو فروم هاي خارجي هم گشتم با راهنماييهاي اونا هم مشكلم حل نشد.واسه اونها تو Computer management درايو usb رو نشون ميداد ولي واسه من اوجا خبري از Usb‌ نيست.

EXTREME
07-02-2011, 10:29
مثل اينكه مشكلس حل نشدنيه.
تو فروم هاي خارجي هم گشتم با راهنماييهاي اونا هم مشكلم حل نشد.واسه اونها تو Computer management درايو usb رو نشون ميداد ولي واسه من اوجا خبري از Usb‌ نيست.
یک دور ویندوز رو عوض کنید ببینید درست میشه ویندوز میتونه باعث خیلی از مشکلا بشه از اونجا فلش رو رو سیستم های دیگه تست کردید و گفتین سالمه پس هر چی مشکل هست مربوط به سیستم شماست
بعد از تعویض ویندوز هم اسکن ویروس کنید و درایور هارو کامل نصب کنید احتمالا درست میشه

iman_s
07-02-2011, 13:54
خودم هم تعجب ميكنم چرا اينجوريه.هر فكري به نظرم ميرسيده اجرا كردم.قبلا فكر ميكردم آنتي ويروس درايور رو مسدود كرده ولي بعد از تعويض ويندوز باز هم مشكل داره

کیوان معینی
15-05-2011, 16:42
من دقیقا همین مشکل رو با فلش پخش ماشین داشتم که روی پخش ماشین باز میشد و روی کامپیوترم ( با ویندوز xp ) باز نمیشد.

دلیل : یه ویروس مسخره !

راه حل :
فلش رو روی یه سیستم دیگه با آنتی ویروس آپدیت و ترجیحا وینوز 7 وصل کن . (برای من که شناختش ) تا ویروسهاش پاک بشن و در نهایت فرمتش کن . ( میتونی قبل فرمت از اطلاعاتت توی همین کامپیوتر یه کپی بگیری )
حالا فلش رو به کامپیوتر خودت بزن، شناخته میشه ولی نمایش داده نمیشه ( همون چیزی که خودت گفتی )
برای حل این مشکل برو توی Device manger و درایورش رو uninstall کن .و دوباره وصلش کن . تمام !

hotpirlo
21-11-2013, 11:28
با سلام

من هم اين مشكل رو داشتم

جالب بود كه توي my computer نمياره ولي توي cmd ميشناسه !! پس حدس زدم مشكل از explorer باشه. يكبار پورسس مربوط به explorer را end زدم و دوباره از طريق run دستور explorer را اجرا كردم درست شد.

اميدوارم به دردتون بخوره:n26: