ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به دست آوردن اطلاعات از سایت ؟!

shadmehrshadow1
03-02-2011, 17:41
من میخوام اطلاعات این صفحه ی اینترنتی رو به دست بیارم .که میشه گفت XML هستش .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش میخوام اطلاعاتشو جدا جدا به دست بیارم مثل همون طوری که فایل Xml رو به دست میارن . البته مهمترین بخش و اصلی ترین بخشش به دست آوردن اطلاعاتش هست .مثلا میشه اطلاعاتشو به شکل یه فایل XML ذخیره کرد . نمیدونم میشه چنین کاری کرد یا نه ؟ اگه میشه اونوقت راحت میشه اطلاعاتشو جدا جدا به دست آورد .اگه هم راه حل بهتری سراغ دارید بگید .مثلا یه قسمت داره به نام city data یا postal_code data یا condition data میخوام که هرکدوم رو جدا جدا به دست بیارم .

eAmin
03-02-2011, 21:51
برای دانلود اطلاعات داده شده می تونید از کلاس WebClient و متد DownloadString اطلاعات صفحه مورد نظر رو دریافت کنید، بعد از اون می تونید توسط کلاسهای XML Parser که در خود Net. موجوده اطلاعات XML داده شده رو استخراج کنید.

shadmehrshadow1
05-02-2011, 18:29
برای دانلود اطلاعات داده شده می تونید از کلاس WebClient و متد DownloadString اطلاعات صفحه مورد نظر رو دریافت کنید، بعد از اون می تونید توسط کلاسهای XML Parser که در خود Net. موجوده اطلاعات XML داده شده رو استخراج کنید.

می خوام ببینیم اصلا میشه اطلاعاتشو به فایل Xml تبدیل کرد و
اگه لطف کنی و یه کد بزاری که این کار رو انجام بده خیلی خیلی ازت ممنون میشم .

shadmehrshadow1
08-02-2011, 16:01
میشه یکی کار ما رو راه بیاندازه ؟!

eAmin
08-02-2011, 18:19
می خوام ببینیم اصلا میشه اطلاعاتشو به فایل Xml تبدیل کرد و
اگه لطف کنی و یه کد بزاری که این کار رو انجام بده خیلی خیلی ازت ممنون میشم .
اصلا خودش یک فایل xml هست!
در مورد هر یک از مواردی که در پست قبلی خودم بهتون گفتم در msdn جستجو کنید، جواب سوالتون رو اونجا پیدا می کنید.

shadmehrshadow1
09-02-2011, 11:06
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون . من تونستم اطلاعات اون صفحه رو بخونم و حتی به فایل XML هم تبدیلش کردم .یعنی به صورت XML روی سیستم ذخیره کردم .
ولی هرکاری کردم نتونستم اطلاعات اون فایل XML رو به صورت جدا جدا بخونم . تا حالا این طوری ندیده بودم .