مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید سیستمه عجیب
fabio montari
03-02-2011, 01:34
سلام دوستان راستش من نمیخوام بگم کیس میخوام من یه all in one میخوام و به نظرتون ایو بگیرم HP
یا HP ProBook 4520s-
TouchSmart 300-1205
و اون لبه تابه همایونی رو به یه مانیتور lcd asus full hd 23 وصل کنم یعنی میخوام به از laptop به عنوان desktop استفاده کنم حالا نظرتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
with this
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mg_mahyar
03-02-2011, 02:10
خوبه ولی مشروط
شما اول از همه موس و کیبرد وایرلس بخر A4tech و فیلیپس گزنه های خوبی هستن. حد اکثر هم 50 تومن میشه . علت اینکه خود مانیتور لپ تاپ مزاحمت برات ایجاد نکنه وسیم ها مشکل ایجاد نکنن قطعا به اونا نیز داری.
دوم اینکه HP به درد این کار نمیخوره. برو سراغ زیمنس و فوجیتسو. اولا مشکل داغ کردن کمتره ثانیا پورت VGA پشت لپ تاپه نه کنارش.
ولی مشکل اصلی شما اینه دلیل این کار معمولا یک چیزه: بودجه کافی یا جا برای خرید کیس و لپ تاپ ندارید خوب یک لپ تاپ 18 اینچ بخر.و یک توصیه میکنم اونم اینکه حتما مطمین باش رزولوشن لپ تاپ و مانیتور یکی باشه. مثلا هر دو FULL HD وگرنه هر بار روشن کردن مجبوری لپ تاب رو باز کنی رزولوشنو تغییر بدی و بعد شروع به کار کنی. که خیلی آزار دهندس
fabio montari
03-02-2011, 03:16
موس کیبور وایرلس دارم حالا بحث این نیست بحثه اینکه چی بگیرم در مورد لپ تاپ هم hp خوبه خودم دارم dv3 راضیم مثلا 6 ساعتم روشن بوده مشکلی نداشته و پورت vga به دردم نمیخوره hdmi میخوام که اونم تو کل لپ تاپ ها بغلشون هست
در مورد بوجه که فکر کنم کیس بخوام بگیرم که ارزون تر میشه و دیگه کیس نمیخوام یه چیزه جمع و جور میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چطوره ؟
اینم 1 تومنه لپ تاپ نوع صفحه بزرگ - وزن 15 کیلوگرمپردازنده: AMD Athlon II 235e dual-core processor Athlon Turion X2 2.7 GHz - Cache 2 MB - BUS 800 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 3200 256 MB UpTo 1919 MB
صفحه نمایش: 20.1" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port - S-Video
سایر مشخصات: باتری فاقد باتری - Microsoft Windows 7
mg_mahyar
03-02-2011, 03:40
کاربردت چیه؟ اگر فقط وب گردی و تایپ و ایناس خوبه ورگنه نه
اون عکسی که دادی فکر کنم پرو بوک هست با بدنه پلاستیکی
منظور من از داغ کردنم کارکرد 24 ساعته.
من خودم وایو دارم شاید روزی بالای 15 ساعت روشنه
در هر صورت اگر فقط همینه که میگی فکر خیلی بدی نیست. ولی لپ تاپ صفحه بزرگ رو توصیه میکنم . یه بار دیگم میگم حتما رزولوشن لپ تاپ و مانتور یه جور باشه
مثلا اگر 1600*900 هست فقط سری fw سونی میتونی بهش بزنی.
البته نه اینکه نشه ولی هر بار مجبوری رزولوشنو تغییر بدی
fabio montari
03-02-2011, 03:52
من فقط اهنگ گوش میدم وب گردی میکنم دارم تو یاهو چت میکنم 20 تا صفحه بروزر بازه این وسط شاید یه ویدیوه Hd ]م باز کنم الان اینارئ ساپورت میکنه
ائن عکسی که گذاشتم فکر کنم درست باشه بدنشم المینیومیه و درباره ی رزلوشن میگم مانیتورم fulll hd هست یعنی همین asus و لپ تاپ هم 1080*720 رو ساپورت میکنه دیگه
mg_mahyar
03-02-2011, 04:18
خوب all in one رو بی خیال بشو فعلا شک دارم همه اینا رو با هم براورده کنه. البته مدل های گرون ترش میتونه ولی فعلا نه.
در مورد اتصال به مانیتورم میشه ولی شما یه مشکل دارید.
هر بار port hdmi یا VGA رو به سیستم بزنید باید رزولوشن رو full Hd کنید . دستی و هر بار در میارید دستی باید بر عکس کنید. (موقع در آوردن شاید نیاز نباشه)
با وصل کردن مانیتور به لپ تاپ یه نمه دما لپ تاپ بالا میره در حد اجرا یک بازی.
به نظرم با یک مانیتور معمولی از دوستات چک کن اگر خوب بود بخر. به نظرم حس خوبی نمیده.
MSI - Wind Top AE2020 =1050
این هم قیمته ولی پردازنده بهتره
سعی کن در درجه اول پردازنده core i7 بعدش core i5 بعدش dual-core باشه. بقیه پردازنده ها خیلیخوب جواب نمیدن . ضمنا از atom هم بهشدت پرهیز کن.
این گزینه خوبیه ولی فول چ دی نیست. به نظرم با این بودجه بی خیال بشی بهتره. همون مانیتورو یک بار تست کن اگر جواب گرفتی بخر
fabio montari
03-02-2011, 14:38
حالا باید تصمیم بگیرم راستی چرا پردازنده اون hp alllinone بده ؟
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
خوب all in one رو بی خیال بشو فعلا شک دارم همه اینا رو با هم براورده کنه. البته مدل های گرون ترش میتونه ولی فعلا نه.
در مورد اتصال به مانیتورم میشه ولی شما یه مشکل دارید.
هر بار port hdmi یا VGA رو به سیستم بزنید باید رزولوشن رو full Hd کنید . دستی و هر بار در میارید دستی باید بر عکس کنید. (موقع در آوردن شاید نیاز نباشه)
با وصل کردن مانیتور به لپ تاپ یه نمه دما لپ تاپ بالا میره در حد اجرا یک بازی.
به نظرم با یک مانیتور معمولی از دوستات چک کن اگر خوب بود بخر. به نظرم حس خوبی نمیده.
MSI - Wind Top AE2020 =1050
این هم قیمته ولی پردازنده بهتره
سعی کن در درجه اول پردازنده core i7 بعدش core i5 بعدش dual-core باشه. بقیه پردازنده ها خیلیخوب جواب نمیدن . ضمنا از atom هم بهشدت پرهیز کن.
این گزینه خوبیه ولی فول چ دی نیست. به نظرم با این بودجه بی خیال بشی بهتره. همون مانیتورو یک بار تست کن اگر جواب گرفتی بخر
در مورد hdmi هم الان من لپ تابه خودمو به tv با hdmi وصل میکنم اصلا نمیخواد رزولوشن رو نتظیم کنم وصل خیلی راحت وصل میکنم جدا میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.