ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد وسترن بلک یا گرین؟؟؟

maj87
02-02-2011, 19:33
سلام

من میخوام هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال بخرم نمیدونم گرین بگیرم یا بلک و یا بلو ؟؟؟ کدوم بهتره؟؟

WD Caviar Black ؟
WD Caviar Green ؟
WD Caviar Blue ؟

ata.royalfalcon
02-02-2011, 20:10
سلام

من میخوام هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال بخرم نمیدونم گرین بگیرم یا بلک و یا بلو ؟؟؟ کدوم بهتره؟؟

WD Caviar Black ؟
WD Caviar Green ؟
WD Caviar Blue ؟

هارد گرین که کنده یعنی خیلی مناسب نصب ویندوز نیست (تجربه دوستان)
این هاردهای گرین سرعت چرخش صفحاتشون متغیره که بهش میگن IntelliPower و بعضی از مدلهای گرین Advanced Format وجود داره که باعث ممکنه باعث دردسر بشه یعنی شاید نیاز به الاین داشته باشه
کلا این مدل برای آرشیو مناسبه
ولی هارد نوع بلک برای نصب ویندوز مناسبه و سرعت چرخش صفحاتشون 7200 RPM هست و Advanced Format نداره و بالاترین و بهترین عملکرد رو دارن

maj87
02-02-2011, 20:24
هارد گرین که کنده یعنی خیلی مناسب نصب ویندوز نیست (تجربه دوستان)
این هاردهای گرین سرعت چرخش صفحاتشون متغیره که بهش میگن IntelliPower و بعضی از مدلهای گرین Advanced Format وجود داره که باعث ممکنه باعث دردسر بشه یعنی شاید نیاز به الاین داشته باشه
کلا این مدل برای آرشیو مناسبه
ولی هارد نوع بلک برای نصب ویندوز مناسبه و سرعت چرخش صفحاتشون 7200 RPM هست و Advanced Format نداره و بالاترین و بهترین عملکرد رو دارن

مدل blue چه فرقی میکنه؟؟؟
Advanced Format چی هست بیشتر میشه توضیح بدید؟؟

ata.royalfalcon
02-02-2011, 21:17
مدل blue چه فرقی میکنه؟؟؟
Advanced Format چی هست بیشتر میشه توضیح بدید؟؟

مدل بلو حد وسط این دو تاست یعنی نه کندی گرین رو داره و نه سرعت بالای بلک

در Advanced Format به جای اینکه هر سکتور اطلاعات Sync/header/Ecc خودش را داشته باشد هر ۴ کیلوبایت این اطلاعات را دارد. به همین خاطر هارد دیسک فضای بیشتری برای ذخیره اطلاعات خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اندازه سکتور هارد از 512 بایت به 4096 بایت افزایش پیدا میکنه. خلاصه باعث افزایش 7 تا 11 درصدی حجم هارد میشه ولی دردسرهایی داره که لینکش رو در پایین گزاشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

parmida00
03-02-2011, 12:25
بلک که بهترین هارده.سعی کن اگه می خواهید بگیرید سری جدید داراری sata 3 بگیرید .لیون کامپیوتر اورده 1 ترا 101 تومان.با ساتا 2 اختلاف قیمتش زیاد نیست اما آینده نگرانست.

parmida00
03-02-2011, 12:32
من تعریف هاردهای هیتاچی را هم زیاد شنیده ام.میگن خیلی دیر خرا ب میشه.
سیگیت سرعتش خوبه اما تا حالا من 2 3 تا گارانتی فرستاده ام.میگیری فقط سازگار بگیر.

Arash-18
09-03-2014, 22:36
هارد وسترن بلو ۵۴۰۰ هست؟

Arash-18
09-03-2014, 22:38
تولید کننده های هارد کدوم شرکتان اصلی ها منظورمه

ata.royalfalcon
09-03-2014, 22:48
تاپیک قدیمی هست . بهتر بود که تاپیک جدیدی برای سوال خودتان ایجاد میکردید .

هارد وسترن بلو ۵۴۰۰ هست؟

انواع 3.5 اینچی 7200rpm و مدلهای 2.5 اینچی 5400rpm هستند .

تولید کننده های هارد کدوم شرکتان اصلی ها منظورمه

List of defunct hard disk manufacturers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در عکس زیر تولید کنندگان هارد دیسک مشخص هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ion.svg/446px-Diagram_of_Hard_Disk_Drive_Manufacturer_Consolidat ion.svg.png

yaseramani
25-06-2014, 18:07
سلام دوستان من دارم هارد 1ترا وسترن خاویار بلک 64 بیت میخرم آیا خوبه هاردش؟
مشخصات سیستم من

مادربردp5kpl se ایسوز
سی پی یو E5500 اینتل
رم 2
گرافیک 1
عزیزان این هارد رو سیستمم جواب میده؟

ata.royalfalcon
25-06-2014, 19:56
سلام دوستان من دارم هارد 1ترا وسترن خاویار بلک 64 بیت میخرم آیا خوبه هاردش؟
مشخصات سیستم من

مادربردp5kpl se ایسوز
سی پی یو E5500 اینتل
رم 2
گرافیک 1
عزیزان این هارد رو سیستمم جواب میده؟

سلام .

مدلی که انتخاب کردید قابل نصب بر روی سیستمتان هست ولی با توجه به اینکه سیستم شما جدید نیست و مطمئناً کار حرفه ای هم با این سیستم انجام نمیدید خرید یک هارد دیسک معمولی با قیمت مناسب انتخاب منطقیتری خواهد بود . به هر حال اگر بودجه کافی دارید میتونید همین مدل را انتخاب کنید .

پیشنهاد میکنم مدل نامبر WD1002FAEX را انتخاب کنید که پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل جدیدتر WD1003FZEX دارد . گرچه بنظر میرسد مدل WD1002FAEX صدای بیشتری دارد.

yaseramani
27-06-2014, 00:20
سلام .

مدلی که انتخاب کردید قابل نصب بر روی سیستمتان هست ولی با توجه به اینکه سیستم شما جدید نیست و مطمئناً کار حرفه ای هم با این سیستم انجام نمیدید خرید یک هارد دیسک معمولی با قیمت مناسب انتخاب منطقیتری خواهد بود . به هر حال اگر بودجه کافی دارید میتونید همین مدل را انتخاب کنید .

پیشنهاد میکنم مدل نامبر WD1002FAEX را انتخاب کنید که پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل جدیدتر WD1003FZEX دارد . گرچه بنظر میرسد مدل WD1002FAEX صدای بیشتری دارد.

درود
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی من هزینشو دارم سفارش دادم از تهران برام بیارن بابت این مدلی که بهم پیشنهاد کردین ممنونم ولی کمی دیر شده من سفارش دادم باید دید همینی که شما میگید هست یا نه
اما یک سوال این هارد رو سیستم من هنگ نمیکنه باعث خراب شدن ویندوز یا حتی خرابی نرم افزار نمیشه من میخوام 5 تیکش کنم ممنون میشم توضیع بدید مرسی؟:n12:

ata.royalfalcon
27-06-2014, 08:59
درود
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی من هزینشو دارم سفارش دادم از تهران برام بیارن بابت این مدلی که بهم پیشنهاد کردین ممنونم ولی کمی دیر شده من سفارش دادم باید دید همینی که شما میگید هست یا نه
اما یک سوال این هارد رو سیستم من هنگ نمیکنه باعث خراب شدن ویندوز یا حتی خرابی نرم افزار نمیشه من میخوام 5 تیکش کنم ممنون میشم توضیع بدید مرسی؟:n12:

سلام .

این هارد رو سیستم من هنگ نمیکنه باعث خراب شدن ویندوز یا حتی خرابی نرم افزار نمیشه

تا زمانیکه سالم باشد (مثلاً دچار بدسکتوری نشده باشد) مشکلی برای ویندوز و عملکرد آن (مثلاً کند شدن و یا هنگ) ایجاد نمیکند .

من میخوام 5 تیکش کنم ممنون میشم توضیع بدید مرسی؟

یک راه این هست در زمانیکه ویندوز نصب میکنید ، در مرحله پارتیشن بندی ، یک پارتیشن برای نصب ویندوز روی آن بسازید (که بطور اتوماتیک Primary خواهد بود) و با الباقی فضا کاری نداشته باشید . پس از اتمام نصب ویندوز با استفاده از برنامه هایی مثل Acronis Disc Director Home و یا هر برنامه مشابه دیگر الباقی فضای پارتیشن بندی نشده را بصورت Logical پارتیشن بندی کنید .