PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در خصوص فروش یا ارتقا

pyn123
02-02-2011, 15:28
با سلام
در حال حاضر مشخصات سیستمم اینه
CPU : Dual Core Intel Pentium E2180 ,2000MHz ,1MB L2 Cache
MB : Gigabyte GA-945PL-S3
Ram :Patriot 2GB DDR2_800
VGA : NVIDIA GeForce 7100 GS (512MB
Monitor : 15" Samsung SyncMaster 510N
Audio Adapter : Realtek ALC888 @ Intel 82801GB lCH7 - High Defenition Audio Controller (PCI
network : Realtek RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit Ethernet Adapter
Modem : Creative Modem Blaster V.90 PCI DI5655
کیبرد و ماوس و اسپیکر خیلی معمولی
هارد مکستور 160GB SATAIIکه البته سروصداش دراومده فکر نکنم درست بشه و تقریبا مرخصه
درایو Sony (DVD-ROM / CD-RW
و یک درایو DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM

کاربردم بیشتر تماشای فیلم هستش و شاید بزودی رو بیارم به دیدن فیلما با کیفیت FullHD و بازی هم بدم نمیاد گاهی بکنم . از نرم افزارهای سنگین گرافیکی و مهندسی و ... هم اصلا استفاده نمیکنم.

میخواستم ببینم اولا چه قدر می ارزه و آیا بهتره همینو ارتقا بدم و فقط قطعاتی مثل مانیتور ، هارد ، اسپیکر و نمیدونم اونهایی که لازمه رو تغییر بدم و یا کلا ردش کنم بره و یک سیستم جدید ببندم.

لطفا دوستان راهنمایی فرمائید.

mg_mahyar
02-02-2011, 16:27
با ارتقا موافقم
چون شما ارتقا میدین اگر راضی نبودین قطعات دیگه رو هم عوض میکنید
شما سیستم جدید هم بخواهید بخرید hard segate 7200:12 1TB =65 رو میخواهید. بخرید و گرافیک و .... مانیتور. حالا فرضا اینا رو خریدین و راضی نبودین میتونید رم و مادربرد و پردازنده رو هم تغییر بدین.
ولی فکر میکنم نیازتون با همون تغییرات رفع بشه.

pyn123
02-02-2011, 19:00
با سپاس فراوان
خودم هم نظرم همینه که فعلا فقط هارد و مانیتور رو بخرم + یه speaker خوب و بعد باقی قطعات اگه لازم شد عوض کنم
در مورد این قطعات نظری ندارید مانیتور جه برندی LCD یا LED , ... قیمت ؟ اینا که ریموت کنترل دارن داستانش چیه ؟
ضمنا اکه ببینم قیمت مناسب برمیدارن شاید نظرم تغییر کرد و فروختمش کسی از دوستان میدونه چه قیمتی میتونم این سیستم رو بفروشم ؟

mg_mahyar
02-02-2011, 19:11
زیاد نمیخرن
ولی بودجتو مشخص کن. بتونیم کمکت کنیم. برای قطعات .
موس و کیبرد فیلیپس وایرلس هست 45 تومن.
مانیتور هم از 220 تومن جنس خوب هست به بالا
SAMSUNG 22" P22500 =215
این م فول اچ دی هست هم سامسونگه هم زمان تاخیر ک داره 2 میلی ثانیه و...
LG22 2253TQ =205 اینم تقریبا خوبه. همه امکانات رو داره.
و تا 750 تومن که ماینتور هایس سه بعدی هست. حالا محدوده بودجتو مشخص کن.
اسچیکرم معمولا نظر نمیدم ولی یه دوتییکه فیلیپس دیدم 35 تومن بود نارجی سفید بود صدای خوبی هم داشت (کلا اعتقادی به سر و صدا ندارم و در مورد اسپیکر دوستان نظر میدن بعدا)
LED کنتراست بالا داره و باریک تره و مصرف برق کمتری داره در عوض قیمت بالاتری هم داره.

iceweek
02-02-2011, 19:33
شما محدودیت در خرید پردازنده دارید و بیشتر از e4700 نمی ارزه بگیرید.و اون هم خریدش به صرفه نیست.شما چون کاربردتون فیلم هست اول هارد و مانیتور بخرین.بعد کارت گرافیک.به قول دوستمون بعد راضی نشدید کلشو عوض کنید.کارت گرافیک هم اگر بازی هم براتون مهمه به نظرم Gainward GTS 450 بخرید اگر قصد عوض کردن cpu را در اینده نزدیک دارید