مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب هارد
یه هارد قدیمی مکستور دارم بعضی موقع تو ویندوز یه دفعه یه صدای تق میده بعد 5 ثانیه سیستم هنگ میکمه کلا.مشکل از چیه دوستان به نظرتون ؟؟
منم يه هارد 80 مکستور دارم.حدودا 6 يا 7سال داره کار ميکنه و يک ماهه پيش دقيقا همين مشکل برام پيش اومد.
بعد از چند روز ديگه اصلا بالا نيومد
تا اينکه هارد و درآوردم و بعد از کلي کلنجار رفتن فهميدم که تو حالت برعکس کار ميکنه و تا الان هم که بصورت برعکس بستمش مشکلي نداشته(گوش شيطون کر:4: )
حالا از نظر فني ديگه نفهميدم کدوم قطعه مشکل داره.:5:
سکته ای بوده D:
برای من تا الان برعکس بود الان معمولیش کردم
zentex586
06-02-2011, 16:41
یه هارد قدیمی مکستور دارم بعضی موقع تو ویندوز یه دفعه یه صدای تق میده بعد 5 ثانیه سیستم هنگ میکمه کلا.مشکل از چیه دوستان به نظرتون ؟؟
من هم این مشکل رو با یه هارد مکستور 40 گیگا بایت داشتم، من احتمال میدم که وقتی تعداد بد سکتورهای یه هارد دیسک از مقدار مشخصی بیشتر میشه، سیستم S.M.A.R.T هارد به کامپیوتر اعلام Failure میکنه.
بر عکس نصب کردن هارد دیسک ایده جالبیه، ولی من طور دیگه ای مشکل رو حل کردم. یه فن 10 سانتی متری (از نوع معمولی، بدون حسگر و تنظیم کننده دور فن) رو به حالت دمنده با فاصله 20 میلی متر از هارد دیسک (با پایه های چوبی و با چسب) نصب کردم و فن رو هم به مادربرد متصل کردم، و مشکل کاملن حل شد طوریکه الان یک ساله که با همون وضعیت دارم ازش استفاده میکنم و حتی یک بار هم صدای تق نداشته.
من فکر می کنم موقعی که هارد دیسک گرم میشه (با توجه به اینکه هاردهای قدیمی تعداد دیسک های بیشتری هم دارن و موتورشون بار بیشتری تحمل میکنه) برای هاردهای با بد سکتور زیاد پیدا کردن داده ها سخت تر میشه و تعداد دفعات بیشتری امتحان میکنه، و در آخر هم، البته بعضی مواقع فقط، هد ها رو ناگهان به محل پارک ”park spot“ میبره و اون صدای تَق هم از اینجا ناشی میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.