مشاهده نسخه کامل
: مشكل بابيلون
نميدونم چرا بابيلون6 اين پيغامو ميده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي مجبور شدم كه پاكش كنم و رجيسترمو تميز كنم و دوباره نصب كنم و حتي درايو نصبشو هم عوض كردم ولي فايده اي نداشت.........
چه جلب منم همین مشکل دارم
spider703
22-05-2006, 12:15
فايل دريافتي شما خراب هست دوباره بايد دانلود كنيد زياد پيش مياد از اين حالتها حالا چه بابيلون چه نرم افزار هاي ديگه
siavash_ahmadpour
22-05-2006, 13:36
راست میگی خیلی جلب زدست ماله منم همینجوری شد.
mm2 و siavash_ahmadpour جون دوستان عزيز اولا كه عضويت شما را تبريك مي گويم و ثانيا اينجا ما بايد به همديگر كمك كنيم نه اينكه ................به هر حال شوخي هم حدي داره .........
منظور شما از فايل دريافتي يعني هموني كه دانلود كردمه .....آخه برنامه كاملا نصب ميشه و همينطور كرك ولي وقتي كه ميخوام يه كلمه رو ترجمه كنم به اين مشكل برمي خورم ........اگه اينطور باشه پس بايد يه بار ديگه ورژن 6 دانلود كنم؟؟؟!!!
من دوبازه ورژن 6 دانلود كردم ولي همون آش و همون كاسه ..........اين مدليشو نديده بودم .....حالا بازم من تنها اين مشكل ندارم حداقل اگه چندتا باشيم زودتر جوابمون رو ميدن...........
Behroooz
22-05-2006, 16:41
دوباره داونلودش كن
مشكلت حل ميشه
دانلود كردم ولي فايده اي نداره......
Honradez
22-05-2006, 21:42
حتي مجبور شدم كه پاكش كنم و رجيسترمو تميز كنم و دوباره نصب كنم و حتي درايو نصبشو هم عوض كردم ولي فايده اي نداشت.........
بله مشكل منم هست، قبلا سالم بود ولي حالا اين ارور رو ميده!
Soshiant
22-05-2006, 22:34
اگر اجازه ندید بابیلون به اینترنت وصل بشه مشکل پیش نمیاد
به نظر میرسه این روش جدید بابیلون برای از کار انداختن ورژن های تقلبی هست
بعد از اتصال به اینترنت بابیلون مشکل پیدا میکنه و حتی اگر دباره نصب بشه قابل کرک کردن نیست
فکر کنم باید منتظر کرک جدید بمونم
Dash Ashki
23-05-2006, 00:12
سلام به همه دوستان
مخصوصا زندگی جان ;)
داداش غمت نباشه این مشکل دیروز واسه منم اتفاق افتاد :sad:
منم مثل خودت دوباره نصب کردم ولی اینبار به جای کرک از licence key استفاده کردم و مشکل حل شده
و موقعی که به اینترنت هم وصلم مشکلی نداره.
بیا اینم سریال نامبر
User Name: Mary Lundberg
License Code: 7430CPN49Y24TAK5PKFF579BBXNDJYA
Dash Ashki
23-05-2006, 00:18
و اینم سریال های دیگه
User Name: Trans Lite
License Code: 5Q64K8BMZCCGEQGQ3QW3TU767S6MSSG3
Username: Rochelle Kessler
License code: X9TKT2UWV66SZ4W2R8WK7588MPT
User Name: Hochu V Paris
License code: EDFQ8VDNFC97DW58GBVGH7CHNABUJU5M
User Name: Andr Forum
License Code: A7330D950A66F5830A66D74
User Name: Che Guevara
Serial: QZDSEBF94P3K5AUVS8NC6T
.............................
Babylon 6
User Name: Che Guevara
Babylon 6: QZDSEBF94P3K5AUVS8NC6T
==========================================
User name for all: comatose
Oxford Dictionary and Thesaurus: NWR4G06R7JB6QEBR9UG77T7S6A
Britannica Concise Encyclopedia: 76BNBAB7HN2BVJX23X8
Merriam-Webster's Collegiate® Dictionary and Thesaurus: BU0HH5G8M6K0NTSZ5TWE42NY5XT
Larousse French Multilingual Pack: 9W2XG63R3AU8XPDGNUT0752S49Z64QVYZSBX52UTKR6AFX9A2A 9YUSZSX
Harrap Business Fre-Eng-Fre: RWBMZTFGTQY7WRMNXVFDNWJQRQA
Wahrig German Dictionary: GCDT8BSC0Z0339JE6DH0DCA
PONS Universelles Package: 3Z49EQ29UEKM6AFYPAVQGUXQW3E9Y8Q0R92W77SGRGBJDW2NUF DJ5GRK9N65RCSUH548CJ
============================================
User name for all: Danko
Genius + Meikyo: VWDTZUMGV8F72ZCEGUNUSCBJB9JJUKX0
Van Dale Dutch Dictionaries Package: APBY3ARUMRRBUW68XRK2CHSTFMKD9VPHKT2DXEGS4QD9AQ6VH9 HE
Michaelis Portuguese Dictionaries Package: VK3M56CAEPGZV0YSGNUBA4WBJXBZ22MMTQYGCVTDQUTYMA5MPF QJG5DBN2
Babylon's Deluxe Spanish Package: FFC0QU95C65F73RJUHM4ZZ84EDT7ZWA0B5RHDWGSDJFW3PMQZ6 X4TY0E4TFW3G3BP330V
Terus Hebrew-Russian-Hebrew: 4K2V562AEKGZXH5US4P9PXMY3XBH0X
آره درسته اين مشكل به دليل لايسنس شماست
موقعي كه به اينترنت وصل ميشين بابيلون رو از توي تري ببندين .
موفق باشين
armin_goooodboy
23-05-2006, 00:33
سلام دوستان
من هم دقیقا همین مشکلو از امروز صبح پیدا کردم
الان بابیلون رو uninstall کردم و دوباره به سریالی که داش اشکی داد نصب کردم
با این
Che Guevara
QZDSEBF94P3K5AUVS8NC6T
امیدوارم حل شه
مرسی از همه مخصوصا داشی خودم
ebinem173
23-05-2006, 08:48
اوایلش مشکل نداشت و فکر نمیکنم دیگه بشه باحاش یه اینترنت وصل شد
باید دوباره نصبش کنیم و سریال جدید بدیم و دیگه نزاریم به اینترنت وصل شده
مثل بابیلون 5
Dash Ashki
23-05-2006, 10:41
سلام دوستان
من هم دقیقا همین مشکلو از امروز صبح پیدا کردم
الان بابیلون رو uninstall کردم و دوباره به سریالی که داش اشکی داد نصب کردم
با این
Che Guevara
QZDSEBF94P3K5AUVS8NC6T
امیدوارم حل شه
مرسی از همه مخصوصا داشی خودم
سلام
قابلی نداشت داش آرمین (خاری برار)
خوشحالم که مشکل شما و دوستان دیگه حل شد
:
سلام به همه دوستان
مخصوصا زندگی جان ;)
داداش غمت نباشه این مشکل دیروز واسه منم اتفاق افتاد :sad:
منم مثل خودت دوباره نصب کردم ولی اینبار به جای کرک از licence key استفاده کردم و مشکل حل شده
و موقعی که به اینترنت هم وصلم مشکلی نداره.
بیا اینم سریال نامبر
User Name: Mary Lundberg
License Code: 7430CPN49Y24TAK5PKFF579BBXNDJYA
بازم سلام دوست عزيز وهميشه همراه بنده حقير
اول فكر كردم فقط مشكل منه ولي اينجور كه پيداست طرفداران داره زياد ميشه .....داش اشكي عزيز من مجبور شدم ورژن قبلي رو نصب كنم چون اصلا ياد سريال نبودم البته اينا رو كه دادي داشتم ولي اصلا حواسم نبود حالا يه دفعه ديگه امتحان ميكنم ببينم چجور ميشه ........بازم خيلي خيلي مرسي از شما دوست عزيز و همچنين بقيه دوستان كه منو راهنمايي كردند.......... :biggrin: :rolleye: :) :laughing: :cool: :tongue: ;) :tongue: ;)
ebinem173
23-05-2006, 12:28
من با سریال جدید دوباره نصبش کردم و با فایروال هم نزاشتم به اینترنت وصل شه ولی بعد از نصب و کرک کردن دوباره همون پیغام رو داد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته قبل از کرک کردن درست بود و کار کرد
من دوباره نصب كردم و با سريال رجيسترش كردم البته تيك آپديتشو برداشتم چون فكر كردم چون براي آپديت بايد به سايت خودش متصل بشه امكان داره دوباره قاط بزنه ولي به هر حال چشم آب نميخوره كه درست كار بكنه نميدونم خدارو چه ديدي شايد مشكلي پيش نيومد .........به هر حال اين ورژن 6 تا اومد اساسي حال بده اساسي حالگيري كرد........
ebinem173
23-05-2006, 13:27
مشکل من حل شد نباید کرک رو هم بعدش نصب میکردم
بابا ماشاا....شما هم سريال دادي هم كرك .....نه حتما خواستي كار از محكم كاري كني.......خوشحالم كه مشكلت مثل من حل شد.....البته ببخشيدا شوخي كردم.........
Dash Ashki
23-05-2006, 14:10
من دوباره نصب كردم و با سريال رجيسترش كردم البته تيك آپديتشو برداشتم چون فكر كردم چون براي آپديت بايد به سايت خودش متصل بشه امكان داره دوباره قاط بزنه ولي به هر حال چشم آب نميخوره كه درست كار بكنه نميدونم خدارو چه ديدي شايد مشكلي پيش نيومد .........به هر حال اين ورژن 6 تا اومد اساسي حال بده اساسي حالگيري كرد........
خدا رو شکر که مشکل زندگی جانم حل شد.
همچنین ebinem173
مشکل من حل شد نباید کرک رو هم بعدش نصب میکردم
;)
داش اشكي جون حضور به موقع شما ياد آور نكات ريزي شد كه من همانطور كه گفتم به اون نكات اصلا حواسم نبود....مرسي...
relation
27-05-2006, 12:54
if you don't understand english that's your own problem, because in english my typing is faster, so that is this.
anyway, it seems that no one would answer my question in the title that i created the day before and so i was refered to this one.
انگلیسی کافیه.
1. اگر برنامه رو انایستالش کنید و دوباره نسبش کنید مشکل حل میشه.
2. اگه به اینترنت وصل میشید یا باید سرویس پک دو داشته باشید یا یه چیزی شبیه زون الارم که اتصال بابیلون رو به اینترنت جلوگیری کنید.
3. حالا مشکل اینجاست که نه میتونید اپگرید کنید ن از دیکشنری انلاین استفاده کنید.
4. برای این کارها باید دسترسیش رو به یکی دو تا ip یا url قطع کنیم.
5. اگه کسی اینارو پیدا کرد بگه!
***6.امتحان کنید تا بیبنید که اکر cookie بابیلون رو پاک کنید باز هم error میزنه یا نه. هر چی cookie با اسم babylon در هر جا دیدید پاک کنید. شاید error تا اتصال بعدی بدون zonealarm قطع شد.
نتیجه رو بگین
siavash_ahmadpour
28-05-2006, 21:23
من که با Licence و بدون کرک نصب کردن الان هم به راحتی هم دارم از دیکشنری آنلاین استفاده می کنم و هم convertion م به روز می شه .
از لایسنس ها متشکرم
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم كه تيك آپديت رو برداري چون بعد از يه مدتي سريالها باطل ميشند.........
mohammad_125
09-06-2006, 00:26
دوستان در مورد مشکلاتی که درباره بابيلون گفته شده در ابتدای installing شماره سريال زير را وارد کنيد
USER: PGC2K TEAM
SERIAL: 46BB2DB9BA1539032BCE76D4
بعد کرک زير را دانلود کنيد
کرک را از حالت rar خارج کنيد و سه عدد فايل درون کرک را copy و در جايی که بابيلون ريخته شده past بزنيد
فکر کنم مشکل همگی برطرف شود امتحان کنيد
fifa2006
10-06-2006, 17:15
با سلام
شما چند تا كار رو انجام بدين، اگه نشد راههاي ديگه اي هم وجود داره.
الان كه برنامه نصب شده به درايوي كه برنامه رو نصب كردين برين و ببينيد اصلا فايل Babylon.exe در مسير نصب وجود داره يانه؟
اگه بود، اجراش كن، ببين شايد كار كرد، چون امكان داره ميانبرتون ايراد داشته باشه.
اگه نه يه بار سيستمتون رو بصورت safe mode بالا بيا و بابيلون رو ران كن شايد درست بشه.
در غير اينصورت يه كار ديگه هم مي توني بكني اينكه بابيلون رو حذف كني و روي يك درايو ديگه نصب كني.
ببين كدومش جواب مي ده ديگه
براي من هم همين مشكل پيش مياد بايد چكار كرد
مشكل حل شد دستتون درد نكنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.