مشاهده نسخه کامل
: مهم: مشکل با خروجی دوگانه کارت صوتی در ویندوز 7
خروجی مادربردی البته خروجی انالوگش 6 تا جک داره (همون نارنجی و سبز و آبی و خاکستری و ...)
رابط فرانت همون جک هدفون و میکروفون جلوی کیس رو وصل نکردیم چون کیس امکانش رو نداشت.
یه بلندگوشی دوکانال با یه جک که به سبز رنگ وصل کردیم + یه هدفون که اونم فکر کنم به مشکیه وصل کردیم. تو ویندوز ایکس پی از هردوتاش صدا خیلی خوب پخش میشه و با مدیا پلیر و این جور حرفا هیچ مشکلی نیست. یعنی صدا همزمان هم از هدفون و هم از بلندگو پخش میشه . (واسه وقتیه که میخواهیم بلندگو رو خاموش کنیم و از هدفون صدا پخش بشه)
حالا تو ویندوز 7 بدبختانه در حالت quadraphonic بخش تست در کنترل پانسل قسمت audio صدا درمیاد و تست انجام میشه ولی موقع پخش صدا فقط از بلندگو درمیاد
جک ها رو عوض کردم هر کاری که بگی نشد. حتی درایور جدید کارت صوتی رو که نیازی بهش نیست دانلود کردم و تنظیمات رو تو realtek hd audio manager (آیکونش کنار ساعت هستش و این نرم افزار مال کارت صوتی و همراه درایوره) تغییر دادم افاقه نکرد!
قضیه چیه آخه؟!
اینم افاقه نکرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونید کجای کار سخته؟ اینکه خودت مشکلات دیگرون رو تا حد توان حل کنی ولی تو مشکل خودت بمونی!
ebicross
03-02-2011, 11:15
شما صدا رو بزارید روی Stereo و بعدش از همون Realtek جک آبی رو برای HeadPhone در نظر بگیرید.
اینطوری مشکلی پیش نمیاد و من استفاده میکنم. فقط حتما گزینه ی هدفون رو روی جک تیک بزنید.
آخه اخوی شدنی نیست!
اولا که وقتی رو آبی میزنم تو 7 و قسمت تنظیمات آبی رو انتخاب می کنم اصلا گزینه ای برا تغییر مثلا لاین این یه هدفون وجود نداره
ثانیا در حالت استریو فقط دوبلندگو در قسمت تست میاد
کلا تست کردم هم صدایی در نیومد
ebicross
03-02-2011, 22:22
یعنی از تنظیمات نرم افزار درایور شما نمیتونید این جک رو هدفون کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه شما خروجی صدا رو چند کاناله کنید جواب نمیده و بهترین کار همینه که خروجی مستقیم به نام HeadPhone بگیرید و این خروجی یک کانال مستقل حساب نمیشه و نوع خروجی هم روی همون Stereo باقی میمونه.
دوست عزیز همین موردی که فرمودی که coneccting retasking نام داره فقط برای جک های front panel من موجوده که با راست کلیک کردن بر روی دو جک موجود همون قرمز و سبز قابل تغییره ولی من اصلا از جلو چیزی وصل نکردم چون این قسمت رو از کیس جدا کردیم وکلا بیخیالیم. این تنظیمات برای back panel مجود نداره و با راست کلیلک کردن نمیاد مشکل من اینهههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه
ebicross
03-02-2011, 23:01
روی اون علامت پوشه که کلیک میکنی گزینه ی Disable Front Jack Detection رو بزن.
اون پینهای پشت رو هم از روی مادربرد حتی وقتی استفاده نمیکنی باید بوسیلهی جامپر وصل باشه چون 2 جفتش بهم متصله.
اون دو جفت رو در حالت High Defention بهم متصل کن حتی اگر نمیخوای کانکتورش رو متصل کنی.
من نگرفتم مورد دوم و سومی که اشاره کردی یعنی چی!
اون تیک رو زدم فکر کنم یبار قبلا داشت یبار هم برداشتم و دوباره گذاشتم فرقی به حالم نمیکنه
باید بگم بلندگوی من فقط یه فیش سبز رنگ داره یعنی دوکاناله
مضاف اینکه هدفونمم یه فیش سبز رنگ دیگه داره دیگه کانکتور دیگه ای ندارم من نمیفهمم چی می فرماید.
-----------
من این مشکلات رو تو ایکس پی ندارم
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
در ضمن اون دو کانکتور رو ندارم که کانکت کنم به قسمت فرانت پانل روی مادربرد!!!!
آخه چه نیازی هست ؟! من ندارم. اگه نیاز بود آخه باید تو ایکس پی هم نیاز می بود
در ضمن من اصلا کاری به فرانت پانل دارم درد من بک پانله و بس
ebicross
03-02-2011, 23:37
بله متوجه هستم ولی ویندوز XP کاملا در این مورد متفاوته.
البته این شاید دلیل مشکل نباشه ولی راه حله دیگه. شاید جواب داد.
روی مادربرد شما 10 پین برای پنل جلویی وجود داره که در حالت High Defenetion که Auto Detect داره هیچکدوم بهم متصل نیستند ولی در حالت AC97 فرض اینکه پین 7 اون پین تکی باشه و بالاییش که هیچ پینی نداره اگر 8 باشه پس باید 9 رو به 10 و 6 رو به 5 متصل کنید.
در هر صورت اگر سیستم فیشهای Front panel رو داره متصل کنید؛ حتی اگر استفاده نمیکنید.
البته ممکنه مشکل شما کاملا نرم افزاری باشه و به احتمال زیاد هم همینطوره.
ولی من خودم با همون روش خودم عمل کردم که شما میگی اصلا اون پنجره برات نمایش پیدا نمیکنه.
دلیلش هم میتونه این باشه که صداتون AC97 باشه. البته شاید.
ممنون از توضیحاتت ولی باید بگم که این فقط تنظیمات مربوط به فرانت پانله ربطی به بک پانل نداره البته تا اونجایی که من میدونم!
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
ولی ببینم چه می کنم
ebicross
04-02-2011, 07:15
اگر اون پینها به حالت AC97 باشه حالت Jack Detection از کار میفته و دیگه هم نمیتونید به هر جکی هر خروجی خواستید بدین.
موفق باشید.
من رفتم به تنظیمات بایوس دیدم که تنظیمات پانل به صورت های دیفینیشن هستش!
یبار هم ac97 کردمش فقط فرقی که کرد تنظیمات پانل جلو یکم تغییر کرد!
ebicross
04-02-2011, 19:29
اون دو جفت پین از داخل کیس یعنی روی مادربرد بهم متصل هستند؟ اگر هستند جداشون کن.
یعنی اینطوری نباید باشند:
اولا ممنون از اینکه وقتتو صرف حل این مشکل میکنی
دوم اینکه این مادربرد ایسوس هستش و یکم کانکتورش فرق داشت بلاخره رفتم دفترچه مادربرد رو آوردم دیدم نوشته باید کانکت کنی تا بتونی از اچ دی دیفینیشن استفاده کنی و نوشته بود در حالت پیش فرض هم تنظیمات بایوس رو اچ دی هستش. روی مادربرد رو این پین ها هیچ جامپری نبود!
سوم اینکه میخوام بدونم که فرانت پنل چه دخلی به بک پنل داره آخه؟
ebicross
04-02-2011, 23:28
این یک کانکتوره که با جامپر میتونه کاملا تاثیر بزاره روی صدای سیستم. فقط یک اتصال دهنده ی معمولی نیست.
کانکتورها استاندارد خاص دارند و چون یکی دو شرکت بیشتر نیست که این قطعات نیمه هادی رو تولید کنه من ندیدم کانکتورها فرق کنه.
در هر صورت تا جایی که میدونم در هنگام اتصال صدا به AC97 تغییر میکنه. درسته که اون پینها صدا رو به Front Panel میدن ولی توی همون مدار پنل جلویی این اتصالات رعایت شده.
اینها البته هیچ تاثیری در صدای ویندوز نداره ولی توی نرم افزار Realtek مثل کلید عمل میکنه. خود ویندوز که قابلیت Jack Detection و یا Retask کردن نداره. اینها مربوط به نرم افزار Realtek میشه. شما میگین نمیتونید یک جک رو به صورت دستی تنظیم کنید. مشکلتون هم با رفع این قضیه و دادن خصیصه به یک جک حل میشه.
من خوندم که خیلی ها با ویندوز 64 بیتی این مشکل رو دارند. ولی خودم ندارم.
حالا میخواین درایور جدید رو نصب کنید. شاید مشکل رو حل کرد.
در کل اینها پیشنهادهایی هستش که ممکنه به هدف برسه. 100 درصد شاید جواب نباشه.
Realtek High Definition Audio 2.57 Vista 7 x86
Realtek High Definition Audio 2.57 Vista 7 x64
دوست من رفتم از یکی قسمت پنل جلویی کیس رو گرفتم که شامل مدار یو اس بی و فرانت ادیو جک میشه.
طبق فرمول جکش با جامپیر پین ها رو به هم وصل کردم که دقیقا منطبق با اون تصویری هست که گذاشتی ! البته من بر اساس این سوکت تنظیم کردم که دقیقا شد مثل مدل تو! یعنی یه استاندار ثابته
ولی این بازم مشکلمو حل نمیکنه!
دوست من من صحبتم اینه که صدا تو برنامه رییل تک هم از بلندگو و از هم از هدفون خارج میشه . البته قبل اتصال این جامپرها هم صدا داشتم ولی مشکل من اینه که تو هیچ یک از پخش کننده ها صدا از هدفون نمیاد و فقط از خروجی سبز رنگ بک پنل که به بلندگو وصله در میاد!!! درد اینه
آخر ین ورژن درایور رو هم از خود سایت ایسوس برداشته بودم ولی بازم از لینکی که دادی دانلود می کنم ببینم حل میشه یا نه!
قسمت ری تسک اصلا برای بک پانل من وجود نداره فقط برای فرانت پنل هستش! حتی تو ایکس پی هم نمیاد
اطلاعات ورژن ریل تک من اینه
Audio Driver Version: 6.0.1.5859
DirectX Version: 10.0
Audio Controller: HD Audio
Audio Codec: ALC1200
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
راستی یه نکته: وقتی گزینه speaker fill از برنامه ریل تک رو تیک می زنم صدا از هدفون هم تو مدیاپلیر میاد ولی تو هدفون صدا قروقاطی میشه هیچی فهمیده نمیشه
ویندوز 32 بیتیه. درایور رو دانلود کردم افاقه نکرد درد سر جاشه! مات و مبهوت موندم! آخه چه باید کرد؟!
جامپر ها رو درآوردم و خود رابط فرانت رو وصل کردم. هدفون رو به فرانت زدم صدا دراومد برگردونم سر جاش به بک پانل بازم صدا در نیومد! درد اینه که ریل تک صدا رو درمیاره ولی تو ویندوز نه!
ویندوز سرویس پک یک دانلود کردم میخوام رو اون تست بزنم. چون میدونم که مشکل نرم افزاریه. همانطور که تو ایکس پی صدا هست تو این نیست.
64 بیتی رو تست نکردم چون خیلی از برنامه هام روش کار نخواهد کرد بهمین جهت به همین 32 اکتفا می کنم! آخه 64 بیتی بیشتر برای رم های با تکنولوژی و حجم بالا چیپ ست های جدید و سی پی های مدرت خوبه!
ebicross
06-02-2011, 18:15
راستی یه نکته: وقتی گزینه speaker fill از برنامه ریل تک رو تیک می زنم صدا از هدفون هم تو مدیاپلیر میاد ولی تو هدفون صدا قروقاطی میشه هیچی فهمیده نمیشه
علتش اینه که صدای Fill شده صدای کامل نیست و فقط بخشی از صدا هستش. این برای اسپیکرهای چند کاناله هست و شما اگر اسپیکرتون معمولیه از حالت Stereo خارج نشید.
مثل اینکه کلا ALC1200 این Jack Retasking رو نداره برای پنل پشتی. توی اینترنت هم یه چیزایی زده بود.
در ضمن چرا DirectX شما رو 10 زده؟ باید 11 میزد.
من که دیگه مخم قاطی کرده نمیدونم چی شده. توی اینترنت هم کسی این مشکل رو مثل اینکه نداره. فقط شما هستی. :دی
چرا حالا که لینکی که گذاشته بودی رو دانلود کردم direct X رو 11 کرد
-------------------
مثل اینکه کلا ALC1200 این Jack Retasking رو نداره برای پنل پشتی. توی اینترنت هم یه چیزایی زده بود.
در ضمن چرا DirectX شما رو 10 زده؟ باید 11 میزد.
خوب چرا برای ایکس پی اینجوری نیست؟!
حالا اگه برای سون اینجوریه پس چه باید کرد منتظر آپ دیت بعدی ریل تک بود؟ شما سایت اصلی ریل تک رو بگو یه سرچی توش بزنم واسه جدیدترین درایور
در ضمن به نظر من نیازی به برنامه ریل تک نیست چون همه این تنظیمات رو خود سون تو کنترل پنل داره خوب
ebicross
06-02-2011, 19:03
خوب چرا برای ایکس پی اینجوری نیست؟!
حالا اگه برای سون اینجوریه پس چه باید کرد منتظر آپ دیت بعدی ریل تک بود؟ شما سایت اصلی ریل تک رو بگو یه سرچی توش بزنم واسه جدیدترین درایور
در ضمن به نظر من نیازی به برنامه ریل تک نیست چون همه این تنظیمات رو خود سون تو کنترل پنل داره خوب
همون لینکی که دادم آخرین ورژن بود.
نه ویندوز خودش خیلی از این قابلیتها رو نداره.
کسی راهکاری پیشنهاد نداره؟
تو ویندوز 7 سرویس پک 1 این مشکلات حل شده یا نه؟
من همچنین این مشکلات رو دارم
ebicross
17-02-2011, 22:53
تو ویندوز 7 سرویس پک 1 این مشکلات حل شده یا نه؟
من همچنین این مشکلات رو دارم
تنها تغییر صوتی در SP1 مربوط به خروجی HDMI میشه.
فکر نمیکنم مشکل شما رو حل کنه.
من همچنان این مشکل رو دارم با این وندوز و کارت صوتی
دوستانی که مثل من این مشکل ر. دارند راه حلی پیدا کردند واسه این مشکل؟
hamid_Y2K
28-09-2011, 22:21
سلام
منم دقیقاً همین مشکلی رو که دوستمون گفتن خیلی وقته دارم .
راه حلی واسش پیدا نشده هنوز؟
alc888 یکی من ورژنش اینه.ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم.
یکی من پنل جلوی کیس نداره اگه یکی بگیرم نصب کنم میشه از هر دو همزمان استفاده کرد؟( یعنی صداها درست و کامل پخش بشه)
jfinance
08-12-2013, 00:00
من هم همین مشکل را دارم
چندروزه جستجو میکنم ولی نمشه
اگر کسی تونسته کمک کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.