PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری باید لبه های یه عکس اسکن شده رو تیز کنیم

بهنازی
01-02-2011, 22:07
با سلام
یه سوال داشتم وقتی یه عکسو اسکن میگیرم وقتی یه کم زوم میکنم لبهاش پراکنده میشه اینها رو چجوری میتونم تیزتز و یکسان کنم ؟
در ضمن چجوری میتونم با یه کلیک کل لایه رو سلکت کنم ؟
و همین طور چجور یمیشه رزولیشن یه عکسو زیاد کرد

با تشکر

mohammad_s7201
02-02-2011, 08:00
همون موقع که میخوای اسکن کنی میتونی رزولوشن رو بالا ببری یعنی روی 300 بذار.
اینجوری فکر کنم مشکی پراکندگی لبه ها هم حل شه

بهنازی
02-02-2011, 11:45
ممنونم آقا محمد بیششتر از 300 نمیشه استفاده کرد ؟
در ضمن چجوری میتونم رزولیشن عکس اسکن شده رو زیاد کنم ؟

قربونت

mohammad_s7201
02-02-2011, 12:43
ممنونم آقا محمد بیششتر از 300 نمیشه استفاده کرد ؟
در ضمن چجوری میتونم رزولیشن عکس اسکن شده رو زیاد کنم ؟

قربونت

میشه بیشتر کرد ولی حجم فایل خیلی زیاد میشه. 600 هم میتونی بذاری.
موقع اسکن اون نرم افزاری که توی کامپیوتر باز میشه یه سری تنظیمات داره که میتونی مشخصات عکس رو عوض کنی. یه چیزی مثل custom هست.اون رو بزن و توی قسمت تنظیمات رزولوشن رو روی 300 dpi یا 600 dpi بذار

یه چیزی تو همین مایه ها:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهنازی
02-02-2011, 13:33
ممنونم
محمد جان من موقع اسکن درب پرینتر رو باز میزارم این ایرادی نداره که ؟
چون از جعبه اسکن میگیرم؟
و سوال دوم هم اینکه ایا این این کاغذهای معمولی تو کیفیت چاپ تاثیری دارن ؟رنگ رو پخش نمیکنند و لبه ها نرم تر نمیشه ؟
در ضمن ایا با این پرینتر میشه با کاغذهای برپسب دار پرینت گرفت این نو کاغذ رو از کجا میشه تهیه کرد ؟

mohammad_s7201
02-02-2011, 15:05
سعی کن قسمت هایی که خالیه یه کاغذ سفید بذاری. فکر کنم همین باعث پراکنده شدن لبه ها میشه چون در اسکنر بازه و نور پخش میشه

منظورت از کاغذهای معمولی چیه؟ اگه همین کاغذ A4 رو میگی که مشکلی نداره. به کیفیت پرینتر بستگی داره.البته اگه پرینترت جوهری باشه نمیشه روی کاغذ روغنی پرینت گرفت چون جوهر نفوذ نمیکنه و پخش میشه

خوب پرینترت چیه؟ اکثرا میشه روی کاغذهای برچسب دار پرینت گرفت. مغازه های لوازم التحریر باید داشته باشن. بهارستان هم بری گیر میاری

در مورد سلکت کردن کل لایه با یه کلیک، دقیق متوجه نشدم منظورت چیه.اگر میخوای اندازش رو تغییر بدی Ctrl+T رو بزن

اگه بازم سوالی هست درخدمتم:11:

بهنازی
03-02-2011, 00:43
ببین محمد جان :
ممنونم از شما دوستان
مثلا میخوام خطوط شابک خیلی صاف باشن حتی هر چه قدر هم زوم بکنم هیچ پراکندی نداشته باشه البته نمیخوام پیکسل به پیکسل اینکار رو بکنم با هر کاری میکنم با دور ها دور خطوط به صورت کامل انتخاب نمیشه ممنون میشم روش کار در این مورد رو بفرمایید که چیکار باید بکنم ؟

mohammad_s7201
03-02-2011, 08:58
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که موقع اسکن رزولوشن رو حداکثر بذاری. دیگه از یه عکس اسکن شده نباید زیاد انتظار داشته باشی.

برای انتخاب دورها هم از ابزار magnetic lasoo Tool استفاده کن. ببین کارت راه میفته یا نه

omidagho
03-02-2011, 18:00
از نظر من لبه های تیز ممکنه تصویر رو مصنوعی نشون بده حداقل باید میزان محو شدگی یا feather اون 0.5 باشه