PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد DVD رايتر

saeed774
01-02-2011, 21:27
سلام خوبين؟
من يه DVD رايتر Pioneer خريدم که مدلش DVR-218L هست که قابليت LabelFlash هم داره يعني ميتونه روي سيدي با ليزر چاپ کنه . ولي مشکلي که دارم اينه با هر سيدي مخصوص اين کار که امتحان کردم ، سيدي شناسايي نميشه و ميگه که سيدي مربوط پشتيباني نميشه . با برنامه Nero Cover Design کار ميکنم .
از چه سيدي هايي بايد براي اين کار استفاده بشه ؟ لطفا راهنمايي کنين

EXTREME
01-02-2011, 21:39
سلام خوبين؟
من يه DVD رايتر Pioneer خريدم که مدلش DVR-218L هست که قابليت LabelFlash هم داره يعني ميتونه روي سيدي با ليزر چاپ کنه . ولي مشکلي که دارم اينه با هر سيدي مخصوص اين کار که امتحان کردم ، سيدي شناسايي نميشه و ميگه که سيدي مربوط پشتيباني نميشه . با برنامه Nero Cover Design کار ميکنم .
از چه سيدي هايي بايد براي اين کار استفاده بشه ؟ لطفا راهنمايي کنين
اگه منظورتون ligt scripe هست که باید سی دی بگیرید که این قابلیت رو داشته باشه
و اگه بخواین چاپ رو رو سی دی بزنید باید سی دی رو برعکس بزارید تو درایو تا طرحی که درست کردید رو سی دی چاپ بشه

saeed774
02-02-2011, 14:09
اگه منظورتون ligt scripe هست که باید سی دی بگیرید که این قابلیت رو داشته باشه

مرسي ، قيمت اين سيدي يا دي وي دي ها چنده ؟ به راحتي پيدا ميشه؟

اگه بخواین چاپ رو رو سی دی بزنید باید سی دی رو برعکس بزارید تو درایو تا طرحی که درست کردید رو سی دی چاپ بشه

خوب همين کارو ميکنم که ميگه سيدي شناسايي نميشه.

البته سيدي هايي که من ميگيرم روشون تقريبا حالت کاغذ نقاشي و روغني هست ، آيا منظورتون همين سيدي ها بود ؟

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

ميشه دقيقا مراحل رايت و زدن ليبل رو توضيح بدين ؟ مرسي

EXTREME
02-02-2011, 18:51
نه سی دی که قابلیت ligth scrip رو داشته

saeed774
03-02-2011, 00:47
نه سی دی که قابلیت ligth scrip رو داشته

روي سيدي رو که نگاه کردم اتفاقا نوشته LightScribe ، به سايتش رفتم و نرم افزارهاي مربوطه و درايورش رو دانلود ونصب کردم ولي برنامه ميگه که درايوره پيدا نميشه يعني نميشه با اين دي وي دي رايتر سيدي هاي LightScribe رو ليبل زد.
از LabelFlash بودن رايترم که مطمئن هستم و تو برنامه نرو هم به عنوان ليبل زن شناسايي ميشه ،‌فقط مشکل سيدي هست که متاسفانه نميدونم از چه سيدي اي استفاده کنم .

مرسي دوست عزيز بابت وقتي که ميذاري

zentex586
06-02-2011, 23:44
من با برنامه Nero CoverDesigner Essentials که یکی از زیر برنامه های Nero 8 OEM هست و همراه خود دی وی دی درایو می یاد کار چاپ روی سی دی رو انجام دادم. سی دی که استفاده کردم مارک Melody LightScribe هست و در زمان پست این مطلب قیمتی معادل 350 تومان داره، و مشخصه ظاهریش هم دیسکی با یک لایه یکدست طلایی رنگ بر روی پشتش هست. درایوی هم که استفاده می کنم HP DVD RW 1270d هستش. تنها میشه چاپ سیاه و سفید انجام داد و زمان چاپ هم با بهترین کیفیت بیشتر از 16 دقیقه طول نمیکشه. بعد از آماده کردن لیبل در CoverDesigner و مشاهده اون از طریق گزینه Print Preview در منوی فایل، فقط کافیه گزینه Print رو از همون منو انتخاب کنیم.

این سی دی های برند Melody دارای یه سری کد هستن که به شکل دایره ای و به صورت خطوط مقطع بر روی قسمت شفاف و نزدیک به مرکز قرار گرفته اند که احتمالن برنامه با خوندن اونها تشخیص میده که سی دی لایت اسکرایب هست.