ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرا در مورد لپ تاپ asus n53sv

صفحه ها : 1 [2] 3

Vsaadat
11-04-2011, 19:13
یعنی چی؟ بخرم یا نه؟
مشکل داره.
به نظر من یه خرده دیگه صبر کن.(ریسک نکن)

mohammad khan
11-04-2011, 20:03
آقا بی خیال شیم بهتره
تو این رنج قیمت چی پیشنهاد می کنید؟دل 501 یا سونی اف 134 یا؟

hamed_yakoza
11-04-2011, 20:03
سلام
يكي منو كمك كنه من مي خواستم فردا برم N53SV بخرم ولي مي ترسم از اين ايراد داراش باشه به نظر شما بگيرم يا نگيرم يا يك مدل ديگه بگيرم .
بعدش الان در حال حاضر FULLHD ,USB3,BLUYRAY WRITER داشته باشه موجوده اگر هست با گارانتي اصلي چه قيمته؟
ممنون مرسي

hesam
11-04-2011, 23:15
والا دوستم که اصلاً تهران بوده و خودش رفته لپتاپش رو داده نمایندگی.
ولی اینطور میگفت که اسوس یک دفتر رسمی نمایندگی تو ایران زده و الآن ایران شامل2Years Global Warranty میشه.
صحبت شما درست ولی میدونی تا کی باید صبر کنیم که الماس یا سازگار، سری بدون اشکالش رو وارد کنند؟؟؟؟
البته تو فروم سایت سازگار زده بود از اوایل اردیبهشت وارد بازار تهران و شهرستانها میشه.
اون جايي كه بهت تو پيغام خصوصي گفتم گفت تا اخر هفته مي ياره اين خودش وارد مي كنه و خودش هم گارانتي ميكنه

hesam
11-04-2011, 23:21
سلام
يكي منو كمك كنه من مي خواستم فردا برم N53SV بخرم ولي مي ترسم از اين ايراد داراش باشه به نظر شما بگيرم يا نگيرم يا يك مدل ديگه بگيرم .
ممنون مرسي
روي جعبه و لپتاب نوشته newrevision مشكل نداره اگه نداشت معلومه كه مشكل داره. بعدش هم مي توني سريالش رو تو سايت اسوس بزني اگه مشكل داشته باشه مشخص مي شه

hpt1988
11-04-2011, 23:38
شما کدام شهر هستید من میتونم 1320 بهتون بدم البته با usb3

آقا لطف كن كانفيگ دقيقشو بذار
خصوصاً دور هارد و فول اچ-دى بودن مانيتور

hamed_yakoza
12-04-2011, 10:02
سلام
اگر سريال تو سايت ايسوس بزنيم لپ تاپ مشكل داشته باشه چي مي زنه تو سايت؟

Seller-R
12-04-2011, 12:32
sn با گارانتی کی میرسه ؟
با کانفیگ blu-rw کجا گیر میاد ؟

m9780d
12-04-2011, 13:28
دوستان سلام
من قبل از خرید سریال رو گرفتم و اینه
B1N0AS189291022
و در سایت زیر وارد می کنم که پیغام می ده Your product is affected by this issue.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی چی؟ بخرم یا نه؟
یکی از مسئولین ایسوس که می گفت اگه جزو اونها باشه پیغام می ده که هست ولی این پس مشکلی نداره و در ضمن
امکان داره بعد از 3 سال 6 درصد سرعتش بیاد پایین و تا چند ماهه بعد این امکان عملی می شه که در ایران چیپشو عوض کنن!
حالا قصد خرید داریم اونهم 3 عدد چی کار کنم؟؟؟
مدلی که می خرم مشخصات زیر رو داره
usb3/bluray writer/fuull hd/640gb/asus n53sv

محصول شما مشکل دار است
اگه تو مترجم گوگل هم بزنید میگه:
محصول شما تحت تاثیر این مشکل است

hpt1988
12-04-2011, 17:51
sn با گارانتی کی میرسه ؟
با کانفیگ blu-rw کجا گیر میاد ؟

آقا هیچی معلوم نیست.
گفتند سری بدون اشکال N53SV اوایل اردیبهشت وارد بازار میشه ولی من حداقل تا الآن خبر موثقی برای تاریخ ورود SN بدون اشکال و با گارانتی به بازار نشنیدم

hpt1988
12-04-2011, 20:47
آقا بی خیال شیم بهتره
تو این رنج قیمت چی پیشنهاد می کنید؟دل 501 یا سونی اف 134 یا؟

به نظر من که فقط همین؛ دست نگه دار 2هفته دیگه همین رو بخر بهتره

hamed_yakoza
14-04-2011, 10:24
سلام
من ديروز رفتم بازار هرجي گشتم NEW REVISION گير نياوردم نتونستم طاقت بيارم و MSI GE620 گرفتم

hpt1988
14-04-2011, 14:04
سلام
من ديروز رفتم بازار هرجي گشتم NEW REVISION گير نياوردم نتونستم طاقت بيارم و MSI GE620 گرفتم

ایشالا مبارکه دوست عزیز
اوضاع بازار چطور بود؟ خبری بود که کی N53SV بدون اشکال میرسه؟

hamed VI
14-04-2011, 15:04
اقا عجب قاریمیشی شده اوضاع بازار !!!! هرکی یه چیزی میگه ! یکی میکه سری اصلاح شده اوایل اردیبهشت می یاد . یکی میگه تا خرداد باید صبر کنی! یکی میگه الان تو بازار موجوده . یکی میگه من داشتم تموم کردم. یکی میگه با گارانتیش این هفته بدستم. میرسه من که سری اصلاح شده ندیدم او سرو صدایی هم که بود مربوط میشد به یک سری لپ تاپ که تاریخ ساختشون 01- 2001 بوده که تازه بعد از عید وارد کردن که اوناهم جز سری مشکل دار بودن خلاصه هرکی سعی میکنه یه چیزی گفته باشه. من از کسایی که عضو سایت هستند میخوام اگر کسی خداوکیلی از این سری جدید (اصلاح شده) خریده و الان دستشه بگه وگر نه که من فکر کنم تا خرداد باید منتظر این سری اصلاح شده باشیم. فکر کنید اینتل اواخر ژانویه 2011 اطلاعیه داده که چیپست ها مشکل دارن asus هم 2011/02/22 شروع کرده به جمع اوری حالا بگیم یه ماه بعد سری اصلاح شدشو بده میشه تقریبا اواخر مارس حالا که امروز 13 اوریل من که میگم حد اقل تا خرداد طول میکشه

faramarz_fireboy20
14-04-2011, 18:39
اگه کسی جایی N53SV سری جدید پیدا کرده به ما هم خبر بده
اینجور که میگن تو سری جدید USB3 حذف شده، اگه درست باشه فایده نداره(صورت مسئله رو پاک کردن)
چندوقته مشغول تحقیق واسه خرید لپتاپم، قبلا یه n62jq داشتم خیلی ازش راضی بودم
کسی تو این رده مدلی رو نمیشناسه؟ (البته asus نه برند دیگه یی)
N53jq هست اما CPUش سری جدید نیست

hamed_yakoza
14-04-2011, 18:44
ایشالا مبارکه دوست عزیز
اوضاع بازار چطور بود؟ خبری بود که کی N53SV بدون اشکال میرسه؟

سلام
هنوز معلوم نيست اينها تا مشكل دار هارو نفروشن اين جديدارو نمي فروشن

hpt1988
14-04-2011, 20:11
اقا عجب قاریمیشی شده اوضاع بازار !!!! هرکی یه چیزی میگه ! یکی میکه سری اصلاح شده اوایل اردیبهشت می یاد . یکی میگه تا خرداد باید صبر کنی! یکی میگه الان تو بازار موجوده . یکی میگه من داشتم تموم کردم. یکی میگه با گارانتیش این هفته بدستم. میرسه من که سری اصلاح شده ندیدم او سرو صدایی هم که بود مربوط میشد به یک سری لپ تاپ که تاریخ ساختشون 01- 2001 بوده که تازه بعد از عید وارد کردن که اوناهم جز سری مشکل دار بودن خلاصه هرکی سعی میکنه یه چیزی گفته باشه. من از کسایی که عضو سایت هستند میخوام اگر کسی خداوکیلی از این سری جدید (اصلاح شده) خریده و الان دستشه بگه وگر نه که من فکر کنم تا خرداد باید منتظر این سری اصلاح شده باشیم. فکر کنید اینتل اواخر ژانویه 2011 اطلاعیه داده که چیپست ها مشکل دارن asus هم 2011/02/22 شروع کرده به جمع اوری حالا بگیم یه ماه بعد سری اصلاح شدشو بده میشه تقریبا اواخر مارس حالا که امروز 13 اوریل من که میگم حد اقل تا خرداد طول میکشه

من خوشبین ترم به اینکه حداقل تا 5 اردیبهشت برسه.
اینجا به من قول 100% دادند تا هفته آینده میرسه. منم امیدوارم که برسه

G U L D A N
14-04-2011, 20:45
سلام به همه !

نظرتون راجع به G73SW چیه؟
آیا کسی قیمتی ازش داره؟

alireza_asol
15-04-2011, 14:43
سلام
این لپتاپ N53SN یا sv کانفیگ با cpu های 2720 یا 2820 داره ؟
اگرم قیمت دارید لطف کنید بگید
ممنون

Xilevens
15-04-2011, 21:05
سلام به همه !

آیا کسی قیمتی ازش داره؟

خيلي خوبه ولي تو ايران فعلا فكر نكنم بتوني گير بياري
البته من يكي دارم كه واسم بياره قول داده فعلا يه 53 واسم بياره ببينم چجورياست
قيمتش هم حدود 1700 تا 1900 دلار بسته به محل فروشش هست

hpt1988
15-04-2011, 21:22
سلام به همه !

آیا کسی قیمتی ازش داره؟

دوست عزیز همه چیش عالیه فقط خیلی سنگینه.
خیلی اذیت میشی موقع حملش

faramarz_fireboy20
16-04-2011, 09:23
خبر خبر
زنگ زدم سازگار میگفت تا آخر هفته میرسه
->امیدوارم بشه رو حرفش حساب کرد<-

heyjey
16-04-2011, 16:01
n53sv-xv1 با n53sv-xe1 و n53sv-a1 چه تفاوتی داره؟
هر 3 تا همین مشکلو دارن؟

heyjey
16-04-2011, 16:19
n53sv-xv1 با n53sv-xe1 و n53sv-a1 چه فرقی داره؟
هر 3 تا همین اشکالو دارن ؟

hpt1988
16-04-2011, 21:01
خبر خبر
زنگ زدم سازگار میگفت تا آخر هفته میرسه
->امیدوارم بشه رو حرفش حساب کرد<-

دوست عزيز ميشه بگى با كدوم شمارشون تماس گرفتى؟
آخه من با هر كدوم از شماره هاشون تماس گرفتم جوابى ندادند.
در ضمن سايت سازگار خودش فروم داره و تو فرومش خوندم كه گفته بود تا اوايل ارديبهشت ميرسه

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------

n53sv-xv1 با n53sv-xe1 و n53sv-a1 چه فرقی داره؟
هر 3 تا همین اشکالو دارن ؟

دوست عزيز كارى به مدل نداشته باش؛ هر مدلى از اسوس و ايسر كه cpu نسل جديد روش باشه احتمال خرابى داره و تنها راه مورد اعتماد چك كردن سريال نامبر دستگاه تو سايت اسوس هستش كه دوستامون تو صفحات قبل لينكشو دادند

faramarz_fireboy20
16-04-2011, 22:52
تلفن : 88721917-021(بخش فروش )(صبح حول و حوش 10 زنگ بزنید که سرشون خلوت تره)
(من تازه تو فروم شروع به کار کردم واسه همین نمیتونم پیام خصوصی بدم)
n53sv-xv1 با n53sv-xe1 و n53sv-a1 تا جایی که من میدونم تو کانفیگ اصلی فرق ندارن و تو HDD-optic drive-HDD rpm-... تو چیزای سخت افزار اصلی فرقی ندارن

8613187
17-04-2011, 15:05
سلام بچه ها

اینجارو نگاه کنید

5-

iranzaminn
17-04-2011, 15:13
سلام دوستان....
من توی شیراز رفتم پیش نماینده ویستا پخش که گفت مدل new revision تا اوایل و یا نهایتا اواسط اردیبهشت ماه به بازار وارد میشه...
حالا یه سوال داشتم..میخواستم ببینم بین گارانتی های موجود الان کدوم شرکت از همه بهتره و اینکه من بخوام از ویستا بخرم مشکلی نداره؟؟؟ ( کلا منظورم خدمات گارانتیشون هست...)

guudzila
17-04-2011, 17:43
من شنیدم n53sn هم قراره بیاد. موندم چرا با این مدل های بهتر شما گیر دادین به n53sv!!!
k53sv هم الان تو بازار ه اما بدونه گارانتیش

faramarz_fireboy20
17-04-2011, 18:46
من شنیدم n53sn هم قراره بیاد. موندم چرا با این مدل های بهتر شما گیر دادین به n53sv!!!

دوست عزیز شنیدن بود مانند دیدن
من یکی 100% sn رو انتخابکی مبکنم:thumbsup:
البته اختلاف قیمتشون رو هم باید مد نظر گرفت
k53sv هم به شخصه نظرم اینه که درسته که تو ایران گارانتی درست و حسابی نداریم ولی اسم گارانتی به ادم قوت قلب میده
این دوتا شرکت که فعلا لبتاپ های Asus رو گارانتی میکنن یه تست اولار هستیه از کیفیت قطعات میگیرن
راستی k53 هم سری مشکل د
ما اگه میخواستیم سری مشکلدار بگیریم تا حالا گرفته بودیم:31:

hpt1988
17-04-2011, 21:14
سلام دوستان....
من توی شیراز رفتم پیش نماینده ویستا پخش که گفت مدل new revision تا اوایل و یا نهایتا اواسط اردیبهشت ماه به بازار وارد میشه...
حالا یه سوال داشتم..میخواستم ببینم بین گارانتی های موجود الان کدوم شرکت از همه بهتره و اینکه من بخوام از ویستا بخرم مشکلی نداره؟؟؟ ( کلا منظورم خدمات گارانتیشون هست...)

دوست عزیز گارانتی ویستا پخش تا اون جایی که من اطلاع دارم گارانتی خوبیه.
خیلی از دوستام از این گارانتی خرید کردند و راضی هستند

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

سلام دوستان....

ولی نماینده ویستا پخش تو کرمان به من گفت نهایتاً تا آخر همین هفته میرسه کرمان

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

شکی نیست N53SN بهتره؛ البته خوب قیمتشم بالاتره
ما هم که میبینی همه به قول شما گیر دادیم به این مدل چون گیریم، و هر کدوم که اول بیاد میگیریم.
حالا کسی خبر داره کی قراره SN بیاد؟ با چه قیمتی؟

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

K53SV قیمت چنده؟

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

k53sv هم به شخصه نظرم اینه که درسته که تو ایران گارانتی درست و حسابی نداریم ولی اسم گارانتی به ادم قوت قلب میده
این دوتا شرکت که فعلا لبتاپ های Asus رو گارانتی میکنن یه تست اولار هستیه از کیفیت قطعات میگیرن
راستی k53 هم سری مشکل د
ما اگه میخواستیم سری مشکلدار بگیریم تا حالا گرفته بودیم:31:

آقا K53 جدیداً به لیست محصولات ASUS اضافه شده، بعید میدونم جزء سری مشکل دار باشه

stq
17-04-2011, 23:01
نقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی k53 هم سری مشکل د
ما اگه میخواستیم سری مشکلدار بگیریم تا حالا گرفته بودیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا K53 جدیداً به لیست محصولات ASUS اضافه شده، بعید میدونم جزء سری مشکل دار باشه

سری k53 جدیدترین سری asus تو سری نوت بوک های businessی هست که به همراه جدیدترین تکنولوژی هاش تولید شده
امید وارم که زودتر به ایران برسه !!!!

faramarz_fireboy20
18-04-2011, 06:58
دوستان عزیز من یکی ،دو هفته هست که دنبال خرید n53sv هستم
تا اول هفته ی جدید سبر میکنم
اگه k53 , n53sn بود و قیمتش به سرفه بود خوب اولویت داره
مخصوصا k53 چون احتمالا طراحی کیبردش خوب شده(میدونیم که n53 کیبردش خوب نیست)

guudzila
18-04-2011, 07:09

اینم asus k53sv . تو پارسیان قیمتش 1300000 بود.که فکر کنم بدون گارانتی باشه.(چون نپرسیدم راجع به گارانتی مطمین نیستم)

k53sv
ci7 2630
ram: 6 gb
lcd: 15.6 led
vga: gf-540-2g
win 7-web-wifi-ba6cell-hdmi-lan

کیبوردش به نظرم عالیه، در ضمن تو سایت ایسوز مزیت اصلیش خنکیه دستگاه در حین استفادس.جزو جدیدترین مدل ایسوز وبا توجه به اینکه خبر مشکل دار بودن بعضی لپ تاپ ها توسط خود شرکت در تاریخ 22/2/2011 درج شده و خبر تولید سری جدید k که همین k53sv هستش در تاریخ 2/3/2011 درج شده به نظر شما امکان اینکه این مدل مشکل دار باشه هست؟من که فکر نمیکنم.

آدرس خبر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن خود شرکت ایسوز در این خبر گفته که این اشکال برمیگرده به این لپ تاپ ها:
For notebook products, ASUS will begin by rolling out revised G73SW, N53SV and N53SN models, followed by N43SL, N43SN and N73SV notebooks

که بازم تو این مدلها از k53sv خبری نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیبورد شیک و عالی

بدنه آلومینیومی جدید و شیک

تو این آدرس بقیه مشخصاتو خودتون ببینید.
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL

در ضمن sn هم تا هفته دیگه تو بازاره و به احتمال زیاد با گارانتی:5:
ولی به شخصه این k53sv رو ترجیح میدم هر چند گرافیکش یه کوچولو از n53sn پایینتره.

امین101
18-04-2011, 09:11
ظاهرا نداره :13:
اونی که من خریدم داره

منظورم بلوری بود

امین101
18-04-2011, 09:18
کدوم سری فول اچ دی هست
الماس یا ویستا

دوست عزیز ویستا نمایندگی الماس تو ایرانه ! البته این جور که من شنیدم

serfina
18-04-2011, 11:19

کیبردn53 تو سری جدید اصلاح نشده؟

guudzila
18-04-2011, 11:35
کیبرد sn هم مثل sv؟

n53sn و n53sv کیبوردشون یکیه که زیاد خوب نیست.
اما k53sv متفاوته که خیلی بهتره

guudzila
18-04-2011, 11:47
تفاوت دو صفحه کلید

امین101
18-04-2011, 12:00
من شیراز هستم خواستید با من هم هماهنگ کنید ( پی ام بدید لطفا )

چند روزی هست بازار شیراز رو زیرو رو کردم فروشنده ها که تاحالا همچین چیزی به گوششون نخورده به یکشون که گفتم همچین بدش اومد یک نگاه عاقل اندر سفیه هم به ما کرد من هم از مغازه اومدم بیرون !

یکیش که جنس امروز دستش اومده بود توی همین سایتی که دوستمون دادن چک کردم زد مشکل داره همون لحظه فروشنده به تهران زنگ زد اونا گفتن اینای که USB3 داره این مشکل رو نداره !! ( حالا .... چقدر به شقیقه ربط داره رو من نمیدونم !!) .. روی کارتون و خود دستگاه رو هم که دیدم اثر از برچسب ندیدم !

من نتیجه ای که گرفتم این بوده که امکان داره نمایندگی ویستا و.. دارن این سیستم ها رو روانه بازار میکنن چون این مشکلی که این CUP هاشون داره بعد 2 سال گویا اتفاق میوفته و گارانتی اینا هم که 2 ساله هست پس ... البته من صرفا نتیجه گیری خودمو گفتم شاید اینطوری نباشه !

از دوستان کسی توی شیراز نسخه به قول دوستان اصلاح شده رو پیدا کردن یک ندای هم به من بدن .
با سپاس

من شیرازم
یکیشو خریدم برا کسی الانم پیگیر کارای گارانتیشم
جالبه که خود فروشنده از این موضوع اطلاع زیادی نداشت!!
فعلا هر چی هست مشکل داره

serfina
18-04-2011, 13:26
اینم asus k53sv . تو پارسیان قیمتش 1300000 بود.که فکر کنم بدون گارانتی باشه.(چون نپرسیدم راجع به گارانتی مطمین نیستم)

k53sv
ci7 2630

کیبوردش به نظرم عالیه، در ضمن تو سایت ایسوز مزیت اصلیش خنکیه دستگاه در حین استفادس.جزو جدیدترین مدل ایسوز وبا توجه به اینکه خبر مشکل دار بودن بعضی لپ تاپ ها توسط خود شرکت در تاریخ 22/2/2011 درج شده و خبر تولید سری جدید k که همین k53sv هستش در تاریخ 2/3/2011 درج شده به نظر شما امکان اینکه این مدل مشکل دار باشه هست؟من که فکر نمیکنم.

آدرس خبر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

For notebook products, ASUS will begin by rolling out revised G73SW, N53SV and N53SN models, followed by N43SL, N43SN and N73SV notebooks

کیبورد شیک و عالی

[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL

بجز گرافیک n53 ها full hd دارن ولی k53 فقط hd داره :(

faramarz_fireboy20
18-04-2011, 18:05
دوست عزیز guudzila
اینایی که نوشتین کانفیگ اصلی هست
قیمتی که دادین با بلوری هست؟
HDD چند گیگه؟چند RPM هست؟
کیبرد خوب میصرفه به مانیتور Full HD و گرافیک قویتر؟
البته برای من کیبرد خیلی مهمه:15:
اول هفته میرم بازار یه سرچ میکنم:17:
چون تصادف کردم و پام شکسته نیتونم هر روز برم پاساژا رو بگردم و شکلشونو ببینم:37:
قیمت ها رو هم تلفنی پیگیری میکنم

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

کیبردn53 تو سری جدید اصلاح نشده؟

نه :41:
طراحی تغییر نمیکنه فقط اون قسنتی که مشکل داشت

hpt1988
18-04-2011, 20:09
دوستان چرا اينقد K53 نظرتون رو جلب كرده؟
دقت كرديد USB3 نداره!!!!!!!
به هر حال از سرى K هستش. سرى N خيلى حرفه اي تره از لحاظ طراحى و …

faramarz_fireboy20
18-04-2011, 21:34
جالب شد
دیگه با n53sv-sn قابل قیاس نیست
گرافیک بالاتر
مانیتور بهتر
usb-3
احتمالا اگه بازم دقت کنیم چیزای دیگه یی هم رو میشه
همون n53sv-sn در حال حاضر بهترین گزینه هست
راستی کسی به ویستا زنگ نزده ببینه اونا کی میارنش. sn هم وارد کردن
یه آماری بگیره؟

poonel
18-04-2011, 22:00

k53sv
ci7 2630

کیبورد شیک و عالی

K53 با Core i5 نیومده؟؟؟

stq
18-04-2011, 23:14

k53sv
ci7 2630

کیبورد شیک و عالی

منم امشب از نزدیک این مدل رو تو مشهد دیدم
ادرس خواستید pmخصوصی بدید
اینم کانفیگش بود:
cor i7 2630
geeforce 540 1g
ram 6g ولی رو اون برچسب بزرگه که دست راست رو روش میزاری واسه تایپ 2g نوشته بود!
640 gig
و بدون گارانتی 1300
امیدوارم موفق باشین

faramarz_fireboy20
19-04-2011, 12:03
امروز زنگ زدم هماهنگ
نمیدونستن اصلا مشکل داره
(این یعنی با کسی با گارانتی هماهنگ نمیگیره یا کسایی که خریدن هنو از مشکلی که بعدا واسشون پیش میاد خبر ندارن)
اینم از گارانتی های ما
جالب اینه که بعد اینکه کلی توضیح دادم گفت هنوز مشکلی نداشتیم
خب بنده های خدا الان که مشکل پیش نمیاد
بعد یکی دو سال سیستم کند میشه

hpt1988
19-04-2011, 12:50
الآن دارم از پاساژ میام با چند تا خبر جدید:

hpt1988
19-04-2011, 13:04
دوستان امروز منم رفتم و K53SV رو از نزدیک دیدم؛ چند تا تغییر اساسی داره:
اول این که آداپتور لپ تاپ خیلی بزرگتر شده، شده تقریباً تو سایز سری Game اسوس.
دوم این که سیم رابط آداپتور به پریز برق طولش بیشتر شده و مثل بقیه لپ تاپهای اسوس سیم رابطش کوتاه نیست.
سومیشم جای پرت شارژر هستش که اومده سمت چپ لپتاپ و حول و حوش کلید Caps Lock قرار داره.

و اما تو سایتهای خارجی دیدم که این سری در رنگ های مختلف تولید شده ولی اینجا که ظاهراً فقط قهوه ایش رسیده.

همونطور که دوستمون هم گفت روی لیبلش زدن RAM: 2Gb ولی اینی که اینجا بود 8 گیگ رم داشت.

و موضوع خیلی مهم این که برچسب New Revision Certified Design را داشت، در حالی که مافکر میکردم با توجه به تاریخ معرفی این محصول اصلاً نباید همچین مشکلی این سری داشته باشند چون تو سایت اسوس هم فقط چند تا سری رو واسه چک کردن سریال نامبر و داشتن برچسب معرفی کرده.!!!!

ولی همونطور که گفتم چند تا عیب داره:
1-پورت USB3 نداره.
2-رمش قابل ارتقاء تا 8 گیگ هست.
3-مانیتورش Full HD نیست.
4- Web Camش 0.3 مگاپیکسلیه.

و توی این 4 مورد N53SV سرتره و در ضمن اسپیکرهاشم حرفه ای تره، فقط تنها مشکل اساسیش کیبوردشه که اونم بگم از کیبورد Chicklet (همون کیبوردی که تا حالا اسوس داشته و K53 هم داره) فقط تا اونجایی که من دیدم ASUS و Sony و Lenovo و msi دارند و هنوز hp و Dell از همین کیبوردی که روی N53SV هست استفاده میکنند.

hpt1988
19-04-2011, 13:14
و اما خبر بعدی این که msi GE620 رو هم داشت.
وزن کمش خیلی نظرم رو جلب کرد و خود فروشنده هم خیلی از msi تعریف میکرد ( البته هیچ بقالی هم که نمیگه ماستم ترشه ).
من در کل با توجه به وزن کم، 8 گیگ رَم این مورد رو مورد بدی نمیدونم ولی نظر شخصیم اسوسه.

نکته خیلی جالب این که کیفی که تو جعبه اش بود کوله نبود و قیمتش هم بود 1,600,000 تومان:18: البته با بیمه.
بیچاره اونایی که میرن و با این قیمت میخرن تازه بدون کوله!!!!!

faramarz_fireboy20
19-04-2011, 18:45
دوست عزیز از n53sv-sn چه خبر؟
k53sv با n53sv قابل قیاس نیست
msi هم هیج وقت به asus نمیرسه

hesam
19-04-2011, 22:05
دوستاني كه مي خوان اين مدل رو بخرن حتما براي مطمئن شدن اين دو راه حل وجود داره
1.حتما روي لپتاب برچسب زير باشد
2. حتما سريالش رو هم در سايت زير چك كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم تو كرمان هستم و يك شركت گفت كه مدل بدون مشكلش رو مي ياره ولي امروز كه رفتم ببينمش اون بر چسب رو نداشت و بعد هم كه سريالش رو زديم گفت كه مشكل داره
خوده فروشنده هم حيران شد. مي گفت كه گفتن اين مدل ها بر چسب نداره ولي مشكلي هم نداره

amin_g_p
19-04-2011, 22:46
دوست عزیز از n53sv-sn چه خبر؟
k53sv با n53sv قابل قیاس نیست
msi هم هیج وقت به asus نمیرسه

msi چرا به asus نمی رسه؟

faramarz_fireboy20
20-04-2011, 08:19
msi چرا به asus نمی رسه؟

نظر شخصیم بود-بعد چند سال تجربه :31:
من تاحالا کانفیگ های نزدیک به هم چند برند رو چک کردم
درسته که n53sv-sn کیبرد های زیاد خوبی ندارن:41: ولی تو قدرت پردازشی کم نمیارن- خرکار به تمام معنی :king:
من n82jq داشتم به جای pc ازش استفاده میکرم حد اقل روزی 12 ساعت که 8-9 ساعت کار سنگین میکرد. گرم بود ولی خرجش یه کول پده:whistle:
شما یه مدت msi بگیر بعد یه asus در همون رده
کاملا میشه تفاوت رو حس کرد
البته یکی ظاهر واسش مهمتره میره -sony-hp میگیره:18:
یکی فقط میخواد کلاس لبتاپ باهاش باشه میره sony میگیره:18:
یکی یه لبتاپ خونگی میخاد میره acer میگیره:25:
.
.
.

iranzaminn
20-04-2011, 08:29
من 4 کانفیگی که ویستا از این مدل میفروشه رو چک کردم ولی هیچکدوم فول اچ دی نبود....
میخواستم ببینم فول اچ دی با اچ دی چه تفاوت هایی داره( هم از نظر کیفیت و هم مصرف برق) و اینکه اچ دی بخرم پشیمون نمیشم؟؟؟:13:

faramarz_fireboy20
20-04-2011, 08:45
با سازگار تماس گرفتم میگفت هنو نیومده
البته اطلاعات دقیقی نداشت
شنبه که تماس گرفته بودم اطلاعات دقیقی داشت
بدبختی اینه که اگه مشکلی پیش بیاد قطعه کند میشه -از کار نمی افته
اگه کامل از کار بیفته خب ممکنه شامل گارانتی بشه
همینجوریشم کلی بهانه واسه گارانتی در میارن چه برسه کند شدن سرعت
همچنان باید منتظر بمونیم

امین101
20-04-2011, 14:16
با سازگار تماس گرفتم میگفت هنو نیومده
البته اطلاعات دقیقی نداشت
شنبه که تماس گرفته بودم اطلاعات دقیقی داشت
بدبختی اینه که اگه مشکلی پیش بیاد قطعه کند میشه -از کار نمی افته
اگه کامل از کار بیفته خب ممکنه شامل گارانتی بشه
همینجوریشم کلی بهانه واسه گارانتی در میارن چه برسه کند شدن سرعت
همچنان باید منتظر بمونیم

سلام
من چند روزه درگیر این موضوع هستم اخه یکیشو خریدم
از یه طرف کسی که براش خریدم لپتاپ رو نمیبره میگه مشکل داره از یه طرف فروشنده میگه الان دستگاه سالمه! اگه مشکل داشت ببر گارانتی
دوستان گول نخورید و بدون چک کردن سریال دستگاه رو نخرید
البته گارانتی ویستا زنگ زدم میگه اگه خراب شد ، مادربرد دستگاه رو عوض میکنین با یه نو.
سری بدون مشکلش هم ظاهرا اومده تو بازار
یکی از اشناها میگفت تو شیراز تو پاساژ ملاصدرا دیده که رو جعبش برچسپ زده بوده

کلا دستگاه خیلی خوبیه ولی به ریسکش نمی ارزه ،مگر اینکه سریالش رو تو سایت ایسوز چک کنید!!!!!!!!!!!

alirezajafariz
20-04-2011, 15:21
سلام
منم کرمان هستم از کامپیوتر مرکزی سوال کردم گفت امروز مدل جدیدش میاد از چند جای دیگه هم پرسیدم
ماتاسفانه بعضی از شرکتهای فروش مثل 123 در کرمان قبل از عید بطور کامل مشکلش نسخه قبلیشو انکار کردن .....

faramarz_fireboy20
20-04-2011, 18:02
سلام
منم کرمان هستم از کامپیوتر مرکزی سوال کردم گفت امروز مدل جدیدش میاد از چند جای دیگه هم پرسیدم
ماتاسفانه بعضی از شرکتهای فروش مثل 123 در کرمان قبل از عید بطور کامل مشکلش نسخه قبلیشو انکار کردن .....

اقا قبل چک سریال از سایتی که تو پست های قبل زده شد نری بگیری(یک سری از لیبل دار ها هم مشکلدار هستن=لیبل تقلبی):4:
اینکه مشکل رو انکار میکنن یا اینقدر پرتن از موضوع و فقط یه مدلی رو میارن و میفروشن:22:
یا اینکه :
با این بنده خدا هم این لبتاپ ها رو خریدن و نمیتونن پس بدن-به یکی باید بندازن:21:

faramarz_fireboy20
20-04-2011, 18:07
سلام
من چند روزه درگیر این موضوع هستم اخه یکیشو خریدم
از یه طرف کسی که براش خریدم لپتاپ رو نمیبره میگه مشکل داره از یه طرف فروشنده میگه الان دستگاه سالمه! اگه مشکل داشت ببر گارانتی
دوستان گول نخورید و بدون چک کردن سریال دستگاه رو نخرید
البته گارانتی ویستا زنگ زدم میگه اگه خراب شد ، مادربرد دستگاه رو عوض میکنین با یه نو.
سری بدون مشکلش هم ظاهرا اومده تو بازار
یکی از اشناها میگفت تو شیراز تو پاساژ ملاصدرا دیده که رو جعبش برچسپ زده بوده

این که یکی رو خریدی و مونده رو دستت واقعا نمیدونم چی بگم:sad:
اینکه میگن مادربرد رو عوض میکنن یعنی باید از کار بیفته؟:whistle:
اونی که گفتین ت. فروشگاهی دیدین 80% تقلبیه:41:

m9780d
20-04-2011, 18:09
سلام
دیروز به اتفاق یکی از دوستان رفتیم برای خرید مدل k42jp بعد از گشتن های زیاد دیدیم حداقل 100 تومان تفاوت قیمتی بین پایتخت و ایران هست !!!!!!
بعد از گشتن های زاد مدل x42jp رو دیدیم که خوب مدل خوبی بود و همین طور زیبا تر و در پایان مدل x42jy رو به قیمت 1.030.000 خریدیم اون هم از نمایندگی سازگار و ویستا با گارانتی ویستا که البته یک کیف و موس تو پک بود ...
مدل SV موجود بود اما نمایندگی گفت الان مدل نیو ریویژن رو نداریم SN هم معلوم نیست کی میاد
کانفیک هم i5 بود

serfina
20-04-2011, 20:52
بچه ها من امروز رفتم بازار موبایل ایران n53sv new revision بود منتها usb 3 نداشت سریالشو هنوز چک نکردم

serfina
20-04-2011, 21:03
سریالشم چک کردم مشکلی نداشت

farhad5800
20-04-2011, 21:49
من هر چی داخل سایت ها asus n53sv بدون usb 3 ندیدم شما مطمئنی n53 بود شاید k53 بوده

faramarz_fireboy20
20-04-2011, 21:56
من هر چی داخل سایت ها asus n53sv بدون usb 3 ندیدم شما مطمئنی n53 بود شاید k53 بوده

دوست عزیز منم شنیده بودم
usb3 ندارن

فقط سری جدیدی که دیدین چه گارانتیی داشت؟>

farhad5800
20-04-2011, 22:06
اگر واقعا نداشته باشه به درد نمیخوره اما من مطئنم که usb 3 داره

amin_pwa
20-04-2011, 23:10
اگر واقعا نداشته باشه به درد نمیخوره اما من مطئنم که usb 3 داره

حالا مگه usb 3 چه چیز مهمی هست میتونی با یه ExpressCard این مشکل را واسه نوت بوکت حل کنی قیمتش هم ۴۵ هست .

guudzila
21-04-2011, 08:52
usb 3 اختیاره و optional حساب میشه میتونی به کارخونه سفارش بدی یا ندی رو این حساب احتمالا با usb 3 هم میاد.
دوستان نظرتون چیه کلا بیخیال این n53sn بشیمو بریم xps l502 dell بگیریم؟
از n53sv که صد در صد سرتره.

faramarz_fireboy20
21-04-2011, 09:33
usb 3 اختیاره و optional حساب میشه میتونی به کارخونه سفارش بدی یا ندی رو این حساب احتمالا با usb 3 هم میاد.
دوستان نظرتون چیه کلا بیخیال این n53sn بشیمو بریم xps l502 dell بگیریم؟
از n53sv که صد در صد سرتره.

با usb3 هم 100% میاد
بسته به این که کدوم شرکت وارد کرده تو یه سری از چیزا مثل dvd rom-usb3-hdd,... فرق دارن
دوست عزیز من به شخصه اگه از n53 بگزرم هیچ وقت طرف dell نمیرم(به dell نمیشه اطمینان کرن پارسال تو نمایشگاه ژاپن لبتاپشون ترکید-اینقد اشغال تولید میکنن انقد اقلشون نرسید تستش کنن):24:
تازه اینایی که ایران وارد میکنه اشغال تریناست:41:
فوقش یه مدل دیگه از Asus :thumbsup:
نظر شخصی من اول asus بعد sony بعد hp بعد msi

shitan
21-04-2011, 12:28
با usb3 هم 100% میاد
بسته به این که کدوم شرکت وارد کرده تو یه سری از چیزا مثل dvd rom-usb3-hdd,... فرق دارن
دوست عزیز من به شخصه اگه از n53 بگزرم هیچ وقت طرف dell نمیرم(به dell نمیشه اطمینان کرن پارسال تو نمایشگاه ژاپن لبتاپشون ترکید-اینقد اشغال تولید میکنن انقد اقلشون نرسید تستش کنن):24:
تازه اینایی که ایران وارد میکنه اشغال تریناست:41:
فوقش یه مدل دیگه از Asus :thumbsup:
نظر شخصی من اول asus بعد sony بعد hp بعد msi

سونی هم یه مدت لپ تاباش اتیش می گرفت مگه یادتون رفته.ترکیدن لپتاپ مشکل سازنده لپتاپ نیست مشکل در تکنولوژی تولید باتریه.
عقلشون که میرسه منتها توی تست همه اشتباهات مهندسی معلوم نمیشه.نمونش چیپست های جدید اینتل.

faramarz_fireboy20
21-04-2011, 12:37
سونی هم یه مدت لپ تاباش اتیش می گرفت مگه یادتون رفته.ترکیدن لپتاپ مشکل سازنده لپتاپ نیست مشکل در تکنولوژی تولید باتریه.
عقلشون که میرسه منتها توی تست همه اشتباهات مهندسی معلوم نمیشه.نمونش چیپست های جدید اینتل.

چیزی راجع به جوابتون ندارم چون شکی تو حرفاتون نیست
با همه ی این تواسیف شما لبتاپ های dell رو به asus ترجیه میدین؟

farhad5800
21-04-2011, 12:41
به نظر من لب تاب های دل مفت گرونه ایسوز چیزه دیگه

shitan
21-04-2011, 13:27
فعلا asus بازار لپ تاپ را در دست داره و کیفیت خوبی هم ارائه میده.من هم تازه میخواستم لپتاپ n53sv را بگیرم منتها مشکل چیپستش و بازار کلاه بردار ایران توی این زمینه چاره ی برام نزاشته حالا می خوام xps l502 دل را بگیرم که فکر کنم بهترین انتخاب تو این رده باشه.

hpt1988
21-04-2011, 13:28
دوستان چرا اينقد چك و چونه ميزنيد؟
اون دوستمون كه گفته N53SV با برچسب و با سريال نامبر چك شده ديده خواهشاً يا آدرس فروشگاه رو بده دوستان تهرانى برن چك كنند يا خودش يك سر بره مدل دقيق و USB3 رو چك كنه و كانفيگ دقيقش رو بگه.
تا اونجايى كه من خبر دارم سازگار و الماس هنوز سرى بدون اشكالشون نيومده؛ ويستا هم همين كرمان آورده ( فروشگاه كامپيوتر مركزى )، ولى برچسب نداره و سريال نامبرشم ايراد داره اما ميگن چون تحريم بوديم بار رو نتونستيم برگردونيم فقط مادربرد و cpu اصلاح شده واسمون فرستادن و اينجا عوضشون كرديم و در واقع بدون اشكال هستند.
حالا من دوباره عصرى ميرم اگه خبر جديدى بود ميگم.
در ضمن نظر شخصى منم اينه كه Dellكيفيت محصولات ايرانش افتضاحه. و فقط Asus و Sony رو قبول دارم

hpt1988
21-04-2011, 20:42
امروز عصر هم دوباره رفتم ولی همچنان ناامید از رسیدن این محصولم
بدون برچسب، بدون USB3، بدون WebCam دو مگاپیکسلی
قیمت 1,360,000 تومان

stq
21-04-2011, 21:18
ما که بالاخره بعد از دو ماه گشتن یه دونه ASUS K53SV با کانفیگ:
geeforce 540 2g vram
i7 2630 new version
6gig ddr3 ram
و تکنولوژی ice cool!
تو مشهدالرضا خریدیم

leon1362
21-04-2011, 23:31
من ديروز گرفتم .. امروز اومدم ويندوز رو نصب كردم ، چندتا نرم افزار رو نصب كردم ديدم ديدم ديگه ديسك رو نمي شناسه ، الان هم سريال نامبر رو چك كردم زده مشكل داره...اومدم ثبت نام كردم كه همينو بگم..با تشكر از دوستاني كه اينو به ما انداختن..كسي دقيقا ميدونه مشكل چيه ؟

iranzaminn
22-04-2011, 00:51
geeforce 540 2g vram
i7 2630 new version
6gig ddr3 ram
و تکنولوژی ice cool!
تو مشهدالرضا خریدیم

دوست عزیز بلوری و usb 3 هم داره؟؟؟؟
چند خریدی؟؟؟ گارانتیش چیه؟؟

heyjey
22-04-2011, 02:31
geeforce 540 2g vram
i7 2630 new version
6gig ddr3 ram
و تکنولوژی ice cool!
تو مشهدالرضا خریدیم
مبارکه ، چند خریدی؟
چه رنگی گرفتی؟

nassii
22-04-2011, 02:39
دوستان ظاهرا n43 همون n53 هستش اما 14 اینجیش
از کم وکیف asus n43 میشه بگید .راستش وقتم محدوده این هفته باید بخرم(فوری)

faramarz_fireboy20
22-04-2011, 10:06
من هم تازه میخواستم لپتاپ n53sv را بگیرم منتها مشکل چیپستش و بازار کلاه بردار ایران توی این زمینه چاره ی برام نزاشته حالا می خوام xps l502 دل را بگیرم که فکر کنم بهترین انتخاب تو این رده باشه.

دوست عزیز
لبتاپ نداشتن بهتر از dell داشتنه:31::13:
من پیشنهاد میکنم غیر از dell هر برندی رو بگیر:31::31:
جدی : نری dell بگیری
به نظر من از asus یه مدل دیگه رو انتخاب کن-یا sony بگیر

---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------

امروز عصر هم دوباره رفتم ولی همچنان ناامید از رسیدن این محصولم
بدون برچسب، بدون USB3، بدون WebCam دو مگاپیکسلی
قیمت 1,360,000 تومان

سلام دوست عزیز
مطمئنی با یه مدل دیگه اشتباه نگرفتی؟:31:
اینی که شما گفتی n53sv-sn نیست:18::41:
اگه اینجوریه بریم دنبال یه مدل دیگه بگردیم:41:

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

geeforce 540 2g vram
i7 2630 new version
6gig ddr3 ram
و تکنولوژی ice cool!

دوست عزیز کانفیگ رو کامل بزار ما هم در جریان باشیم:11:

farhad5800
22-04-2011, 10:11
دوستان خبری ار asus n53sv- sn سری جدید ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

faramarz_fireboy20
22-04-2011, 10:11
من ديروز گرفتم .. امروز اومدم ويندوز رو نصب كردم ، چندتا نرم افزار رو نصب كردم ديدم ديدم ديگه ديسك رو نمي شناسه ، الان هم سريال نامبر رو چك كردم زده مشكل داره...اومدم ثبت نام كردم كه همينو بگم..با تشكر از دوستاني كه اينو به ما انداختن..كسي دقيقا ميدونه مشكل چيه ؟

دوست گرامی
فکر نمیکنم به این زودی مشکل دار بشه
hdd رو تو startup نمیشناسه؟ یا تو نصب ویندوز؟
کارانتی کجاست؟یه تماس بگیر پیگیری کن

n-95
22-04-2011, 10:49
فعلا asus بازار لپ تاپ را در دست داره و کیفیت خوبی هم ارائه میده.من هم تازه میخواستم لپتاپ n53sv را بگیرم منتها مشکل چیپستش و بازار کلاه بردار ایران توی این زمینه چاره ی برام نزاشته حالا می خوام xps l502 دل را بگیرم که فکر کنم بهترین انتخاب تو این رده باشه.

فوجیتسو بگیر ، پر قدررررت LIFEBOOKAH-530/GFX
با گارانتی بهین تکنولوژی

serfina
22-04-2011, 12:09
دوست عزیز منم شنیده بودم
usb3 ندارن

فقط سری جدیدی که دیدین چه گارانتیی داشت؟>
گارانتی سازگار

farhad5800
22-04-2011, 12:12
سری جدید با usb3 کسی سراغ نداره ؟
:41:

shitan
22-04-2011, 12:28
سری جدید با usb3 کسی سراغ نداره ؟
:41:

چه اصراری دارین که usb3 داشته باشه

.princess
22-04-2011, 13:07
به نظرم دل بگيري بهتره تا اين كه ايسوس مشكل دار رو بخري!! خب ميتوني از سايت زيگورات دل رو بخريد كه سفارش كانادا هستش براي اطمينان بيشتر ميتوني بري تو اين تگ سريالشو چك كني تا ببيني سفارش كجاست

من خودم ام اس اي دارم 620،، اما ميخوام يا دل 502 بگيرم يا اچ پي 6070 دي وي 6 ايسوس ان 53 اس ان قيمتش به 1600 هم ميرسه شك نكنيد

serfina
22-04-2011, 13:41
دوستان چرا اينقد چك و چونه ميزنيد؟
اون دوستمون كه گفته N53SV با برچسب و با سريال نامبر چك شده ديده خواهشاً يا آدرس فروشگاه رو بده دوستان تهرانى برن چك كنند يا خودش يك سر بره مدل دقيق و USB3 رو چك كنه و كانفيگ دقيقش رو بگه.
تا اونجايى كه من خبر دارم سازگار و الماس هنوز سرى بدون اشكالشون نيومده؛ ويستا هم همين كرمان آورده ( فروشگاه كامپيوتر مركزى )، ولى برچسب نداره و سريال نامبرشم ايراد داره اما ميگن چون تحريم بوديم بار رو نتونستيم برگردونيم فقط مادربرد و cpu اصلاح شده واسمون فرستادن و اينجا عوضشون كرديم و در واقع بدون اشكال هستند.
حالا من دوباره عصرى ميرم اگه خبر جديدى بود ميگم.
در ضمن نظر شخصى منم اينه كه Dellكيفيت محصولات ايرانش افتضاحه. و فقط Asus و Sony رو قبول دارم

corei7 2630QM 2.0-3.0GZH
6 MB cache
4G DDR3
HDD 640(5400)
15.6 HD
bluray
Geforce 540
cam 2mg
با win 7 hp قیمتش 1,450,000 با dos قیمتش 1,390,000 درمورد sn هم پرسیدم گفتن شاید اصلا دیگه n53 نیاد محصول دیگه ای جاش بیاد

serfina
22-04-2011, 13:57
بچه ها من خسته شدم از بس صبر کردم :( کسی پیشنهاد دیگه ای که مثل n53sv یا sn باشه نداره؟
من دیگه وقت ندارم صبر کنم

.princess
22-04-2011, 14:14
بچه ها من خسته شدم از بس صبر کردم :( کسی پیشنهاد دیگه ای که مثل n53sv یا sn باشه نداره؟
من دیگه وقت ندارم صبر کنم

دوست عزيز اگه لپتاپ قويتر از ايسوس اس ان بخواي در حال حاضر فقط دل 502 هستش كه موقع خريد حتما برو تو دل سرويس تگ ادرسش رو گذاشتم اگه سفارش كانادا بود بي معطلي بخرش و اگه جاي ديگه اي به غير از اروپا بود نگير ايشالا فنش واست بچرخه:20:

stq
22-04-2011, 15:19
دوست عزیز بلوری و usb 3 هم داره؟؟؟؟
چند خریدی؟؟؟ گارانتیش چیه؟؟
نه فقط dvd writer
usb هم فقط 2 و1

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

مبارکه ، چند خریدی؟
چه رنگی گرفتی؟
ممنون
1300
+30 تومان گارانتی شرکتی(یک ماه تعویض +11 ماه تعمیر!)

faramarz_fireboy20
22-04-2011, 15:53
چه اصراری دارین که usb3 داشته باشه

دوست عزیز اخه حیف نیست سیستمی با این کانفیگ و قترتمندی usb3 نداشته باشه:13:
به هر حال اگه 10 برابر سرعت نداشته باشه از usb2 سرعتش بیشتره:31:

shitan
22-04-2011, 16:27
دوست عزیز اخه حیف نیست سیستمی با این کانفیگ و قترتمندی usb3 نداشته باشه:13:
به هر حال اگه 10 برابر سرعت نداشته باشه از usb2 سرعتش بیشتره:31:

شما اون تفاوت را احساس نمی کنید.حداقل تا 2-3 سال دیگه.
علت: در مورد فلشها و مموری کارد ها و ... که حتی نمتونند پهنای باند usb 2 را تامین کنند.
در مورد هارد اکسترنال هم سرعت رایت تفاوتی نمیکنه ولی توی هارد دوربالا سرعت رید بهبود پیدا میکنه اونهم حداکثر در حد 10 مگ در ثانیه. در مورد هارد ssd هم فعلا خیلی گرون در میاد که شما باید اینهم در نظر بگیرید که مثلا هارد اکسترنال ssd دارید ولی هارد لپ تابتون معمولیه پس اونم فرقی نمیکنه.فعلا تا فراگیر نشدن تولید هارد ssd .
usb3 چیزی نیست که جزو فاکتورهای تصمیم گیری به حساب بیاد کما اینکه تکنولوژی سال 2008 ساخته شده و تازه الان شروع به پیشرفت کرده.:27:

.princess
22-04-2011, 16:45
من خودم ام اس اي دارم 620 ، اما خيلي با سرعته پورت يو اس بي 3 فوق العاده هست اما اگه هم نبود به مشكلي بر نميخوردم اين بيشتر جز اپشن لپتاپه نه جز كانفيگي كه كارايي اونو زياد كنه

faramarz_fireboy20
22-04-2011, 16:47
دوستان عزیز کسی از asus مدل دیگیی رو سراغ نداره
من کم کم داره صبرم تموم میشه(تا اخر هفته)
نظرتون راجع به y560 lenovo یا hp dv-6090 چیه؟(msi,dell نمیگیرم)
اگه مدل دیگه یی از asus باشه در حد n53sn-sv تا 1.600 هم میتونم بدم(ققط برای asus)

.princess
22-04-2011, 16:58
در حدش نيست نگرد ما گشتيم نبود!! اما از اون قويتر همين hp كه خودت گفتي هست

farhad5800
22-04-2011, 17:02
بهتر تا چند روز صبر کنیم تا ببینیم چه مدل های دیگه میاد

hpt1988
22-04-2011, 19:02
دوست عزیز
لبتاپ نداشتن بهتر از dell داشتنه:31::13:
من پیشنهاد میکنم غیر از dell هر برندی رو بگیر:31::31:
جدی : نری dell بگیری
به نظر من از asus یه مدل دیگه رو انتخاب کن-یا sony بگیر

---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------

سلام دوست عزیز
مطمئنی با یه مدل دیگه اشتباه نگرفتی؟:31:
اینی که شما گفتی n53sv-sn نیست:18::41:
اگه اینجوریه بریم دنبال یه مدل دیگه بگردیم:41:

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

دوست عزیز کانفیگ رو کامل بزار ما هم در جریان باشیم:11:

دوست عزيز چيزايى مثل نوع وبكم، usb3 و … انتخابى هستند و ممكنه باشن يا نباشن.
تو اين مدلى كه اين فروشگاه داشت نبودن

serfina
22-04-2011, 19:17
دوستان عزیز کسی از asus مدل دیگیی رو سراغ نداره
من کم کم داره صبرم تموم میشه(تا اخر هفته)
نظرتون راجع به y560 lenovo یا hp dv-6090 چیه؟(msi,dell نمیگیرم)
اگه مدل دیگه یی از asus باشه در حد n53sn-sv تا 1.600 هم میتونم بدم(ققط برای asus)

n53sv new revision با گارانتی سازگار هست منتها usb3 نداره و full hd هم نیست

24wall
22-04-2011, 19:28
ايا مدل هايبريد دار که براي n53اپشنال ميباشد و در ان از 4gb
ssd استفاده شده موجود بوده ويل خواهد بود?ايا اصلا امکان انتخاب براي اپشن هاي مختلف هست?ايا ممکن است از فروشنده درخواست کرد که هارد فابريک را با يک هارد ssdتعويض نمايد يا اکر موجود نداشت لپتاپ را بدون هارد تحويل دهد تل خريدار بعدا هارد ssd تهيه کند?لطفا فقط اکر راه حلي به ذهنتون ميرسه جواب بديدونه اينکه ssd کرونه يا...

hpt1988
22-04-2011, 19:28

آقا کجا هست؟
چه قیمتی؟

serfina
22-04-2011, 19:36
تو پستای قبلی نوشتم آقا

hpt1988
22-04-2011, 20:06
دوستان خداوکیلی دارم کلافه میشم.
بس تو این سایت ها گشتم سرگیجه گرفتم.
تنها چیزی که میخوام همین ASUS N53SV هست.
راهی سراغ دارید بشه از آمریکا واسم بیارن؟
من دوستم آلمان هست و تو سایتهای آلمانی ندیدم بفروشن.
تو آمریکا هست میخوام بخرم و بفرستم آلمان از اونجا واسم بیاره ایران.
به نظرتون خیلی قیمتش میره بالا؟

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

تو پستای قبلی نوشتم آقا

دوست عزیز جاش رو که ننوشتی
حداقل پیغام خصوصی بزن

amin_pwa
22-04-2011, 20:12
خیلی کم ارزانتر میشه . ولی چون کارنتی نداره نمی ارزه . هرچند گارانتی اینجا زیاد واقعی نیست ولی ادم و دل گرم می کنه .

faramarz_fireboy20
22-04-2011, 20:52
در حدش نيست نگرد ما گشتيم نبود!! اما از اون قويتر همين hp كه خودت گفتي هست

hp شاید کانفیگ بالاتری داشته باشه ولی asus یچی دیگست:20:

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

همینا باعث میشه آدم دودل بشه:18:
فعلا نمیتونم بیام بیرون:41:
اخر هفته میرم بیرون امیدوارم تا اونوقت کانفیگ های مختلفی ازn53sv بیاد:19:
یا n53sn رو پیدا کردم:21:

faramarz_fireboy20
22-04-2011, 20:58
[QUOTE=hpt1988;6038289]دوستان خداوکیلی دارم کلافه میشم.
ا؟
/QUOTE]

دوست گرامی اگه راحی پیدا کردی یا مدلی ما رو هم در جریان بزار:11:
منم یکی دو ماهه سردرگمم:18:
دلم نمیاد نگیرمش :41:

heyjey
22-04-2011, 21:12
نه فقط dvd writer
usb هم فقط 2 و1

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

ممنون
1300
+30 تومان گارانتی شرکتی(یک ماه تعویض +11 ماه تعمیر!)

چه رنگی گرفتی ؟ انگار فقط قهوه ای تو بازار هست

n-95
22-04-2011, 21:30
ا؟
/QUOTE]

من تا دیروز میخاستم همینو بگیرم ، اما انقدر گفتن مشکل داره که بیخیال شدم ، میرم همون فوجیتسو
LIFEBOOK NH-570

میگیرم

hpt1988
22-04-2011, 22:35
ا؟
/QUOTE]

امشب دوباره با يكى از دوستام كه تو لپتاپ واقعاً متخصصه مشورت كردم گفت فقط اسوس، و فقط سرى N يا G.
واسه همين منم مثل شما فقط همينو ميخوام آخه G53 خيلى گرونتره.
و به همين دليل قيد K53 رو هم زدم.
حالا اون دوستمون كه گفت با گارانتى سازگار ولى بدون usb3 ديده كه به نظر من بازم ارزش داره البته قراره جاش رو بهم بگه

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

خیلی کم ارزانتر میشه . ولی چون کارنتی نداره نمی ارزه . هرچند گارانتی اینجا زیاد واقعی نیست ولی ادم و دل گرم می کنه .
آره، اگه اينجا گير ميومد كه حتماً ميگرفتم. ولى چكار كنم گير نمياد!
هيچ كس هم كه خبر دقيقى نداره كِى وارد بازار ميشه

Seller-R
22-04-2011, 23:33
بچه ها از نظر من در مورد N53 شک نکنید.

iranzaminn
23-04-2011, 00:56
دوستان نظرتون در مورده hp.....dv7-4290 چیه؟؟؟

حدود 200 تومان از این ایسوز گرون تره....ولی مزیت هایی هم به این داره....به نظرم از لحاظ کانفیگ برای کسایی که تا یک میلیون و 600 داشته باشن یکی از بهترین انتخاب هاس....
سی پی یوش همین Intel Core i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90 GHz که البته سی پی یو n53sv ، در حالت عادی 1.73 هست که از این اچ پی ضعیف تره.....
رم این اچ پی هم 6 گیگ هست که باز 2 گیگ از ایسوز بیشتره....
گرفیک 6570 ATI هست که با گرافیک n53sv در یک حد هستن...که البته میگن در اجرای بازی ها روی حالت high 6570 از 540 gt بهتر جواب داده....و البته گرافیک اچ پیه ddr 5 هست...
هارد اچ پی 1 ترابایت هست....
بلوری هم داره که لایت اسکرایب هست( البته برای رایت دی وی دی و سی دی)
مانیتور هم 17.3....4 تا یو اس بی 2 داره ولی 3 نداره....5 نوع مموری کارد ریدر هم داره....
باطریش هم 9 سلولی هست....به عنوان سیستم امنیتی از قابلیت فینگر پرینت یا همون اثر انگشت هم استفاده می کنه....

در کل به نظر من توی همه موارد به جز نداشتن یو اس بی 3 از n53sv سر تره.....و حدود 200 تومان هم گرون تر.....به نظر من یه انتخاب عالی برای کسایی که از خریدن n53sv منصرف شدن....:27:

stq
23-04-2011, 07:23
چه رنگی گرفتی ؟ انگار فقط قهوه ای تو بازار هست
اره قهوه ای سوخته

shitan
23-04-2011, 08:09
من امروز سایت امرتات را دیدم سایت را اپدیت کرده ومدل n53sn و n53sv را گذاشته کسی میدونه new revision هستند یا نه. به نظرم sn چون تازه اومده باید باشه.

faramarz_fireboy20
23-04-2011, 09:22
من امروز سایت امرتات را دیدم سایت را اپدیت کرده ومدل n53sn و n53sv را گذاشته کسی میدونه new revision هستند یا نه. به نظرم sn چون تازه اومده باید باشه.

من پرسیدم
هم لیبل داره
هم تو سات میتونید چک کنید
ولی به قیمت هاش دقت کردین؟:41::21:
اینجا میزارم بچه ها یه نظری بندازن:31:
CPU یکیه
جفتش با کیفه

N53SN-SX068V
15,500,000
W7P
8GB
640GB
Blu-ray ROM
GeForce® GT 550M 2GB
15.6" LED ColorSHine HD

N53SV-SX128
13,700,000
4GB
500+GB
DVD±RW DL
W7H
GeForce® GT 540M 1024MDDR3
15.6" LED ColorSHine HD

faramarz_fireboy20
23-04-2011, 09:34
دوستان تهرانی
یه جا تماس گرفتم sv سری جدید رو 1.275 میگفت (من چشم اب نمیخوره سری جدید باشه)
(ram4-hdd500-usb3-win7)
یکی یه پیغام شخصی بده -ادرس بدم بره چک کنه

shitan
23-04-2011, 10:47
من یک n53sn سفارش دادم احتمالا تا پس فردا دستم برسه.منتها قیمت را یه مقدار بالاتر از سایت گفت 1.600 تومن -سریال هم داد که چک کردم و درست بود.

iranzaminn
23-04-2011, 10:56
من یک n53sn سفارش دادم احتمالا تا پس فردا دستم برسه.منتها قیمت را یه مقدار بالاتر از سایت گفت 1.600 تومن -سریال هم داد که چک کردم و درست بود.

دوست عزیز از همین امرتات خریدی؟؟؟
گارانتیش ماله خودشونه؟؟؟ من بخوام از شیراز سفارش بدم چند روزه دستم میرسه به نظرت؟؟؟

shitan
23-04-2011, 11:12
ايا مدل هايبريد دار که براي n53اپشنال ميباشد و در ان از 4gb
ssd استفاده شده موجود بوده ويل خواهد بود?ايا اصلا امکان انتخاب براي اپشن هاي مختلف هست?ايا ممکن است از فروشنده درخواست کرد که هارد فابريک را با يک هارد ssdتعويض نمايد يا اکر موجود نداشت لپتاپ را بدون هارد تحويل دهد تل خريدار بعدا هارد ssd تهيه کند?لطفا فقط اکر راه حلي به ذهنتون ميرسه جواب بديدونه اينکه ssd کرونه يا...

من این لپ تاپ با هارد ssd ندیدم.تو ایران هم نمیتونید هر کانفیگی را پیدا کنید.:19:
هارد هم قابل تعویض و اضافه شدنه می تونید بعدا بندازید توش .منتها بدین خود نمایندگی بندازه که گارانتیش نپره.

serfina
23-04-2011, 11:52
دوستان خداوکیلی دارم کلافه میشم.
راهی سراغ دارید بشه از آمریکا واسم بیارن؟
من دوستم آلمان هست و تو سایتهای آلمانی ندیدم بفروشن.
تو آمریکا هست میخوام بخرم و بفرستم آلمان از اونجا واسم بیاره ایران.
به نظرتون خیلی قیمتش میره بالا؟

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

دوست عزیز جاش رو که ننوشتی
حداقل پیغام خصوصی بزن

نوشتم،بازار موبایل ایران طبقه اول واحد317-تلفن 66347140الی 5

serfina
23-04-2011, 12:13
بچه ها اونایی که serial number n53 رو چک کردن و مشکل دار بود ،سریالش با چی شروع شده بود؟من قبلا خونده بودم که new revision با B3 شروع میشه اونی که من چک کردم با B2 شروع شده بود

shitan
23-04-2011, 12:15
اینی هم که من چک کردم با b2 بود اما درست بود.اگه به این بود که دیگه ایسوز سایت نمیزاشت می گفت هر کی b2 ورداره بیاره.

serfina
23-04-2011, 12:31
serial رو لپتاپ حک شده بود یا برچسب بود؟

Vsaadat
23-04-2011, 12:47
این که میگن این سری جدیدا usb3 ندارن درسته؟

serfina
23-04-2011, 12:58

من از امرتات پرسیدم
n53sn داره

farhad5800
23-04-2011, 14:23
من از امرتات پرسیدم
n53sn داره

یعنی n53sv usb3 نداره تو سری جدبد؟

serfina
23-04-2011, 14:27
بچه ها notebookcheck به n53sn امتیاز 70% داده

farhad5800
23-04-2011, 14:29
من هم دیدم اما به 53sv 87% داده

shitan
23-04-2011, 14:37
اون امتیاز مال خود notebookcheck نیست مال یه سایت دیگست که اونجا زده.

faramarz_fireboy20
23-04-2011, 14:50

svای که امرتات وارد کرده ندارن:13:

iranzaminn
23-04-2011, 14:58
نظرتون در مورده dv7-4290 us از شرکت اچ پی چیه؟؟؟
هم قیمتای n53sn هست ولی در بعضی چیزا مثل گرافیک سر تره....ddr 5......

serfina
23-04-2011, 14:59
svای که امرتات وارد کرده ندارن:13:

سازگار هم همینطور

faramarz_fireboy20
23-04-2011, 17:22
دوستان من احتمالا sn میگیرم:21:
امرتات زده 1.550 ولی میشه 1.500 گیر آورد:46:
نظرتون چیه؟:20:

farhad5800
23-04-2011, 18:13
من رفتم بخرم امرتات نداشت کلا میگفت نداریم کسی جایی سراغ داره من میخوام بخرم

hpt1988
23-04-2011, 20:22
خدا رو شكر بالاخره رسيد.
دوستان تهرانى لطف كنيد كانفيگ دقيق N53SV و N53SN امرتات و سازگار رو با قيمت دقيقشون بذاريد.
خدا خيرتون بده سريعتر بذاريد كه ما شهرستانى ها دسترسى به جايى نداريم

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

بچه ها ١ سوال دارم كسى N43SL يا N43SN جايئ ديده؟
امرتات و سازگار وارد كردن؟
بدون گارانتيش چى؟ گير مياد؟

faramarz_fireboy20
23-04-2011, 20:38
نظرتون در مورده dv7-4290 us از شرکت اچ پی چیه؟؟؟
هم قیمتای n53sn هست ولی در بعضی چیزا مثل گرافیک سر تره....ddr 5......

دوست عزیز قیمت ایرانش رو داری؟
n53sn بگیر -کانفیگش بالاتری
17.3" میخوای چیکار؟؟؟؟:18:
فیلم ببینی؟:5:
واسش باید یه خاور اجاره کنی 6.86 کیلوووووووو!!!!:18:
usb3 هم نداره:13:
کلا بیخیالش:31:

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

من رفتم بخرم امرتات نداشت کلا میگقت نداریم کسی جایی سراغ داره من میخوام بخرم

من صبح زنگ زدم فروشگاش هم sn , sv رو داشت

farhad5800
23-04-2011, 21:52
من عصر خواستم بخرم نداشت

hpt1988
24-04-2011, 00:39
دوستان لطف كنيد اگه رفتيد كانفيگ دقيق sv وsn رو دربياريد به اين موارد حتماً دقت كنيد:
١- Full HD بودن مانيتور
٢- داشتن USB 3
٣- دور هارد. 5400 rpm يا 7200 rpm
٤- مگاپيكسل وبكم ( نشونه وبكم ٢ مگاپيكسلى داشتن يك درپوش سفيد رنگ روى لنز وبكم هست كه مثل دوربينهاى موبايل با يك كليد كه كنارش هست باز و بسته ميشه )
٥- داشتن بلورِى
چون تمام اين موارد آپشنال هستند و معلوم نيست رو كدوم مدل هستند و روى كدوم مدل نيستند

mrf62
24-04-2011, 00:57
من اصفهان n53sv گارانتي سازگار گرفتم، امروز رسيده بود
هم رو جعبه ليبل new revision داشت هم كنار تاچ
سريالشم چك كردم تو سايت asus مشكلي نداشت
تومان13850000
i7
4g
640g 5400rpm
geforce 1g
hd
blue ray
usb3 نداره

meandu1986
24-04-2011, 09:12
سلام.
گارانتی امرتات SN پیدا کردم لیبل داشت سریالشم چک شده و اوکی هست قیمت میگه یکو نیم که اگه چونه بزنید شاید کمتر هم بده ..
SV هم داشت اونم لیبل دار و سریال اوکی هست قیمت میداد حدود 1360 اینا که اینم جای تخفیف داشت ..

من امروز عصر انشالله میخوام برم بخرم . کسی شیراز می خواد بخره تا 3-4 بعد ازظهر هماهنگ کنه با هم میریم ..

Logintm
24-04-2011, 15:05
من یه فروشگاه سراغ دارم Asus N53SV سری جدید با کانفیگ i7,4GB ,500 7200rpm,GF 540 1GB,DVD RW,Usb3 با گارانتی سازگار 1,320 می فروشه. هر کی خواست پیغام شخصی بده آدرس بدم.
در ضمن حتما سریال روی کارتن با دستگاه مطابقت داشته باشه و روی سایت چک کنید.

مدل قدیمی N53SV هم که مشکل داره 1,300 قیمت دارم.

iranzaminn
24-04-2011, 16:15
دوست عزیز قیمت ایرانش رو داری؟
n53sn بگیر -کانفیگش بالاتری
17.3" میخوای چیکار؟؟؟؟:18:
فیلم ببینی؟:5:
واسش باید یه خاور اجاره کنی 6.86 کیلوووووووو!!!!:18:
usb3 هم نداره:13:
کلا بیخیالش:31:

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

من صبح زنگ زدم فروشگاش هم sn , sv رو داشت

دوست عزیز اول اینکه قیمت ایرانش یک میلیون و ششصد هست با 3 سال گارانتی....:5:
دوم اینکه هیچ چیزی از n53sn از hp که من معرفی کردم سر تر که نیست هیچ کمتر هم هست....:27:
سوم هم اینکه 6.86 پوند نه کیلو....خوبه که خودش هم نوشته ها....وزنش میشه 3.1 کیلو که خیلی هم از sn سنگین تر نیست.....usb 3 هم خیلی چیز مهمی نیست و یه آپشن هست....در ضمن خیلی از گارانتی ها دیگه سری جدید رو بدون usb 3 آوردن....:18:

heyjey
24-04-2011, 16:47
من یه فروشگاه سراغ دارم Asus N53SV سری جدید با کانفیگ i7,4GB ,500 7200rpm,GF 540 1GB,DVD RW,Usb3 با گارانتی سازگار 1300 می فروشه. هر کی خواست پیغام شخصی بده آدرس بدم.
آقا من نتمیتونم پیغام شخصی بدم ، میشه شما آدرسو بدی؟
دمت گرم 2 ماه منتظرم خسته شدم دیگه

Seller-R
24-04-2011, 17:36
بچه ها شیراز کسی سراغ نداره؟

amir@parsa
24-04-2011, 19:07
آره این مدل جدیدا وارد بازار شده ، قیمتش 1.325.000 تومان هست با 2 سال گارانتی الماس.
اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده تا آدرس بدم بهش.

رئیس جان لطف می کنید آدرس بدید یا اس ام اس کنید به 9127220929

amir@parsa
24-04-2011, 19:12
من یه فروشگاه سراغ دارم Asus N53SV سری جدید با کانفیگ i7,4GB ,500 7200rpm,GF 540 1GB,DVD RW,Usb3 با گارانتی سازگار 1,320 می فروشه. هر کی خواست پیغام شخصی بده آدرس بدم.

مدل قدیمی N53SV هم که مشکل داره 1,300 قیمت دارم.

آقا شما چرا اینقدر به PM علاقه دارید خوب اطلاعات بدید من که تازه وارد هستم باید بی خودی اطلاعات بزارم

Vsaadat
24-04-2011, 21:28
بچه ها من بين n53sn وk53sv (با گرافيک 2 گيگ) گير کردم.نظر شما چيه؟ usb3 n53 داره عوضش کيبورد k53 خيلي بهتره +icecool .

faramarz_fireboy20
24-04-2011, 21:41
دوم اینکه هیچ چیزی از n53sn از hp که من معرفی کردم سر تر که نیست هیچ کمتر هم هست....:27:
سوم هم اینکه 6.86 پوند نه کیلو....خوبه که خودش هم نوشته ها....وزنش میشه 3.1 کیلو که خیلی هم از sn سنگین تر نیست.....usb 3 هم خیلی چیز مهمی نیست و یه آپشن هست....در ضمن خیلی از گارانتی ها دیگه سری جدید رو بدون usb 3 آوردن....:18:

وقتی شما میگید لبتاپی که معرفی کردید از sn سره حتما حق با شماست
راستی 17" که دیگه معزله(الان میخواین واسه اینم یه دلیلی بیارین)
usb3 درسته optional هست ولی واسه خیلی ها مهمه(واسه شما مهم نیست)
من و خیلی از بچه هایی که اینجا هستیم حدود 2 ماه صبر نکردیم hp بگیریم
هرکسی نظری داره و نظر شما هم محترم
من که sn میگیرم حتی اگه لبتاپی که معرفی کردید خیلی قویتر از sn باشه

faramarz_fireboy20
24-04-2011, 21:46
بچه ها من بين n53sn وk53sv (با گرافيک 2 گيگ) گير کردم.نظر شما چيه؟ usb3 n53 داره عوضش کيبورد k53 خيلي بهتره +icecool .

دوست عزیز واسه خیلی ها کیبرد خیلی مهمه
ولی اگه زیاد باهاش کاری نداری(برنامه نویس نیستی یا تایپ زیادی نداری) من توصیه میکنم sn روبگیری
البته وحی منزل نیستااا (الان یکی پست میزنه تخریب میکه ما رو)

stq
24-04-2011, 21:55
اقا من که هم k53 sv رو از نزدیک دیدم و هم n53sv رو
نمی دونم بچه ها چرا اینقده گیر دادن به خرید n53sv اونم سری جدیدش!!!
از لحاظ ظاهری k53 که خیلی باکلاس (سر کلاس که برده بودم همه کفشون بریده بود که چقد باکلاسه:31:)
از لحاظ کانفیگم که سر تره (من خودو تو خونه با داداشم که پشت pc بود evil5 رو باهم شبکه زدیم hd و جزییات medium اقا خلاصه خیلی روون با گرافیک بالا اجرا میکرد.)

guudzila
24-04-2011, 22:32

یه لطفی کن اسم اون شرکت یا فروشگاه که سه سال گارانتی میکنه با این قیمتو به من بده.

ممنون

iranzaminn
25-04-2011, 00:47
یه لطفی کن اسم اون شرکت یا فروشگاه که سه سال گارانتی میکنه با این قیمتو به من بده.

ممنون

دوست عزیز شرکت سان بایت یا همون مرکز نوت بوک شیراز این لپ تاپ ( و البته همه لپ تاپ هایی که میفروشه) رو با 3 سال گارانتی طلایی میفروشه که بسیار گارانتی عجیب، خوب و معتبری هست.....:27:
میتونی به سایتشون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بری و لیست قیمتشون رو دانلود کنی....توی قسمت اچ پی اولین لپ تاپ همینی هست که من معرفی کردم.....

guudzila
25-04-2011, 06:31
به نظرم بهتره از بین این دوتا یکیو انتخاب کنین.
n53sn و hp dv6-6090
این مدل hp از dv7 -4290 سرتره.
usb 3 هم داره.

faramarz_fireboy20
25-04-2011, 08:56
n53sn و hp dv6-6090
usb 3 هم داره.

به نظر منم hp dv6-6090 لبتاپ خوبیه
تو چند پست قبل هم به این مدل اشاره کردم

serfina
25-04-2011, 10:56
دوست عزیز واسه خیلی ها کیبرد خیلی مهمه
ولی اگه زیاد باهاش کاری نداری(برنامه نویس نیستی یا تایپ زیادی نداری) من توصیه میکنم sn روبگیری
البته وحی منزل نیستااا (الان یکی پست میزنه تخریب میکه ما رو)

یعنی sn بدرد برنامه نویسی نمیخوره کیبردش؟

serfina
25-04-2011, 11:11
بچه ها بنظرتون sn زیاد داغ نمی شه؟ اون cpu،گرافیک و رم....
من بیشتر کارم برنامه نویسی
بنظرم اختلاف قیمت sn (گرافیک و رم و usb3 ) نسبت به n53svو k53sv می ارزه

faramarz_fireboy20
25-04-2011, 11:22
یعنی sn بدرد برنامه نویسی نمیخوره کیبردش؟

من که دارم sn میگیرم
(کمی تا قسمتی برنامه نویسم n82یی که داشتم هم همین کیبرد رو داشت و روزی حداقل 6 ساعت برنامه نویسی کار میکنم)
شمام برید sn رو از نزدیک ببینید
یکم دقیق نظری بهش بندازین
واسه برنامه نویسی قابل تحمله (زیاد کدنویسی و تایپ نداره)ولی واسه تایپ افتضاحه
کلا کیبردش نسبت به k53 خوب نیست

faramarz_fireboy20
25-04-2011, 11:32
بچه ها بنظرتون sn زیاد داغ نمی شه؟ اون cpu،گرافیک و رم....
من بیشتر کارم برنامه نویسی
بنظرم اختلاف قیمت sn (گرافیک و رم و usb3 ) نسبت به n53svو k53sv می ارزه

اگرهم گرم باشه برنامه نویسا اکثرا خونه کار میکنن(1 شب به بعد) من که اینشکلی هستم
واسه همین راه حل های زیادی میشه به کار گرفت
k53 یا sv از لحاز کانفیگ به زبان برنامه نویسی بستگی داره
من تقریبا 14-15 زبان کار میکنم معمولا به کانفیگ بالا نیاز نیست(k53 بهتره)
ولی کار اصلی من پردازش تصویره واسه همین کانفیگ واسم مهمه
(این لبتاپ قراره روی روبات home @ هم قرار بگیره)
کلی پردازش باید انجام بده:31:

Seller-R
25-04-2011, 12:51
کسی sn سراغ نداره ؟
به جز کانفیگ هارد 640 ؟

mrf62
25-04-2011, 13:43
n53sv که من گرفتم لیبل داره سری جدیده گارانتی سازگاره، سریالشم چک کردم
محض اطلاع بگم که کیفیت صداش بده
هر موزیکی پخش کنید لرزش عجیب صدارو حس می کنید، تو ذوق میزنه
از بقیه هم همینطوره؟

Seller-R
25-04-2011, 14:14
دوستان کانفیگ لپ تاب هایی که می خرن هم بگن.

iranzaminn
25-04-2011, 16:01
n53sn و hp dv6-6090
usb 3 هم داره.

آره رفتم کانفیگش رو چک کردم....واقعا مدل خفنی هست.....
ببینم کسی قیمت ایرانش رو داره؟؟؟
شیراز کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟

faramarz_fireboy20
25-04-2011, 19:15
[QUOTE=iranzaminn;6045715]آره رفتم کانفیگش رو چک کردم....واقعا مدل خفنی هست.....
شیراز کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟[/QUO

دوست عزیز
تو سایت RayanSaba.com داره
1550,000 Toman

meandu1986
25-04-2011, 19:19
امشب رفتمو SN رو خریدم .
خدا رو شکر تا الان فوق العاده بوده !

صدا و همه چیز عالی هست .

درضمن هم رم 8 گیگ هستش و بگمانم تا 16 گیگ ساپورت میکنه !

دوستانی که شیراز هستند به من پی ام بدن هماهنگ کنم با هم میریم با قیمت خوب براشون خرید میکنم .

گارانتی هم امرتات هست.

amir@parsa
25-04-2011, 19:41
آره رفتم کانفیگش رو چک کردم....واقعا مدل خفنی هست.....
شیراز کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟

امرتات داره عزیزم

hpt1988
25-04-2011, 22:18
دوستان منم امروز N53SN سفارش دادم واسم بیارن.
به کامپیوتر مرکزی کرمان سفارش دادم و تا پسفردا میرسه دستم.
من از گارنتی امرتات سفارش دادم.

کانفیگ های امرتات اینا هستند:
ASUS N53SV
Core i7 2630 QM 6Mb
GT540M 1Gb
500Gb 7200 rpm
4Gb RAM
USB 2.0
HD 1366*768
WebCAM 0.3 MP
قیمت فروش 1,370,000 تومان

ASUS N53SN
Core i7 2630 QM 6Mb
GT550M 2Gb
640Gb 5400 rpm
8Gb RAM
USB 3.0
HD 1366*768
WebCAM 2.0 MP
قیمت 1,550,000 تومان

iranzaminn
25-04-2011, 23:54
امرتات داره عزیزم

عزیز من لیست رو چک کردم اما اصلا لپ تاپ اچ پی توش نیست.....:13:

amir@parsa
26-04-2011, 06:56
هر دو این مدل ها یک امتیاز عجیب دارن که نسبت به قیمت دستگاه فوق العاده است
پشتیبانی از ارتقای RAM تا 16GB اونم روی یک لپتاپ با این قیمت
من چون یکی از کاربرد های اصلیم Virtualization هست،موقع خرید این بچه غول، RAM رو تا 16 ارتقاء میدم
همه چیز این لپتاپ خوبه بجز هاردش که 5400 است که اونم نمی تونه خیلی گزینه تاثیر گذاری باشه
اگر با سی پی یو 2720 ارائه میشد دیگه بچه غول نبود میشد بهش بگیم خود غول

alireza-i
26-04-2011, 07:52
سلام کسی هست که از k53sv ناراضی باشه؟ میخواستم n53sv بخرم که مشکل دار شد.گرافیک این مدل 2GIG هستش و RAM H,K IL 6.

iranzaminn
26-04-2011, 09:08
سلام کسی هست که از k53sv ناراضی باشه؟ میخواستم n53sv بخرم که مشکل دار شد.گرافیک این مدل 2GIG هستش و RAM H,K IL 6.

دوست عزیز مدله سالمش الان یه هفته اس که اومده......:31:
کلا مشکل سندی بریج توی همه لپ تاپ ها به تاریخ پیوست...:27:

serfina
26-04-2011, 10:06
امشب رفتمو SN رو خریدم .
خدا رو شکر تا الان فوق العاده بوده !

صدا و همه چیز عالی هست .

درضمن هم رم 8 گیگ هستش و بگمانم تا 16 گیگ ساپورت میکنه !

دوستانی که شیراز هستند به من پی ام بدن هماهنگ کنم با هم میریم با قیمت خوب براشون خرید میکنم .

گارانتی هم امرتات هست.

یکی از بچه ها که sv گرفته بود گفته پخش صداش خوب نیست (میلرزه) من میخوام sn بگیرم sn که چنین مشکلی نداره؟

amir@parsa
26-04-2011, 10:13

فقط نداشتن USB3
به نظر من تنها اشکال این دستگاه هست
اگر کانفیگ با USB3 بخری به نظر من مشکلی نداره با یک گارانتی خوب بخر
گارانتی خوب جنس رو همینجوری وارد بازار نمی کنه چون به ضررش تموم میشه

amir@parsa
26-04-2011, 10:15
عزیز من لیست رو چک کردم اما اصلا لپ تاپ اچ پی توش نیست.....:13:

من N53SN-SX068V رو عرض کردم
شما تشریف ببرید رو سایت iranhp.ir

AMIN_2731
26-04-2011, 11:59
سلام به همه

آیا N43SN هم مشکل داره؟
کسی میدونه که تو ایران اومده یا نه؟

iranzaminn
26-04-2011, 15:24
دوستان من امروز دارم میرم لپ تاپ dv6-6090 از hp رو میخرم....پیشنهادم هم به شمایی که در حده n53sn پول دارین اینه که همین کارو بکنید.....:27:
یه مقایسه میذارم که ببینید چی رو دارین از دست میدین....:46:
( در ضمن من اطلاعات واقعی یعنی همون چیزی که الان توی بازار ایران هست رو میگم نه اون چیزی که کمپانی تولید کرده و در ایران به فروش نمیرسه....)
سی پی یو های جفت لپ تاپ یکی هستن با یه مقدار کش و یه مقدار boost....
رم ایسوزه در مواردی 8 گیگ و در مواردی 4 گیگ هست اما رم اچ پی فقط 8 گیگ هست....
گرافیک ایسوز 2 گیگ هست و تا 2.9 میتونه با رم خودش رو آپ کنه و جزو middle ranged cards یا به عبارتی کارت های معمولی به حساب میاد اما گرافیک اچ پی 1 گیگ ddr5 هست و تا 4 گیگ با رم میتونه خودش رو آپ کنه و جزو high ranged cards یا کارت های قوی به حساب میاد....
هارد هر دو با سرعت 5400rpm هست اما ماله ایسوز 640 گیگ هست در حالی که اچ پی 1 ترابایت هست....
مانیتور جفتشون 15.6 اینچ هست و از نوع اچ دی اما مانیتور اچ پی یه برتری داره و اونم bright view هست یعنی توی محیط های پور نور مثل آفتاب شما به راحتی میتونین تصویرتون رو ببینید.....
جفتشون مموری کارد ریدر دارن.....ایسوزه وارداتی بدون usb3 هست اگرم باشه 1 دونه داره اما این اچ پی 2 تا پورت usb2 و 2 تا پورت usb 3 داره...در ضمن اچ پی برای امنیتش قابلیت چک کردن اثر انگشت رو داره که ایسوزه نداره....
هر جفتشون هم بلوری و دی وی دی رایتر دارن که ماله ایسوز معمولی هست و ماله اچ پی light scribe هست...

از نظر وزن هم با هم یکی هستن.....کیبورد اچ پی از ایسوزه بهتره....قیافه اچ پی هم قشنگ تره....
و از همه مهمتر با توجه به تمام این مزیت هایی که اچ پی داره قیمتش حدود یک میلیون و 520 هزار تومان هست که از ایسوزه هم ارزون تره.....
در مورده گرم شدن هم خیالتون راحت چون اچ پی سیستم خنک کنندگی لپ تاپاش رو برا این مدل تغییر داده و با یه لپ تاپ که نهایتا به 76 درجه گرماش میرسه طرف هستین...چیزی در حده همین ایسوز....

حالا انتخاب با خودتون هست...:8:

guudzila
26-04-2011, 16:26
دوستان من امروز دارم میرم لپ تاپ dv6-6090 از hp رو میخرم....پیشنهادم هم به شمایی که در حده n53sn پول دارین اینه که همین کارو بکنید.....:27:
یه مقایسه میذارم که ببینید چی رو دارین از دست میدین....:46:
( در ضمن من اطلاعات واقعی یعنی همون چیزی که الان توی بازار ایران هست رو میگم نه اون چیزی که کمپانی تولید کرده و در ایران به فروش نمیرسه....)
سی پی یو های جفت لپ تاپ یکی هستن با یه مقدار کش و یه مقدار boost....
رم ایسوزه در مواردی 8 گیگ و در مواردی 4 گیگ هست اما رم اچ پی فقط 8 گیگ هست....
گرافیک ایسوز 2 گیگ هست و تا 2.9 میتونه با رم خودش رو آپ کنه و جزو middle ranged cards یا به عبارتی کارت های معمولی به حساب میاد اما گرافیک اچ پی 1 گیگ ddr5 هست و تا 4 گیگ با رم میتونه خودش رو آپ کنه و جزو high ranged cards یا کارت های قوی به حساب میاد....
هارد هر دو با سرعت 5400rpm هست اما ماله ایسوز 640 گیگ هست در حالی که اچ پی 1 ترابایت هست....
مانیتور جفتشون 15.6 اینچ هست و از نوع اچ دی اما مانیتور اچ پی یه برتری داره و اونم bright view هست یعنی توی محیط های پور نور مثل آفتاب شما به راحتی میتونین تصویرتون رو ببینید.....
جفتشون مموری کارد ریدر دارن.....ایسوزه وارداتی بدون usb3 هست اگرم باشه 1 دونه داره اما این اچ پی 2 تا پورت usb2 و 2 تا پورت usb 3 داره...در ضمن اچ پی برای امنیتش قابلیت چک کردن اثر انگشت رو داره که ایسوزه نداره....
هر جفتشون هم بلوری و دی وی دی رایتر دارن که ماله ایسوز معمولی هست و ماله اچ پی light scribe هست...

از نظر وزن هم با هم یکی هستن.....کیبورد اچ پی از ایسوزه بهتره....قیافه اچ پی هم قشنگ تره....
و از همه مهمتر با توجه به تمام این مزیت هایی که اچ پی داره قیمتش حدود یک میلیون و 520 هزار تومان هست که از ایسوزه هم ارزون تره.....
در مورده گرم شدن هم خیالتون راحت چون اچ پی سیستم خنک کنندگی لپ تاپاش رو برا این مدل تغییر داده و با یه لپ تاپ که نهایتا به 76 درجه گرماش میرسه طرف هستین...چیزی در حده همین ایسوز....

حالا انتخاب با خودتون هست...:8:

البته اچ پی ESATA نداره و قابلیت ارتقا رم هم نداره.
اما در کل منم با شما موافقم. فقط مشکلم گارانتیه اچ پیه و اینکه از کجا بخرم

iranzaminn
26-04-2011, 16:44
البته اچ پی ESATA نداره و قابلیت ارتقا رم هم نداره.
اما در کل منم با شما موافقم. فقط مشکلم گارانتیه اچ پیه و اینکه از کجا بخرم

ارتقا رم برای کسایی که کارهای خیلی سنگین میخوان انجام بدن لازمه اما برای گیم ( تا حد 2 سال دیگه) و کارهای معمولی 8 گیگ رم ddr3 به راحتی جواب میده.....نداشتن esata هم برای خیلی ها اصلا حس نمیشه و کسانی هم که واقعا لازمش دارن میتونن از رابط ها و تبدیل ها استفاده کنن.....
گارانتی هم به نظر من بهتره گارانتی مغازه ای بکنین....یعنی لپ تاپ رو بخرین و بعد یه شرکت معتبر یا مغازه که میشناسین گارانتی خوبی ارائه میده ببرین گارانتیش بکنین....من توی شیراز سان بایت و تا حدود کامپیوتر مرکزی رو پیشنهاد میدم....

راستی گرافیک های n53sn و dv6-6090 رو توی سایت notebookcheck چک کردم و چیزی جالبی دیدم....

'گرافیک اچ پی در رده 44 مین بهترین گرافیک حال حاضر لپ تاپ های دنیا قرار داره....در حالیکه گرافیک n53sn در رده 54 مین قراره داره.....پس واقعا چه دلیلی برای انتخاب n53sn بر dv6-6090 وجود داره؟؟؟؟

meandu1986
26-04-2011, 22:06
یکی از بچه ها که sv گرفته بود گفته پخش صداش خوب نیست (میلرزه) من میخوام sn بگیرم sn که چنین مشکلی نداره؟

این SN هم که من گرفتم میلرزه اگه صدا تا آخر باشه ! ولی صداش خوبه .

Seller-R
26-04-2011, 23:57
بچه ها من امروز رفتم از شیراز 6090 hp خریدم فقط می تونم بگم فوق العاده هست 100% بهتر از Sn هست.

iranzaminn
27-04-2011, 00:14
بچه ها من امروز رفتم از شیراز 6090 hp خریدم فقط می تونم بگم فوق العاده هست 100% بهتر از Sn هست.

آقا مبارکه...ایشالله که فنش برات بچرخه...:31:
عزیز منم امروز بازار بودم....ولی پیدا نکردم....:13:
تو از کجا خریدی؟؟؟ قیمتش؟؟؟ گارانتیش؟؟؟

amir@parsa
27-04-2011, 07:47
دوستان سری جدید MSI GE620 چند مزیت داره
مانیتور Full-HD
هارد 750 گیگ 7200
قابلیت ارتقای رم به 16 گیگا بایت
گارانتی ماتریکس

با همون قیمت قبلی هم ظاهرا ارائه میشه

serfina
27-04-2011, 08:43
من شنیدم عمر LCD hp کوتاهه

G U L D A N
27-04-2011, 09:45
دوستان نظرتون در باره ی asus n53ns چیه ؟
من تو هیچ سایت معتبر خارجی حتی یه preview هم ندیدم !

اما تو این سایت بود !

اینم لینکش !

یه سوال :

تو بررسی کارت گرافیک مثلا یه کارتی در اجرای یه بازی با کیفیت بالا ، fps باید چقدر باشه ؟ اگه fps پایین باشه مشکلی پیش میاد؟

amir@parsa
27-04-2011, 10:32
دستگاه خوبیه هم sv و هم sn
به نظر من کسی که میخواد بازی سنگین اجرا کنه sn بخره و کسی که یکم کار معمولی تر انجام میده sv فعلا امرتات داره
2-3 هفته دیگه هم مجددا وارد می کنه
sv قیمت مناسب تری داره که اگر بخواهید هر دو مدل رو می تونید RAM را تا 16 گیگ افزایش بدید و هاردش رو همSSD کنید که سرعت خیلی بالا میره

من اسوس رو ترجیح میدم چون کیفیت داره نسبت به همه برند های موجود بازار ایران
اگر اینجا امریکا بود فرق میکرد
ولی در ایزان الان کیفیت قطعات داخلی اسوس و MSI دستگاهه ای خوبی هستند
و توی کیفیت بدنه اسوس بهتره

توی ویژگی های عجیب و غریب DELL و HP رقابت می کنند ولی دل کیفیت نداره و HP هم توی بازار صاحب مشخصی نداره
به جز تهران فالنیک که اونم تعرفه گارارنتیش غیر متعارفه

من منتظر CPU قویتر می مونم و به محض اینکه اسوس sv یا sn رو با 2820 یا 2920 بده خرید می کنم

Arsham.room
27-04-2011, 11:02
من واقعاً از همه دوستان معذرت می خوام، فکر می کردم این تاپیک مربوط به ASUS N53SV میشه، ولی حالا میبینم که اشتباه فکر میکردم.این تاپیک داره مربوط به hp dv6-6090 میشه.به گمونم اشتباه اومدم.

AMIN_2731
27-04-2011, 11:41
سلام به همه

آیا N43SN هم مشکل داره؟
کسی میدونه که تو ایران اومده یا نه؟

بابا یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟

:45:

AMIN_2731
27-04-2011, 11:49
میگن DV6-6090 موقعی که به برق وصلش میکنی بدنه ش برق داره (بخاطر بدنه آلومینیومیش)
راسته؟؟

mohsenslr
27-04-2011, 12:10
میگن DV6-6090 موقعی که به برق وصلش میکنی بدنه ش برق داره (بخاطر بدنه آلومینیومیش)
راسته؟؟

ما که همچین چیزی نشنیدیم! ولی خوب اگر توی تاپیک خودش بپرسید بهتر و زودتر به جواب میرسید!

Seller-R
27-04-2011, 13:24
آقا مبارکه...ایشالله که فنش برات بچرخه...:31:
عزیز منم امروز بازار بودم....ولی پیدا نکردم....:13:
تو از کجا خریدی؟؟؟ قیمتش؟؟؟ گارانتیش؟؟؟

از قادری Pc-Center بهترین قیمت رو میده.
گارانتی نداره. 1500

امین101
27-04-2011, 20:15
شیراز asuse n53 sn موجود هست
cor i7
ram 8
hd 640
bluray
usb3

mouse & bag
new revi.....
1600000 t

hpt1988
27-04-2011, 21:12
بابا یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟

:45:

دوست عزیز منم مدت ها دنبال این مدل یا ASUS N43SL گشتم ولی ظاهراً تو بازار نیست.
به نظر من N53 بخر. مزیتاش اینه که خنک تره، کیبورد اعداد رو داره، مانیتورش بزرگتره، RAM تا 16 گیگ قابل ارتقاست
عیبش هم اینه که سنگینتره و عمر باطریش کمتره

hpt1988
27-04-2011, 21:20
دوستان باور کنید اینجا ایرانه و به نظر من 100% ASUS بهتر از hp هست اینجا.
ولی نکته جالب توجه دوستان رو بگم اگه 1 سری به لینک زیر بزنید میبینید که تو سایت Tom's Hardware که واسه خودش یک سایت مرجع سخت افزار هست بین مدلهای موجود در آمریکا بهترین نمره رو به ASUS داده (حتی بالاتر از Apple) و hp رتبه پنجم رو داره (حتی تو آمریکا) یک نگاه به امتیازاشون هم بندازید و این که کمترین درصد خرابی رو ASUS داشته و بیشترین درصد خرابی رو Dell و بعد از اون hp.
درسته 6090 لپ تاپ بسیار خوبیه ولی به نظر من N53SN الآن بی نظیره.
پیشنهاد و تجربه شخصی من اینه:
فقط ASUS و Apple

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

دوستان عزیز بالاخره منم بعد از ماه ها انتظار دیشب رفتم ASUS N53SN رو از کامپیوتر مرکزی کرمان با گارانتی امرتات خریدم.
به نظر من که بی نظیره.
الآن دارم ازش BackUp میگیرم.
بعد که تستش کردم اگه سوالی بود در خدمتم.
ولی واقعا فقط ASUS و فقط ASUS سری G و N

Seller-R
27-04-2011, 22:32
دوستان باور کنید اینجا ایرانه و به نظر من 100% ASUS بهتر از hp هست اینجا.
ولی نکته جالب توجه دوستان رو بگم اگه 1 سری به لینک زیر بزنید میبینید که تو سایت Tom's Hardware که واسه خودش یک سایت مرجع سخت افزار هست بین مدلهای موجود در آمریکا بهترین نمره رو به ASUS داده (حتی بالاتر از Apple) و hp رتبه پنجم رو داره (حتی تو آمریکا) یک نگاه به امتیازاشون هم بندازید و این که کمترین درصد خرابی رو ASUS داشته و بیشترین درصد خرابی رو Dell و بعد از اون hp.
درسته 6090 لپ تاپ بسیار خوبیه ولی به نظر من N53SN الآن بی نظیره.
پیشنهاد و تجربه شخصی من اینه:
فقط ASUS و Apple

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

دوستان عزیز بالاخره منم بعد از ماه ها انتظار دیشب رفتم ASUS N53SN رو از کامپیوتر مرکزی کرمان با گارانتی امرتات خریدم.
به نظر من که بی نظیره.
الآن دارم ازش BackUp میگیرم.
بعد که تستش کردم اگه سوالی بود در خدمتم.
ولی واقعا فقط ASUS و فقط ASUS سری G و N

اگر دوست داشته باشی می تونیم مقایسه ای بزاریم ببینیم کدوم سر تره ؟
راستی یک سوال ویندوزش چیه ؟
نسخه اصلی 64 بیت هست و Home Premium ?
یک سوال دیگه رزولوشن صفحه چقدر هست ؟

meandu1986
28-04-2011, 00:03
یک مشکلی که هست احساس میکنم سرعت کپی یکم پایین هست یا همین قدر باید باشه !

از سی دی یا دی وی دی کپی میکنم بین 5 تا 10 مگابایت هست .
کپی فولدر به فولدر روی هارد میکنم سرعت از 46 مگابایت بر ثانیه شروع میشه میاد تا حدود 25 مگابایت بر ثانیه ..
این برای N53SN طبیعی هست ؟

توی لینک زیر :

سرعت هارد 640GB رو زده 5400rpm ممکنه از همین باشه ؟!

Seller-R@ چون من هم مشابه همین دوستمون گرفتم جواب میدم ..

ویندوز 64 بیت home هست و اصلی ( زیر دستگاه برچسب داره )
رزلوشن هم 1366 در 768 هست .

faramarz_fireboy20
28-04-2011, 08:27
سلام دوستان گرامی
منم بالاخره دیشب n53sn گرفتم
منم با نظری که دوستمون hpt1988 در چند پست قبل دادن موافقم
تو ایران فقطAsus سری N,G
دوستانی که به HP علاقه مندن خب برن HP بگیرن
به نظر من بهترین لبتاپ زیر 2.000 تو بازار ایران N53sn هست
دوستان مد نظر داشته باشید که گاهی همخوانی قطعات هم مهم هست و این همخوانی در Asus بیشتر از برند های دیگه هست
صداش یکم (وقتی آخره) شخ شخ داره .و کیبردش میتونست بهتر از این باشه.اگه تو بازار هارد 500G بود ولی 7200RPM بود اونو میگرفتم
به نظر من نسبت به قدرت پردازشش قابل چشم پوشیه

Vsaadat
28-04-2011, 10:01
کمک فوری:
بچه ها من فقط میخوام 14" بگیرم.n43sn یا k43sv.به نظرتون کدوم بهتره؟الان تو بازار هست؟

Vsaadat
28-04-2011, 11:29
سلام دوستان گرامی
منم بالاخره دیشب n53sn گرفتم
منم با نظری که دوستمون hpt1988 در چند پست قبل دادن موافقم
تو ایران فقطAsus سری N,G
دوستانی که به HP علاقه مندن خب برن HP بگیرن
به نظر من بهترین لبتاپ زیر 2.000 تو بازار ایران N53sn هست
دوستان مد نظر داشته باشید که گاهی همخوانی قطعات هم مهم هست و این همخوانی در Asus بیشتر از برند های دیگه هست
صداش یکم (وقتی آخره) شخ شخ داره .و کیبردش میتونست بهتر از این باشه.اگه تو بازار هارد 500G بود ولی 7200RPM بود اونو میگرفتم
به نظر من نسبت به قدرت پردازشش قابل چشم پوشیه
مبارک باشه.از کجا خریدی؟چند؟ Blu-Ray +USB3 داره؟
از N43sn خبر داری؟

sb_t
28-04-2011, 11:53
سلام دوستان
منم مي خوام اين لبتابو بخرم از كجا بدونم سري جديدش هست؟
الان قيمتش چنده؟
گارانتي ويستا گارانتيه خوبي هست؟
رنگ مشكي هم داره؟
خيلي ممنون

serfina
28-04-2011, 22:21
بچه ها n53sn دو گرافیکس؟

faramarz_fireboy20
28-04-2011, 22:24
مبارک باشه.از کجا خریدی؟چند؟ Blu-Ray +USB3 داره؟
از N43sn خبر داری؟

دوست عزیز من n53sn گرفتم
usb3,blu-ray هم داره
فعلا فقط امرتات آورده
1.530 به مشتری ها میده

kamyab11
29-04-2011, 01:10
دوستان مدل n53 چه فرقي با x5mj داره شكل هردو كپي همديگه است
لطفا راهنمايي كنيد ضمنا معماري سندي بريج در مدلx5mj بكار رفته( با سي پي يوcore i5 )يا فقط در پردازنده هايcore i7 بكار رفته

heyjey
29-04-2011, 10:54
لطفا کسایی که n53sn دارن کمکم کمنن
دیروز از پایتخت خریدم با گارانتی امرتات و اینکه سری جدید هست سریالشو هم چک کردم 2 تا مشکل دارم
1- وقتی تو شارژ میذارم تمام قسمت های فلزیش برق داره
2- ویندوزش دیر میاد بالا اون انتظاری که من داشتم نیست.
لطفان کمکم کنین برای شما ها هم این مشکلو داره؟
میشه تعویض کرد دستگاهو؟
حتما باید برم اونجایی که خریدم یا نمایندگی های امرتات توشهرستان این کارو انجام میدن؟
راستی من از شهرستان رفتم تهران خریدم.

kamyab11
29-04-2011, 12:47
دوستان لطف كنيد جواب بديد ميخوام فردا برم بخرم

shitan
29-04-2011, 13:47
دوست عزیز من n53sn گرفتم
usb3,blu-ray هم داره
فعلا فقط امرتات آورده
1.530 به مشتری ها میده

اقا مبارک باشه.
از من میشنوی اپدیتش را غیرفعال کن .من یادم رفته بود یه مقدار اپدیت شد و بعد ویندوز هنگ کرد کلا پدرم در اومد اخرش ریست فکتوری کردم تا درست شد.کسی اینجا نمیدونه هارد داخلی این لپتاپ با هاردهای 2.5 اینچی فرق میکنه یانه ؟

faramarz_fireboy20
29-04-2011, 17:37
میشه تعویض کرد دستگاهو؟
حتما باید برم اونجایی که خریدم یا نمایندگی های امرتات توشهرستان این کارو انجام میدن؟

سلام دوست عزیز
بدنه چون آلمینیومی هست کمی برق داره-چیز خطرناکی نیست
بچه ها تو چند پست قبل گفته بودن کمی برق داره
با همین مدل عوض کنی>؟
تو شهرستان که 100% این کارو نمیکنن-ولی زنگ بزن سوال کن
اطلا زنگ بزن خدمات امرتات ببین چی میگن

---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------

اقا مبارک باشه.
از من میشنوی اپدیتش را غیرفعال کن .من یادم رفته بود یه مقدار اپدیت شد و بعد ویندوز هنگ کرد کلا پدرم در اومد اخرش ریست فکتوری کردم تا درست شد.کسی اینجا نمیدونه هارد داخلی این لپتاپ با هاردهای 2.5 اینچی فرق میکنه یانه ؟

سپاسگزارم که خبر دادی
ولی نباید چنین اتفاقی بیافته؟:13:

faramarz_fireboy20
29-04-2011, 18:04
دوستان مدل n53 چه فرقي با x5mj داره شكل هردو كپي همديگه است
لطفا راهنمايي كنيد ضمنا معماري سندي بريج در مدلx5mj بكار رفته( با سي پي يوcore i5 )يا فقط در پردازنده هايcore i7 بكار رفته

دوست عزیز نتونستم تو سایت asus پیداش کنم
تو یه سایتی بود-کانفیگش پایین تر بود
اینی که تو سایته بود گرافیک GT335M داشت که از sv هم پایینتره
کانفیگ رو بزار
به نظر من برید همون n53sv یا sn رو بگیرین

shitan
29-04-2011, 18:14
دیروز از پایتخت خریدم با گارانتی امرتات و اینکه سری جدید هست سریالشو هم چک کردم 2 تا مشکل دارم
میشه تعویض کرد دستگاهو؟

اون برق که همشون داره خطری هم نداره به خاطر بدنست اگه سیم ارت دوشاخه وصل باشه اونم دیگه نداره.
ویندوز به خاطر برنامه اضافیه توی استاراپ هست اونها را کم کن تا سریعتر ران بشه.

kamyab11
29-04-2011, 19:51
دوست عزیز نتونستم تو سایت asus پیداش کنم
تو یه سایتی بود-کانفیگش پایین تر بود
اینی که تو سایته بود گرافیک GT335M داشت که از sv هم پایینتره
کانفیگ رو بزار
به نظر من برید همون n53sv یا sn رو بگیرین

سلام
كانفيگ x5mj
CPU:CORE I7-HDD:500GB-NVIDIA GEFORCE 2G-USB3
CPU:CORE I5-HDD:500GB-NVIDIA GFORCE 1G -USB3
اما متوجه نشدم چرا در سايتASUS چيزي به نام X نيست
ممكنه اسم تجاري باشه اما جالب اونجاست وقتي سرچ ميكني بيشتر در سايتهاي روسي ديده ميشه

kamyab11
29-04-2011, 19:58
اگه تمام سري هايN بدنه شون برق دزدي داره كه بريم سراغ سري K فقط بديش اينه كه سري K پورت USB3 نداره
منمUSB3 لازمم

meandu1986
29-04-2011, 20:25
تا اینجا من راضی هستم از SN

کال او دیوتی 7 رو هم نصب کردم بدون آخ جواب داد خیلی عالی بود .
ویندوز یکم دیر بالا میاد تو حال آدمو میگیره ! ..

سرعت انتقال فایلشم توی پست قبلیم گفتم چطوری هست که کسی ظاهرا جواب ما رو نداد.

درمورد برق هم که بچه ها میگن من چیزی احساس نکردم . ( انوقت که سرباز بودیم طرف که دورش بالا بود میگفتیم برق داره شاید اینم واسه اینکه پرفورمنسش بالاست برق داره :دی !!)

در کل خوبه ...

serfina
29-04-2011, 20:53
اون برق که همشون داره خطری هم نداره به خاطر بدنست اگه سیم ارت دوشاخه وصل باشه اونم دیگه نداره.
ویندوز به خاطر برنامه اضافیه توی استاراپ هست اونها را کم کن تا سریعتر ران بشه.

اگه سیم چی از دوشاخه وصل باشه بدنش دیگه برق نداره؟
بچه هایی که n53sn گرفتن خواهشا از معایبش بگن من میخوام بگیرم منتظرموندم با گارانتی ویستا بگیرم 1شنبه یا 2شنبه این هفته میاد

meandu1986
29-04-2011, 21:01
بچه هایی که n53sn گرفتن خواهشا از معایبش بگن من میخوام بگیرم منتظرموندم با گارانتی ویستا بگیرم 1شنبه یا 2شنبه این هفته میاد
عیب سیستم یکی ایکه که سرعت هارد پایین که توی پست قبلیم گفتم .
یکی هم ویندوزش دیر بالا میاد .

ما بقیش تا حالا خوب بوده .
اگه بتونی کانفیگ هارد نوع 7200rpm بگیری عالی میشه !

shitan
29-04-2011, 21:09

پریز تمامیه وسایل برقی استاندارد سه شاخند دو شاخه سیمهای مثبت ومنفیه عادیه سیم سوم سیم ارته که توی یه خونهی استاندارد باید این سیم توی تمام پریزها کشیده بشه و بعد داخل یک چاله 1 تا 2 متری با شرایط خاص خاک بشه.
چون توایران هیچیش درست نیست که این درست باشه این سیم وجود نداره و وقتی به برق وصله بدنه برق داره. این برق هم مقدار خیلی کمیه و اذیت نمیکنه حالا نمیدونم چرا بعضیا زیادی ازین می ترسن!؟ در صورتی که باتری که در حال شارژه خیلی خطرناکتر از اونه.
اشکالش فقط هاردشه که 5200 دوره . بقیه قسمتها عالین من یه چک با pcmark هم ازش گرفتم که توی 64بیتی امتیاز حدود 7000 را بهش داد .

heyjey
30-04-2011, 00:10
اقا مبارک باشه.

پس دلیل هنگ کردن اسوس اپدیت کردنشه؟
آخه 2 تا از دوستام اسوس گرفتن با سری های مختلف بعد از یک هفته هنگ میکنه سیستماشون، هرکاریهم میکنن درست نمیشه.

heyjey
30-04-2011, 00:43
اقا مبارک باشه.

آخه 2 تا از دوستام اسوس گرفتن با سری های مختلف بعد از یک هفته هنگ میکنه سیستماشون، هرکاریهم میکنن درست نمیشه.

heyjey
30-04-2011, 01:52
اقا مبارک باشه.

shitan
30-04-2011, 07:55

مشکل اپدیت ویندوزه 7 .احتمالا به اینترنت وصل شدن و اپدیت نصفونیمه سرویس پکش را گرفتند. یکبار ریکاوری کنند درست میشه.

serfina
30-04-2011, 10:27
میشه تعویض کرد دستگاهو؟

1"- وقتی تو شارژ میذارم تمام قسمت های فلزیش برق داره" زیاده؟

serfina
30-04-2011, 10:35
عیب سیستم یکی ایکه که سرعت هارد پایین که توی پست قبلیم گفتم .
یکی هم ویندوزش دیر بالا میاد .

ما بقیش تا حالا خوب بوده .
اگه بتونی کانفیگ هارد نوع 7200rpm بگیری عالی میشه !

واسه حل شدن سرعت بالا اومدن ویندوز windows optimizer نصب کردی ببینی بهتر میشه یا نه؟tuneup خوبه
بخاطر نرم افزارایی که نصب کردی نیست؟میشه خیلی از سرویسای نرم افزارای سنگینو موقعی که نیاز هست ران کرد چون خیلی از کم شدن سرعت واسه زیاد بودن سرویساس

shitan
30-04-2011, 10:56
همش داره مقدارش هم کمه تا دست را روش تکون ندی متوجه نمیشی. از نظر من که یه حس خوبی به ادم میده.

kian00sh
30-04-2011, 11:12
بچها من میخواستم ASUS N53SN بگیرم ولی بعی از بچها همینجا میگن مشکلای کوچیکی داره از بین این 4 مدل شما کدوم رو پیشنهاد میکننین

HP dv6-6090
ASUS N53SN
Apple MacBook Pro MC700
sony vaio F13WFX/B

.princess
30-04-2011, 11:56
به نظرم اچ پي سره من ميخواستم ان 53 رو بگيرم اما هم قيمتش بالاتر بود هم كانفيگش جلوي اچ پي كم مياورد من خودم اچ پي 6070 رو خريدم 1300 ازش خيلي راضيم و اصلا اونطور كه ميگن داغ نميكنه نهايت دماش 62 درجه بيشتر نيس قبلا ام اس اي 620 داشتم اما برنامه ها رو خوب ران نميكرد فقط به درد بازي ميخورد... ردش كردم اچ پي گرفتم

Reza-90
30-04-2011, 12:16
به نظرم اچ پي سره من ميخواستم ان 53 رو بگيرم اما هم قيمتش بالاتر بود هم كانفيگش جلوي اچ پي كم مياورد من خودم اچ پي 6070 رو خريدم 1300 ازش خيلي راضيم و اصلا اونطور كه ميگن داغ نميكنه نهايت دماش 62 درجه بيشتر نيس قبلا ام اس اي 620 داشتم اما برنامه ها رو خوب ران نميكرد فقط به درد بازي ميخورد... ردش كردم اچ پي گرفتم

آخرش مثل اینکه من هم باید 6070 رو بگیرم . N53sv رو دوست دارم ولی مشکلاتی مثل کیبرد داره که نمی تونم مطمئن بشم از خریدش . دوست عزیز میشه بگین مصرف باطری 6070 چطوره و اینکه وزنش خیلی زیاد نیست ( من باید بیشتر روز ها همرام باشه ) . میدونم جای این سوال ها توی تاپیک n53 نبود .شرمنده :blush:

amir@parsa
30-04-2011, 12:24
6090 بهترین گزینه است برای گیمر ها
ولی 2تا مسئله داره یکی رم که به 16 ارتقا پیدا نمی کنه
و دومی هم گارانتی به درد بخور نداره

kian00sh
30-04-2011, 13:27

الان قیمت HP dv6-6090 چنده؟

Reza-90
30-04-2011, 13:52
الان قیمت HP dv6-6090 چنده؟

بدون گارانتی :

6070 = 1,300
6080 = 1,370
6090 = 1,540

iranzaminn
30-04-2011, 13:53
بچه ها برای اچ پی...برین اینجا همه جواب ها هست....:20:

iranzaminn
30-04-2011, 14:01
بدون گارانتی :

6070 = 1,300
6080 = 1,370
6090 = 1,540

دوست عزیز این قیمتها ماله کجاس؟؟؟:18:
من 6090 رو بدون گارانتی 4 روز پیش شیراز خریدم 1500.....:27:

mohsenslr
30-04-2011, 15:20
6090 بهترین گزینه است برای گیمر ها
ولی 2تا مسئله داره یکی رم که به 16 ارتقا پیدا نمی کنه
و دومی هم گارانتی به درد بخور نداره

هیچ نیازی به 16 گیگ رم تا حداقل دو سال آینده نیست. تازه برای بازی که تا 3 4 سال هم همین 8 گیگ زیاده!

e4lyas
30-04-2011, 16:05
سلام به دوستان عزیر ...
بعد از تحقیق های زیادی که انجام دادم به این مدل رسیدم و 2 - 3 تای دیگه رسیدم
N53sv + N53sn + HP dv6-6090 + lenovo z560 کدوم خوبه ؟
... ( تحقیقی که کردم هم فروم های ایرانی هم خارجی ) که تو اونها مسائل زیر خیلی زیاد مطرح شده و این موضوع رو هم تا این صفحه پیگیری کردم ... ( خیلی خوب میشد این مدل براش تاپیک جدایی زده بشه ( اگه جا هست بگین اونجا مطرح کنم ) .... میخواستم بدونم با گذشت این 2 - 3 ماه فرق هایی که کرده رو دقیق بپرسم و اگه مورد های زیر رد شده و درست شدن بگین... با تشکر

-1. مشکل های زیر برای n53sv هم هست ؟

0.کدوم گارانتی ها ارئه میدن فعلا .. ؟

1.در مورد کیبورد گفته میشه اونقدر که خوب باید باشه نیست ( و زیر انگشتانتون ویبره ی برق رو احساس میکنید ! و همچنین اونقدر برای تایپ زیاد مناسب نیست ).. و چراخ نداره برای هنگام استفاده در شب .. ( البته چراغش مسئله ی مهمی نیست ..... )
امکان عوض کردن کیبورد هست ؟

2.در مورد درایورهاش میگن که دوباره نصب شه به همرا وبندوز جدید بهتر و عملکرد بالاتر میره ..

3.در یک نظر دیدم که نوشته بود با عوض کردن ویندوز ( از 7 به 7 جدید ) بلوتوثش کار نمیکرد ( که به نظرم غیر منطقی شاید به نظر برسه .. شاید مشکلی باشه 1 در 1000 )

4.مطلب بعدی که باهاش روبرو شدم شوک خیلی ضعیف زیر انگشتان دست هست که به نظرم به خاطر میزان وات ( شاید زیاد ) و بدنه آلومینیومی ای که دارد اینجوریه که نظری بود باید از سیم اتصال به زمین استفاده بشه ( که این سیمو خونه های استاندارد دارن ! ... )
این مورد برای زمانیه که به برق وصله و داری کار میکنی ؟ هنگام باطری که نمیشه :دی

5.این ریلیز بتا ست ؟ Beta ... یا new revision تو بازار ایران اومده ؟

6.مشکل کارت گرافیک با 3dstudio ...

6.5.باطری 9 سلولی براش هست ؟

7.و که در مورد چیپست این لپ تاپ زیاد تعریف نمیکنن ... < Cougar Point که در صورت استفاده طولانی باعث کند شدن میشه و روی هارد و DVD Rom فشار میاره ...
البته نوشته بود که برای هارد با پورت 0 و 1 مشکلی ندارد ولی SATA 3G مشکل داره ( که این قسمت رو نمیدونم پیش فرض پورت چیه ) ... و البته نوشته شده بود نسخه ی جدید به نام NEW Revision B3 اومده که این مشکل رو حل کرده ....

7.5.هارد با 7200 rpm اومده تو بازار ؟

8.و مورد آخری که به الان دیدم این موضوع بود که تو سایتش اطلاعاتش بروز شده ( اگه درست بگم ) ..

مثلا ... :
وزن : 2.49 بود , شده 2.7
یو اس بی 2 زده بود 2 تا شده 3 تا
اینا هم اضافه شده ! :
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert

shitan
30-04-2011, 16:32
سلام به دوستان عزیر ...
بعد از تحقیق های زیادی که انجام دادم به این مدل رسیدم و 2 - 3 تای دیگه رسیدم
N53sv + N53sn + HP dv6-6090 + lenovo z560 کدوم خوبه ؟
... ( تحقیقی که کردم هم فروم های ایرانی هم خارجی ) که تو اونها مسائل زیر خیلی زیاد مطرح شده و این موضوع رو هم تا این صفحه پیگیری کردم ... ( خیلی خوب میشد این مدل براش تاپیک جدایی زده بشه ( اگه جا هست بگین اونجا مطرح کنم ) .... میخواستم بدونم با گذشت این 2 - 3 ماه فرق هایی که کرده رو دقیق بپرسم و اگه مورد های زیر رد شده و درست شدن بگین... با تشکر

-1. مشکل های زیر برای n53sv هم هست ؟

0.کدوم گارانتی ها ارئه میدن فعلا .. ؟

1.در مورد کیبورد گفته میشه اونقدر که خوب باید باشه نیست ( و زیر انگشتانتون ویبره ی برق رو احساس میکنید ! و همچنین اونقدر برای تایپ زیاد مناسب نیست ).. و چراخ نداره برای هنگام استفاده در شب .. ( البته چراغش مسئله ی مهمی نیست ..... )
امکان عوض کردن کیبورد هست ؟

2.در مورد درایورهاش میگن که دوباره نصب شه به همرا وبندوز جدید بهتر و عملکرد بالاتر میره ..

3.در یک نظر دیدم که نوشته بود با عوض کردن ویندوز ( از 7 به 7 جدید ) بلوتوثش کار نمیکرد ( که به نظرم غیر منطقی شاید به نظر برسه .. شاید مشکلی باشه 1 در 1000 )

4.مطلب بعدی که باهاش روبرو شدم شوک خیلی ضعیف زیر انگشتان دست هست که به نظرم به خاطر میزان وات ( شاید زیاد ) و بدنه آلومینیومی ای که دارد اینجوریه که نظری بود باید از سیم اتصال به زمین استفاده بشه ( که این سیمو خونه های استاندارد دارن ! ... )
این مورد برای زمانیه که به برق وصله و داری کار میکنی ؟ هنگام باطری که نمیشه :دی

5.این ریلیز بتا ست ؟ Beta ... یا new revision تو بازار ایران اومده ؟

6.مشکل کارت گرافیک با 3dstudio ...

6.5.باطری 9 سلولی براش هست ؟

7.و که در مورد چیپست این لپ تاپ زیاد تعریف نمیکنن ... < Cougar Point که در صورت استفاده طولانی باعث کند شدن میشه و روی هارد و DVD Rom فشار میاره ...
البته نوشته بود که برای هارد با پورت 0 و 1 مشکلی ندارد ولی SATA 3G مشکل داره ( که این قسمت رو نمیدونم پیش فرض پورت چیه ) ... و البته نوشته شده بود نسخه ی جدید به نام NEW Revision B3 اومده که این مشکل رو حل کرده ....

7.5.هارد با 7200 rpm اومده تو بازار ؟

8.و مورد آخری که به الان دیدم این موضوع بود که تو سایتش اطلاعاتش بروز شده ( اگه درست بگم ) ..

مثلا ... :
وزن : 2.49 بود , شده 2.7
یو اس بی 2 زده بود 2 تا شده 3 تا
اینا هم اضافه شده ! :
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert

0. sn فقط امرتات
1. اینقدر هم که میگن بد نیست. زیر انگشت ها هم فقط تو جایاهای فلزی برق احساس میشه.
2.خیر. تنظیمات کارخونه بهتره.
3.نه ریبطی نداره درایور را نصب نکرده .
4.فقط وقتی به شارژه.
5.ریلیز بتا برای لپتاپ که نداریم:31: این نوع اصلاح شدند اگه برچسپ داشته باشند.
6.با این برانامه کار نکردم باید از ساپورت سنتر برنامه بپرسی
6.اورجینال توی کانفیگها نیست ولی باید قابل تعویض باشه.
7.مشکل از اینتل بوده new revision بدون مشکله.
7.5 توی این هفته شاید بیاد. هارد را بعدا میشه عوض کرد
8.قبلا هم همین بود.

mehdi666lp
30-04-2011, 16:37
سلام
ASUS N53SN وارد ایران شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
کدوم گارانتی وارد کرده؟؟؟

farhad5800
30-04-2011, 20:37
مسایل مربوط به asus n53sn بیا به این ادرس

Vsaadat
30-04-2011, 20:40
k43sv یا n43sv که 14" هستن الان تو بازار هست؟بچه های تهران اگه آمارشو بگیرن ممنون میشم.

hpt1988
30-04-2011, 21:25
دوستان شرمنده 2 روزی به اینترنت دسترسی نداشتم.
بازم تاکید میکنم حداقل به ظر من الآن ASUS N53SN تو قیمت 1,500,000 تومان بهترین انتخابه.
من تو این چتد روزی که دارمش همه چیش عالی بوده.
تنها مشکلی که حس کردم همین بحث برق دار بودن بدنه اش هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده؟
اصلاً دلیل این برق چیه؟ اتصالی از داخل؟
احتمال سوختن برد داخلی یا سایر سخت افزار های لپ تاپ وجود داره به خاطر اتصال احتمالیش؟
همه لپ تاپ های آلومینیومی (فلزی) این مشکل رو دارند؟

iranzaminn
01-05-2011, 00:36
بازم تاکید میکنم حداقل به ظر من الآن ASUS N53SN تو قیمت 1,500,000 تومان بهترین انتخابه.
تنها مشکلی که حس کردم همین بحث برق دار بودن بدنه اش هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده؟
احتمال سوختن برد داخلی یا سایر سخت افزار های لپ تاپ وجود داره به خاطر اتصال احتمالیش؟

دوست عزیز من در مورد لپ تاپ خبری ندارم اما وقتی پی سی داشتم یه همچین مشکلی رو با کیسم داشتم که یه نفر از دوستام که خیلی هم به کامپیوتر وارد بود گفت این مشکل خیلی خطری هست و احتمال سوختن مادربورد و... وجود داره و البته با وصل کردن یه سیم ارت ( که خودم درست کردم) به کیس این مشکل رو حل کردم...اما اون کار برای یه چیز ثابت هست و برای لپ تاپ راهی وجود نداره....
در ضمن n53sn در حدود 1500 بهترین گینه نیست..... بلکه dv6-6090 هست...به چند دلیل...:21:
اول اینکه ایسوز مشکلاتی شامل برق بدنه، کیبورد بد و یه سری مشکل نرم افزاری هست....
دوم اینکه گرافیک ایسوز 54 مین گرافیک قوی لپ تاپ در حال حاضر هست ولی گرافیک اچ پی در رده 44 هست...
سوم هارد اچ پی بیشتر هست..
چهارم اچ پی 2 تا یو اس بی 3 داره...
پنجم رایتر اچ پی لایت اسکرایب هست....
ششم اچ پی خوشگل تر هست.....:31::27:
هفتم اچ پیه اثر انگشت رو برا امنیت داره....
هشتم اگه میخواین بگین گارانتی ایسوز تو ایران معتبر تر هست باید بگم که گارانتی تو ایران یعنی کشک پس گارانتی هم فرقی نمی کنه....
نهم امتیازی که به اچ پی توی سایت ها داده شده از ایسوزه بیشتره....
و خلاصه برین کانفیگ رو بخونین و بعد قضاوت کنین....

و خواهشا دوستانی که این مدل رفته توی پاچشون و بهترین مدل بازار رو نخریدن خواهشا لطف کنن به کسی پیشنهاد بد ندن....

amir@parsa
01-05-2011, 07:31
دوست عزیز من در مورد لپ تاپ خبری ندارم اما وقتی پی سی داشتم یه همچین مشکلی رو با کیسم داشتم که یه نفر از دوستام که خیلی هم به کامپیوتر وارد بود گفت این مشکل خیلی خطری هست و احتمال سوختن مادربورد و... وجود داره و البته با وصل کردن یه سیم ارت ( که خودم درست کردم) به کیس این مشکل رو حل کردم...اما اون کار برای یه چیز ثابت هست و برای لپ تاپ راهی وجود نداره....
در ضمن n53sn در حدود 1500 بهترین گینه نیست..... بلکه dv6-6090 هست...به چند دلیل...:21:
اول اینکه ایسوز مشکلاتی شامل برق بدنه، کیبورد بد و یه سری مشکل نرم افزاری هست....
دوم اینکه گرافیک ایسوز 54 مین گرافیک قوی لپ تاپ در حال حاضر هست ولی گرافیک اچ پی در رده 44 هست...
سوم هارد اچ پی بیشتر هست..
چهارم اچ پی 2 تا یو اس بی 3 داره...
پنجم رایتر اچ پی لایت اسکرایب هست....
ششم اچ پی خوشگل تر هست.....:31::27:
هفتم اچ پیه اثر انگشت رو برا امنیت داره....
هشتم اگه میخواین بگین گارانتی ایسوز تو ایران معتبر تر هست باید بگم که گارانتی تو ایران یعنی کشک پس گارانتی هم فرقی نمی کنه....
و خلاصه برین کانفیگ رو بخونین و بعد قضاوت کنین....

و خواهشا دوستانی که این مدل رفته توی پاچشون و بهترین مدل بازار رو نخریدن خواهشا لطف کنن به کسی پیشنهاد بد ندن....

دوست عزیز چرا اصرار دارید که HP بهترینه، به نظر من یکی از بهترین هاست
1- مادربورد ضعیفتر داره چرا که RAM از 8 بالاتر نمی ره و کسانی که قبلا حتی برای خرید دسکتاپ اقدام کرده باشند می دونن مادربوردی که 16 گیگ رم ساپورت می کنه خیلی گردن کلفت تر و گرونتر از مادربورد 8 گیگ است
2- بدنه ضعیف تری داره
3- همه مدل های با بدنه فلزی برق منتقل می کنه حتی MSI علتش هم نداشتن ارت هست این مشکلی ایجاد نمی کنه...چون تا زمانی که شما دستتون رو روی کیبورد نذاشتید که اختلاف پتانسیلی وجود نداره پس جریانی وجود نخواهد داشت که به بورد صدمه بزنه
بعد از اون هم این جریان از بدن شما خارج میشه...خیلی هم ضعیفه...این طوری موقع کار خوابتون نمیبره :31:
4-گارانتی کشک نیست ...کلاه برداریه
5-HP کارت گرافیکی بهتری داره و فقط به درد دوستانی می خوره که منهای موارد قبلی گیم براشون در اولویت اول است

Asus N53 SN/SV برای کسانی که کار جدی با لپتاپ دارند و بازی های عجیب و غریب خیلی براشون اهمیت نداره، مثلا کار Virtualization که RAM یکی از گلوگاههای جدی این کار است. کیفیت بدنه و کمی تا قسمتی قیافه لپتاپ براشون مهمه
HP 6090 برای کسانی که بازی و سرگرمی در اولویتشونه که به قول خودشون RAM این لپ تاپ براشون کافیه بهترین گزینه هست... حجم بالای هارد و گرافیک خوب 6770 نشان از همین قضیه و بازار هدف داره...
Dell L502 برای کسانی که در مناطق سردسیر هستند این دستگاه گرمای خوبی تولید می کنه و می تونن آخر شب بزارنش زیر کرسی کل خونواده گرم بشن... همه چیز داره...خوبش هم داره... فقط گرمای بالای 80 - 90 درجه رو هم تجربه می کنید...برای غذا گرم کردن بد نیستا...الان زوده درباره عمر مفید این لپتاپ قضاوت کنیم... در ضمن تنها لپتاپی هست که فعلا با CPU Intel i7 2720QM به بازار اومده
MSI GE620 لپتاپ خوبیه فقط برای آدمهای با سلیقه که می تونن یک شونه تخم مرغ رو سالم برسونن خونه... بدنه بسیار ضعیفه اینقدر که وقتی یکم فشار به پشت این لپتاپ وارد کنید برد اصلی زیر دستتون حس میشه
قیافه هم در ردیف تیم ملی مالدیو ... ولی این لپتاپ لوازم داخلی خوبی داره من که از MSI یه جز بنده اش راضی بودم به علاوه اینکه این لپتاپ هم تا 16 گیگ RAM ارتقا پیدا می کنه و هیجان انگیزه...
به آدمهای با سلیقه که کارایی و کیفیت براشون مهمه توصیه میشه

روی هم رفته همه لپ تاپ ها می تونن خوب باشن ولی برای کاربرد های خاص
با تشکر از همه

serfina
01-05-2011, 08:22

بچه ها گفتن این برق بدنه وقع شارژ کمه،به نظر شما هم کمه؟
من درباره برق بدنه موقع شارژ پرسیدم مشکلی نداره به سخت افزار هم آسیبی نمی رسونه
یکی از آشناهام که قبلا macbook با بدنه فلزی داشته دستگاهش موقع شارژ برق داشت و مشکلی هم ایجا نکرده

mehdi666lp
01-05-2011, 17:01
سلام
منم یکم بررسی کردم دیدم امرتات آورده ولی اصلا کانفیگ به قیمت نمیصرفه...........کیبورد واقعا افتضاح هستش.......با این پول میشه Dell XPS L502 یا HP DV6-6090ee خرید.......البته من نظر شخصیم بود..........ولی از نظر خرابی Asus آمارش پایینه این یه مزیت هست.....و گارانتی خوبی نسبت به HP داره

farhad5800
01-05-2011, 17:22
سلام
منم یکم بررسی کردم دیدم امرتات آورده ولی اصلا کانفیگ به قیمت نمیصرفه...........کیبورد واقعا افتضاح هستش.......با این پول میشه Dell XPS L502 یا HP DV6-6090ee خرید.......البته من نظر شخصیم بود..........ولی از نظر خرابی Asus آمارش پایینه این یه مزیت هست.....و گارانتی خوبی نسبت به HP داره

لطفا کسی که این لب تاب نخرید از خودش نظر نده من الان یک هفته خرید از امرتات ازش خیلی راضیم تصویر خیلی خوبه برق هم نداره یعنی الان با این که تو شارژ من هر چی دست میکشم چیزی احساس نمیکنم کیبورد هم خوبه نمیدونم چرا ایراد میگیرید من که خیلی راضیم 3 تا دوستان من هم خریدن راضین واقعا لب تاب خوبی بعد من خرید 1430 مستقیم از امرتات 2سال گارانتی خود دستگاه یک سال باطری

hpt1988
01-05-2011, 22:40
بچه ها گفتن این برق بدنه وقع شارژ کمه،به نظر شما هم کمه؟
من درباره برق بدنه موقع شارژ پرسیدم مشکلی نداره به سخت افزار هم آسیبی نمی رسونه
یکی از آشناهام که قبلا macbook با بدنه فلزی داشته دستگاهش موقع شارژ برق داشت و مشکلی هم ایجا نکرده

بله آقا خیلی کمه و اصلاً خیلی ها متوجهش نمیشن.
از کی پرسیدی گفت به سخت افزار آسیبی نمیرسونه؟

hpt1988
01-05-2011, 22:49

کدوم سایت؟ آقا مدرک بیار.
Tom's Hardware که معتبرترین سایته و مرجع سخت افزاره نتیجش اینه:
برو بخون بعد نظر بده

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

خواهشا بقیه دوستان به حرف این دوست عزیز گوش کنند و برن بهترین مدل بازار رو بخرند!!!!!
نظر شخصی بنده اینه که این مدل الآن تو بازار در مجموع بهترین مدله

mehdi666lp
02-05-2011, 06:16
لطفا کسی که این لب تاب نخرید از خودش نظر نده من الان یک هفته خرید از امرتات ازش خیلی راضیم تصویر خیلی خوبه برق هم نداره یعنی الان با این که تو شارژ من هر چی دست میکشم چیزی احساس نمیکنم کیبورد هم خوبه نمیدونم چرا ایراد میگیرید من که خیلی راضیم 3 تا دوستان من هم خریدن راضین واقعا لب تاب خوبی بعد من خرید 1430 مستقیم از امرتات 2سال گارانتی خود دستگاه یک سال باطری.
.
.

.
لطفا تعصبی نباش.....تو خریدی مبارکت باشه....من میگم یه سری مزیت داره یه سری معایب.....گفتم امرتات یکم گرون میده......در مورد کیبورد هم کسایی که N53SV دارن مینالن چون واقعا خوش دست نیست بخون من چی نوشتم...من راجب خوش دست نبودن کیبورد حرف زدم نه مشکل دیگش

امین101
02-05-2011, 08:13
کمک فوری:
بچه ها من فقط میخوام 14" بگیرم.n43sn یا k43sv.به نظرتون کدوم بهتره؟الان تو بازار هست؟

n43
کلا سری n بهتره

امین101
02-05-2011, 08:20
دوستان
n53 sn یکی از بهترین هاست تو این رنج قیمت
مشکل دیر بالا اومدنشم بخاطر اینه که ایسوز کلی برنامه جانبی روش داره مثل
live update
virtual caera
,...
اگه اونا رو نصب نکنین سرعت لود ویندوز عالیه!

serfina
02-05-2011, 09:58
بله آقا خیلی کمه و اصلاً خیلی ها متوجهش نمیشن.
از کی پرسیدی گفت به سخت افزار آسیبی نمیرسونه؟

از کسی که زیاد لپتاپ بازی کرده
از امرتات
نهایتا از کسی که کارش سخت افزار و تو کارشم استاده بهم گفت زیاد حساس شدمو مشکلی نداره ،این که اینجوری گفت خیالم راحت شد چون واقعاسخت افزار حالیشه
من امروز دارم میرم بخرم منتظر ویستا بودم که مثل اینکه حالاحالاها معلوم نیست.....

serfina
02-05-2011, 10:05
لطفا کسی که این لب تاب نخرید از خودش نظر نده من الان یک هفته خرید از امرتات ازش خیلی راضیم تصویر خیلی خوبه برق هم نداره یعنی الان با این که تو شارژ من هر چی دست میکشم چیزی احساس نمیکنم کیبورد هم خوبه نمیدونم چرا ایراد میگیرید من که خیلی راضیم 3 تا دوستان من هم خریدن راضین واقعا لب تاب خوبی بعد من خرید 1430 مستقیم از امرتات 2سال گارانتی خود دستگاه یک سال باطری

sn خریدی 1430؟امرتات پائین ترین قیمتش 1530و باطری 6 ماه گارانتی داره

Arsham.room
02-05-2011, 10:38
کسی خبر جدیدی راجع به n53sv نداره؟
الان تو چه رنج قیمتیه، مشکلاتش بر طرف شد؟

چرا دیگه کسی تو این تاپیک در مورد n53sv صحبت نمیکنه؟

farhad5800
02-05-2011, 21:07
sn خریدی 1430؟امرتات پائین ترین قیمتش 1530و باطری 6 ماه گارانتی داره

بله مستقیم 4اردیبهشت خریدم 1430

faramarz_fireboy20
03-05-2011, 10:47
کدوم سایت؟ آقا مدرک بیار.
Tom's Hardware که معتبرترین سایته و مرجع سخت افزاره نتیجش اینه:
برو بخون بعد نظر بده

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

خواهشا بقیه دوستان به حرف این دوست عزیز گوش کنند و برن بهترین مدل بازار رو بخرند!!!!!
نظر شخصی بنده اینه که این مدل الآن تو بازار در مجموع بهترین مدله

سلام دوستان منم کاملا با نظر hpt1988 موافقم
تو این رنج قیمت n53sv بهترینه